من پیشنهاد می کنم تمامیه دوستانی که مثل این دوستمون مشکل محدود شدن سرعت دارن ، با پشتیبانی تماس بگیرن و بهشون اطلاع بدن .
من خودم دیشب 2 ساعت با پشتیبانی چت کردم . در آخر یارو برگشت گفت : " ملاک شاتل و در کل ما ، سایت اپرا و ماکروسافته. اگر سرعتتون پایینه باید روی این سایتها پایین باشه !!
"
منم بهش گفتم " من با 300 سایت که مخصوص دانلود هستن ، مثل رپیدشیر و ... ، مشکل دارم و سرعتم از 16 کیلوبایت در ساعات رایگان ، بالاتر نمیره ، اونوقت شما میگید روی سایت اپرا خوبه ؟؟"
مشکل اینجاست که منظور آدم رو نمیفهمن .
من خودم امروز رفتم نمایندگیه شاتل در قزوین . بهشون توضیح دادم که " چه در ساعات رایگان و چه در ساعات غیر رایگان ، سرعت دانلودم از سایتهای ملاک شرکتیعنی اپرا و ماکروسافت و ... خوبه . ولی در ساعات رایگان سرعتم از رپیدشیر و دیگر سایتهای آپلود مثل adrive , megaupload , mediafire و ... ، از 16 کیلوبایت بیشتر نمیشه . ولی در ساعات غیر رایگان سرعتم از همه ی سرورها ی دنیا خوب میشه .
یارو هم بلاخره فهمید منظورم چیه و گفت : " چشم من این مورد خاصرو به پشتیبانی اعلام می کنم ."
منم بهش گفتم که به پشتیبانی بگه کلیه ی افرادی که از سرویس 512 کیلوبیت( که البته همون 128 ـه خودمونه ) ناراضین .
دوستان حتما این موارد رو اطلاع بدید و براشون کامل توضیح بدید تا بهتر بفهمن .