پس 100 درصد بیاید مخابرات.ولی وضعیت پینگ و باز کردن صفحه این شکلی هست در مقابل اندیشهولی اگر درست بشه هیچ چیزی کم نداره
این را هم بگم تک فایل از بهترین سرور هم سرعت پایین است ولی 2تا 4 تافایل سرعت من تا 220 کیلوبایت هم میره 512 نامحدود.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس 100 درصد بیاید مخابرات.ولی وضعیت پینگ و باز کردن صفحه این شکلی هست در مقابل اندیشهولی اگر درست بشه هیچ چیزی کم نداره
این را هم بگم تک فایل از بهترین سرور هم سرعت پایین است ولی 2تا 4 تافایل سرعت من تا 220 کیلوبایت هم میره 512 نامحدود.
سلام
دوستان هیچکدوم از شما از تورنت دانلود نداره ؟؟
من از دیروز که مشکل یوزر نیم پیدا کردم و مشکلم بر طرف شد تا الان تورنتم مشکل پیدا کرده و نمیوته از حداکثر سرعت استفاده کنه
قبلش عالی بود ولی از دیروز سرعت تورنت اومده پایین![]()
سلام
اول بگم که مشکل یوزرنیم و پسورد و قطع شدن تازه امروز و بعد از خاموش کردن مودم برام پیش اومد (و البته درست شد). تماس گرفتم با 2020 که مثل اینکه سیستم منشی تلفنی اش عوض شده و این بار می گه که به شرکت ضحی کیش خوش اومدید ولی بعد تو جشنواره نوروزی اسم مخابرات رو می یاره. شماره پشتبانی (شماره 2) رو که می زنم همون مشکلی که اشاره کردید اینکه بعد از اینکه شمارش نفرات پشت خط کم میشه دوباره از نو شروع می کنه به خوش آمد گویی و ... (خلاصه اینکه قاطی می کنه) ولی شماره ی 3ش گزارش خرابی خط بود که من اونو زدم وصل شد به اپراتور 30 ( که خدا رو شکر مرد بود--- اینو بگم که اکثر کارشناسای خانم 2020 درست و حسابی راهنمایی نمی کنن). ایشون می گفت که چند روزه این مشکل قطعی پیش اومده و از طرف ما هست. ولی تا یکشنبه کلیه مشکلات حل می شن. می گفت اگه تو این چن روز آنلاین بوده باشید و مودم رو قطع نکرده باشید مشکل قطعی نداشتید اما اگر قطع کنید نت قطع میشه. (ولی خب چون من روی حالت PPPOE مودم رو کانفیگ کردم بعد از 5 دقیق نت وصل شد و خدا رو شکر قطع نشده.
بله این بود صحبت هایی که پشتیبانی 2020 مطرح کرد.
من مستقیم از تورنت دانلود ندارم و تورنت رو لیچ می کنم در این مورد نمی دونم مشکلی هست یا نه.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 24-04-2013 at 22:31.
بنده هم امروز صبح مودم روشن کردم کانکت نشد.تماس گرفتم 2020 شماره 2 اپراتور 16 یک اقایی برداشتن.و اعلام کردن مشکل از سمت ماست و شنبه تا یکشنبه مشکل را حل می کنیم.در مورد تایم اوت و پینگ بالا هم پرسیدم گفتن یک پهنای باند بالا خریداری کردیم و این مشکل همراه سرعت دانلود تک لینک هم حل میشه.اصلا حرف دانلود نزدم بنده خدا خودش گفت.انشالله که در مورد پینگ و تایم اوت راست باشه و مخابرات تک بشه در سرویس دهی.
دوستان برا شما هم شب ها سرعت خیلی افت می کنه؟
2020 مخابرات
شما مودم رو تو حالت bridge گذاشتید و با کانکشن وصل می شید؟ اخه من که تو حالت PPPOE هستم یه بار قطع شد بعد 10 دقیقه وصل شد و تا الآن قطعی نداره. می گم شمام رو این حالت کانفیگ کنید تا مشکل قطعی نداشته باشید.
اگه منظورتون کلیه بله. بهترین و بیشترین سرعت برای ساعت 3 تا 11 صبح هست و از بعدازظهر تا شب متوسط سرعت چند لینک با هم بین 100 تا 190 متغیره.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 25-04-2013 at 13:45.
من روی PPPOE تنظیم کردم.اما دیشب گفتم مودم بعد 1 ماه خاموش کنم .صبح که روشن کردم نمیشد که بعد یک ربع کانکت شد.
سرعت باز کردن سایت ها افتضاحه !
دیگه دارم دق می کنم![]()
راستش من خیلی مشکلی تو این زمینه ندارم. حالا گفتن تا یکشنبه همه مشکلات حل میشن. باید صبر کنیم تا ببینیم چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)