این بازی انفرادی هست من الان می تایپم ثبت نام کردم وارد بازی شدم
12 مرحله ی هست این بازی درسته
توی مرحله اول من باید چی کار کنم !!!!!!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
این بازی انفرادی هست من الان می تایپم ثبت نام کردم وارد بازی شدم
12 مرحله ی هست این بازی درسته
توی مرحله اول من باید چی کار کنم !!!!!!!
من تازه دیدم
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
محتوای مخفی: مشکل از فکر منحرف توئه
من اینقدر این دنس روی یخ رو دوست دارم
محتوای مخفی: +12
اونا ورلد هستند که هر چند وقت یک بار می یاد شما بهتره از 12 شروع کنید
این بازی مرحله ای نیست شما باکار کردن اینا می تونید تجربه بگیرید و توانایاتون را ببرید بالا
کی بود میگفت پرمیوم تاثیری نداره ؟!
فقط یک روز بعد اینکه این کوئست رو رفتم و 3 روز پرمیوم فعال شد !! ولی @!#%$#^$% به این شانس ما
![]()
هه هه هه سعید
چاقال به ما بد بخت بیچاره ها هم گلد بده![]()
بابا فکر کنم باید بری دوباره بخونی من نگفتم پرمیوم تاثیری داره یا نه این حرف تو هست !!
من گفتم در حالت بدون پرمیوم چون ارزش عصا 2800 است فقط می شه با کارای با لاک 90 به بالا پیدا کرد ولی اگه پرمیوم فعال باشه می شه عصا را در کارای با لاک پایین پیدا کرد
بازم می گم پرمیوم ارزش آیتمی که برای اون کار در حالت بدون پرمیوم در می یاد را می بره بالا
=============
دیگه نمی خواهم ادامه بدم چون نه تو قبول می کنی و نه من !!
من از help چند تا چیز گفتم که در مورد آیتم گفته که اگه در حالت معمولی یک آیتم به ارزش 200 دلار پیدا کنید با پرمیوم با ارزش 300دلار در همون کار را می شه پیدا کرد
حالا تو هم یک چیز پیدا کن که بگه مثلا لاک پیدا کردن عصا را 50 % و یا اصلا 1 درصد زیاد می کنه !! چنین چیزی نیستOn your job you would usually find an item that is worth 200 dollars. With the premium account, you find an item worth 300 dollars.
این مورد که یو گفتی مربوط می شه به محصول اون کار که اگه دقت کنی 1.5 برابر لاک محصول اون کار را زیاد کردهThe chance to receive a newspaper while selling them is 60%. With the premium bonus the chance is 90%..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)