تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1551 از 3745 اولاول ... 551105114511501154115471548154915501551155215531554155515611601165120512551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ سرعتش چقدره

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

128 مخابرات اصفهان...مال پسر خالم

خودم تو تهران با 1 مگ آسیاتک همچین سرعت و پینگی نداشتم....

نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ سرعتش چقدره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آسیا تک 1 مگ نامحدود روزانه حدود 150 مگابایت با سرعت 128 میده و در حالت عادی سرعتش میشه 32 یعنی 1 مگ نامحدود با سرعت پهنای باند 256 ارائه میشه!!!من یک زمانی شاکی بودم چرا 1 مگ با پهنای باند 512 داده میشه. یعنی کاری میکنن آدم به چیز مزخرفی که قبلا داشته راضی باشه و که اگه خواستن به حالت قبل برگردن قدرشو بدونیم.به هر حال کاری که اینا میکنن کلاهبرداریه امیدوارم این سرعت د ز د ی خرج دوا درمون زنو بچشون بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

من سرویس 256 کیلوبیت نامحدود از آسیاتک دارم یعنی سرعت من باید 32 کیلوبایت بر ثانیه باشه ، حالا با پشتیبانی آسیاتک موضوع رو مطرح کردم ببینید چی جواب داده

مشترک گرامی با سلام
    با توجه به اینکه ضریب اشتراک این سرویس 1 به 8 میباشد در نتیجه سرعت دریافتی شما 32 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلودی معادل 4 کیلوبایت بر ثانیه دریافت خواهید کرد چنانچه از سرعت دریافتی راضی نمیباشید جهت راهنمایی بیشتر با 82144000 تماس حاصل فرمایید.
    با تشکر

اطلاعات پشتیبانی در حد ژیان
    4 کیلوبایت ! اینترنت دایل آپ بگیرم بیشتر سرعت داره !!!!! تا 8 کیلوبایت میکشه
    متاسفانه از بی اطلاعی مشترکاشون نهایت استفاده یا بهتره بگم سو استفاده رو دارن میبرن واقعا باید...

6. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا دزدن!
    یه یه ساله خریدم.
    اولش که فروختن گفتن سرعت دانلودت 64 کیلو هست.
    بعد 2 ماه سرعت رفت رو 32 کیلو و گفتن ماهی 18 گیگ با سرعت بالا بهت می دیم.
    الآن از اول این ماه سرعت رفته رو 16 کیلو و هر شب 200 کیلو سرعت 60 کیلو می دن!
    ماله بقیه هم این جوری شده؟
    انشالله از حلقشون دراد.

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سرویس 256 کیلوبیت نامحدود از آسیاتک دارم یعنی سرعت من باید 32 کیلوبایت بر ثانیه باشه ، حالا با پشتیبانی آسیاتک موضوع رو مطرح کردم ببینید چی جواب داده

مشترک گرامی با سلام
    با توجه به اینکه ضریب اشتراک این سرویس 1 به 8 میباشد در نتیجه سرعت دریافتی شما 32 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلودی معادل 4 کیلوبایت بر ثانیه دریافت خواهید کرد چنانچه از سرعت دریافتی راضی نمیباشید جهت راهنمایی بیشتر با 82144000 تماس حاصل فرمایید.
    با تشکر

متاسفانه از بی اطلاعی مشترکاشون نهایت استفاده یا بهتره بگم سو استفاده رو دارن میبرن واقعا باید...

آره دزدا به من هم همین رو گفتن.
    بهش می گم من الآن 6 ساله دارم اینترنت می گیرم. تاحالا یه همچین چیزی نبوده.
    می گه این 16 کیلویی که الآن داری زیاد هم هست. مگه می خوای چی کار کنی.
    به هر شماره ای هم زنگ می زنی بین 40 تا 60 نفر پشت خط هستن. منتظر هم که بمونی نهایت تا 5-6 می رسه و قطع می شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

آره دزدا به من هم همین رو گفتن.
    بهش می گم من الآن 6 ساله دارم اینترنت می گیرم. تاحالا یه همچین چیزی نبوده.
    می گه این 16 کیلویی که الآن داری زیاد هم هست. مگه می خوای چی کار کنی.
    به هر شماره ای هم زنگ می زنی بین 40 تا 60 نفر پشت خط هستن. منتظر هم که بمونی نهایت تا 5-6 می رسه و قطع می شه.
    اتفاقا الان زنگ زدم پشت خط پشتیبانیش 30 خورده ای بودن خط شکایتش هم که 5 نفر بودن تموم شد حالا جواب نمیدن آهنگ گذاشته دو ساعت، منتظر بمانید...

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشترک گرامی با سلام
    با تشکر

جمع اوری کنید برید 256 نامحدود پارس انلاین بگیرید چند گیگ اولیه با سرعت بالا هست بعد که زیاد دانلود کنی سرعتت میشه 32 کیلو بایت

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من توی سرور ها داخلی مشکل دارم قبل از لاگین پینگ درسته بعد از لاگین شدن به بازی پینک به بالای 1000 میره و به شدت نابود میشه
    کلا اسیاتک لتنسی و پینگ درش معنی نداره یک لحطه خوبه فقط بعد خراب میشه و دیگه درست نمیشه.قیمت هم که دیگه الان نه ارزون میده نه کیفیت داره پس نتیجه که میشه گرفت ادم بهتر به یه شرکتی که حداقل کیفیت داشته باشه قیمت زیاد مهم نیست مهم ایکه که شرکت دزد نباشه 512 پارس 67 گیگ با سرعت 200 میتونی دانلود کنی میتونی تو 1 روز دانلود کنی میتونی توی دوره 1 ماه دانلود کنی بعد از دانلود هم سرعت میشه 64 در ضمن پینگ پارس انلاین به داخل 60 هست.در صورتی که در اسیاتک شما 30 گیگ برای 30 روز هست و شما هر روز فقط میتونید 1 گیگ با سرعت بالا دریافت کنید تازه بعد از دانلود سرعت شما 64 کیلوبایت که نمیشه به 20 کیلوبایت میرسه و پینگ داخلی هم 90 هست تازه با نوسان های شدید که به بالای 1000 میرسه پس نتیجه که میگیریم هیچ توجیه عقلانی برای موندن در اسیاتک وجود نداره.حال هر کی دوست داره پول مفت بده این ها بمونه خوش باشه ما که گفتی ها رو گفتیم خواه پند گیر خواه ملال.
    خواستم حرفی که زدم براش مدرک بزارم.

اون گذینه که توی پنل هست همیشه یه عدد رو برای من نشون میده در صورتی که کیفیت خط من اصلا این نیست.در عکس بالا مشاهده میکنید پینگ من با سرور خود اسیاتک 322 میلی ثانیه هست خوب چه انتطاری ار این میشه داشت دورد تک اسیاتر اسیا شت و ... فقط یک سری میان و این چیز ها رو میبینن و میگن عجب چیز خفنی چه قدر خوبه و ... در صورتی که اگه یکم اطلاعات داشته باشی مثل من صبح تا شب کارت میشه فحش دادن به اسیاتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •