خط من 5شنبه رانژه شده ولی شانس ما پورتی که شرکت ضحی ارائه کرده به مخابرات مشکل داره و هنوز وصل نشده تو روحشون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خط من 5شنبه رانژه شده ولی شانس ما پورتی که شرکت ضحی ارائه کرده به مخابرات مشکل داره و هنوز وصل نشده تو روحشون
دوستانی که موقع ثبت نام کارت دانشجویی ندادن و پورت 128 و 256 دارن تو صفحه شارژ میتونید 1024 و یا 2048 شارژ کنید ؟؟
من قبلا از مخابرات اندیشه داشتم روز اول 128 گرفتم بدون کارت دانشجویی و از ماه های بعد میتونستم پورت 1024 بدون ارائه کارت دانشجویی و به صورت اینترنتی شارژ کنم
امروز رفتم تو صفحه شارژ 2020 و پورت 1024 رو انتخاب کردم واسه شارژ دیدم این ارور رو داد(( کادر قرمز ))
واسه انتخاب پورت 256 به بالا حتما باید کارت دانشجویی ارائه داد ؟؟
من قبلا بدون کارت تو اندیشه شارژ میکردم
دوستانی که کارت دانشجویی ازائه ندادن هم برن تو صفحه شارژ ببینن میتونن 1024 شارژ کنن !!!!!
یعنی برای شارژ درماه دوم ازت کارت دانشجویی خواسته؟
برای سرعت بالای 256 آره
فقط میتونم 128 و 256 بگیرم
256 به بالا باید کارت بدم(( تو اندیشه این شکلی نبود ))
////////////
شما چک کن ببین از شما هم میخاد یا نه !
من کارت دانشجویی ارائه دادم
سلام دوستان،
یک هفته هست ثبت نام کردم هر روز زنگ میزنم میگن فرستادیم رانژه باید جواب از طرف مخابرات بیاد،پول هم یه روز بعد ثبت نام اینترنتی واریز کردم!
امروز زنگ زدم اپراتور میگه نفر دومی بعد یه دقیقه میگه اولی بعد میگه اگه میخوای ادامه بدی شماره 1 رو وارد کن بعد میگه نفر دومی!!!
بعد از ظهر چند ساعتی شماره 2020 اشغال میزد! این چه وضعشه! اپراتور ها که تنها چیزی که بلدن بگن اینه ما براتون فرستادیم باید جواب بیاد! میگم کی؟ میگه زمان دقیق نمیتونم بدم(یکی نیست بگه چطوری پول رو همون اول میگیرد)
من فردا 2020 رو سرشون خراب میکنم فردا دیگه مخابرات رو از جا میکنممممم.
یکی از دلایلی که رانژه یه ذره طول میکشه جدیدا این هست که خیلی ها از شرکت های دیگه تخلیه کردن و اومدن مخابرات
فرض کنید اگه فقط 100 نفر تخلیه کنن و تغییر شرکت بدن مخابرات باید 100 بار از رانژه در بیاره و 100 بار هم رانژه کنه (( مجموع 200 بار ))
یکی از دوستان هم چند صفحه قبل گفت که بعد از اینکه زنگ زده بهش گفتن از بس مشترکین تخلیه کردن سرشون واسه تخلیه شلوغه
ولی شما تا میتونی روزی 2 بار زنگ بزن (( من خودم تو یه روز 3 بار زنگ زده بودم واسه رانژه ))
پیگیری نکنی اونا هم بیخیالی طی میکنن
سلام،
بله برای منم همینطوره.
در واقع بهتر بگم اینجوری هست که بار اول هر چه شارژ کرده باشید بار دوم از اون شارژ به پایین رو می تونید بگیرید.
یعنی من که موقع ثبت نام 512 نامحدود انتخاب کردم فقط می تونم از اون سرویس به پایین تر رو انتخاب کنم.
برای سرویس های بالاتر از اون باید ابتدا کارت دانشجویی رو اسکن و سپس به 2020 فکس کنید. بعدش تماس می گیرید با 2020 و به اونا اطلاع می دید و اونا هم کارت دانشجویی رو می بینن و تأیید می کنن و شماره حساب می دن و ما باید پول واریز کنیم و بعدش اونا دستی اون سرویسی که ما می خوایم رو برامون فعال می کنن و از این به بعد از اون سرویس به پایین رو می تونیم شارژ کنیم.
به هر حال این مراحلی بود که پشتیبانی شماره 20 ش بهم گفت.
دوستانی که کارت دانشجویی دادن لطفاً یه تست کنن و ببینن می تونن هر سرویس که بخوان رو انتخاب کنن یا نه؟ یعنی با یه بار کارت دانشجویی کلاً محدودیت رو بر می دارن یا نه محدودیت رو تا اون سرویس ارتقا می دن؟
البته من کارت دانشجویی دارم ولی فعلاً سرویس بالاتر از 512 نمی خوام. چون من معمولاً و اکثر اوقات نامحدود می گیرم.
همون اول از ما مدارک گرفتن مشکلی نیستش ولی گویا جدیدا گیر میدن قبلا ثبت نامی های قدیمی از این مشکلات ندارن
( البته ماشالا بعضی ها استاد هستن )
![]()
معلوم نیست این قطعی ها کی تموم میشه از 12تا2 همش قطع میشم واسه شما هم همینطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)