تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1552 از 1635 اولاول ... 552105214521502154215481549155015511552155315541555155615621602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,511 به 15,520 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عزیز وطنداشم چوخ ممنون . از اینکه همشهری عزیز و خوبی مثل شما دارم و اینطور کامل به سوال من جواب دادید به آذربایجانی بودنم افتخار میکنم و از شما کمال تشکر را دارم واقعا شرمنده کردید.. در مورد فرمایشات شما کامل استفاده کردم . فقط مشکل اینه که من نمیتونم ویدیئوها را دانلود کنم نه قند شکن دارم و نه راهشو بلدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. منم میخواستم sx50 بگیرم اما از نظر فیلمبرداری تحقیق کردم یکم پایین تره . راستی تا حدودی هم دلم مونده پیش پاناسونیک fz 200 با فیلمبرداری آهسته و لنز خوبش اما نمیدونم میتونم منتظر بمونم یا نه . بهرحال rx100 دو دوربین خوبیه ولی ایکاش کمی زوم بالاتری هم داشت. باز هم یک دنیا ممنون از راهنمایی و کمک شما عزیز وطنداشم.
    بزرگترین ویژگی مثبت fz 200 ، اینه که تو تمامی زوم ها ، دیافراگمش f 2.8 هست که این خیلی خوبه چون سوژه پشت سری بهتر تار میشه اونوقت .

درمورد SX50 فکر کنم 24 فریم بر ثانیه بودنش احتمالا اذیتت کرده ! اگه از زوم میتونی بگذری نظر من همون RX 100 هست . حداقل رو کاغذ که خیلی بهتر از HX300 ، SX50 و fz200 هست .

من اگه بتونم تا فردا یا پس فردا چند تا ویدئو با کیفیت فول اچ دی ( از hx300 و rx100 ) پیدا میکنم و هرجوری شده برات با پیغام میفرستم . موفق باشی

2. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض بهترین دوربین عکاسی تا 600 تومن

بهترین دوربین عکاسی که میشه با 600 تومن خرید رو چی پیشنهاد میدید
    مهمترین چیز هم کیفیت عکس هست
    نظرتون در مورد این چند تا گزینه چیه

Sony Cybershot WX60

Sony Cybershot WX80

Canon Ixus 140 HS

Canon PowerShot SX260 HS

Canon PowerShot SX240 HS

اگه گزینه های بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید (خلاصه اینکه بهترین دوربین عکاسی با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟)

یه سوال دیگه هم اینکه دوربین های سوپر زوم علاوه بر زوم اپتیک بیشتر، برتری تو کیفیت عکس هم دارند یا نه؟؟؟؟

مثلا نظرتون در مورد دوربین Canon SX500 یا Nikon l820 چیه؟؟؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام.وقتی که میخواهم دوربین کامپکت معمولی بخرم کلی کاتالوگ از امکانات و مشخصه های مارکهای مختلف دوربین بهم میدن.این وسط برای مقایسه از روی کاغذ و مشخصات باید بیشتر به چه نکاتی توجه کنم تا دوریبن بهتر را انتخاب کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درمورد SX50 فکر کنم 24 فریم بر ثانیه بودنش احتمالا اذیتت کرده ! اگه از زوم میتونی بگذری نظر من همون RX 100 هست . حداقل رو کاغذ که خیلی بهتر از HX300 ، SX50 و fz200 هست .

من اگه بتونم تا فردا یا پس فردا چند تا ویدئو با کیفیت فول اچ دی ( از hx300 و rx100 ) پیدا میکنم و هرجوری شده برات با پیغام میفرستم . موفق باشی
    ممنونم دوست عزیزم واقعا شرمنده میکنید . آره کیفیت و فیلم sx50 را دیدم به نرمی و شارپی سونی نیود هرچند قیمت و کیفیت عکساش بهتره. در مورد rx100 هم منم با شما موافقم بزگترین مزیتش اینه که خیلی کوچیکه و قابلیت حملش راحت تر در کنار سنسور خوبش اما مساله اینه که من ورژن دوشو میخام بخرم و نمیدونم تا کی باید منتظر بشم چون هنوز وارد بازار ایران نشده و من نهایت تا آخر اسفند باید دوربین بخرم. بازم ممنون از لطفی که کردید و به پیغامم جواب دادید . ساخ گال شاد یاشا

6. این کاربر از toorajjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ممنونم دوست عزیزم واقعا شرمنده میکنید . آره کیفیت و فیلم sx50 را دیدم به نرمی و شارپی سونی نیود هرچند قیمت و کیفیت عکساش بهتره. در مورد rx100 هم منم با شما موافقم بزگترین مزیتش اینه که خیلی کوچیکه و قابلیت حملش راحت تر در کنار سنسور خوبش اما مساله اینه که من ورژن دوشو میخام بخرم و نمیدونم تا کی باید منتظر بشم چون هنوز وارد بازار ایران نشده و من نهایت تا آخر اسفند باید دوربین بخرم. بازم ممنون از لطفی که کردید و به پیغامم جواب دادید . ساخ گال شاد یاشا
    خواهش میکنم عزیز . خوب تا همون موقع وایسا اگه rx100 II اومد که بخر و کیف کن ( البته خودتم خوب میدونی که بعد دو سه ماه چه افت قیمتی در برابر قیمت خرید تو خواهد داشت ! )
    اگر نه هم برو سمت همین HX300 . اگه کامپکت بودن برات مهمه من این پنج تا کامپکت رو هم خوب میدونم :
    1- Canon Powershot G15
    2-Canon Powershot G16
    3-Sony Cybershot HX20v
    4-Sony Cybershot HX30v
    5-Sony Cybershot HX50v

2 تای اولی سنسورشون یکمی بزرگتر و کیفیت عکساشون بهتره و اینکه جی 16 ، فریم بر ثانیه ش 60 هست ولی جی 15 ، فریم بر ثانیه ش 24 هست . سونی ها هم با اینکه کامپکت هستن ولی شماره 3 و 4 زوم 20 برابر رو بهت میدن و شماره 5 ، زوم 30 برابر رو . شماره 5 یکمم سرعت شاترش فرق میکنه . خودت یه سرچی تو نت بزنی میبینی فرق این 5 تا رو بهتر از اینی که من گفتم . ولی فکر کنم این سونی ها خیلی خیلی به کارت بیان . هم کامپکت ، هم زوم زیاد ، هم فیلم برداری فول اچ دی با فریم 60 .

قاداین آلایدم گنه ایشین اولده من خدمتین دیَم

8. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.وقتی که میخواهم دوربین کامپکت معمولی بخرم کلی کاتالوگ از امکانات و مشخصه های مارکهای مختلف دوربین بهم میدن.این وسط برای مقایسه از روی کاغذ و مشخصات باید بیشتر به چه نکاتی توجه کنم تا دوریبن بهتر را انتخاب کنم؟
    سلام . اگه فوکوس دستی برات مهمه ببین ببین امکان فوکوس دستی دارن یا نه .
    بازه دیافراگم هم مهمه . هرچی عدد دیافراگم ( f ) پایین تر مثل 2.8 اینا باشه بهتره ( پایین تر باشه چه بهتر ! )
    سایز سنسور مهمه . اکثر دوربین های کامپکت سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا 6.17*4.55 میلی متر هست . هر چی سایز سنسور بزرگتر باشه بهتره .
    و دیگه اینکه اگه زوم اپتیکال ( نه دیجیتال ) برات مهمه ، این هم مهمه . زوم اپتیکال از کیفیت موقع زوم کم نمیکنه ( یا خیلی کمتر کم میکنه ) ولی زوم دیجیتال تقریبا میشه گفت افتضاحه !
    فیلم برداری اچ دی یا فول اچ دی هم میتونه یه گزینه دیگه باشه . توی فیلم برداری هرچقدر هم که فریم بالاتر باشه بهتر

سرعت شاتر هم اگه استفاده هاتون معمولی باشه فکر نکنم زیاد برات مهم باشن ولی سرعت شاتر هایی مثلا 1/2000 اینا سوژه رو ثابت نگه میداره و از اون طرف هم سرعت شاتر هایی مثل 15 ثانیه ، واسه عکس هایی که میبینی از بالای شهر گرفته شده و نور چراغ ماشین ها کشیده شدن مناسبه . در کل بنظرم زیاد رو این قسمت حساس نباش همین 1/2000 و 15 ثانیه ای که گفتم بنظرم واسه استفاده معمولی و حتی نیمه حرفه ای کافیه

از من هم بخوای بپرسی میگم به مگاپیکسل نگاه نکن ! چرا که توی سنسور های کوچیک مثل 1/2.3 اینچ هرچقدر مگاپیکسل بالاتر باشه همون قدر هم عکست نویز بیشتر خواهد داشت ! پس اگه دوربین خوبی رو پیدا کردی و دیدی مثلا 12 مگاپیکسل هست ناراحت و نا امید نشو ! چرا که اتفاقا اون به معنی نویز کمتر توی عکسات خواهد بود !

امیدوارم که حرفام بتونن بهت کمک کنن و موثر باشن .
    Last edited by AC_POP; 31-01-2014 at 22:28.

10. 3 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

????????????????????

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بهترین دوربین عکاسی که میشه با 600 تومن خرید رو چی پیشنهاد میدید
    مهمترین چیز هم کیفیت عکس هست و اینکه دوربین کادکردش خوب باشه
    نظرتون در مورد این چند تا گزینه چیه

Sony Cybershot WX60

Sony Cybershot WX80

Canon Ixus 140 HS

Canon PowerShot SX260 HS

Canon PowerShot SX240 HS

قضیه باطری sx280 چیه؟؟؟ امیدی بهش نیست؟؟؟

اگه گزینه های بهتری هم هست ممنون میشم راهنماییم کنید (خلاصه اینکه بهترین دوربین عکاسی با این بودجه چی پیشنهاد میدید؟)

یه سوال دیگه هم اینکه دوربین های سوپر زوم علاوه بر زوم اپتیک بیشتر، برتری تو کیفیت عکس هم دارند یا نه؟؟؟؟

مثلا نظرتون در مورد دوربین Canon SX500 یا Nikon l820 چیه؟؟؟

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام . اگه فوکوس دستی برات مهمه ببین ببین امکان فوکوس دستی دارن یا نه .
    بازه دیافراگم هم مهمه . هرچی عدد دیافراگم ( f ) پایین تر مثل 2.8 اینا باشه بهتره ( پایین تر باشه چه بهتر ! )
    سایز سنسور مهمه . اکثر دوربین های کامپکت سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا 6.17*4.55 میلی متر هست . هر چی سایز سنسور بزرگتر باشه بهتره .
    و دیگه اینکه اگه زوم اپتیکال ( نه دیجیتال ) برات مهمه ، این هم مهمه . زوم اپتیکال از کیفیت موقع زوم کم نمیکنه ( یا خیلی کمتر کم میکنه ) ولی زوم دیجیتال تقریبا میشه گفت افتضاحه !
    فیلم برداری اچ دی یا فول اچ دی هم میتونه یه گزینه دیگه باشه . توی فیلم برداری هرچقدر هم که فریم بالاتر باشه بهتر

سرعت شاتر هم اگه استفاده هاتون معمولی باشه فکر نکنم زیاد برات مهم باشن ولی سرعت شاتر هایی مثلا 1/2000 اینا سوژه رو ثابت نگه میداره و از اون طرف هم سرعت شاتر هایی مثل 15 ثانیه ، واسه عکس هایی که میبینی از بالای شهر گرفته شده و نور چراغ ماشین ها کشیده شدن مناسبه . در کل بنظرم زیاد رو این قسمت حساس نباش همین 1/2000 و 15 ثانیه ای که گفتم بنظرم واسه استفاده معمولی و حتی نیمه حرفه ای کافیه

از من هم بخوای بپرسی میگم به مگاپیکسل نگاه نکن ! چرا که توی سنسور های کوچیک مثل 1/2.3 اینچ هرچقدر مگاپیکسل بالاتر باشه همون قدر هم عکست نویز بیشتر خواهد داشت ! پس اگه دوربین خوبی رو پیدا کردی و دیدی مثلا 12 مگاپیکسل هست ناراحت و نا امید نشو ! چرا که اتفاقا اون به معنی نویز کمتر توی عکسات خواهد بود !

امیدوارم که حرفام بتونن بهت کمک کنن و موثر باشن .
    از توضیحات فوق العاده عالی شما ممنونم.آیا این درست است که اگر دوتا دوربین سایز حسگرشون یکی باشه ولی مگاپیکسلشون با هم فرق داشته باشه اون یکی که مگاپیکسل کمتری داره کیفیت عکسهاش بهتر؟دیگه اینکه واسه بعضی دوربینها اندازه حسگر را توی کاتالوگش نمینویسند.اینو از کجا میشه پیدا کرد؟.کلا میدونین چی میخواهم بگم؟میخواهم بگم وقتیکه یک عکس معمولی مثلا یک عکس دسته جمعی از اعضای خانواده امان گرفتیم و بعد روی کاغذ چاپ شد برای اینکه عکس چاپ شده روی کاغذ کیفیت رنگهاش و اشباع رنگهاش و وضوح تصویر و مقدار نور عکس و کلا کیفیت ظاهری عکس چاپ شده عالی باشه باید کدوم گزینه های دوریبن رو بیشتر بهش اهمیت بدیم؟زوم و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی زیاد برام مهم نیست.قربون داداش گلم.
    Last edited by david-ebi; 01-02-2014 at 15:48.

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

از توضیحات فوق العاده عالی شما ممنونم.آیا این درست است که اگر دوتا دوربین سایز حسگرشون یکی باشه ولی مگاپیکسلشون با هم فرق داشته باشه اون یکی که مگاپیکسل کمتری داره کیفیت عکسهاش بهتر؟دیگه اینکه واسه بعضی دوربینها اندازه حسگر را توی کاتالوگش نمینویسند.اینو از کجا میشه پیدا کرد؟.کلا میدونین چی میخواهم بگم؟میخواهم بگم وقتیکه یک عکس معمولی مثلا یک عکس دسته جمعی از اعضای خانواده امان گرفتیم و بعد روی کاغذ چاپ شد برای اینکه عکس چاپ شده روی کاغذ کیفیت رنگهاش و اشباع رنگهاش و وضوح تصویر و مقدار نور عکس و کلا کیفیت ظاهری عکس چاپ شده عالی باشه باید کدوم گزینه های دوریبن رو بیشتر بهش اهمیت بدیم؟زوم و کیفیت فیلمبرداری فول اچ دی زیاد برام مهم نیست.قربون داداش گلم.
    بله درسته . اگر سایز سنسور هاشون برابر باشه اونی که مگاپیکسل کمتری داره نویز کمتر و در کل کیفیت بهتری خواهد داشت .
    راجع به مورد بعدی شما مدل دوربین رو بردارین و بعد برین تو گوگل بزن مثلا Canon Powershot SX50 Specs . اینجا سایت هایی هستن که اطلاعات دوربین رو نوشتن و توی هرکدوم که برین احتمال زیاد بتونین جوابتون رو بگیرین ( تو لیست سایت ها به سایت شرکنده سازنده برین بهتره ، مثلا تو این موردی که مثال زدم اگه سایت Canon بینشون بود از اون استفاده کنین ) . ولی اکثر کامپکت ها ، سایز سنسورشون 1/2.3 اینچ یا همون 6.17 * 4.55 میلی متر هست .
    کیفیت عکس هایی هم که پرسیدین تا اونجایی که من میدونم به خیلی چیزها میتونه مربوط باشه که یکیش همین سایز سنسوره ! نوع سنسور هم مهمه که CMOS خیلی بهتر از CCD هست و الان دوربین با سنسور CCD خیلی کم پیدا میشه مگر تو ارزون قیمت ها . مورد بعدی پردازشگرِ دوربین هست . اون رو باید تحقیق کنی ولی توی Canon تا اونجایی که من میدونم فعلا Digic 5 خوبه . پردازشگر تصویر رو بهتر و احتمالا با نویز کمتری بیرون میده !
    مقدار نور توی عکس رو هم دست خودتونه که با تنظیمات کم و زیاد کنین . که البته یکی از راه هاش افزایش ISO هست که با افزایش نویز همراهه ! البته سایز سنسور بزرگتر به دریافت نور بیشتر کمک میکنه . همینطور اگه دیافراگم یا f کوچیکتر باشه مثل 2 یا 2.8 یا کوچیکتر . . . در شرایط کم نور بهتر عمل میکنه نسبت به دوربینی که دیافراگمش 3.2 یا 3.4 هست . البته این چیزایی که من میگم رو کاغذ هستن و عملا شاید چیز دیگه ای تجربه بشه . نمونه ش رو میتونین در مقایسهء دو دوربین Sony HX300 و Canon SX50 ببینین که رو کاغذ از لحاظ عکاسی سونی بهتره با توجه به دیافراگم ، ولی در عمل اکثر سایت ها از برتری Canon SX50 در عکاسی از این مدلِ سونی گفتن ( تو مقایسه فیلم برداری این دو دوربین سونی بهتره ).
    حالا مسئله رو زیاد کشش نمیدم که قضیه پیچیده شه ، در مورد چاپ هم اگه سایز عکس ات زیاد بزرگ نباشه ، مثلا بزرگتر از A4 یا مثلا در حد یه پوستر (!) حتی 12 مگاپیکسل هم میتونه همه کاراتو انجام بده . اما اگه واسه چاپِ بنر یا پوستر بزرگ میخوای باید به فکر دوربین با مگاپیکسل بالا باشی تا موقع چاپ کیفیت از لحاظ رزولوشن پایین نیاد ( این چیزیه که من تو یکی از انجمن ها خوندم )

شما اگه چند تا مدل دوربین رو که میخوای بهمون بگین بهتر میتونیم کمک کنیم .
    شاد باشی

15. 2 کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •