حداقل برای احجام بالا و مبالغ زیاد اینکار رو نکنید DO NOT
چون فقط باید پوارو و خانم مارپل پول گمشده ی شما رو پیدا کنه
اتفاقا همین چند ص قبل بود که گفتم اینکارو نکن حسن خطر داره حسن:
حداقل برای احجام بالا و مبالغ زیاد اینکار رو نکنید DO NOT
چون فقط باید پوارو و خانم مارپل پول گمشده ی شما رو پیدا کنه
اتفاقا همین چند ص قبل بود که گفتم اینکارو نکن حسن خطر داره حسن:
لطفا برید و از عابر چند گردش آخر حسابتون رو بگیرید و سریعا به امور مشترکین منطقه تون مراجعه کنید تا پولتون رو نخوردند.
سلام دوستان سرویس درست شد؟؟؟؟
اگه درسته لطفا خبر بدید تا از ساعت ۱ تا ۷ برای دانلود بزاریم؟؟؟ ساعت 6تا 7 که درست شده چون دارم الان استفاده می کنم
زمان
دوستان توی اینترنت روشی برای خاموش روشن کردن خودکار مودم می گشتم تا بتونم به خوبی از مخابرات شکایت کنم و بگم از ساعت ۱ تا ۷ از حجمم کم شده
به این مسئله بر خوردم که مخابرات همدان و آسیا تک برای این که بتونی از شبانه رایگان استفاده کنید با سر ساعتی که دانلود شبانه شروع می شه مودم یک بار خاموش روشن بشه(ولی تاریخش رو نمی دونم چند نفر توی چند انجمن مطرح کرده بودند)
نکنه الان مخابرات خراسان هم این طوری شده باشه؟؟؟
من معمولا خاموش روشن میکنم مودم رو!
سلام
چند سال پیش ، منم این طور مساءل رو شنیده بودم.
ولی امسال که دارم به اجبار از م.خ.ا.ب.ر.ا.ت استفاده میکنم ، نیازی به این کار تابحال نداشتم.
الان مودمم بیش از 10 روزه که روشنه و در ساعت شبانه ، چیزی از حجمم کم نمیشه.
البته الان توی این سیستم جدیدشون ، هر چیزی ممکنه.
یه عده متفکر مغزی دور هم نشستن که دارن فکر میکنن که چه بلاهای جدیدی سر ملت بیاریم!!
منم که همیشه داد میزنم که هر روز حجمتون رو چک کنید
این سیستم جدیدیشون مشکل داره من قبلا به چن تا بر و بچ فروم هم پیام داده بودم که حجم هاشونو هر روز چک کنن اما جواب دقیقی در مورد حجم هاشون ندادن چون وقت نداشتن چک کنن دقیق ، اما منی که هر روز چک می کنم دارم میبینم واصح که دقیقا هر روزززز میزانی بیش از مصرفم به طور ثابت داره کم میشه حدود 31 مگابایت ناقابل هر روززززززز
سیستم جدیدشون بدجور حجم می خوره
در نشون دادن میزان حجم مصرفی تاخیر هم که داره
در ضمن واسه من جوریه که شب حتما باید مودم ریست کنم که سرعتم یه ذره بره بالا ولی دیگه هیچ وقت سرعتم به خوبی قبل نمیشه
از طرفی طی چن روز اخیر حدود 2 گیگ هم در عرض یک ساعت مچددا از م کم شده در حالی که اصلا استفاده نکردم
سوما گرد شدن حجم باقی مانده به گیگ هست که خودتون یه حساب سرانگشتی بکنید دقیقا متوجه میشید که هر دفعه که اینا گرد می کنن یه چند مگی هم اونجا حروم میشه به نفع مخاربرات و به ضررر مشتری
در ضمن هفته قبل هم بنده در مورد ساعت 1 تا 6 شدن طرح بهار به بهار هم در پست ام نوشته بودم چون بنده وقتی پست های تاپیک مخابرات خوزستان رو چک می کردم یکی یه لینکی گذاشته بود که توی اون لینک نوشته بود بهار تا بهار 1 تا 6 شده شبانه
منم که می گم شکایت نوشتن بهتر از سکوت هست چه معنی داره بخوان یک ساعت هی از سر و ته اش بزنن ، دزدی همینه دیگه
اول شبانه 12 شب بود تبدیل شد به 1 شب
حالام که شبانه رو از 7 کردن 6 واسه طرح های جدید
دیگه خدا می دونه اخر و عاقبت این طرحا چی میشه
با یک گل بهار نمیشه
یک دست به تنهایی صدا نداره
اگه همه اعتراض کنن شاید فرجی شه
سلام شما اسم طرحت رو میشه بگی ؟ سرعت شبانت 1 مگه منظورت اینه که 1 مگ دانلودی یا پهنای باندت 1 مگ که سرعت 128 کیلوبایت میده ؟؟؟؟
سلام
طرح بهار تا بهار شرایطش چطوریه ؟ چقد باید اول بدی ؟ بعد هر ماه چقدر روی قبض میاد ؟
ممنون .
من نمیدونم چرا دوستان مودم رو خاموش روشن میکنند. توی مودم (منظور همون کنسولی که توی مرورگر باز میکنید و مودم رو تنظیم میکنید) یک دکمه برای Connect/Disconnect هست. خاموش روشن کردن زمانبره و باید ابتدا خط چک بشه و کلی دردسر دیگه تا در مرحله آخر که چراغ ADSL ثابت و سبز شد شروع کنه به اتصال اکانت. چند شب پیش یادم رفته بود مودم رو دیسکانکت کنم و با همون سرعت 247 دانلود میداد. روزا تا 304 میده. اما ترسیدم باز از حجم کم بشه برای همین دی سی کردم یکبار. تا 7 چیزی کم نکرده. طلایی پاییزه + شبانه دارم. در مورد حجم هم باید بگم همیشه مقداری اختلاف هست اما من پیگیرش نمیشم چون فرصت بررسی دقیق ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)