میلاد جان نگران نباش 02 هم قراره تا برج 4 منتقل بشه پرندک و پادگان فعلیش تو افسریه رو واگذار کنه به پدافند هوایی.
کلا اعزامیهای 12/1 خوش شانس ترین ها بودن.
میلاد جان نگران نباش 02 هم قراره تا برج 4 منتقل بشه پرندک و پادگان فعلیش تو افسریه رو واگذار کنه به پدافند هوایی.
کلا اعزامیهای 12/1 خوش شانس ترین ها بودن.
سلام دوستان شما میدونید خدمت تو قرارگاه خاتم الانبیا کسری بسیج داره یا نه مثلا من با تکمیلی و چهار سال فعالی شش ماه کسری را دارم حالا اگه برم قرارگاه کسری دارم؟؟ اصلا به نظرتون خدمت اونجا خوبه ؟؟
دوستان سوال:
برای معافیت پزشکی اول می فرستنت پیش یه دکتر. توی برگه ای که از طرف نظام وظیفه می یاد جز تاریخ و محل مراجعه اسم دکتر رو هم می زنن؟ یا اینکه همین جوری می ری پیش یکی از متخصصین در بیمارستان مربوطه؟
بعد اگه دکتر بیماری رو جوری توصیف کنه که طبق مقررات معاف دائم باشه. چقدر احتمال داره تو شورای پزشکی بگن معاف دائم نمی شی؟ یعنی چقدر به نظر دکتر اولیه اهمیت می دن؟
میفرستنت بیمارستان اونوقت با توجه به مشکلت دکتر مربوط به مشکلتو ( که معتمد سازمان وظیفه هم هست ) معلوم میکنن.
95% در صد نظر دکتره و روز کمیسیون 5% مهمه و تقریباً میشه گفت که فرمالیتست. ولی این دکترهای معتمد خودشونو با وعده و وعید و رشوه خراب نمیکنن. مطمئن باش. چون ده ها برابر وظیفه عمومی بهشون سود میرسونه.
دوستان من واسه امریه بنیاد مسکن اقدام کردم گزینش و حراست و ... رفتم باید تاریخ اعزام 1 04 باشه برگه سبز اومد درست بود ولی هنوز جواب 100 درصد بهم ندادن معمولا چه قدر طول میشه ؟؟ اخه میخوام جواب نه بود پذیرش سپاه بگیرم شانسی دارم.. ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
سلام به دوستان یه سوالی داشتم
الان من دفترچه رو 9 اردیبهشت پست کردم و هنوز این برگه سبز در خونه نیومده و لی توسیستم چک کرد 1/4 افتادم
دو سه تا سوال ابتدایی داشتم
اول اینکه محل خدمت کی مشخص میشه ؟ تو همین برگ سبز که در خونه میاد نوشته ؟
دوم اینکه برای اینکه مثلا بتونی با پارتی بری سپاه یا جاهای دیگه مثل سرباز معلم چه قدر قبل اعزام باید اقدام کرد ؟ (مثلا الان من میتونم وقتی برگ سبزم اومد مدارکم رو ببرم ناحیه سپاه شهر خودمون بخوابونم یا نه ؟ اصن تاثیری داره واسه من که 1/4 اعزامم اومده ؟؟؟؟؟
سوم اینکه اگه بخوام تاریخ اعزام رو عقب بندازم شرایط خاصی داره ؟ و اینکه تا کی وقت دارم اینکارو کنم ؟؟؟؟
ممنون میشم جواب تک تکش رو بدین
سلام
برگه سبز تاریخ اعزام
برگه سفید(آبی) محل آموزش
بعد از پایان آموزش هم مشخص میشه محل خدمتت کجاست
شما الان از پلیس +10 برگه سبز المثنی رو بگیر برو هر جا که پارتی داری.... اگر کاری بخوان بکنن، الان وقتشه
اگر کسی گفت برو یکی دو ماه دیگه بیا، یعنی نمیخواد کاری بکنه
در مورد عقب انداختن هم از خود پلیس +10 بپرسی راهنمایی میکنن. تا جاییکه من می دونم شرایط خاصی نداره
ممنون
خوب این برگ سفید آبی کی میاد ؟ چون پلیس +10 گفت که یک هفته بیشتر وقت نداری واسه اینکه تاریخ اعزامت رو بندازی عقب ؟؟؟
سلام
تاریخ اعزامم اول تیر هست
از چند نفر پرسیدم گفتن احتمالا میوفتی 01 ! تا چه حد درسته؟
لیسانس کامپیوترم
Last edited by matin724; 10-05-2013 at 14:17.
بر چه اساسی!؟!؟!؟
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)