تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1553 از 1635 اولاول ... 553105314531503154315491550155115521553155415551556155715631603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,521 به 15,530 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    بهترین دوربین عکاسی که میشه با 600 تومن خرید رو چی پیشنهاد میدید
    مهمترین چیز هم کیفیت عکس هست و اینکه دوربین کادکردش خوب باشه
    نظرتون در مورد این چند تا گزینه چیه

Sony Cybershot WX60

Sony Cybershot WX80

Canon Ixus 140 HS

Canon PowerShot SX260 HS

Canon PowerShot SX240 HS

قضیه باطری sx280 چیه؟؟؟ امیدی بهش نیست؟؟؟

اگه گزینه های بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید (خلاصه اینکه بهترین دوربین عکاسی با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟)

یه سوال دیگه هم اینکه دوربین های سوپر زوم علاوه بر زوم اپتیک بیشتر، برتری تو کیفیت عکس هم دارند یا نه؟؟؟؟

مثلا نظرتون در مورد دوربین Canon SX500 یا Nikon l820 چیه؟؟؟
    من اول نظرم رو در مورد این دو سوپرزومی که نوشتین بگم . اگر فوکوس دستی براتون مهم نیست و همینطور میتونین با باطری قلمی سر کنین نیکون بهتره. به دلیل سنسور CMOS ، دیافراگم پایین تر نسبت به Canon و صفحه نمایش بهتر .
    البته نیکون پیچِ تنظیم هم نداره که اینم میتونه یه نکته منفی دیگه باشه !

در مورد تفاوت کیفیت بین سوپرزوم ها و کامپکت ها . اصولا جواب باید خیر باشه ! ببینید کیفیت یه عکس بیشتر به این عوامل بستگی داره :
    1-سایز و نوع سنسور (سنسور هرچی بزرگتر بهتر ، نوع سنسور هم CMOS بهتر از CCD هست که CMOS انواع مختلفی داره که من در این مورد اطلاع ندارم کدومش بهتره ولی در کل CMOS نسبت به CCD یه مزیت بزرگ هست ! )
    2-در عین نگاه به سایز سنسور ، باید نگاهتون به مگاپیکسل دوربین هم باشه ! هر چی مگاپیکسل بالاتر بره ، نویز هم در عکس بیشتر خواهد بود !!! مخصوصا در دوربین های کامپکت و سوپرزوم ها که سایز سنسورشون اکثرا 4.55*6.17 هست .

حالا میرسیم به انتخاب بین دوربین هایی که نوشتین : ( بنده از رو مشخصات قضاوت میکنم شاید در عمل فرق کنه ! )
    1-دوربین بنظر خوبی میرسه . سنسور Exr CMOS ، 16 مگاپیکسل و فول اچ دی با 60 فریم اونم فقط با 600 تومن قیمت ! فقط چیزی که شاید اذیتتون کنه بازهء شاتر این دوربین هست که از 1/1600 شروع میشه تا 4 ثانیه . اگر بخواین عکس های خیلی لحظه ای ، یا عکس هایی که نیاز هست تا دوربین چند ثانیه نور رو دریافت کنه با مشکل مواجه میشین (مثل عکس از شهر که نور چراغ ماشین ها حالت کشیدگی دارن )
    2-واقعا فرقش رو با 1 نفهمیدم !!!!

3-این دوربین هم نسبت به دو تای اولی تقریبا یکیه فقط با این فرق که ضبط این دوربین HD هست ولی در مقابلش بازهء شاترش از 1/2000 تا 15 ثانیه هست که خوبه . در حالت ماکرو هم بهتر فوکوس میکنه .

4-تا به اینجا که دارم دونه دونه نگاه میکنم ، پیشنهاد من به شما همین دوربینه ! سایز سنسورش با 3 تای اولیه یکیه ، ولی مگاپیکسلش پایین تره پس در نتیجه عکس با نویز کمتری قراره بیرون بده ! زوم 20 برابر اپتیکال در حالی که قبلیا 8 برابر رو میدادن ! سرعت شاتر بهتر ! و در آخر امکان فوکوس دستی که در 3 تای بالایی نبود . فعلا تا به اینجا پیشنهاد من همینه . البته ظاهرا خریداران از جای بد فلاش این دوربین گلایه کردن. راجع به باتری هم اطلاعی ندارم اگه علاقه مند شدید خودتون تحقیق کنین .

5-و باز هم فرقش رو با SX 260 نفهمیدم ! حتی قیمت هاشونم یکیه !

اگر استفاده تون رو بگین شاید منم چند مدل دوربین تونستم براتون پیدا کنم .

2. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون
    بیشتر منظورم اینه که یه دوربین با کیفیت برای گرفتن عکسهای خانوادگی و کاربردهای معمولی می خوام(با قیمت حدود 600 تومن). حقیقتش برای خودم هم نمیخوام.
    صرفا هم نظرم روی این چند مدل نیست. اگه مدل دیکه ای هم که کیفیتش تست شده باشه معرفی کنید ممنون میشم.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بله درسته . اگر سایز سنسور هاشون برابر باشه اونی که مگاپیکسل کمتری داره نویز کمتر و در کل کیفیت بهتری خواهد داشت .
    راجع به مورد بعدی شما مدل دوربین رو بردارین و بعد برین تو گوگل بزن مثلا Canon Powershot SX50 Specs . اینجا سایت هایی هستن که اطلاعات دوربین رو نوشتن و توی هرکدوم که برین احتمال زیاد بتونین جوابتون رو بگیرین ( تو لیست سایت ها به سایت شرکنده سازنده برین بهتره ، مثلا تو این موردی که مثال زدم اگه سایت Canon بینشون بود از اون استفاده کنین ) . ولی اکثر کامپکت ها ، سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا همون 6.17 * 4.55 میلی متر هست .
    کیفیت عکس هایی هم که پرسیدین تا اونجایی که من میدونم به خیلی چیزها میتونه مربوط باشه که یکیش همین سایز سنسوره ! نوع سنسور هم مهمه که CMOS خیلی بهتر از CCD هست و الان دوربین با سنسور CCD خیلی کم پیدا میشه مگر تو ارزون قیمت ها . مورد بعدی پردازشگرِ دوربین هست . اون رو باید تحقیق کنی ولی توی Canon تا اونجایی که من میدونم فعلا Digic 5 خوبه . پردازشگر تصویر رو بهتر و احتمالا با نویز کمتری بیرون میده !
    مقدار نور توی عکس رو هم دست خودتونه که با تنظیمات کم و زیاد کنین . که البته یکی از راه هاش افزایش ISO هست که با افزایش نویز همراهه ! البته سایز سنسور بزرگتر به دریافت نور بیشتر کمک میکنه . همینطور اگه دیافراگم یا f کوچیکتر باشه مثل 2 یا 2.8 یا کوچیکتر . . . در شرایط کم نور بهتر عمل میکنه نسبت به دوربینی که دیافراگمش 3.2 یا 3.4 هست . البته این چیزایی که من میگم رو کاغذ هستن و عملا شاید چیز دیگه ای تجربه بشه . نمونه ش رو میتونین در مقایسهء دو دوربین Sony HX300 و Canon SX50 ببینین که رو کاغذ از لحاظ عکاسی سونی بهتره با توجه به دیافراگم ، ولی در عمل اکثر سایت ها از برتری Canon SX50 در عکاسی از این مدلِ سونی گفتن ( تو مقایسه فیلم برداری این دو دوربین سونی بهتره ).
    حالا مسئله رو زیاد کشش نمیدم که قضیه پیچیده شه ، در مورد چاپ هم اگه سایز عکس ات زیاد بزرگ نباشه ، مثلا بزرگتر از A4 یا مثلا در حد یه پوستر (!) حتی 12 مگاپیکسل هم میتونه همه کاراتو انجام بده . اما اگه واسه چاپِ بنر یا پوستر بزرگ میخوای باید به فکر دوربین با مگاپیکسل بالا باشی تا موقع چاپ کیفیت از لحاظ رزولوشن پایین نیاد ( این چیزیه که من تو یکی از انجمن ها خوندم )

شما اگه چند تا مدل دوربین رو که میخوای بهمون بگین بهتر میتونیم کمک کنیم .
    شاد باشی
    بار دیگه تشکر فراوان.تو این مثالی که بین دو دوربین کنون و سونی زدید و گفتید کیفیت دوربین سونی روی کاغذ بهتر اما در عمل کیفیت عکسهای کنون بهتر میباشد آیا امکان دارد به خاطر این باشه که کیفیت لنز یا همون عدسی دوربین(منظور کیفیت ساختش)در کنون بهتر بوده؟چون معمولا در توضیحات کاتالوگها درباره کیفیت و مشخصات و مثلا ضریب شکست عدسی و کیفیت شیشه عدسی و اینجور چیزها را ذکر نمیکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    به ترتیب این مدل ها را بگیر :
    sx240
    sx260
    sx270]
    sx280
    البته دقت کن برای مدلهای 270 و 280 بگرد دوربینی بخر که شماره سریال 12 رقمی داشته باشه و رقم ششم شماره سریال 0 ، 1 ، 2 نباشه . به این خاطر که تولیدی سری اول هستند این شماره سریال ها .
    موفق باشید

6. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شاید ! در این مورد اطلاعات زیادی ندارم !

فقط میدونم کیفیت عکس ها به پردازشگر دوربین هم مربوطه که حداقل تا اینجای کار Digic 5 کنون امتحانش رو پس داده .

در یه مثال دیگه بین Canon SX50 و Sony HX300 ، دوربین SX50 تا ISO800 خوب عمل میکنه بعدش رفته رفته خراب میشه و نویز بیشتر میشه در حالی که HX300 تا ISO400 خوب عمل میکنه و بعدش رفته رفته خراب میشه . . .
    Last edited by AC_POP; 03-02-2014 at 08:23.

8. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مدل دیگه ای پیشتهاد نمیدید؟؟
    مشکل باطری sx280 چیه؟؟ اطلاعی دارید؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha88an's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم دوربین خوبیه ار لحاظ کیفیت دوربین، یه نیگا به مشخصاتش بنداز

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم AC_POP من با دو دوربین mw800 سامسونگ و کنون 125hs از یک شی و از یک زاویه و فاصله یکسان دو تا عکس گرفتم و بعد با راست کلیک روی عکسها و پروپرتیس گرفتن از آنها کامپیوتر به من این مشخصات را داد لطفا میشود درباره هر کدام از گزینه های دو تصویر زیر و اینکه از روی اعدادی که داریم چطور میتوانیم بفهمیم که کدام دوربین با کیفیت تر بوده توضیح بفرمایید(کلا این مقایسه را تفسیر بفرمایید)؟

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیزم AC_POP من با دو دوربین mw800 سامسونگ و کنون 125hs از یک شی و از یک زاویه و فاصله یکسان دو تا عکس گرفتم و بعد با راست کلیک روی عکسها و پروپرتیس گرفتن از آنها کامپیوتر به من این مشخصات را داد لطفا میشود درباره هر کدام از گزینه های دو تصویر زیر و اینکه از روی اعدادی که داریم چطور میتوانیم بفهمیم که کدام دوربین با کیفیت تر بوده توضیح بفرمایید(کلا این مقایسه را تفسیر بفرمایید)؟
    سلام. والا نمیدونم منظورتون از اینکه از روی اینها مقایسه کنم چیه ! چون حتی من نمیدونم سوژه ای که عکس گرفتین چی هست و از چه فاصله ای هست و عکس مورد نظرتون دوست داشتین چجور باشه ! ولی چشم . من از روی این اعداد ه راونچه رو که به ذهنم برسه میگم . منم تازه مدتیه وارد دنیای دوربین شدم و هنوز در حال کسب تجربه ام واسه همین بعضیاشو نمیدونم !

خوب از بالا میایم . هر دو رزولوشن یکسانی دارند اما dpi کنون بنظر میرسه بیشتر باشه و این اولین مزیت کنون نسبت به سامسونگ ! dpi بالاتر باشه کیفیت عکس خروجی ( از لحاظ رزولوشن ) هم بهتر میشه . ( چیزیه که من شنیدم ! در مورد عکاسی هم نمیدونم ولی در رابطه با اسکن ، در این مورد تجربه دارم ! )

اون سه تای بعدی رو نمیدونم چی میتونه باشه ! خوب میرسیم به f-stop . این همون دیافراگمی هست که قبلا بهتون گفته بودم . و هرچه کمتر باشه ، هنگام فوکوس پشت سوژه بهتر تار و بلور میشه و همینطور نور بیشتری جذب میکنه . پس در این مورد هم کنون میتونه بهتر باشه .

هر دو در هنگام ثبت این سوژه سرعت شاتر یکسانی رو ثبت کردن . پس با توجه به f-stop یا دیافراگم ثبت شده هر دو عکس تا اینجا میشه نتیجه گرفت که عکس کنون روشن تر باشه . ISO هم کمی در کنون بالاتر هست ( بسیار جزیی ) که این هم یعنی یک تفاوت بسیار کوچک نوری دیگر در عکس ها که اصولا باید روشنایی کنون بازم بخاطر این مورد بالاتر بره ( اگه تفاوتشون بیشتر بود اونوقت تفاوت نوری هم زیاد میشد و همینطور اونی که بیشتر بود نویز بیشتری هم قرار بود داشته باشه ! )

focal length از یه عددی ( بستگی به دوربین داره ) شروع میشه و شما هرچقدر که زوم رو زیاد تر کنین ، اون عدد هم به همون نسبت بیشتر خواهد شد ! مثلا دوربینِ من از 5 میلی متر شروع میشه و وقتی به زوم 4 برابر خودش میرسه ، این عدد 20 میشه ( یعنی اول که 5 بود به نسبت زومم که 4 بود 4 برابر شده . حالا مثلا اگه 3 برابر زوم میکردم میشد 3*5=15 )

Max Aperture مطمئن نیستم . اما فکر کنم اصولا باید ماکسیمم دیافراگمی باشه که دوربین تونسته انجام بده . شما شاید f رو روی 2.7 تنظیم کرده بودین ، اما دوربین بر اساس شرایطی که اونجا بوده احتمالا ماکسیمم دیافراگمی که تونسته انجام بده همون 2.875 بوده .

در این باره اینارو به عنوان راهنمایی در نظر نگیرین . اینا نظرات و تجربیات بنده بودن . اگر اساتید دیگه لطف کنن جواب سوالتون رو بدن واسه منم بهتر میشه منم یاد میگیرم . چون فعلا در مرحله مطالعه هستم و عملی کار کردنام خیلی کمه . البته انشالله بیشتر خواهد شد امروز یه دوربین ارزون گرفتم فعلا علی الحساب مشغول باشم ببینم چی میشه

13. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با تشکر فراوان از توضیحاتتان لطفا بقیه هم اگر اطلاعاتی از این مقایسه و دیگر گزینه های توی این تصاویر دارن بگن.
    Last edited by david-ebi; 04-02-2014 at 23:57.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •