خوش تيپ ---- در اويل 2
خوشگل هم ايدا در اويل 2
با اين كه اون بازي گرافيكش 2 بود بازم از اين چهره هاي بازي 4 بهتر بودن
خوش تيپ ---- در اويل 2
خوشگل هم ايدا در اويل 2
با اين كه اون بازي گرافيكش 2 بود بازم از اين چهره هاي بازي 4 بهتر بودن
بچه ها لینکی برای دانلود Game.exe نسخه اروپایی RE4 اگه دارد بزارید لطفا.CrackوPatch دانلود کردم مونده Game.exe.
اينجا داره ولي .....
اينم چنتا سايتاي كه در اون سايت دانلود هست ولي مسدودش كردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي من يجارو پيدا كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط خواسم در اين بازي خوب كاري كرده باشم و اگه خوب نبود بگين پاكشش ميكنم
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 11-06-2007 at 11:01.
نه ایمان جان کارت عالیه .
این همه لینک از کجا آوردی ؟!
دوست عزیز شما میخوای بازی رو دانلود کنی ؟بچه ها لینکی برای دانلود Game.exe نسخه اروپایی RE4 اگه دارد بزارید لطفا.CrackوPatch دانلود کردم مونده Game.exe.
نميدونم چرا با همش موافقم؟!
من موندم كدوم دختر (زن؟) ژاپني, چيني,كره اي, هنگ كنگي, اينقد خوشگل بوده كه اين ايدا بخواد دوميش باشه اخه؟!
Last edited by *Necromancer; 11-06-2007 at 12:02.
به این تاپیک ربطی نداره ولی چینیها و هنگ کنگیها فقط خوشگلی رو میون خودشون تشخیص میدن.من موندم كدوم دختر (زن؟) ژاپني, چيني,كره اي, هنگ كنگي, اينقد خوشگل بوده كه اين ايدا بخواد دوميش باشه اخه؟!
البته من نفهمیدم توی اویل دو چشم بادومی بود توی چهار بیشتر سرمه استفاده کرده بودن.
یکش هم چندتا مدل از شانسی برنده شده بودن آورده بودن به عنوان بازیگر. دوش هم که بیشتر یاد کارتون فوتبالیتها افتادم. سه ش هم دانلود میکنم ببینم. چهارشم هم که فقط چهار نفر آدم حسابی توش بودن. آخه شما با لباس مهمونی میرین زامبی بکشین؟ یا وسط جزایر مدیترانه ای کاپشن میپوشین؟
بازم میگم تا پنجش نیومده نظر سنجی را تحریم میکنم!
دوستان.
کام\وتر من با مشخصات زیره.
CPU 2.4 Cel - Ram 1GB - VGA Gforce5500 256MB
منوی برنامه میاد و دموی اولش میاد ولی وارد بازی نمیشه . مشکل چیه ؟؟
سیستم من مشکل داره یا بد اینستال شده یا ...
ممنون از راهنماییتون.
سیستمت نمیکشه
این بازی با گرافیک 5500 اجرا نمیشه
چون باید کارتت شدر مدلش 2 باشه
اما باید بیاد ولی گیر کنه چون دوست منم سیستمش مثل توئه اومد و گیر کرد
پس درایورت رو آپدیت کن و اگر نشد بیخیالش شو
موفق باشی![]()
دههماستترين شخصيت: Jill،
چرا اونوقت؟
آدم یه نمسیس دنبالش باشه اسمش می شه ماست ترین؟
ایدا که این همه کمکش کرد کجا حالشو گرفت؟ فقط بهش نگفت برای وسکر کار می کنه! اتفاقا اگه می گفت حالش گرفته می شد!!!Leon پسر به اين گلي، اون وقت Ada دمبهساعت حالشو ميگيره،
بقیه ترین ها رو هم من می گم:
طفلکی ترین: استیو
سگ جون ترین: وسکر
هالیوودی ترین: سدلر
بی نمک ترین: کارلوس
مسخره ترین و لوس ترین و عوضی ترین و دست و پا چلفتی ترین: اشلی
عجیب ترین : لوییس
بی جنبه ترین: کراوزر
زشت ترین: سالازار
الاغ ترین : big cheez
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)