دوستان آپلود سرویس مخابرات رایگانه؟
لطفا اگه ممکنه یه پینگ 4.2.2.4 هم بذارید.
دوستان آپلود سرویس مخابرات رایگانه؟
لطفا اگه ممکنه یه پینگ 4.2.2.4 هم بذارید.
فرق نمیکنه برا من که همون روز وصل کردن تلفنی ، مدارک هم آخرین قبض تلفن و کپی کارت ملی صاحب خط میخوان که اونم از من نگرفتن ولی حضوری برید میگیرن
دوستان خط من فیبر نوریه..میتونم از مخابرات بگیرم؟حتما صاحب خط باید حضورا بره؟نمیشه اجاره نامه برد؟
امروز اخبار و دیدید که در این مورد صحبت میکرد ؟ طرف میگفت ما باید به سمته اینترنت حجمی حرکت کنیم چون کاربرا سرعت بالاتر از ما میخوان!!!
یعنی واقعا اینقد سوادشون کمه یا کاربرارو جیگر فرض کردن سرعته بالاتر با این حجم از اینترنت به چه درد میخوره ؟کدوم کاربر اینو میخواد؟
متاسفانه هیچ صحبتی هم راجع به لغو این طرح نکرد احتمالا دوباره اجرا کنن فقط شل کن صفت کن درآوردن تا کاربرا جون به لب شن به یه چیزی راضی شن.
آخه چقد عقب موندگیسرعت بالاتر نخواستیم همین نامحدود نگه دارین کافیه مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان جناب!!!
Last edited by mi13; 07-05-2015 at 19:44.
شما فرض کن اینترنت با سرعت 20 مگ بدن با حجم 3 گیگ در ماه!طرف یک ذره جو گیر بشه تو وبگردی در عرض چند ساعت ممکنه تمامش کنه 3 گیگ رو برهامروز اخبار و دیدید که در این مورد صحبت میکرد ؟ طرف میگفت ما باید به سمته اینترنت حجمی حرکت کنیم چون کاربرا سرعت بالاتر از ما میخوان!!!
یعنی واقعا اینقد سوادشون کمه یا کاربرارو جیگر فرض کردن سرعته بالاتر با این حجم از اینترنت به چه درد میخوره ؟کدوم کاربر اینو میخواد؟
متاسفانه هیچ صحبتی هم راجع به لغو این طرح نکرد احتمالا دوباره اجرا کنن فقط شل کن صفت کن درآوردن تا کاربرا جون به لب شن به یه چیزی راضی شن.
آخه چقد عقب موندگیسرعت بالاتر نخواستیم همین نامحدود نگه دارین کافیه مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان جناب!!!
اگر هم خواستند این کار رو دوباره انجام دهند ما هم دوباره همین اعتراض ها رو انجام میدیم.شما مطمئن باش اگر این اعتراض ها نبود اینها اجرا کرده بودند...
در ضمن دیگه تا زمانی که بطور رسمی در سایت با تمام جزئیات اشاره نشه دیگه دنبال اخبارش هم نرو چون اینها هر روز میخوان یک عرض اندامی کنند.
دوستان مخابرات چیکا رکرده؟ من اینترنت 2 مگ مخابرات تهران دارم همش قطع میشه..یه دست 10 دقیقه نمیشه آنلاین بازی کرد...هی قطع میشه معلوم نیست چی شده..![]()
من به شخصه اگر اطمینان داشتم اینترنت رایگان شبانه همیشگی هست حاضر بودم 512 نامحدود و با 2 مگ حجمی عوض کنم ولی چون اینترنت شبانه هم شرایطش مشخص نیست پس روی همین 512 می مونم و به قطره اکتفا میکنم.
دوستانسلام
من برای لاگین توی سایت و دیدن وضعیت سرویس یوزرنیم و پسورد رو از کجا میتونم بگیرم ؟
از روی خطی که ADSL روش وصل هست تماس میگیری با 2020 پشتیبانی بهت میده یوزر و پستو.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)