ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ سرعتش چقدره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ سرعتش چقدره![]()
128 مخابرات اصفهان...مال پسر خالم
خودم تو تهران با 1 مگ آسیاتک همچین سرعت و پینگی نداشتم....
نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ببخشيد كسي نميدونه اين اينترنت ملي 1مگ سرعتش چقدره
آسیا تک 1 مگ نامحدود روزانه حدود 150 مگابایت با سرعت 128 میده و در حالت عادی سرعتش میشه 32 یعنی 1 مگ نامحدود با سرعت پهنای باند 256 ارائه میشه!!!من یک زمانی شاکی بودم چرا 1 مگ با پهنای باند 512 داده میشه. یعنی کاری میکنن آدم به چیز مزخرفی که قبلا داشته راضی باشه و که اگه خواستن به حالت قبل برگردن قدرشو بدونیم.به هر حال کاری که اینا میکنن کلاهبرداریه امیدوارم این سرعت د ز د ی خرج دوا درمون زنو بچشون بشه.
من سرویس 256 کیلوبیت نامحدود از آسیاتک دارم یعنی سرعت من باید 32 کیلوبایت بر ثانیه باشه ، حالا با پشتیبانی آسیاتک موضوع رو مطرح کردم ببینید چی جواب داده
مشترک گرامی با سلام
با توجه به اینکه ضریب اشتراک این سرویس 1 به 8 میباشد در نتیجه سرعت دریافتی شما 32 کیلوبیت بر ثانیه و سرعت دانلودی معادل 4 کیلوبایت بر ثانیه دریافت خواهید کرد چنانچه از سرعت دریافتی راضی نمیباشید جهت راهنمایی بیشتر با 82144000 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
اطلاعات پشتیبانی در حد ژیان
4 کیلوبایت ! اینترنت دایل آپ بگیرم بیشتر سرعت داره !!!!! تا 8 کیلوبایت میکشه
متاسفانه از بی اطلاعی مشترکاشون نهایت استفاده یا بهتره بگم سو استفاده رو دارن میبرن واقعا باید...
اینا دزدن!
یه یه ساله خریدم.
اولش که فروختن گفتن سرعت دانلودت 64 کیلو هست.
بعد 2 ماه سرعت رفت رو 32 کیلو و گفتن ماهی 18 گیگ با سرعت بالا بهت می دیم.
الآن از اول این ماه سرعت رفته رو 16 کیلو و هر شب 200 کیلو سرعت 60 کیلو می دن!
ماله بقیه هم این جوری شده؟
انشالله از حلقشون دراد.
آره دزدا به من هم همین رو گفتن.
بهش می گم من الآن 6 ساله دارم اینترنت می گیرم. تاحالا یه همچین چیزی نبوده.
می گه این 16 کیلویی که الآن داری زیاد هم هست. مگه می خوای چی کار کنی.
به هر شماره ای هم زنگ می زنی بین 40 تا 60 نفر پشت خط هستن. منتظر هم که بمونی نهایت تا 5-6 می رسه و قطع می شه.
اتفاقا الان زنگ زدم پشت خط پشتیبانیش 30 خورده ای بودن خط شکایتش هم که 5 نفر بودن تموم شد حالا جواب نمیدن آهنگ گذاشته دو ساعت، منتظر بمانید...
جمع اوری کنید برید 256 نامحدود پارس انلاین بگیرید چند گیگ اولیه با سرعت بالا هست بعد که زیاد دانلود کنی سرعتت میشه 32 کیلو بایت
خواستم حرفی که زدم براش مدرک بزارم.
اون گذینه که توی پنل هست همیشه یه عدد رو برای من نشون میده در صورتی که کیفیت خط من اصلا این نیست.در عکس بالا مشاهده میکنید پینگ من با سرور خود اسیاتک 322 میلی ثانیه هست خوب چه انتطاری ار این میشه داشت دورد تک اسیاتر اسیا شت و ... فقط یک سری میان و این چیز ها رو میبینن و میگن عجب چیز خفنی چه قدر خوبه و ... در صورتی که اگه یکم اطلاعات داشته باشی مثل من صبح تا شب کارت میشه فحش دادن به اسیاتر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)