تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1550 از 1805 اولاول ... 5501050145015001540154615471548154915501551155215531554156016001650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,491 به 15,500 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روز پیش میخواستم خطمو شارژ کنم، موقع خرید سایت بانک نوشت درخواست نامعتبر است
    ولی پول از حسابم کسر شد، خطم شارژ نشد، تا امروز هم صبر کردم پولم برنگشت.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چیکار میتونم بکنم.

حداقل برای احجام بالا و مبالغ زیاد اینکار رو نکنید DO NOT
    چون فقط باید پوارو و خانم مارپل پول گمشده ی شما رو پیدا کنه
    اتفاقا همین چند ص قبل بود که گفتم اینکارو نکن حسن خطر داره حسن:

برای مبالغ بالا سعی کن تلفنی از راه تماس با بخش فروش اقدام به شارژ کنی. سامانه ی اینترنتی اینا حساب و کتاب نداره. چند تا همکاران اداری من که اومدن برای ادارشون شارژ کنن پولشون خورده شد شارژ هم نشد!!! مضحک تر اینکه نه بانک قبول دار شد نه مخابرات!!!!
    نمیدونم چرا سامانه ی سایر ispهای معروف اینطوری نیست

2. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روز پیش میخواستم خطمو شارژ کنم، موقع خرید سایت بانک نوشت درخواست نامعتبر است
    ولی پول از حسابم کسر شد، خطم شارژ نشد، تا امروز هم صبر کردم پولم برنگشت.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن چیکار میتونم بکنم.
    لطفا برید و از عابر چند گردش آخر حسابتون رو بگیرید و سریعا به امور مشترکین منطقه تون مراجعه کنید تا پولتون رو نخوردند.

4. این کاربر از abbasi.naft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان سرویس درست شد؟؟؟؟
    اگه درسته لطفا خبر بدید تا از ساعت ۱ تا ۷ برای دانلود بزاریم؟؟؟ ساعت 6تا 7 که درست شده چون دارم الان استفاده می کنم
    زمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان توی اینترنت روشی برای خاموش روشن کردن خودکار مودم می گشتم تا بتونم به خوبی از مخابرات شکایت کنم و بگم از ساعت ۱ تا ۷ از حجمم کم شده
    به این مسئله بر خوردم که مخابرات همدان و آسیا تک برای این که بتونی از شبانه رایگان استفاده کنید با سر ساعتی که دانلود شبانه شروع می شه مودم یک بار خاموش روشن بشه(ولی تاریخش رو نمی دونم چند نفر توی چند انجمن مطرح کرده بودند)
    نکنه الان مخابرات خراسان هم این طوری شده باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان توی اینترنت روشی برای خاموش روشن کردن خودکار مودم می گشتم تا بتونم به خوبی از مخابرات شکایت کنم و بگم از ساعت ۱ تا ۷ از حجمم کم شده
    به این مسئله بر خوردم که مخابرات همدان و آسیا تک برای این که بتونی از شبانه رایگان استفاده کنید با سر ساعتی که دانلود شبانه شروع می شه مودم یک بار خاموش روشن بشه(ولی تاریخش رو نمی دونم چند نفر توی چند انجمن مطرح کرده بودند)
    من معمولا خاموش روشن میکنم مودم رو!

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    چند سال پیش ، منم این طور مساءل رو شنیده بودم.
    ولی امسال که دارم به اجبار از م.خ.ا.ب.ر.ا.ت استفاده میکنم ، نیازی به این کار تابحال نداشتم.
    الان مودمم بیش از 10 روزه که روشنه و در ساعت شبانه ، چیزی از حجمم کم نمیشه.
    البته الان توی این سیستم جدیدشون ، هر چیزی ممکنه.
    یه عده متفکر مغزی دور هم نشستن که دارن فکر میکنن که چه بلاهای جدیدی سر ملت بیاریم!!

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

آخرش دل را زده فرمودیم به دریا و تماسی به 2020 گرفتیم 50 رعیت جلوی ما در نوبت بودند یک چخ فرمودیم همه گریختند و شدیم نفر اول ...

آقا جالبه ها میگه دیشب 5 گیگ دانلود کردی از حجمت کم شده
    میگم خب دانلود شبانه ی رایگان بوده!
    میگه اهه! مگه خط شما شبانه ی رایگان هم موقع خرید داشته؟! ...

دیگه خودتون خر تو خر جاری در مخابرات که خصوصا بعد از این سیستم اکانتینگ جدیدشون راه افتاده رو تا آخرش بخونید
    گفتم : ببین، من نه حافظه ی قوی یی دارم و نه فکرش رو هم میکردم که قراره سیستم شما قاطی داشته باشه که بخوام حفظ کنمش ولی حدود 40 گیگ (بیش از 40 گیگ) دیروز صبح داشتم که شب شد 0 گیگ و امروز شده 14.8 گیگ

یک شکایتی از طرف من نوشت که شبانه ی رایگان در اکانتم پریده (!!!!!!!) و 26 گیگ هم یکروزه به یغما رفته و قرار شد در ساعت اداری فردا توسط IQهای مخابرات بررسی بشه ...

با این وصف هر روز اکانتتون رو چک کنید و کمترین حجم خوری رو سریع پیگیری کنین. اوضاع اینا واقعا خیلی خرابه. واقعا خیلییییییی خرااآاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ب

منم که همیشه داد میزنم که هر روز حجمتون رو چک کنید
    این سیستم جدیدیشون مشکل داره من قبلا به چن تا بر و بچ فروم هم پیام داده بودم که حجم هاشونو هر روز چک کنن اما جواب دقیقی در مورد حجم هاشون ندادن چون وقت نداشتن چک کنن دقیق ، اما منی که هر روز چک می کنم دارم میبینم واصح که دقیقا هر روزززز میزانی بیش از مصرفم به طور ثابت داره کم میشه حدود 31 مگابایت ناقابل هر روززززززز

سیستم جدیدشون بدجور حجم می خوره
    در نشون دادن میزان حجم مصرفی تاخیر هم که داره
    در ضمن واسه من جوریه که شب حتما باید مودم ریست کنم که سرعتم یه ذره بره بالا ولی دیگه هیچ وقت سرعتم به خوبی قبل نمیشه

از طرفی طی چن روز اخیر حدود 2 گیگ هم در عرض یک ساعت مچددا از م کم شده در حالی که اصلا استفاده نکردم

سوما گرد شدن حجم باقی مانده به گیگ هست که خودتون یه حساب سرانگشتی بکنید دقیقا متوجه میشید که هر دفعه که اینا گرد می کنن یه چند مگی هم اونجا حروم میشه به نفع مخاربرات و به ضررر مشتری

در ضمن هفته قبل هم بنده در مورد ساعت 1 تا 6 شدن طرح بهار به بهار هم در پست ام نوشته بودم چون بنده وقتی پست های تاپیک مخابرات خوزستان رو چک می کردم یکی یه لینکی گذاشته بود که توی اون لینک نوشته بود بهار تا بهار 1 تا 6 شده شبانه

منم که می گم شکایت نوشتن بهتر از سکوت هست چه معنی داره بخوان یک ساعت هی از سر و ته اش بزنن ، دزدی همینه دیگه
    اول شبانه 12 شب بود تبدیل شد به 1 شب
    حالام که شبانه رو از 7 کردن 6 واسه طرح های جدید
    دیگه خدا می دونه اخر و عاقبت این طرحا چی میشه

با یک گل بهار نمیشه
    یک دست به تنهایی صدا نداره
    اگه همه اعتراض کنن شاید فرجی شه

10. 2 کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

خط من فیبر نوری هست.

ربطی هم به پس پرداخت و اینا نداره. من خودم پیش پرداخت کردم و سرعت شبانه م روی 1 مگ هستش.
    سلام شما اسم طرحت رو میشه بگی ؟ سرعت شبانت 1 مگه منظورت اینه که 1 مگ دانلودی یا پهنای باندت 1 مگ که سرعت 128 کیلوبایت میده ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام

طرح بهار تا بهار شرایطش چطوریه ؟ چقد باید اول بدی ؟ بعد هر ماه چقدر روی قبض میاد ؟

ممنون .

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان مودم رو خاموش روشن میکنند. توی مودم (منظور همون کنسولی که توی مرورگر باز میکنید و مودم رو تنظیم میکنید) یک دکمه برای Connect/Disconnect هست. خاموش روشن کردن زمانبره و باید ابتدا خط چک بشه و کلی دردسر دیگه تا در مرحله آخر که چراغ ADSL ثابت و سبز شد شروع کنه به اتصال اکانت. چند شب پیش یادم رفته بود مودم رو دیسکانکت کنم و با همون سرعت 247 دانلود میداد. روزا تا 304 میده. اما ترسیدم باز از حجم کم بشه برای همین دی سی کردم یکبار. تا 7 چیزی کم نکرده. طلایی پاییزه + شبانه دارم. در مورد حجم هم باید بگم همیشه مقداری اختلاف هست اما من پیگیرش نمیشم چون فرصت بررسی دقیق ندارم.

14. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •