تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1551 از 1746 اولاول ... 5511051145115011541154715481549155015511552155315541555156116011651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    ببین دوست من
    حرف شما تا حدودی درسته اما!
    خداوند متعال برای هر کسی بسته به صلاحش سرنوشت رو رفم می زنه.
    مثلا بنده توی سیزن 3 که ترقوه ام پکید ، خدا بهم حال داد و تونستم بعد مدت مدیدی بدشانسی برم سیلور و باور نکردنی بود ، اگر یادت باشه اون موقع ها از Bronze I به Silver V هر پیروزی زیر 5-10 تا فقط پوینت می داد و ماه ها علافش بودم.
    الآن نمی دونم تقدیر من و دوستان چی هست که شاید به صلاحمون نیست بریم بالاتر
    مثلا یکی جنبه اش رو نداره
    یکی ممکنه بره بالاتر از زندگیش بیوفته.
    من خودم هم میام اینجا می گم به چند دلیله :

1. این که سعی کنم راهنمایی بگیرم از دوستان برای بازی رنک و ....
    2. این که همدردی و همدلی اعصاب آدم رو راحت می کنه
    3. این که ملت بفهمند فقط خودشون تنها بدبخت نیستند و بدشانسی نمی آرند!
    4. این که یک تبادل نظری بشه از خالی بودن عریضه که بیتره!
    تقصیر خدا ننداز الکی. این قضیه سرنوشت و صلاح بیشترش دست خودت هستش میشه گفت همش
    تو قران میگه هرکی هر بلایی سرش میاد تقصیر خودشه
    خدا راه رو نشون من داده. منم نشون شما دادم. حالا شما گوش نمی کنی تقصیر خدا میندازی؟
    به اینکه خدا به بازی لول من و تو چی کار داره بابا
    یارو بمب میندازه تو سر ملت. کاریش نداره. بعد بیا بازی تو رو ببازونه یا ببرونه؟
    چرا وقتی اون حرف هایی که من زدم رو همش رو اجرا می کردی اون موقع میدیدی زندگیت از همه نظر حتی بازی هم تغییر می کنه

الان من چهارمین اسکین مجانی رو هم گرفتم. ایندفعه عکس هم گرفتم مدرک بزارم که نگید خالی میبنده. یعنی تو کمتر از دو هفته 3 تا اسکین مجانی گرفتم ( یکیش هم که به خاطر مشتری پرید + 1 کی هم معلوم نیست کی اومده یعنی 4 تا )
    حالا شما میگی سرنوشت؟ بابا سرنوشت رو خدا گزاشته دست خودت. برو از یکجا بپر پایین بگو خدا سرنوشت من رو این دونسته بپرم پایین بمیرم مثلا
    این هم عکس

8pic.ir/images/mx04olunl9lkltvwwkpx.jpg
    Last edited by kamron_devil; 19-04-2015 at 19:14.

2. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

تو قران میگه هرکی هر بلایی سرش میاد تقصیر خودشه
    خدا راه رو نشون من داده. منم نشون شما دادم. حالا شما گوش نمی کنی تقصیر خدا میندازی؟
    بله
    و در جای دیگری هم می فرماید :
    "عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم"
    خود من توی سربازی سر این که رئیسم با من لج بود تبعید شدم به یک جای دورتر و شرایط خیلی سخت تر ، اما همون باعث رشدم شد و مصالحی داشت که هنوز دارم ازش بهره می برم و باعث شد همون رئیس قبلی بیاد منت رئیس جدید من رو بکشه که یکی دور روز برم و کارهای کامپیوتریش رو درست کنم و عزت بسیاری برای من نتیجه داشت.
    ببین خدا خیر می خواد ، ولی خیر لزوما چیزی نیست که ما می خوایم!
    جنگ بده اما همین کشور ما وقتی جنگ درش اتفاق افتاد پیشرفت کرد!
    یمن و امثالهم هم درگیر جنگ شدند ، اما اگر مدیریتش کنند این جنگ براشون تبدیل به یک فرصت خواهد شد.
    خدا هم مثل من و شما نیست یک کار از کار دیگه غافلش کنه.ریز و درشت رو می بینه و بررسی می کنه و تاثیر روش میگذاره.
    حرف شما در مورد تاثیر اعتماد به نفس رو قبول دارم ، اما خوب اعتماد به نفس لازمه ، اما کافی نیست.
    شما نمی تونی بری برای کشتن پادشاه عربستان ، صرفا با اعتماد به نفست ، کنارش لوازم می خواد ، همراه می خواد...
    من خودم شخصا اگر وقت می داشتم می زدم تو کار رنک تیمی که مطمئن هستم جواب می ده اگر نت قطع نشه.

4. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله
    و در جای دیگری هم می فرماید :
    "عسی ان تکرهوا شیئا و هو خیر لکم"
    خود من توی سربازی سر این که رئیسم با من لج بود تبعید شدم به یک جای دورتر و شرایط خیلی سخت تر ، اما همون باعث رشدم شد و مصالحی داشت که هنوز دارم ازش بهره می برم و باعث شد همون رئیس قبلی بیاد منت رئیس جدید من رو بکشه که یکی دور روز برم و کارهای کامپیوتریش رو درست کنم و عزت بسیاری برای من نتیجه داشت.
    ببین خدا خیر می خواد ، ولی خیر لزوما چیزی نیست که ما می خوایم!
    جنگ بده اما همین کشور ما وقتی جنگ درش اتفاق افتاد پیشرفت کرد!
    یمن و امثالهم هم درگیر جنگ شدند ، اما اگر مدیریتش کنند این جنگ براشون تبدیل به یک فرصت خواهد شد.
    خدا هم مثل من و شما نیست یک کار از کار دیگه غافلش کنه.ریز و درشت رو می بینه و بررسی می کنه و تاثیر روش میگذاره.
    حرف شما در مورد تاثیر اعتماد به نفس رو قبول دارم ، اما خوب اعتماد به نفس لازمه ، اما کافی نیست.
    شما نمی تونی بری برای کشتن پادشاه عربستان ، صرفا با اعتماد به نفست ، کنارش لوازم می خواد ، همراه می خواد...
    من خودم شخصا اگر وقت می داشتم می زدم تو کار رنک تیمی که مطمئن هستم جواب می ده اگر نت قطع نشه.
    من با حرفات متسفانه موافق نیستم. شما انشالا دکتر فرهنگ رو بگیر ببین. بابا ضرر که نداره. بالاخره ایشون مدرک دکترای روانشناسی دارند و هم از قران و هم از روایات و هم از نظر علمی صحبت می کنند. اون موقع نظرت عوض میشه. اگر هم نه که اینجوری میخوای خودت رو گول بزنی بزن. من سعی کردم راهی که خدا نشونم داده رو نشونت بدم. حالا سر غرور یا هر دلیل دیگه ای قبول نمی کنی خود دانی
    موفق باشی

6. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    به بحث غرور منتفی هست.
    اختلاف عقاید نشان دهنده غرور یا ضعف فکری و ... نیست.
    هر کسی تجربیاتی داره ، شنیده ها و خونده هایی داری ، دیده هایی داره ، و این ها اعتقادات رو می سازند.
    ببین یک سوال می پرسم ، اگر مثلا خدا بدونه یک کاری که من دوستش دارم ، برام ضرر داره ،و خدا دوستم داشته باشه ، چه کار می کنه؟به چیزی که دوستش دارم و برام ضرر داره می رسونه من رو یا عکس این؟

8. این کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tenesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یعنی من تو این سیزن جدید که سیلور 2 هستم وقتی میبرم کل بدنم عرق میریزه و دستام داغون میشه ....خیلی وحشتناکه تحمل این احمقها جالب اینجاست که تمام تیم های مقابل انگار premade هستن وحشتناک حرفه ای بازی میکنن وحشتناک اون وقت هم تیمی های من یعنی اسگول فارم بلد نیست کلا وقتی هم میبرم فقط شانسه من فکر کنم riot کسایی که پول میدن رو میندازه تو تیم های خوب...

11. 3 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

یعنی من تو این سیزن جدید که سیلور 2 هستم وقتی میبرم کل بدنم عرق میریزه و دستام داغون میشه ....خیلی وحشتناکه تحمل این احمقها جالب اینجاست که تمام تیم های مقابل انگار premade هستن وحشتناک حرفه ای بازی میکنن وحشتناک اون وقت هم تیمی های من یعنی اسگول فارم بلد نیست کلا وقتی هم میبرم فقط شانسه من فکر کنم riot کسایی که پول میدن رو میندازه تو تیم های خوب...
    کاش ما یاد میگرفتیم که بازی ها ساخته شدند تا موجبات سرگرمی و خنده و شادی مارو فراهم کنند,حالا منظورم شما نیستی ولی اکثر مردمی که این بازی رو بازی میکنن به چشم زندگیشون بهش نگاه میکنن و نه تنها پیشرفتی نمیکنن بلکه فقط پسرفت میکنن (نقطه)

13. 3 کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خنده و شادیش واسه وقتیه که که با این تازه وارد ها که انگلیسی خوب صحبت نمیکننه بازی میکنیم
    بعضیاشون یه جوری انگلیسی حرف میزنن که من تا آخر بازی فقط میخندم مخصوصا وقتی عصبانی میشن میخوان بهت یه چیز بگن تمام زورشونو میزنن یه جمله میگن تا چند وقت یادت نمیره
    اگه میخواین شمام شاد بشین یه اکانت بسازین به لول 15 اینا که برسین وقتی بازی واسشون جدی میشه شروع میکنن به فلیم کردن حال میده

15. 3 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

آقا
    من امروز خیلی پینگم خوب بود ، تایم اوت هم نداشتم ، اما یک هویی الکی 1-2 ثانیه می موند ، هی Delay داشت.
    شما هم این طوری بودین؟
    من توی وست بعضی وقتا این طوری می شدم ، اما اینجا نه!

17. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام. بعد از هشت ماه دوباره برگشتم به بازی. از آپدیت مدل ناسوس تا حالا نبودم. کدوم چمپا مدل سه بعدی شون آپدیت شده؟

19. 2 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •