اگرم نیازی نداشته باشید ولی بخاطر ابعاد حسگر بازهم nex بهتره.
هندی کم هم خوبه ولی توجه کنید در هنگام خرید که حسگر عکاسی ان از 1/2.3 اینچ کمتر نباشه.
در ضمن قدرت عکاسی RX و NEX از هندی کمهای خانگی بهتره.
اگرم نیازی نداشته باشید ولی بخاطر ابعاد حسگر بازهم nex بهتره.
هندی کم هم خوبه ولی توجه کنید در هنگام خرید که حسگر عکاسی ان از 1/2.3 اینچ کمتر نباشه.
در ضمن قدرت عکاسی RX و NEX از هندی کمهای خانگی بهتره.
در مورد صدای زوم من چیزی نشنیدم و در مورد بقیه جزییات باید فقط از کسی بپرسی که داشته باشه.
در مورد باطری قلمی هم باید بگم که یک مزیت است چون هر جایی پیدا میشه قیمتش کمتره و یک باطری قلمی الکالاین شارژِی امپر بالا از تمام باطری های دیگه بهتره.
سلام اساتید عزیز،خیلی از صفحات تاپیک رو خوندم و گیج شدم با اون همه نظر مختلف.حول و هوش ۶۰۰ کیفیت عکس و فیلم توپ چی بگیرم؟
با تشکر از شما
تو این رنج قیمت با این مشخصات آیا انتخاب بهتری وجود داره؟
Last edited by behzad20000; 23-01-2014 at 20:24.
سلام دوستان
یکی از دوستای من خیلی به وای فای روی دوربین علاقه داره و می خواد یه دوربین بگیره که وای فای داشته باشه
دوربینی ارزون تر از RX100II هست که وای فای داشته باشه ؟ این RX100II دو ملیونو چهارصد پونصد بیشتره ؟
مطمئنید NEX-6 با RX100II هم قیمته ؟ با RX100 که یک ملیونو سیصد فکر کنم اختلاف داره و لنز همراه ان ای ایکس 16-50 f3.5 هست در حالی که لنز آر ایکس صد 28-100 f1.8 هست و اگه همچین لنزی بخوایم برای NEX تهیه کنیم قیمتش خیلی زیادتر میشه فکر کنم.
خواهشا جواب ما رو هم بدید ...
ممنون ....
ممنونم دوست عزیز آیا قدرت فیلمبرداری rx یا nex به هندی کم سونی میرسه ؟ به طوری که بشه باهاش حدود یکساعت فیلمبرداری کرد ؟ و قیمت nex چنده؟
در ضمن میشه دقیقا بگید تفاوت nex و rx تو چیه؟
Last edited by toorajjj; 24-01-2014 at 13:35.
سلام دوستان.
دنبال یه دوربین هستم برای عکاسی از مناظر و طبیعت و عکس های عادی خانوادگی.ترجیحا اگر از فواصل دور هم عکس با کیفیت قابل قبولی بگیره خیلی خوب میشه
بودجه هم تا 1 میلیون
ممنون و موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 24-01-2014 at 20:06.
سلام . ببخشید اینجا میپرسم ، برای دوربین G15 چه رم با چه مارکی پیشنهاد میدید ؟ 32 گیگ کلاس 10 چه مارکی مناسبه ؟ اصلا 32 مناسبه یا همون 16 ؟
دوربینهای کنون ساخت مالزی از لحاظ کیفیت با ساخت ژاپن تفاوت دارند ؟؟
یه سوال دیگه :
فیلمبرداری با کیفیت 24FPS بهتره یا 30FPS ؟؟؟
Last edited by bigman; 25-01-2014 at 23:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)