عزیز دلمی دیگه چی بهت بگم!!!
کم آوردی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
عزیز دلمی دیگه چی بهت بگم!!!
کم آوردی![]()
مسئولای حوزه مگه میذارن ملتشون شبا دانلود کنن!؟![]()
اعتدال در این زمینه بهتر بود باشه. یوزر پینگ 15 با اروپا داشته باشه ولی با ترافیک به فرض 100 مگ میخواد باهاش چیکار کنه. فقط پینگ بازی؟!!
قربونت
کم نیووردم!!
کل کل کن با کل حسین فایده نداره....قضیه پروفایل دوباره پیش میاد
شده این تاپیکو اسپم وارون میکنی تا به اهدافت برسی
بخاطر اینکه بقیه دوستان شاکی نشن من پرچم سفید دادم
اینم برای اینکه اسپم نشه:
من نمیدونم چرا فکر میکنید مسئولین حوزه باعث و بانیشن.
با این مسئولین مخابرات که ما داریم وضعمون همینه(یه مشت ادم خبره شدن مسئول مخابرات!!)...دیروز دو بار نزدیک بود با پشتیبانی دعوام بشه....
زنگ زدم میگم downstram مودمو اگه میشه رو 4مگ ببندید چیزی حالیشون نیست.بعد از چندین بار زنگ زدن یه خانومه گفت باهاتون تماس میگیریم.
طرف بهم زنگ زده میگه شما n بار زنگ زدید وقت همکارای منو گرفتید بخاطر یه چیز غیر ممکن.اونم با لحنی طلب کارانه و....!!
Last edited by and-roid2; 24-10-2013 at 14:39.
با تک کانکشن هم ماکزیموم سرعت رومیده...فقط مشکل پینگ هست که مخابرات در این زمینه ریده![]()
حسین همین الان یه تست از تبریز بزارررررررررر......
اسکیح لر نه آزالدیپ لر؟!!!!
![]()
Last edited by Altairezio; 24-10-2013 at 14:43.
البته خیلی از بازی ها هستند که زیاد حجم مصرف نمیکنند 20 مگابایت در هر ساعت....و بعضی از بازی ها هم هستند هر ساعت 100 مگابایت مصرف میکنند
این سرویس نامحدود که سرعت 440 میده بعد از 20 گیگ دانلود محدود میشی به 8 کیلو...ولی مخابرات سرعتش همیشه ثابته و این قانون من در آوردی مصرف منصفانه رو نداره
اره ربطی به حوزه نداره!!!
من واقعا آی کیو بالای مخابرات قم رو که تو سایتشون متجلی شده بود رو دیدم
یادته که
من اصلا پینگ تبریزم خوب نیست!!! قبلا پینگ 10 میگرفتم ولی الان 3 ماهی میشه که پینگ زیر 50 ازش نگرفتم!!!نمیدونم چرا روی بعضی آی پی ها اصلا پینگ درستی نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا !!!! بازی های خیلی پر مصرف تر از 100 مگ هم هستن
نه بابا این یه شرکت کوچیکه مثل رسانت!!!
رسانت رو نمیدونم استفاده کردید یا نه !!! ولی شگفتیهایی داره که تا مصرف نکنید نمیدونید!!!
این شرکت هم عین همین رسانت میمونه که اکانتینگشون دست خودشون نیست و از فن آوا کنترل میشه !!
برای همین کنترل سرعتشون زیاد خوب نیست و مشترک با یه سرویس چندین مدل سرعت میگیره![]()
fanoostalaei شما مگه نخابرات نداری؟؟ پس چرا الان پینگت پایینه؟
استغفرالله
یه کاری نکن 520 رو بکشم بیرونا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)