تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1552 از 3745 اولاول ... 552105214521502154215481549155015511552155315541555155615621602165220522552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,511 به 15,520 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

بالاخره بعد دوساعت پشت خط موندن و خط به خط کردن به گفته خودشون آسیاتک به این شکل جدیدا روی نامحدود ها ضریب 1 به 8 و اعمال کرده

سرعت شما اگر 256 هست معادل 32 کیلوبایت حالا روی این 32 کیلوبایت شیرینگ (1 به 8) اعمال میشه و سرعت شما میشه 32 تقسیم به 8 یعنی همون 4 کیلوبایت برثانیه

به عبارتی بعد از دانلود حجم" تبادل حداقل" سرعت شما این میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ آسيا تك سرعتش چقدره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ آسيا تك سرعتش چقدره
    عزیز اینترنت قطعی بود که شما میخوای بری اینترانت ؟ اون هم از این شرکت دزد آسیاشت ؟ اصلا سمتش هم نرو...

4. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بالاخره بعد دوساعت پشت خط موندن و خط به خط کردن به گفته خودشون آسیاتک به این شکل جدیدا روی نامحدود ها ضریب 1 به 8 و اعمال کرده

سرعت شما اگر 256 هست معادل 32 کیلوبایت حالا روی این 32 کیلوبایت شیرینگ (1 به 8) اعمال میشه و سرعت شما میشه 32 تقسیم به 8 یعنی همون 4 کیلوبایت برثانیه

به عبارتی بعد از دانلود حجم" تبادل حداقل" سرعت شما این میشه
    من تازه تمدید کردم سرعت 10 کیلوبایته هنوز هیچ دانلود نکردم . چطور بعد از 12 گیگ سرعت میشه 4 کیلو بایت .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیز اینترنت قطعی بود که شما میخوای بری اینترانت ؟ اون هم از این شرکت دزد آسیاشت ؟ اصلا سمتش هم نرو...
    آخه هيچ كدوم از اينترنت ها به درد نمبخوره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من سرویس 256 کیلوبیت نامحدود از آسیاتک دارم یعنی سرعت من باید 32 کیلوبایت بر ثانیه باشه ، حالا با پشتیبانی آسیاتک موضوع رو مطرح کردم ببینید چی جواب داده

مشترک گرامی با سلام
    با توجه به اینکه ضریب اشتراک این سرویس 1 به 8 میباشد در نتیجه سرعت دریافتی شما 32 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلودی معادل 4 کیلوبایت بر ثانیه دریافت خواهید کرد
    چنانچه از سرعت دریافتی راضی نمیباشید جهت راهنمایی بیشتر با 82144000 تماس حاصل فرمایید.
    با تشکر

اطلاعات پشتیبانی در حد ژیان
    4 کیلوبایت ! اینترنت دایل آپ بگیرم بیشتر سرعت داره !!!!! تا 8 کیلوبایت میکشه
    متاسفانه از بی اطلاعی مشترکاشون نهایت استفاده یا بهتره بگم سو استفاده رو دارن میبرن واقعا باید...

جدیدا این امکانو به وجود آوردن که از نامحدود بیای محدود که این حرفو زدن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته دقیق نمیشه که سرویس نامحدود رو با محدود جا به جا کرد. کاری که میکنن اینه که پول بقیه روز های باقیمانده از ماه رو میریزن به حساب بانک مجازی.

برای مثال من الان چون نامحدود سرعت ش کم شده و صرفه نداشت اصلا، امروز اون رو لغو کردم و یک ماه کولاک یا همون 4 مگ حجمی گرفتم.

اینم تست الان ش:

=================

البته برای من مهم شبانه هست که اونم امشب تست میکنم میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

من زنگ زدم به تنظیم مقررات گفت فردا زنگ بزن درخواستت رو پیگیری کن حتما درستشون میکنیم حالا تا فردا خدا چی بخواد ولی یه جوری حرف میزنم که بدونه واقعا دارن کم فروشی میکنن شما ها هم تو هر انجمن دیگه ای هم که هستید بگین که سمت آسیا تک نیان وضع اینطوریه تا مشتری هاشون کم بشه مجبور شن درستش کنن به امید روز پیروزی

10. 2 کاربر از amir1024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

البته دقیق نمیشه که سرویس نامحدود رو با محدود جا به جا کرد. کاری که میکنن اینه که پول بقیه روز های باقیمانده از ماه رو میریزن به حساب بانک مجازی.

برای مثال من الان چون نامحدود سرعت ش کم شده و صرفه نداشت اصلا، امروز اون رو لغو کردم و یک ماه کولاک یا همون 4 مگ حجمی گرفتم.

اینم تست الان ش:

=================

البته برای من مهم شبانه هست که اونم امشب تست میکنم میگم.
    عزیز حتما سرعت رو از سرور داخل و خارج امتحان کن . یادت نره بگی 1 تا 8 چندگیگ دانلود کردی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی داداش واقعا حقیقته باهات تو همه موارد موافقم
    خودت ناراحت نکن
    بعضیا هوا گرم افتاب به شرشون خورده نمیدونن چی میکن تو توهم هستن

به احتمال زیاد سال بعد همین موقع سرویسی که بشه باهاش دانلود شبانه رایگان داشت فکر کنم ۱ تومن شده

یه نکته خیلی جالب بود همین دیروز رفتم ببینم سرعت ۲ مگ ۱۰ گیگ در ماهشون با ابونمان چقدر میشه تو فاکتور زد 449 تومن

الان با کمال ناباوری رفتم دوباره چک کردم تو ‍‍فاکتور زده 454 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا ادم میمونه تو یه روز چی گرون شده که اینها بازگرونش کردن!!!!!!!!!!!
    اینها دارن چکار میکنن ؟؟؟اقای اسیا تک با این کارها داری ریشه خودت میزنی حالا ببین کی گفتم
    خودت تو توهم هستیدارم میگم تو 3 ماه گذشته هر شب 2 گیگ دانلود میکردم الان 4 هفته شبی 6.5 گیگ دانلود میکنم تازه بیشتر سرورهای خارج هم همین سرعت رو بهم میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •