تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1551 از 3347 اولاول ... 551105114511501154115471548154915501551155215531554155515611601165120512551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوست عزیز! اگر شما 32 سالته بنده 38 سالمه (هر چند که اطلاعات و تخصص به سن و سال ربطی نداره).
    به قول شما کل کاربران این 1500 صفحه هیچ سر رشته ای ندارن و فقط شما علامه دهری.
    اگر واقعا" از شبکه دیتای موبایل، زیرساخت و اینترنت ایران به صورت حرفه ای سر رشته داشتی باید میدونستی که علاوه بر پینگ تایم، ثبات و نوسان پینگ هم به لینک و مسیر عبوری ارتباط مستقیم داره و با یه اسکرین شات به هیچ نتیجه کلی نمیشه رسید. نکته بعد اینکه هر پکتی ممکنه از یه مسیر رد بشه یعنی مثلا" پینگ 8.8.8.8 از یه مسیر با پینگ خوب و با ثبات رد بشه ولی در همون لحظه پینگ 4.2.2.4 از یه مسیر بی کیفیت رد بشه.
    از همه مهمتر اینکه در شبکه دیتای موبایل در اکثر مواقع حتی به اولین آی پی اپراتور هم نمیشه پینگ با ثبات و بدون نوسان داشت چه برسه به آی پی های خارج از ایران.
    بنده خودم هم جهت پروژه هایی که پینگ تایم و ثبات پینگ خیلی مهمه (نمونش VOIP) درگیر بودم و هستم و بقول شما این مقوله رو خوردم و هضم کردم ولی باز هم سعی میکنم از تجربه و اطلاعات دیگران استفاده کنم.
    شما اگر واقعا" پینگ خوب و با ثبات مد نظرته مودبانه بگو تا راهکار بهت بدم.
    شما راهکارت را نگه دار برای خودت عزیز دل
    پسر جان ، اون زمانی که شماها دنبال 100 کیلوبایت سرعت میگشتید بنده با هک نت ماهواره ای 2 مگ در ثانیه دانلود میزدم . سال 1383 که در این مملکت 100 نفر هم نمیدونستن نت ماهواره ای چی هست بنده نت ماهواره ای هک میکردم . قدیمی ترین آدمی هستم که در ایران درباره آفلاین و نت ماهواره ای میتونی پیدا کنی .
    بنده وقتی میگم شات بذار حتما دنبال چیزی هستم ، حالا حال نداری میای واسه من اظهار فضل و دانش بکنی ؟!
    اون زمان که فروم ایلست ( اولین فروم آفلاین ایران ) به وجود اومد شماها کجا بودید که حالا اومدید برای بنده درس نت بدید ؟ بنده با سند یه نت معمولی میتونم همین الان و با اوضاع خراب جهت های ماهواره 700 تا سرعت بکشم .
    با دو گیگ طرح 3G راحت 25 گیگ دانلود میزنم ، اونوقت تو اومدی از زیر ساخت و نت مملکت برای من درس بدی ؟
    زمانی که فقط نمایندگان مجلس نت ماهواره ای داشتند و میگفتند نت ماهواره ای جرم هست بنده تمام جهات از 95 شرقی تا 22 غربی را هک میکردم ، همین الان هم که شما پول برای 3G میدید بنده دارم با هک کردنش 7 ماهه دانلود میزنم !
    پس جلوی قاضی ملق بازی نکن عزیز دل

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

[QUOTE=koroshn123;8695362]شما که همه ادعات به سن وسالته به اندازه 4تا باتری قلمی ظرفیتتو ببر بالا . اینجا انجمنه یعنی محیط اجتماعی اینارو میگم چون لحن صحبت کردنت نشون میده نمیدونی . ملت اینجا منتظر شما نیستن تشریف بیاری سوال کنی بعدشم به نوبت بیان جوابتو بدن. اگر تونستن و حال داشتن و انجام دادن در حقت لطف کردن. اگر هم نه شاید نمیدونستند یا حال نداشتن. این نمیشه با کوه ادعا بیای باد به غب غبت بندازی که من 32 سالمه خیلی حالیمه 1500نفر نمیفهمن من چی میگم .اینجا هرکسی اطلاعات کم و بیشی نسبت به موبایل و ارتباطات داره. درست نیست اینقدر ادعا 32ساله جان. خیلی بده ی مرد اینقدر زود بهش بربخوره.یادت باشه اینجا هیچکس منتظرت نیست عکس اینترنتو بندازی واست غش کنن. زیاد به خودت گرفتی. موید باشی[/QUOTE

ظرفیت من خیلی بالاست عزیز دل ، وقتی طرف شروع میکنه به حرف زدن خوب میفهمم چی در سرش پرورش میده .
    وقتی طرف حال نداره ، پست نزنه ! بنده طلبکار نیستم و در پستم خواهش هم کردم چون همه را دوست میدونم !
    طرف وقتی حال نداره مثل بقیه که میخونن و رد میشن ، بخون و رد بشه ، وقتی میاد برای من لطیفه میگه اونوقت نفر بعدی هم که میخواد کاری بکنه منصرف میشه .
    شما بری تاپیک وایمکس ایرانسل و مبین نت ، متوجه میشی بنده هر کاربری مشکل داشته و من دیدم راهنمایی کردم .
    حتی برای طرف شده یکساعت هم وقت گذاشتم تا مشکلش حل بشه .
    آخه طرف میخواد برای من از پینگ بگه ! عموجان فدات بشم حال نداری نزار ، دیگه چرا قصه میگی برادر ؟!
    خوش باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    اقا مقدار سیگنال asu روی شبکه 2g باید چند باشه ؟
    من کرمان هستم - برای من قبلا این مقدار توی شبکه 2g روی 26 -30 بود معمولا ، الان یک هفته ای هست بدون دلیل این مقدار تو منطقه ما به 10-15 رسیده !
    بعضی وقتا اینقدر کم میشه که فردی که باهام زنگ زده پیام در دسترس نیستم رو میشنوه !
    همینطور وقتی شبکه رو روی 3g میزارم کلا سیگنال صفر میشه در صورتی که قبلا سیگنال asu تو شبکه 3g حدود 15 بود و راحت نت 3g سیم کارتم وصل میشد
    من با چند تا گوشی تست کردم همه همین جورن
    به نظرتون مشکل از چیه ؟ دکلی رو تو منطقه ما تغییر دادن !؟
    من توی 195 هم شکایت کردم نمیدونم برسی میشه یا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

از دوستانم : سامان و فانوس طلایی که شات گذاشتند ممنونم .

آدم وقتی میخواد کاری بکنه و کمک بده ، عمل میکنه و نه اینکه فقط بلد باشه حرف بزنه !
    تو این مملکت همه بلدن حرف بزنن و حرف هم میزنن ! مرد اونی هست که عمل میکنه و نه لفاظی
    یه شات خواستم ، حال داری بزار من هم تشکر میکنم ، حال نداری نزار دیگه نیا قصه حسین کرد شبستری بنویس !
    سال 1383 که در این مملکت کسی نمیدونست نت چیه ، بنده نت ماهواره ای هک میکردم و قدیمی تر از من در این عرصه در نت پیدا نخواهید کرد ، چرا بودن یه چند نفری ولی همه رفتن دنبال کارهای دیگه .
    زمانی که ملت دنبال 100 کیلوبایت سرعت بودن ، دو مگ در ثانیه فرکانس های دیتای جهات را هک میزدم و دانلود میزدم .
    در این سالیان فقط 9 مدل کارت --- همزمان داشتم که چندتاش را در همین فروم قبل عید فروختم !
    بعد آقا میخواد از زیر ساخت نت و پینگ برای من بگه ! من همه زندگیم و هک کردن هام با پینک رابطه داشته !
    حال داری شات بزار ، ازت هم ممنونیم ، نداری رد شو برو ، قصه خاله قزی تعریف نکن !
    برو تاپیک وایمکس ببین من چطوری به دیگران راهنمایی میدم ، فروم برای کمک کردن هست .
    امروز من کمک میدم فردا کمک میخوام ، هیچ کسی علامه دهر نیست .
    زمان ، زمانه ی بو علی سینا نیست که بگن طرف به تمام علوم زمان خودش اشراف داشت !
    هیچکسی هم ادعاش نمیشه ، ولی وقتی نمیخواهید کمک بدید سنگ هم نندازید !
    بعضی ها بیکارن دوست دارن داخل این فروم ها بگردن خودنمایی کنند !
    حال نداری رد شو برو ، واسه من از زیر ساخت میخواد بگه ، آخه نخندم چکار کنم !
    ممنونم از همه و دو دوستی که به جای حرف زدن ، مرد عمل بودند .
    Last edited by mehr1362; 24-08-2015 at 15:52.

5. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من خودم این رو تو گروه گذاشتم.همه میگن الکیه خودمم نمیدونم.ولی واقعیت داره میگن تو خارج هست سرعت تا 1 گیگابیت میده و 123 مگابایت برثانیه سرعت دانلود میده.فیلمش رو دیدم طرف تست گرفته بودآ اس پی گوگل فایبر بود
    درباره ی اوترنت :
    اگر به سایت flysat.com برید و جهات ماهواره ای را نگاه کنید ، در بعضی از جهات فرکانس دیتایی هست که در جلوی اون عبارت اوترنت را نوشته .
    در واقع اوترنت ، اینترنت ماهواره ای هست و این قابلیت را داره که تا دومگابایت در ثانیه به شما سرعت دانلود بده .
    برای داشتن چنین اینترنتی ، شما به یک کامپیوتر ، یک سخت افزار گیرنده ( شبیه به --- اکسترنال ) و دیش دارید .
    دیش را باید تنظیم کنید به سمت فرکانس دیتایی که اوترنت هست و یک سری تنظیمات خاص خودش را داره .
    سخت افزاری که شما نیاز دارید شبیه به شکلی هست که دوستان گذاشتند .
    در واقع از یک سمت و به وسیله ی USB به سیستم وصل میشه و سمت دیگر فیش داره برای اتصال به دیش ماهواره .
    الان شرکت تایوانی که چیپست کارت های Tevii را تولید میکنه ، ازین سخت افزار تولید کرده ولی اصلا پیدا نمیکنید .
    در واقع مسئله ی اصلی داشتن اون سخت افزار هست .
    تنظیمات و نحوه کار کردنش را من میدونم و مقاله و آموزشی به صورت پی دی اف دارم اما سخت افزارش را نه .
    نمیدونم در اون مقاله چی نوشته ولی این پروژه هیچ ربطی به 3G نداره . اینترنت ماهواره ای هست و بس .
    اوترنت اولین بار حدود 2 سال قبل مطرح شد و اگر به سایت فلای ست مراجعه کنید فرکانس های دیتاش را میبینید .
    پی دی اف را پیدا کردم ، میزارم اینجا که بیشتر بخونید .

البته اوترنتی که من میگم و توضیح دادم به صورت رایگان هست ! و هدف از ساختش ارائه اینترنت به دوردست ترین نقاط کره زمین بوده.

ویرایش :
    لینک مقاله ای که گذاشته بودید پروژه ای هست که آمریکا 5 سال قبل حرف از عملی کردنش میزد !
    حرف از اینترنت بالونی هم میزد ، حالا همین بود یا نه نمیدونم .
    ولی فکر نمیکنم دوستان بزارند ملت چنین اینترنتی داشته باشند ، تا روسیه و چین هستند راه تخریبش هم هست
    Last edited by mehr1362; 24-08-2015 at 16:43.

7. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان این کل کل کردن رو تمومش کنید

در غیر این صورت
    با ادامه این روند
    پست های حاشیه ای پاک و برخورد خواهد شد//

9. 7 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک هفته است پینگم از 160 170 رفته 270 280
    3g ایرانسل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان این کل کل کردن رو تمومش کنید

در غیر این صورت
    با ادامه این روند
    پست های حاشیه ای پاک و برخورد خواهد شد//
    تا جهان بود از سر آدم فراز ، کس نبود از راه دانش بی نیاز
    مردمان بخرد اندر هر زمان ، راه دانش را به هر گونه زبان
    گرد کردند و گرامی داشتند ، تا به سنگ اندر همی بنگاشتند
    دانش اندر دل چراغ روشن است ، وز همه بد بر تن تو جوشن است
    جوشن = لباس رزم فولادی
    ( رودکی )
    -----------------------
    مسئله کل کل کردن نیست ، مسئله این هست که نمیدونیم از دانشمون کجا استفاده کنیم !
    دانش ما شده ابزار فخر فروشی ، حداقل کمک نمیکنیم سنگ هم نندازیم .
    خود من وقتی از چیزی سر رشته ندارم چیزی هم نمینویسم ، سعی میکنم خواننده باشم تا اسپمر !
    من شات خواستم ولی نمیفهمم چرا این دوستمون دوست داره به جای کمک کردن ...
    البته این اولین باری هست که درین فروم میبینم یک تاپیک به جای کمک کردن روی تئوری تمرکز کرده !
    نمیدونم ! ولی انگار ما ملت از 3G و 4G ذوق مرگ شدیم .
    در پست هام همیشه لفظ دوستان به کار بردم ، شاید برای همین که همه را دوست خودم میدونم انتظار دارم دیگران هم دوست باشند تا مدعی !

و گرنه به قول سنایی :
    قطره دریاست ، اگر با دریاست
    ورنه او قطره و ، دریا دریاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: راه اندازی و رونمایی از 6 پروژه جدید ایرانسل در هفته دولت 
    پنج پروژه و محصول جدید ایرانسل صبح امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته دولت راه‌اندازی و رونمایی شدند.
    به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این مراسم شبکه باند پهن FDD LTE با تست سرعت ۲۵۷ مگابیت بر ثانیه، شبکه انتقال داده مبتنی بر بیسیم ثابت TD-LTE ، شش هزارمین سایت BTS نسل‌های سه و چهار، سامانه پیشرفته ماشین به ماشین (M2M) و اولین شبکه عمومی وای فای کشور راه‌اندازی شدند.
    علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل ایرانسل در این مراسم با اشاره به تاریخچه‌ای از خدمات فناوری پهن باند بی‌سیم ثابت گفت: در سال ۲۰۱۰ نخستین آزمایش‌های میدانی شرکت اریکسون همراه با شرکت Reliance Industries در هند که طی آن به سرعت ۸۰ مگابیت بر ثانیه دست یافتند، صورت گرفت و در سال ۲۰۱۱، شرکت China Mobile با همکاری شرکت هواوی، سرویس LTE-TDD را در شش شهر چین به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد.
    وی افزود: در سال ۲۰۱۲ سرویس LTE-TDD به عنوان سرویس نسل۴ توسط Soft Bank در ژاپن و در سال ۲۰۱۳ در آمریکا راه‌اندازی شد. همچنین در سال ۲۰۱۴ نخستین سرویس تجاری LTE-TDD در خاورمیانه و شرق آفریقا و در سال ۲۰۱۵ نخستین شبکه LTE – TDD در ایران توسط ایرانسل راه‌اندازی می‌شود.
    به گفته دزفولی، ایرانسل سال گذشته موفق به امضای توافق‌نامه ارتقای شبکه به نسل‌های سه و چهار و بالاتر تلفن همراه در هفته دولت و ‌راه‌اندازی شبکه نسل سوم به صورت آزمایشی شد و سوم شهریور ماه ۹۳ شبکه نسل سوم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری پس از اخذ تاییدیه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی راه‌اندازی شد و ارایه سرویس ۴G نیز به فاصله اندکی پس از راه‌اندازی رسمی ۳G برای اولین بار در کشور آغاز شد.
    وی درباره پوشش سرویس‌های ۳G ایرانسل افزود: درحال حاضر بیش از ۴۱۸ شهر و دهستان و ۵۶ مسیر جاده‌ای اصلی در تمامی ۳۱ استان کشور تحت پوشش ۳G هستند و پوشش سرویس ۴G نیز در بیش از ۹۰ شهر تکمیل شده است.
    دزفولی گفت: با راه‌اندازی اینترنت پهن‌باند همراه خـدمات متنوع و گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف زندگی دیجیتال شامل پورتال فرهنگی محتواهای چندرسانه‌ای، پورتال برنامه‌های کاربردی، پورتال بازی، سلامت همراه، آموزش همراه، کتابخوان، صوت/ ویدئو همراه ارایه شد.
    به گفته وی، درحال حاضر ۱۹۹ هزار سایت BTS نسل دو در شبکه ایرانسل وجود دارد که ۴۵ میلیون مشترک، دو هزار و ۳۵۵ شهر و دهستان، ۸۵/۷ درصد از جمعیت و ۳۰ هزار و ۷۵۰ کیلومتر از جاده‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.
    دزفولی افزود: شبکه نسل سه ایرانسل دارای چهار هزار و ۲۵۰ سایت است و ۱۲/۵ میلیون مشترک، ۴۲۷ شهر و دهستان و ۳۵/۸ درصد جمعیت را تحت پوشش قرار می‌دهد و ترافیک دیتای روزانه آن ۱۸۰ ترابایت است.
    وی ویژگی‌های شبکه نسل چهار ایرانسل را نیز دارای یک هزار و ۷۵۰ سایت با یک میلیون سیم کارت USIM، ۸۲ شهر تحت پوشش، ۱۱/۶ درصد جمعیت تحت پوشش و ۲۰ ترابایت ترافیک دیتای روزانه توصیف کرد.
    مدیرعامل ایرانسل، شبکه پهن‌باند ایرانسل را نیز دارای هفت هزار سایت پهن‌باند همراه و ثابت، ۱۳ میلیون مشترک پهن باند، ۴۲۷ شهر و دهستان تحت پوشش با ۲۳ میلیون گوشی هوشمند و ۳۰۰ ترابایت ترافیک دیتای روزانه عنوان کرد.
    ۷٫۲ میلیارد مشترک موبایل در دنیا
    دزفولی درباره روندهای جهانی دیتا گفت: ۵۰ میلیارد دستگاه به صورت بی‌سیم به هم متصل خواهند شد و درحال حاضر ۷٫۲ میلیارد نفر با خطوط تلفن همراه و یک میلیارد خانه با خطوط تلفن ثابت به هم متصل هستند.
    وی افزود: در هر ۲۴ ساعت، ۲/۷ میلیارد دلار مبادلات مبتنی بر تجارت الکترونیک انجام و ۷۰۰ هزار کاربر جدید به کاربران اینترنت افزوده می‌شود. همچنین در همین زمان ۱۴/۴ میلیارد جستجو از طریق موتور جستجوی گوگل و ۱۹۷ میلیارد ایمیل در سراسر جهان ارسال می‌شود و ۲/۷ میلیارد عکس به اشتراک گذاشته و ۳۲۸ میلیون برنامه کاربردی دانلود می‌شود.
    به گفته مدیرعامل ایرانسل، درحال حاضر ۲٫۹ میلیارد مشترک پهن باند همراه وجود دارد و ۱٫۳ میلیارد گوشی هوشمند در سال ۲۰۱۴ به بازار عرضه شده و تعداد کاربران اینستاگرام به ۳۰۰ میلیون نفر و کاربران واتس‌اپ به ۸۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است.
    ۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور جهان
    دزفولی از وجود ۳۲۲ شبکه ۴G در ۱۳۳ کشور جهان با ۶۳۵ میلیون مشترک خبر داد و گفت: تعداد شبکه‌های نسل سوم در دنیا نیز به ۶۰۳ شبکه در ۲۱۶ کشور جهان با ۱٫۹ میلیارد مشترک رسیده است.
    وی در پیش‌بینی از وضعیت خاورمیانه و شرق آفریقا گفت: ۹۷۰ میلیون مشترک تلفن همراه در این منطقه وجود دارد که ۲۱۰ میلیون نفر مشترک ۴G هستند و ترافیک دیتای همراه آن ۱۴ برابر شده و مصرف ماهیانه دیتا به ازای هر گوشی هوشمند پنج گیگابایت است.
    تاثیر توسعه پهن باند در اشتغال و رشد اقتصادی
    دزفولی با اشاره به گزارش بانک جهانی در سال ۲۰۱۲ گفت: به ازای هر ۱۰ درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، تولید ناخالص ملی ۱/۳۸ درصد رشد خواهد داشت و IAE نیز در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد اثر پهن باند همراه روی تولید ناخالص ملی آمریکا در سال ۲۰۱۷، معادل بیش از یک تریلیون دلار خواهد بود و بیش از یک میلیون شغل جدید در اثر توسعه پهن باند همراه درآمریکا ایجاد خواهد شد.
    وی افزود: طبق گزارش ITIF در سال ۲۰۱۳ نیز به ازای هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ اشتغال ۰٫۲ درصـد رشد خواهـد داشت و Analysis Mason نیز گزار داده است بـه ازای هر یک درصد افـزایش ضریب نفوذ پهن باند، نرخ بهره‌وری تولید ۰٫۱۳ درصد رشد خواهد کرد.
    به گفته مدیرعامل ایرانسل، گزارش Criterion Economics نیز حاکی از آن است که صرفه اقتصادی ناشی از گسترش ضریب نفوذ اینترنت پهن باند در سال ۲۰۰۷ در آمریکا، ۳۰۰ میلیارد دلار معادل ۲۲ درصد از کل صرفه اقتصادی بوده است و ITU اعلام کرده است استفاده از اینترنت پهن باند، منـجر به شش درصد افزایش در صادرات شـرکت های تولیدی و ۱۰ درصد افزایش در فروش شرکت‌های خدماتی می‌شود.
    رشد ۳۱ درصدی گوشی‌های هوشمند در شبکه ایرانسل
    دزفولی از رشد ۳۱ درصدی تعداد گوشی‌های هوشمند روی شبکه نسل سوم ایرانسل خبر داد و گفت: در همین حال تعداد گوشی‌های ۴G نیز ۳/۲ برابر شده است و در مجموع ۲۳ میلیون گوشی هوشمند در شبکه ایرانسل وجود دارد.
    وی همچنین به رشد ۸۰ درصدی تعداد کاربران دیتای همراه ایرانسل اشاره کرد و افزود: ۱۳ میلیون نفر کاربر خدمات پهن باند ایرانسل هستند و ۲۲٫۵ میلیون نفر کل کاربران دیتای همراه ایرانسل را تشکیل می‌دهند.
    مدیرعامل ایرانسل از ۳٫۵ برابر شدن میزان مصرف دیتای همراه به ازای هر کاربر خبر داد و گفت: میزان استفاده روزانه از دیتای همراه نیز شش برابر شده است و ۸۵ درصد مصرف کل دیتای شبکه ایرانسل به پهن باند تعلق دارد.
    وی از ۹ برابر شدن سرعت استفاده از دیتای ۴G در مقایسه با ۳G و ۱۱ برابر شدن سرعت استفاده از ۳G در مقایسه با ۲G و ۱۰۰ برابر شدن سرعت استفاده از ۴G در مقایسه با ۲G خبر داد.
    پیشرانه‌های تغییر توسعه پهنای باند
    دزفولی، پیشرانه‌های تغییر توسعه پهنای باند را ارتباط سازنده میان فرهنگ‌ها، سهولت دسترسی به خدمات، تسریع در جریان اطلاعات، بهبود کارآیی کسب وکارها، تجربیات مجازی، نوآوری در بازار، هم‌افزایی اجتماعی، تنوع سلایق در جامعه و توسعه همه جانبه خبر داد.
    وی از مهمترین برنامه‌های کاربردی عرضه شده روی شبکه باندپهن ایرانسل را گیشه، نشان، پیشنهاد، کتابخوان، پدیدار، دانا، بازیک، ریتم و زوم عنوان کرد.
    دزفولی، محصولات و خدمات سازمانی ایرانسل را نیز سامانه تعیین موقعیت، سامانه تعاملات دوسویه USSD، سامانه ارسال پیام کوتاه مخصوص سازمان‌ها، خدمات ارتباطات یکپارچه سازمانی، خدمت ماموریت آنلاین و شـبکه اختصاصی تلفن همراه اعلام کرد.
    ایرانسل دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران
    وی درخصوص شبکه رومینگ بین‌‌الملل ایرانسل نیز توضیح داد: رومینگ سیم‌کارت‌های دائمی بـا ۴۲۱ اپراتور دنیا و رومینگ سیم‌کارت‌هـای اعتباری با ۱۵۸ اپـراتور دنیا برقرار است و ایرانسل تنها اپراتور ایرانی دارای قرارداد رومینگ دیتا با ۳۱۵ اپراتور است و امکان استفاده از کدهای دستوری و کارت شارژ در اپراتور کشورهای مقصد نیز فراهم است.
    دزفولی افزود: همچنین امکان استفاده از سیم‌کارت‌های ایرانسل در طول پروازهای بین‌المللی و سفرهای دریایی برای اولین بار با ۲۱ خط هوایی و کشتیرانی فراهم شد.
    مدیرعامل ایرانسل، شبکه رومینگ بین‌الملل تلفن همراه کشور را دارای گسترده‌ترین شبکه رومینگ بین‌الملل ایران عنوان کرد و گفت: تاکنون تعرفه‌های رومینگ در کشورهای عربستان، عراق، ترکیه، امارات، آذربایجان، پاکستان، افغانستان، قطر، آلمان، سوئد و آفریقای جنوبی کاهش یافته است.
    وی افزود: تا ۴۰ درصد کاهش در تعرفه‌های مکالمه داخلی در کشور میزبان، تا ۸۰ درصد کاهش در تعرفه‌های مکالمه با ایران، تا ۵۰ درصد کاهش در تعرفه‌های دریافت مکالمه، تا ۵۰ درصد کاهش در تعرفه‌های ارسال پیامک و تا ۹۸ درصد کاهش در تعرفه‌های استفاده از اینترنت همراه از ویژگی‌های شبکه رومینگ ایرانسل بوده است.
    دزفولی مرکز خدمات مشترکین ایرانسل را بزرگترین مرکز تماس خاورمیانه با ۵۳۳ کارشناس تمام وقت در ۲۴ ساعت شبانه‌ روز در طول هفت روز هفته عنوان کرد و گفت: سیستم پاسخ‌گویی خودکار، پاسخگویی VIP ویژه مشتریان شرکتی با کانال‌های متنوع پاسخگویی شامل تماس تلفنی، برنام کاربردی «ایرانسل من»، شبکه‌های اجتماعی و پست الکترونیک از دیگر مسیرهای ارتباطی با مشتریان است.
    وی درباره شبکه فروش و توزیع ایرانسل نیز با اشاره به تغییر از فروش فیزیکی به سمت فروش الکترونیکی عنوان کرد: شبکه فروش الکترونیکی ایرانسل به میزان ۳۱ درصد و فروش شارژ مستقیم به میزان ۴۴ درصد در یک سال گذشته از لحاظ حجم فروش توسعه یافته است.
    درآمد ۲۰۶٫۹۱۰ میلیارد ریالی دولت از ایرانسل
    مدیرعامل ایرانسل درآمدهای دولت از محل پروژه ارانسل طی ۹ سال گذشته را ۲۰۶/۹۱۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان ۱۴۰/۵۵۴ میلیارد ریال پرداخت مستقیم ایرانسل به دولت طی ۹ سال گذشته بوده است.
    وی، حق امتیاز صدور پروانه ۲G، ۳G و وایمکس، تسهیم درآمد، شماره‌گذاری، خدمات اجباری عمومی، حق رگولاتوری، حق فرکانس‌های واگذاری در باند GSM، حق فرکانس‌های مایکروویو، هزینه اتصال متقابل، گمرک و عوارض، مالیات بر درآمد، مالیات تکلیفی، خطوط انتقال، هزینه برق،آب،گاز و انرژی و درآمدهای شرکت‌های دولتی مخابراتی را از جمله پرداختی‌های ایرانسل به دولت برشمرد.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: وزیر ارتباطات: وزارت ارتباطات برای دریافت باند ۷۰۰ صداوسیما به نتیجه نرسیده است 
    منبع: تسنیم
    وزیر ارتباطات گفت: از دو سال پیش در حال پیگیری موضوع باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ از صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم.

محمود واعظی در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های اپراتور دوم ارتباطی درباره موضوع پارازیت‌ها و سرانجام آن گفت: مساله‌ پارازیت‌ها خط قرمز نظام و همواره بر این امر تاکید شده‌ است. رسیدگی به این موضوع وظیفه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و سازمان انرژی اتمی است.

وی افزود: معمولا بررسی‌ها توسط این سازمان‌ها صورت گرفته و هرگاه اتفاقی رخ دهد این مسئله را گزارش داده و برخورد می‌کنند. اخیرا نیز یک مورد بود که سریعاً دخالت کرده و گزارشی را هم برای شورای عالی امنیت ملی فرستادیم.

او ابراز کرد: همواره سیاست دولت بر آن است که پارازیت‌هایی که به مردم لطمه می‌زنند با جدیت مورد مقابله قرار گیرند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که برنامه وزارت ارتباطات برای طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره‌های ملی چیست؟، گفت: در حال حاضر دو برنامه‌ موازی داریم که یک مورد آن از گذشته شروع شده تا بتوانیم ماهواره‌های مورد نیاز خود را در داخل بسازیم و طی چند سال گذشته نیز چندین ماهواره آزمایشی پرتاب کردیم.

او افزود: امیدواریم این روند مستمر باشد. با توجه به نیازمندی‌های بخش‌های مختلف از جمله صدا‌وسیما، بانک‌ها، شرکت‌های ماهواره‌ای، شرکت زیرساخت، وزارت ارتباطات و سایر کسب‌وکارهای مختلف نیازمند داشتن دو ماهواره ملی هستند که یکی از آنها در ارتباط با پخش و مسائل ارتباطی است که کنسرسیومی متشکل از استفاده‌کننده‌ها در این بخش باید وجود داشته باشد. طبیعی است در این بخش محوریت کار بر عهده سازمان فضایی باشد.

وی اضافه کرد: ماهواره دیگر که بیشتر در بخش‌های کشاورزی، محیط زیست و هواشناسی استاده می‌شود، ماهواره سنجش از راه دور است که تلاش داریم این دو ماهواره را در برنامه آینده کشور لحاظ کنیم.

واعظی در ارتباط با برنامه وزارت ارتباطات برای رفع مشکل بهره‌برداری از باندهای فرکانسی 700 و 800 که در اختیار صداوسیما است، تصریح کرد: از 15 سال قبل در ITU تصمیم گرفته شد که تمام کشورهای دنیا ظرف مدت 15 سال شبکه پخش خود را از حالت آنالوگ به سمت دیجیتال ببرند. زمانیکه همه وارد پخش دیجیتال شدند پهنای باند فرکانسی بسیار کمی نیاز دارند و برهمین اساس لازم است باند‌های فرکانسی 700 تا 800 را برای استفاده موبایل آزاد کنند.

او خاطر نشان کرد: ما نیز از دو سال پیش در حال پیگیری این موضوع از سوی صدا‌وسیما هستیم اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم. با این حال امیدواریم این اتفاق مانند کشور‌های دیگر در کشور ما نیز رخ دهد چرا که این موضوع حتی به نفع خود صدا‌وسیما نیز هست. اگر این روند ادامه پیدا کند، در آینده در نوار مرزی کشور مشکلات فنی ایجاد خواهد شد.

وزیر ارتباطات در ارتباط با تخصیص باند فرکانسی 2.3 مگاهرتز به اپراتورهای ارائه دنده خدمات TD-LTE نیز گفت: این فضای فرکانسی وقتی در اختیار اپراتوری قرار می‌گیرد و اپراتور برای آن میلیارد‌ها تومان هزینه می‌کند امکان پس گرفتن آن وجود ندارد. بحث صدا‌وسیما نیز یک مساله‌ی خاص است.

15. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •