تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1551 از 1805 اولاول ... 5511051145115011541154715481549155015511552155315541555156116011651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

برای من پاییزه طلایی (معنی طلایی رو هم فهمیدیم) فعلا از یک تا 6 چیزی کم نمیکنه. سرور خارجی و داخلی (وی پی اس شخصی ) 247 دان میده
    این طلائی بعنی چی ؟؟

ا
    در ضمن من امیدی ندارم که اینا بتونند از این کارا بکنند و بتونند ترافیک حتی به صورت بازه های یک ساعت یک ساعت ببینند.
    اینا کلا سواد این موارد تحلیلی رو ندارن والا این سیستمشون بعد از چندین بار تغییر پنل طی این سالیان دراز باید الآن در بهترین حالت می بود ولی چه کنیم که اینا فقط می گن پنل مفت باشه هی چی باشه.
    .
    والا منم خیلی در مورد مشکلات سیستم هاشون اعتراض کردم
    در جواب بم گفتن که این سیستم پارتاک چند ساله داره در چند استان دیگه استفاده میشه و حتما مستول data خراسان به این میزان از تشخیض و صلاحیت رسیدن که این سیستم مورد مقبول هست که واسه خراسان هم دارن ازش استفاده می کنن !!!!!!!! حالا هر چی من مورد به مورد مشکلاتش میگم، میگن که : تو تا حلا سیستمی دیدی بی نقص باشه ؟؟؟!!! هر سیستمی هم ضعف داره هم نقطه قوت !! حلا بیا و بشون اثبات کمن که این ضعف ها به ضرر مشتری هست !!! مثلا حجم خوری شدید همه روزه هست ، گرد شدن به گیگ هست ، تاخیر کانکشن ها ، با ریست شدن مودم نت ام کلا قطع میشه گاهی !!، موراد ترافیکی ، محدود شدن الکی سرعت و خیلی چیز های دیگه ... والا دیگه اون مسئولاش می خواستن منو از پشت تلفن بخورن بس که عصبانی شده بودن منم که نمی دونستم با چه زبونی بشون اثبات کنم
    بعدشم همش می گن یا مشکل از سیستم خودموونه !! یا مودم ها !!!!!
    والا عجب دوره زمونه ای شده ها .... روز به روز اوضاع هی بد تر میشه

2. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

منم که همیشه داد میزنم که هر روز حجمتون رو چک کنید
    این سیستم جدیدیشون مشکل داره من قبلا به چن تا بر و بچ فروم هم پیام داده بودم که حجم هاشونو هر روز چک کنن اما جواب دقیقی در مورد حجم هاشون ندادن چون وقت نداشتن چک کنن دقیق ، اما منی که هر روز چک می کنم دارم میبینم واصح که دقیقا هر روزززز میزانی بیش از مصرفم به طور ثابت داره کم میشه حدود 31 مگابایت ناقابل هر روززززززز

سیستم جدیدشون بدجور حجم می خوره
    در نشون دادن میزان حجم مصرفی تاخیر هم که داره
    در ضمن واسه من جوریه که شب حتما باید مودم ریست کنم که سرعتم یه ذره بره بالا ولی دیگه هیچ وقت سرعتم به خوبی قبل نمیشه

از طرفی طی چن روز اخیر حدود 2 گیگ هم در عرض یک ساعت مچددا از م کم شده در حالی که اصلا استفاده نکردم

سوما گرد شدن حجم باقی مانده به گیگ هست که خودتون یه حساب سرانگشتی بکنید دقیقا متوجه میشید که هر دفعه که اینا گرد می کنن یه چند مگی هم اونجا حروم میشه به نفع مخاربرات و به ضررر مشتری

در ضمن هفته قبل هم بنده در مورد ساعت 1 تا 6 شدن طرح بهار به بهار هم در پست ام نوشته بودم چون بنده وقتی پست های تاپیک مخابرات خوزستان رو چک می کردم یکی یه لینکی گذاشته بود که توی اون لینک نوشته بود بهار تا بهار 1 تا 6 شده شبانه

منم که می گم شکایت نوشتن بهتر از سکوت هست چه معنی داره بخوان یک ساعت هی از سر و ته اش بزنن ، دزدی همینه دیگه
    اول شبانه 12 شب بود تبدیل شد به 1 شب
    حالام که شبانه رو از 7 کردن 6 واسه طرح های جدید
    دیگه خدا می دونه اخر و عاقبت این طرحا چی میشه

با یک گل بهار نمیشه
    یک دست به تنهایی صدا نداره
    اگه همه اعتراض کنن شاید فرجی شه
    دوست عزیز از من ۳ گیگ کم کردن چه جوری پیگیری کنم؟؟
    چون من زنگ زدم می گم من شبانه دانلود کردم از من کم کرده می گه شما باید ساعت ۱ بلند شی و مودم رو خانوش روشن و دوباره ساعت ۷ هم خاموش روشن کنی بعد اگه اون وقت ازت حجم کم کرد زنک بزن تا پیگیری کنیم
    در صورتی که مودم من ۲۴ ساعته روشنه و Adm اندروید سر ساعت ۱:۰۳ شروع و ۶:۵۷ قطع می کنه
    دوستان چی کار کتم برای این ۳ گیگ ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها کسایی که ساعت یک بیدار می شن و یا کلا سرویس درست شده؟؟
    دیگه می تونیم از ساعت ۱ بزاریم؟؟
    ساعت ۶ تا ۷ که درست شده یا درست بود و فقط الان نمی دونم ساعت ۱ درست شده یا نه؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها کسایی که ساعت یک بیدار می شن و یا کلا سرویس درست شده؟؟
    دیگه می تونیم از ساعت ۱ بزاریم؟؟
    ساعت ۶ تا ۷ که درست شده یا درست بود و فقط الان نمی دونم ساعت ۱ درست شده یا نه؟
    سلام
    اگه ساعت 1 به بعد دیدید با سرعت روز دانلود میکنید یه بار قطع و وصل کنید چون از حجمتون کم میشه.
    برا طرح های قدیمی هم از 1 تا 7 رایگانه .

داره خودمونی میشه Just Me Samanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

زنگ بزن 2020 بگو شماره پشتیبانی این سیستم پارتاک رو بده زنگ بزن بگو نگاه کنن اونا نگاه میکنن بعد هم اگر معلق باشه بر میگرده پس حتما به حساب اونا رفته
    نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما و سریعا این قضیه رو پیگیری کن.
    اول به پشتیبانی بانکی که پولو واریز کردی زنگ بزن، اگه گفتن پول واریز شده و به ما ربطی نداره باید بری سراغ مخابرات مرکزت.
    برای من حدود 2 سال پیش این مشکل به وجود اومد و خیلی سر اون قضیه اذیت شدم.
    حالا نمیدونم، شاید تلفنی از 2020 بتونی پیگیری کنی و مشکلتو حل کنن ولی اگه به بخش فروش 2020 زنگ زدی و گفتن به ما ربطی نداره یا فرستادنت دنبال نخودسیاه، حتما برو مرکز پیگیری کن.

حداقل برای احجام بالا و مبالغ زیاد اینکار رو نکنید DO NOT
    چون فقط باید پوارو و خانم مارپل پول گمشده ی شما رو پیدا کنه
    اتفاقا همین چند ص قبل بود که گفتم اینکارو نکن حسن خطر داره حسن:
    لطفا برید و از عابر چند گردش آخر حسابتون رو بگیرید و سریعا به امور مشترکین منطقه تون مراجعه کنید تا پولتون رو نخوردند.
    ممنون از دوستان بابت راهنمایی
    قبلن این مشکل برام پیش نیومده بود.
    حالا خوبه فقط یک گیگ شارژ میخواستم بگیرم.

امیدوارم بتونم برگردونمش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام شما اسم طرحت رو میشه بگی ؟ سرعت شبانت 1 مگه منظورت اینه که 1 مگ دانلودی یا پهنای باندت 1 مگ که سرعت 128 کیلوبایت میده ؟؟؟؟
    طرح من بهار تا بهاره. سرعت روزانه ام نهایتا 260 هستش و سرعت شبانه ام نهایتا 128 هستش. توی سامانه ibsng هم که رفتم این بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه دقت کنی نوشته که nightfree 1-6 1024-512
    اینم از بخت مایه که اون همه پولو میریزیم تو جیب مخابرات و بعد هم یه طرح آشغال بهت میدن. بعدم قاه قاه به ریش ما می خندن.
    کی به کیه حاجی، خر تو خره مطلقه حالا من میخوام برم پیگیری کنم ببینم چی میشه، می تونم حقمو از این نامردا بگیرم.
    اگه از دوستان کسی طرح بهار تا بهار داره و سرعت شبانه اش 2 مگ هست لطفا بیاد بگه.

8. 2 کاربر از Ali14 persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

طرح من بهار تا بهاره. سرعت روزانه ام نهایتا 260 هستش و سرعت شبانه ام نهایتا 128 هستش. توی سامانه ibsng هم که رفتم این بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه دقت کنی نوشته که nightfree 1-6 1024-512
    اینم از بخت مایه که اون همه پولو میریزیم تو جیب مخابرات و بعد هم یه طرح آشغال بهت میدن. بعدم قاه قاه به ریش ما می خندن.
    کی به کیه حاجی، خر تو خره مطلقه حالا من میخوام برم پیگیری کنم ببینم چی میشه، می تونم حقمو از این نامردا بگیرم.
    اگه از دوستان کسی طرح بهار تا بهار داره و سرعت شبانه اش 2 مگ هست لطفا بیاد بگه.
    من نمی دونم همه محدود شدن سرعت شبانه یا فقط شانس گند من، اکانت من رو دستکاری کردن چون منم که طرحم 1 مگه پهنای باند ، شبا ماکس 64 کیلوبایت بر ثانیه هست و

توی خیلی از پست ها هی بچه ها امار سرعت شبانه رو می خوان بدونن من که رووم نمی شه اونا رو جواب بدم چون من شب ها تایم رایگان ماکس سرعتم 64 و متغیر ببین 0 تا 64 هست و در بهترین حالت ساعتی 150 مگ بیشتر نمی شه دانلود کرد سایت های مثل سسافت98 اینا جمعا شبی ماکزیمم 6 تا 150 مگ دانلود میشه کرد

10. 2 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز از من ۳ گیگ کم کردن چه جوری پیگیری کنم؟؟
    چون من زنگ زدم می گم من شبانه دانلود کردم از من کم کرده می گه شما باید ساعت ۱ بلند شی و مودم رو خانوش روشن و دوباره ساعت ۷ هم خاموش روشن کنی بعد اگه اون وقت ازت حجم کم کرد زنک بزن تا پیگیری کنیم
    در صورتی که مودم من ۲۴ ساعته روشنه و Adm اندروید سر ساعت ۱:۰۳ شروع و ۶:۵۷ قطع می کنه
    دوستان چی کار کتم برای این ۳ گیگ ؟؟؟؟؟
    سلام شما به این ادرس دو عدد سایت امضام مراجعه کن و مکتوب و دقیق اعتراضت رو نسبت به حجم و تاریخی که کم شده بنویس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان توی اینترنت روشی برای خاموش روشن کردن خودکار مودم می گشتم تا بتونم به خوبی از مخابرات شکایت کنم و بگم از ساعت ۱ تا ۷ از حجمم کم شده
    به این مسئله بر خوردم که مخابرات همدان و آسیا تک برای این که بتونی از شبانه رایگان استفاده کنید با سر ساعتی که دانلود شبانه شروع می شه مودم یک بار خاموش روشن بشه(ولی تاریخش رو نمی دونم چند نفر توی چند انجمن مطرح کرده بودند)
    نکنه الان مخابرات خراسان هم این طوری شده باشه؟؟؟
    یکی دو تا برنامه تحت ویندوز برای ریستارت کردن مودم هست که بدلایلی که همه میدونید کار بروبچ ایرانه!!! (نیاز مادر اختراع است!)
    یکیش رو قبل گذاشته بودن در این تاپیک. اینم یکی دیگه
    black*mice.com/my/threads/18757
    توی همون لینک گفته چطور باهاش کار کنید

داخل برنامه ی auto power on and shut down که کارش روشن/خاموش کردن سیستم سر ساعت هست این برنامه رو وارد می کنید تا مودم رو ریستارت کنه
    ریستارت کردن مودم فقط بدرد اونایی میخوره که میخوان پیگیر حجم خوری احتمالی شون باشن و مدرک داشته باشن
    همچنین برای اونایی که با خاموش و روشن کردن مودم فکر می کنن سرعتشون بیشتر میشه

ولی اینجورم نیست که اگه مودم رو خاموش روشن نکنید از حجم روزانتون کسر کنه! که اگه اینجوری میخواست باشه تا حالا حجم همه 0 شده بود!
    Last edited by HardwareMaster; 12-03-2015 at 06:38.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یکی دو تا برنامه تحت ویندوز برای ریستارت کردن مودم هست که بدلایلی که همه میدونید کار بروبچ ایرانه!!! (نیاز مادر اختراع است!)
    یکیش رو قبل گذاشته بودن در این تاپیک. اینم یکی دیگه
    black*mice.com/my/threads/18757
    توی همون لینک گفته چطور باهاش کار کنید

داخل برنامه ی auto power on and shut down که کارش روشن/خاموش کردن سیستم سر ساعت هست این برنامه رو وارد می کنید تا مودم رو ریستارت کنه
    ریستارت کردن مودم فقط بدرد اونایی میخوره که میخوان پیگیر حجم خوری احتمالی شون باشن و مدرک داشته باشن
    همچنین برای اونایی که با خاموش و روشن کردن مودم فکر می کنن سرعتشون بیشتر میشه

ولی اینجورم نیست که اگه مودم رو خاموش روشن نکنید از حجم روزانتون کسر کنه! که اگه اینجوری میخواست باشه تا حالا حجم همه 0 شده بود!
    دوست عزیز این لینک که حذف شده؟؟!!!
    mice.com/my/threads/18757

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •