تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1551 از 2376 اولاول ... 55110511451150115411547154815491550155115521553155415551561160116512051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,501 به 15,510 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون اونی اینطور که در اخبار اومده اخرین بازی ملیش جلوی اسپانیا بوده فکر کنم از این راه راحتر بشه پیداش کرد
    یک جستجو کوچلو کردم فکر می کنم که تو این بازی بوده که بازی کرده
    مرسی علیرضا جان
    ترکیب بازیو بدست آوردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید برم دنبال بقیش اون بازیکن اولیه که گذاشتم توش بید

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فکر نمی کنم این بازیکن دومی باشه اونی
    فکر میکنم این دومیه تو سال 2001 برای تیم ملی بازی کرده

اون بازیکن اولی تو بازی با اسپانیا گویا از اول هم بازی کرده من فکر می کنم همون باشه که خودت اول گذاشتی.
    اطلاعات هم در موردش کم هست!
    اینطور که تو لینکی که تو ازش گذاشتی نوشته در 6 بازی ملی 2 تاگل زده که برای یک هافبک بد نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من هم بااینکه اولیه بازیکن ماست موافقم البته تعویض هم نشده توبازی با اسپانیا .البته یک ذره ازهافبک نفوذی پایینتره.امااگراین باشه من آمارشو زودبدست میارم هرچندزیادننوشته باشنددربارش

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اما ازلحاظ سنی (25ساله)بخوایم درنظربگیریم بااین یکی مطابقت داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درموردلیگی که ازش میاد چیزی نگفته اگرازلیگ پروباشه اینه اگرازلیگ کلمبیا باشه همون اولیه است که باتمام مشخصات گفته شده درموردش مطابقت میکنه چون هم چپ پاست هم اینکه هافبک مهاجمه هم مقابل اسپانیا بازی کرده فقط سنش مشکل داره که 27 ساله است . من خودم باتوجه به آمار 6 بازی و 2گل نظرم رواولی هست . ضمن اینکه آمارشو که دیدم مقابل اروگویه که به عنوان بازیکن جانشین واردشده بود گل زد ومقابل کلمبیاهم گل زده و آخرین گلش رو6ماه پیش زده . فکر کنم بازیکن بدردبخوری باشه امیدوارم مثل بازیکنایی نباشند که ازپاناما به ایران اومدند ضمنا Juan Carlos Mariño دردوران بازیش همش پاسکاری میشدبه عنوان بازیکن قرضی بین باشگاهها.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توفيق اجبارى دورى ۷ ساله از جام باشگاه هاى آسيا!
    اولين برداشت منطقى از دورى ۷ ساله استقلال از جام باشگاه هاى آسيا اهميت قوام يافتگى اين تيم در حضور مقتدرانه اش در فصلى كه قهرمان ليگ شد و به واسطه مشكلات ناخواسته از حضور در اين جام معتبر جاماند، مى تواند باشد. استقلال در فصلى كه قرار بود با صمد مرفاوى و تيمى كه غالب ستاره هايش را از كف داده بود در جام باشگاه هاى آسيا حضور يابد هرگز ره به جايى نمى برد و شايد به تعبيرى ساده بتوان گفت اين تيم با توفيق اجبارى در حذف نامش از جام باشگاه هاى آسيا روبه رو شد. هر چند كه هنوز زخم برجاى مانده از حذف نام استقلال برتن اين تيم و هوادارانش سنگينى مى كند و واقعه بزرگ كم كارى و سهل انگارى مجموعه اى كه قرار بود آن روزها زمينه ساز حضور مردان آبى در رقابت هاى برون مرزى شود از ذهن شسته نمى شود. مع الوصف اما اگر بخواهيم تنها نگاهى موضوعى به اين واقعه داشته باشيم بايد از چنين الفاضى -سهل انگارى و كم كارى- بهره بگيريم اما سوال كليدى ما اين است، استقلال اگر با آن مجموعه رقابت ها به جام باشگاه هاى آسيا مى رفت و حذف مى شد، آيا صدمات جبران ناپذير و بدترى نمى ديد اين تحليل چندان غلطى نيست كه در برهه كنونى مدعى شويم بهترين و عالى ترين تيم همه تاريخ باشگاه استقلال تا چندى ديگر قدم در عرصه جام باشگاه هاى آسيا خواهد گذاشت. تيمى كه با تجربگى در همه اركانش موج مى زند. بازيكنانى كه چند سال بزرگ تر و باتجربه تر شده اند و مربى كه به واسطه چهره خاص و منحصربه فردش نقطه اتكاى اين تيم محسوب مى شود.
    در سالى كه استقلال از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد مديريت اين تيم برعهده محمدحسين قريب بود اما قريب به دليل فشارهايى كه از سوى هيات مديره به وجود آمد به ناچار از سمت خود استعفا داد و به موازات آن وزير رفاه كه نقش حمايتى از استقلال را ايفا مى كرد، عزل شد تا مقداد نجف نژاد از اين تغييرات بهره بگيرد و مديرعامل استقلال شود. اين فعل و انفعال در واقع باعث شد استقلال در مسير سقوط گام بردارد. بهمن ماه سال ۱۳۸۵ بود كه فاجعه اى عظيم در استقلال رخ داد و اين تيم از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد و پس از آن ملاقات نجف نژاد با بن همام بى نتيجه ماند تا لكه سياهى در تاريخ اين باشگاه برجاى بماند البته آن روزها استقلال به لحاظ مديريتى هيچ گاه آمادگى تقابل با رويدادهاى مهم جام باشگاه هاى آسيا را نداشت اما در برهه كنونى شرايط به گونه اى ديگر رقم خورده است. فتح الله زاده اواخر فصل ۸۶ مديرعامل استقلال شد و اين تيم را در فصل بعد در رتبه نازل سيزدهم تحويل داد تا سرانجام او هم اوايل فصل جارى بركنار شود و امير واعظ آشتيانى يا به قول نزديكانش «واعظ» بر صندلى مديريت استقلال تكيه بزند. حضور واعظ مصادف شد با پيروزى هاى پى درپى استقلال. بسيارى او را مردى از جنس مردان اثرگذار ورزش مى دانند. استقلال در بعد مديريتى اش هيچ گاه قابل قياس با فصلى كه از جام باشگاه هاى آسيا حذف شد جلوه نمى كند. امروز مديرعاملى در راس كار قرار گرفته كه پيش از اين كانديداى رياست فدراسيون فوتبال بود و شايد روزگارى هم چنين اتفاقى رخ دهد و «واعظ» پس از موفقيت در استقلال كه انگيزه هاى فراوانى براى اين مهم دارد در نهايت رياست فدراسيون فوتبال را هم عهده دار شود.
    تفاوت هاى آشكار مديريت استقلال در فصل ۸۶ با اين روزها سبب مى شود تا استقلال را به لحاظ فنى هم با آن روزها قياس كنيم. آيا استقلال، تيمى كه مرفاوى بى تجربه و رضا حسن زاده را روى نيمكت خود داشت و حتى سايه مديريت امير قلعه نويى را هم به دليل حضورش در تيم ملى بالاى سر خود نمى ديد و در نيمه هاى راه با تئودى يونگ و يك مربى درجه ۴ هلندى به توافق رسيده بود مى توانست در جام باشگاه هاى آسيا به توفيق آن چنانى نايل آيد وقتى حتى تصور صعود استقلال از مراحل مقدماتى آن جام، غيرممكن به نظر مى رسيد كه مى ديديم گذشته از ضعف هايى كه روى نيمكت وجود داشت استقلال ۲ مهره كليدى و ارزشمند خود را از دست داده بود و در ظاهر شايد حضور انصاريان و عليزاده كه آن روزها از پرسپوليس به استقلال آمده بودند مى توانست جاى نيكبخت و عنايتى را پركند اما هرگز چنين نشد. به گونه اى ضعف هاى ناشى از اين رفت و آمدها در نهايت استقلال را حتى يك پله پايين تر از پرسپوليس و در رده چهارم فصل ۸۶-85 قرار داد. استقلال در اين فصل اما به گمان غالب كارشناسان - كه اين تحليل ها برگرفته از واقعيت هاى آشكار و پنهان تيم امروزى است - بهترين تيم تاريخ خود را در اختيار دارد. بازگشت حسين كاظمى و سياوش اكبرپور، طلوع دوباره آرش برهانى، جذب يك هافبك برزيلى كه به لحاظ فنى جزو معدود بازيكنان ممتاز خارجى است كه وارد فوتبال ايران شده، ثبات در چارچوب دروازه و داشتن يك نيمكت قوى سبب شده استقلال به لحاظ فنى در بهترين شرايط خود قرار داشته باشد. به اين مجموعه اضافه كنيد مجتبى جبارى و اميد روانخواه مصدوم را تا ببينيد تيم فعلى به لحاظ پتانسيل تا چه حد به استانداردهاى يك تيم آسيايى نزديك است.
    از توفيق اجبارى دورى ۷ ساله استقلال از جام باشگاه هاى آسيا حرف زديم؛ و خب دلايل كاملا گويا و روشن بود. استقلال در فصل جارى آماده ترين تيم را براى حضور آبرومندانه در جام باشگاه هاى آسيا در اختيار دارد. دلايل همگى منطقى به نظر مى رسد. رويارويى استقلال با حريفانى تا دندان مسلح رخداد نگران كننده اى نيست. تيمى كه سازنده تاثيرگذارترين بازيكنان حال حاضر تيم ملى كشورمان هم هست (آرش برهانى، مجتبى جبارى، پيروز قربانى و حتى وحيد طالب لو) مى توانيد خسرو حيدرى را هم در ليست انتظار قرار دهيد. هيچ كمبودى براى گذر از سد الجزيره و الاتحاد احساس نمى كند و اين اميدوارى وقتى ملموس تر جلوه مى كند كه واقعيت بزرگى نام استقلال در رقابت هاى قاره اى بر هيچ تيمى در قاره پوشيده نيست هر چند كه اين اقتدار به ۱۰ سال پيش برمى گردد...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من فکر میکنم همون Mariño بهتر باشه این بازیکن اخری زیاد جالب نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

البته حالا که نگاه میکنم اینNeyra انگار در فصل 2008 تو 23 بازی 9 گل زده! که امار خوبی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فردا اسمش مشخص میشه.

حالا هرکی می خواد باشه فقط خوب باشه.

بازی هم که افتاد شنبه.ذوب اهن کی بازی داره و با کی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

هشدار قلعه نویی :هیچ تیمی را دستکم نگیرید.

امیر قلعه نویی به بازیکنان استقلال هشدار داد که هیچ تیمی را دستکم نگیرند.
    امیر قلعه نویی برای شاگردان خود قبل از شروع تمرین امروز به صحبت پرداخت و به آنها گوشزد کرد نباید هیچ حریفی را دستکم بگیرند. او گفت هر تیمی مقابل استقلال انگیزه دارد و باید از بازی های دوستانه تجربه کسب کنند. استقلال دیروز در دیداری تدرکاتی ۲ بر یک مغلوب تیم دسته اولی هما شد.
    * حدود ۳۵ تماشاگر از هواداران استقلال که امروز برای دیدن تمرین عصر این تیم در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا کرده بودند در حمایت از امید طیری علیه شاهرخ بیانی شعار دادند.
    *تمرین امروز آبی پوشان ساعت ۱۵ آغاز شد.
    * علاوه بر ملی پوشان، ابراهیم تقی پور نیز به دلیل مصدومیت غایب بود.

* حسین قنبری و اصغر نادعلی در حالی که در فهرست این تیم نیستند در تمرین استقلال شرکت کردند.
    * امید روانخواه به صورت انفرادی ترمین را پیگیری کرد اما مجتبی جباری با سایرین به تمرین پرداخت.
    *پاسکاری و ارسال از جناحین بخشی از تمرینات تاکتیکی این تیم بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مربی استقلال: در دادگاه منتظر بیانی هستم.

مصاحبه شاهرخ بیانی با یکی از روزنامه های ورزشی و جملاتی که وی علیه امید طیری به زبان آورده بود، سبب شد که مربی استقلال اقدام به شکایت از بازیکن سابق این تیم بکند.
    دستیار امیرقلعه نویی با اعلام این خبر گفت: شاهرخ بیانی درمصاحبه خود اتهام هایی به من زده که باید در دادگاه ثابت کند. دیگر قصد ندارم جواب بیانی را بدهم و منتظر حضور او در دادگاه هستم تا اتهاماتی را که به من زده ثابت کند!
    شایان ذکر است شاهرخ بیانی از جمله بازیکنان محبوب تاریخ باشگاه استقلال تهران به حساب می آید و در قهرمانی سال ۱۹۹۰ آبی پوشان در آسیا از مهره های کلیدی منصور پورحیدری محسوب می شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •