سلام خدمت حمید جان و حسین آقای گل؛
بار گلیدن نرسید؟؟؟ کامپ mx 165 و ساب free ir 12rs قیمتش چنده و آیا ارزش داره کارکرد کامپ رو 280 و ساب رو 320خرید؟
ضمنا میخواستم نظرتون رو در مورد کامپ massive ck6بدونم کارکردش چند فی میخوره.
ممنون![]()
سلام خدمت حمید جان و حسین آقای گل؛
بار گلیدن نرسید؟؟؟ کامپ mx 165 و ساب free ir 12rs قیمتش چنده و آیا ارزش داره کارکرد کامپ رو 280 و ساب رو 320خرید؟
ضمنا میخواستم نظرتون رو در مورد کامپ massive ck6بدونم کارکردش چند فی میخوره.
ممنون![]()
Last edited by sezar77; 14-07-2014 at 23:27.
سلام.
225وات رو از کجا آوردی؟150 وات روی 2 اهم خروجی میده 8604 نه 225 وات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر گین صحیح تنظیم شده باشه و فشار به اسپیکر نیاد مشکلی براش ایجاد نمیکنه.
SLA هرچقدر کمتر باشه تو ولومهای بالا دیستورشن کاهش پیدا میکنه. اگر ولوم رو از نصف بالاتر نمیبری، روی 2- میتونی ست کنی.
در مورد ساب چرامیشه. چرا نشه .من برندهای کیفیتی رو اینجا پیشنهاد میکنم که احتمالا بعد از مدت کوتاهی خسته نشید و مجبور به تعویضش نگردید. وگرنه هر کالائی خریدش هیچ گونه اجباری نداره.فقط بستگی به جیب محترم داره.
خدا لعنتش کنه.
هلیکس B 12W BLUE میتونه گزینه خوبی باشه.تو باکس سیلد خوب میکوبه.قیمت مصرف کننده اش هم 220 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم خوش آمدید
پخش که به نظر من 7056 کن وود خیلی مناسب هست.
اسپیکر عقب E69X هلیکس. 245تومن و برای جلو هم E4X کواکسیال که 145 هست.صدای معقولی بهتون میده انشاءالله.
ارادت دارم.
خیر. متاشیفانه.گفتند آخر مهر ماه.MX165 قبلا قیمتش 360 بوده.قیمت دست دومش اگر کارتن داشته باشه 252 می ارزه.ساب هم قیمتش 380 بوده اونم 266 می ارزه.البته اگر هر دو کم کارکد باشن و تمیز میشه 20% از قیمت آکبندش کم کرد.
به کامپوننت هلیکس B62C هم میتونی فکر کنی.البته 50 واتی هست و از mx165 توان کمتری داره.ولی خب Sens 91dB داره و بدون آمپ راحت درایو میشه.
به نظر من فعلا در نبود گلیدن باید با هلیکس بسازیم.چون من برند دیگه ای نمیبینم که بتونه با این دو رقابت کنه.
سلام اقا حمید، من میخوام یه سیستم ساده با بودجه سیصد و پنجاه حداکثر چهارصد واسه تیبا یه بنده خدایی ببندم. چهارصد و با هرینه نصب و همه چی رو هم عرض کردما... کیفیت هم مهمتره تا بلندی... حالا ب نظرتون واسه هدیونیت پایونییر 2650 خوبه؟ واسه باندا چی بزارم خوبه؟ کلا سیستم پیشنهادیتون چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ...![]()
سلام،پخش رو من کن وود پیشنهاد میکنم.مثل U456 قیمتش 285 هست.اسپیکرهای تیبا فکر کنم سایز 10 باشه.لذا نمیشه توقع کیفیت بالا رو ازش داشته باشید. در هر صورت میتونند پایونیر مدل G1614 بگیرند قیمت هر جفتش 55 تومن هست.
سلام دوستان
من یه پخش 1650 دارم
میخوام براش یه جفت باند بگیرم که بدون آمپ خوب باشه و به پخش فشار هم نیاره
به نظرتون مناسب ترین چیز برای این پخشم چیه؟
سلام. یه مدل پخش و یه آمپلی به من معرفی می کنید؟ با این که از کابل گیج چند استفاده کنم. یه مطلب هم خوندم درباره big3. اونو هم انجام بدم؟
باند 718 پشت آبی، ساب 305 اف پایونییر.
بودجه هم تا حدود 800-900 میتونم بذارم.
سلام
به نظر شما آیا یک ضبطپایونر 700هزار تومانی با 300هزاری اونقدر تفاوت صدا داره که ادم بخواد 400هزار بیشتر هزینه کنه ؟
با سلام و دورود فراوان برای کسانی ک این سایت رو اداره میکنن .
دوستم ی جف باند
Sony XS-GTX6930L
و یجفت باند
pioneer TS-6975V2
و یک عدد ساب
pioneer TS-W3002 D4
و ی پخش حرفه ای هم داره ک اسمشو نمدونم .
برای این سیستم دنبال امپلی هستیم ک بهشون مچ بشه . ممنون میشم راهنماییم کنید . و این ک کابل و اکسسوری مورد نظر رو هم بگید ممنون میشم . منتظر جوابتون هستم حمید جان![]()
Last edited by kasra k2; 16-07-2014 at 13:24.
سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز؛
برای پخش په مشکلی پیش میاد که گاها یه سیم نازک به بدنه وصل میکنند برای گرفتن نویزی که در باندها ایجاد میشه، چندتا 7150 و 6050 رو دیدم که این کار رو کردن.
![]()
اقا حمید من تا حالا پخش کنوود نداشتم
تنظیماتش در حد 7250 خودم هستش؟
از بین اینا شما همون7056 رو پیشنهاد میکنید؟{داشتن بلوتوث اصلا برام مهم نیست}
Kenwood U7056BT
Kenwood KDC-8016BT
Kenwood Kiv-700
Kenwood U8019BT-SD
Kenwood KDC-X700BT
Pioneer DEH-X9650BT
Pioneer DEH-9450UB
در مورد باند همE69X از Pioneer TS-6975V2 بهتر هستش؟بیس هلیکس در حد 6975 هستش؟میگن 6975 زود میسوزه درسته؟در کل یه ضبط و باند میخوام که اگه بعدا امپلی اضاف کردم جوابگو باشه
![]()
Last edited by P.x; 16-07-2014 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)