خدا لعنت كنه اين ISP ها رو. يعني پس تا حالا تو اين چند ساله هم ميتونستن يه همچين سرعت هايي بدن. مثلاً شاتل ميتونسته جاي 128 سرويس 1 مگ بده و نميداده. چه قدر پووووووووووول خوردن تو اين چند سال. خوب شد مخابرات اومد وسط حداقل بازار يه تكوني خورد.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خدا لعنت كنه اين ISP ها رو. يعني پس تا حالا تو اين چند ساله هم ميتونستن يه همچين سرعت هايي بدن. مثلاً شاتل ميتونسته جاي 128 سرويس 1 مگ بده و نميداده. چه قدر پووووووووووول خوردن تو اين چند سال. خوب شد مخابرات اومد وسط حداقل بازار يه تكوني خورد.![]()
منظورت ياهو مسنجر هست؟؟؟
من بدون چيز شيكون ياهوم اوده بالا. مشكل شما چيه؟
سلام به همه
دوستم میگفت تو مشهد یه جائی سراغ داره که اینترنت با سرعت 1 مگا بایت در ثانیه ارائه میده(مثلا یه فیلم 700 مگا بایت رو تو 700 ثانیه دانلود میکنه) میخواستم ببینم درسته یا نه؟؟اگه درسته که شاتل رو ول کنم برم اونو بگیرم.گویا از این شرکتهای تازه تاسیس هم هست.
دوستان چند وقتی هست که وقتی دارم فایلی رو با IDM دانلود میکنم وقتی به 50% میرسه سرعت دریافتی 0 میشه ولی کیلوبایت دریافتی خود اینترنت من با سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه از ترافیکم استفاده میکنه البته شبانه
بطور مثال من الان یک فایل 123 مگی رو شروع به دانلود کردم و وقتی 45 مگ اون رو دانلود کرد سرعت IDM من صفر شد ولی در ویندوز کنکشن من 450 مگ دریافتی دارم.
جالبه وقتی IDM رو میبندم دریافتی من هم متوقف میشه ولی از دانلود کامل فایل خبری نیست؟
حالا این 450 مگ چی هست و کجا رفته رو نمیدونم.
در ضمن وقتی کامپیوتر رو ریست میکنم و شروع به دانلود میکنم تا یک 5 دقیقه ای شروع به ادامه فایل میکنه ولی باز متوقف میشه!!!
دیشب از ساعت 10 شب تا 7 صبح که خونه بودم کلا اینترنت قطع بود (چراغ DSL خاموش)
7 صبح رفتم و تاا لان هم شهرستان بود و تازه برگشتم . خدا میدونه چند ساعت قطع بوده! شاهکاری دیگر از شاتل!
فکر کنم کلا تصمیم گرفتم شبها رو قطع کنند.
آره تکون خورد. دائما قطعی و افت سرعت
واقعا مدتیه حس بدی بهم دست میده وقتی میخوام بیام نت
توی مدتی که مودمم داره روشن میشه مطمن هستم که باز یا قطعه یا افت و نوسان داره که هیچ وقت رد خور نداشته
مشکلم بالا اوردنش نیست
مشکل transfer کردن فایل هست که صفحات قبل توضیح دادم
اکثر چیز هایی که رد و بدل میکنی
A problem occurred while transferring the file "XXXX". The transfer has been stopped
میده
شما هم همینطورین ؟
منم بعضی مواقع این مشکل رو دارم با IDM. من از ویندوز سون استفاده می کنم و معمولن موقعی برام این مشکل پیش میاد که چند تا فایل حجیم رو با هم بذارم واسه دانلود، یعنی با هم شروع شن. به خاطر این موضوع من بیشتر از 2 تا فایل 100 مگی رو با هم نمی ذارم. وقتی اینجوری شد دانلودم، ریستارت می کنم و درست می شه و مشکلی نیست واسه دانلود ولی باز هم نمی تونم چند تا فایل رو با هم بذارم.
حالا مشکل شما با داده های من نزدیک هت؟ شمام از "سون" استفاده می کند یا چند تا فایل رو با هم می ذارید واسه دانلود؟
یاهو بطور طبیعی الان کار می کنه ولی این مشکل برای منم اتفاق می افته هم توی یاهومسنجر و هم توی گوگل تاک.
بچه ها میگم شما مودمتون رو خاموش و روشن هم میکنید؟
من از وقتی خریدم همیشه روشن بوده. و فقط بعضی وقتها که کسی میاد خونمون خاموشش میکنم
راستی سرعتم خیلی کم شده
شبانه هم دیشب بین 4 تا 8 بود. سیستم رو خاموش کردم رفتم خوابیدم.
راستی اینم بگم از ساعت 1 به بعد هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم. هم زمانی که سرعت دانلود خوب بود و هم الان.
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)