تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1551 از 2365 اولاول ... 55110511451150115411547154815491550155115521553155415551561160116512051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالاخره یه امپ 3602 خریدم در کنار gto 938 گذاشتم در کمال ناباوری تغییر انچنانی که مد نظرم بود حس نکردم صدا روی ولوم 47 به بالا خراب می شه البته تنظیمات ضبط تا دسته زیاد هست اما گینش خیلی کمه تنها یه کوچیک 90 درجه پیجوندمش بدترین چیزش بیسش هست که اگه کمی bass boost اینا بدم سریع صدا خراب می شه hpf هم 80 هرتز هست اما بازم خراب می شه بیس اصلا عمیقی نداره عمش از باند 16 سانتی بدون امپ کمتره. در مورد کیفیت و شفافیت صدا بهترین صدایی هست که تا الان شنیدم فوق العاده عالی هست بلندی صدا هم بدک نیست اما باید بهتر از اینا باشه انتظارم این بود با این گین بشه تا 60 بهش ولوم داد حالا سوالم اینه که ممکنه نصاب چیزی رو شتباه یا بد بسته باشه یا مشکل دیگه ای باشه؟ اگه بخوام یه امپ 8604 بخرم با یه ساب نسبتا خوب(پیشنهاد بدید) گزینه ی خوبی هست چون بعضی ها می گن اگه این امپ بریج بشه به باند اسیب می رسونه این درسته؟ این باند ها هم 2 اهم هستن اگه درست باشه درجا می سوزونش

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

آقا حمید گل این rs12 که نیست احتمالا چیز دیکه ای پیشنهاد دارین تو این رنج قیمت؟

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    آقا ما یه پراید داریم و میخوام یه سیستم حدود 500-600 بندازیم روش
    فقط و فقط کیفیت صدا واسم مهمه و قصد گوش آزاری ندارم
    چی پیشنهاد میدین؟ بدون ساب باشه و ترجیحا اگه زیاد افت کیفیت نداره بدون آمپ
    البته با آمپ هم باشه مشکلی نیس
    قبلا پرسیده بودم و یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن ولی خیلی خلاصه بود
    کنوود 259 با هلیکس e69x اسپریت خوب در میاد؟ آمپ میخواد یا نه؟ تو مشهد جایی هست هلیکس کار کنه آخه من چندجا پرسیدم اسمشم نشنیده بودن!!!
    حدودا هزینه نصب چقدر میشه؟ قبلا فقط باند فابریک داشته ماشین!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان محصولات هلیکس رو از کجا میشه تهیه کرد؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای آقا حمید چی شد

با اکسسوری فک کنم حدود 5 درمیاد ولی لامصب عجب سیستم خوفناکیه

والا فعلا که دست و بال تنگ و هنوز ماشین جدید رو نگرفتم. راستش قصدم این بود شهریور که تحویل میگیرم خدمت شما و آقا پیام برسم که به این مجموعه فعلی یه جفت کامپونتت واسه استیج جلو اضافه کنم ولی فکرش رو که کردم به این نتیجه رسیدم خرج یکمی بیشتر بشه ارزش داره.

فک کنم یه دونه قلک مناسب اینکار نباشه باید چندتا بگیرم

آقا حمید من فعلا که عجله ای ندارم. هنوز نه ماشین جدید هست و نه این بودجه کلان صبر میکنم تا یه چند وقت دیگه.

فقط یه سوالی.

ایا با این سیستم غول نیازی به تقویت برق ماشین هم هست یا خیر ؟
    سلام.مخلصم.
    کلا به نظر من همیشه سعی کنید اکسسوری رو خوب بردارید حتی اگر جمع توانتون 500 واتم نشه.چون جوونیه و هزار دردسر.وقتی فوندانسیون رو عالی کار کنی خیالت از افزایش طبقات راحته.
    وقتی زیر ساخت مناسب باشه شما هر سیستمی رو میتونید روش ببندید و تعویض کنید.لذا همیشه میگم اکسسوری رو خوب انتخاب کنید.حالا
    سلام وعرض ادب خدمت تمام دوستان گل بخصوص حسين آقا و حميد خان
    از چند جا پرسيدم اما جواب نهايي نگرفتم. ايا پايونير 5050 از طريق usb فزمت تصويري رو اجرا ميكنه؟
    قيمت كاركردش در چه حدوده؟
    خیر مدلهای جدید از روی فلش این کار رو انجام مدیدن ولی 5050 رو خودم شک داشتم سوال کردم گفتند خیر.
    بالاخره یه امپ 3602 خریدم در کنار gto 938 گذاشتم در کمال ناباوری تغییر انچنانی که مد نظرم بود حس نکردم صدا روی ولوم 47 به بالا خراب می شه البته تنظیمات ضبط تا دسته زیاد هست اما گینش خیلی کمه تنها یه کوچیک 90 درجه پیجوندمش بدترین چیزش بیسش هست که اگه کمی bass boost اینا بدم سریع صدا خراب می شه hpf هم 80 هرتز هست اما بازم خراب می شه بیس اصلا عمیقی نداره عمش از باند 16 سانتی بدون امپ کمتره. در مورد کیفیت و شفافیت صدا بهترین صدایی هست که تا الان شنیدم فوق العاده عالی هست بلندی صدا هم بدک نیست اما باید بهتر از اینا باشه انتظارم این بود با این گین بشه تا 60 بهش ولوم داد حالا سوالم اینه که ممکنه نصاب چیزی رو شتباه یا بد بسته باشه یا مشکل دیگه ای باشه؟ اگه بخوام یه امپ 8604 بخرم با یه ساب نسبتا خوب(پیشنهاد بدید) گزینه ی خوبی هست چون بعضی ها می گن اگه این امپ بریج بشه به باند اسیب می رسونه این درسته؟ این باند ها هم 2 اهم هستن اگه درست باشه درجا می سوزونش
    3602 در بهترین شرایط 60 وات میده. شما باید 100 وات براش در نظر میگرفیت گلم.
    کی گفته بریج یه آمپ 4 کانال به اسپیکر آسیب میرسونه.
    شما یه 8604 بگیری بریجش هم بده به ساب مثل هلیکس p12w
    آقا حمید گل این rs12 که نیست احتمالا چیز دیکه ای پیشنهاد دارین تو این رنج قیمت؟
    لطف داری وحید جان.
    Helix P12W اگر خواستی بگو برات از نمایندگی میگیرم.قیمت لیستش 445 تومن هست.باکسش هم حدود 120 تومن در میاد پورتد.البته یه خورده از Rs12 پائینتره ولی میتونه فعلا جاگزینش باشه.
    سلام
    آقا ما یه پراید داریم و میخوام یه سیستم حدود 500-600 بندازیم روش
    فقط و فقط کیفیت صدا واسم مهمه و قصد گوش آزاری ندارم
    چی پیشنهاد میدین؟ بدون ساب باشه و ترجیحا اگه زیاد افت کیفیت نداره بدون آمپ
    البته با آمپ هم باشه مشکلی نیس
    قبلا پرسیده بودم و یکی از دوستان پیشنهاد داده بودن ولی خیلی خلاصه بود
    کنوود 259 با هلیکس e69x اسپریت خوب در میاد؟ آمپ میخواد یا نه؟ تو مشهد جایی هست هلیکس کار کنه آخه من چندجا پرسیدم اسمشم نشنیده بودن!!!
    حدودا هزینه نصب چقدر میشه؟ قبلا فقط باند فابریک داشته ماشین!
    بله اسپیکر خوبیه.بدون آمپ هم میتونید نصب کنبد ولی احتمال اینکه تو ولومهای بالا صدا دیستورت بشه هست.اگر کیفیت میخواهید شک نکنید تو خریدش.ولی توقع قدرت رو نباید داشته باشید. قدرت در حد خودش داره.
    دوستان محصولات هلیکس رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    اگر خواستید تو pmبفرمائید من بر اساس قیمت لیست مصرف کننده براتون تهیه میکنم.
    نمایندگی زیادی نداره.خ سورنا هست.تو پشت شهرداری هم هست.اصفهان و فکر کنم شیراز هم نمایندگی داره.

6. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حمید جان باند ها 2 اهم هستن طبق امپ 3602 باید به هر کانال 90w بده در حالت 4 اهم 60w میشه که قبلا هم پرسیدم که تنظیمات خاصی داره گفتید که امپ خودش تشخیص می ده پس باید الان 90w به هر کدوم بده البته اگه اگه بیس ندم تا ولوم 55 خراب نمی شه پس من یه ساب بگیرم با امپ 8604 یکیش بریج بشه برای ساب دو کانال باقی هم برای باند ها. فقط ساب خوب چی بگیرم بین 200 تا 300 تومن

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان باند ها 2 اهم هستن طبق امپ 3602 باید به هر کانال 90w بده در حالت 4 اهم 60w میشه که قبلا هم پرسیدم که تنظیمات خاصی داره گفتید که امپ خودش تشخیص می ده پس باید الان 90w به هر کدوم بده البته اگه اگه بیس ندم تا ولوم 55 خراب نمی شه پس من یه ساب بگیرم با امپ 8604 یکیش بریج بشه برای ساب دو کانال باقی هم برای باند ها. فقط ساب خوب چی بگیرم بین 200 تا 300 تومن
    سلام بله درسته من حواسم به امپدانسش نبود.
    کلا امپ ضعیفیه.ضمنا باس بوست باید صفر باشه.
    بله شما یه 8604بایه ساب اگه میتونی هلیکس بگیر.خواستی خودم بدات میگرم از نمایندگی یا معرفیتون میکنم.البته ساب و باید باکس بگیری کمی هزینتون بالا میره ولی ارزش داره صدای خوبی داره.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام بله درسته من حواسم به امپدانسش نبود.
    کلا امپ ضعیفیه.ضمنا باس بوست باید صفر باشه.
    بله شما یه 8604بایه ساب اگه میتونی هلیکس بگیر.خواستی خودم بدات میگرم از نمایندگی یا معرفیتون میکنم.البته ساب و باید باکس بگیری کمی هزینتون بالا میره ولی ارزش داره صدای خوبی داره.
    هزینه خیلی بالا می شه نمی شه ساب چیزی در حد INFINITY 1260 یا JBL GT5-12 چیزی ببندم خیلی هم بیس خفنی نمی خوام بعد یه سوال دیگه هم داشتم این امپ در حالت 2 اهم 225W به باند می رسونه که براش خیلی زیاد نیست ممکنه اسیب برسونه؟ من SLA پخشم هم گذاشتم 3 اما داخل یه تاپیک گفتید بذارم -4 علتش چیه به نظرم SLA کیفیت خیلی خوبی به صدا می ده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان سیستم من الان اینه
    پخش:145e آلپاین
    باند:پایونیر 6995s
    آمپ:hertz EP4X
    سیستم قبلیم دزد برده فعلا بودجه ندارم آمپ موتو بخرم می خوام بدونم ساب تک کویل 4اهمی پیدا میشه با این آمپ خوب درایو بشه؟!کدوم یک ازینا بهتره rockfordfosgate P1,infinity 1260,JBL GT4-12
    اگه ساب بهتر دیگه ای مدنظرتون هست راهنمایی کنیدومیخوام صداش با این آمپ کامل در بیاد
    Last edited by hyrad; 14-07-2014 at 17:31.

در آغاز فعالیت P.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده 3 سالی میشه سیستم ساده زیر رو دارم
    باند 718 معمولی که توئیترش بیش از اندازه قویه و تو ولوم 30 به بالا گوش درد میگیم
    ضبط 7250 پایونیر
    باند جلو هم جی وی سی هستش که اصلا بدرد نمیخوره.البته انتظاری از باند 10 سانت ندارم
    ماشین هم پراید هستش

حالا از شما راهنمایی میخوام در مورد:
    پخش با تنظیمات پخش خودم اگه بشه بیشتر با بودجه هم حدود 600
    باند خوب با کیفیت صدای بالا ؛بودجه ی حدود 300
    باند جلو که فکر میکنم پراید 10 سانت میخوره با کیفیت بالا؛بودجه ی نهایت 100 تومن
    علاقه ای به بستن امپ هم ندارم چون با ولوم بالا اهنگ گوش نمیدم معمولا مگر اینکه ریموت بیفته دست دوستان
    ممنون میشم دوستان بنده رو کامل راهنمایی کنن چون اطلاعات چندانی تو این ضمینه ندارم
    با احترام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •