ذخیره سازی مسیجها رو روی مموری تنظیم نکردی که ؟ ماله من چنین مشکلی داشت اما با ریست کردن درست شد و دیگه تکرار نشد.
ذخیره سازی مسیجها رو روی مموری تنظیم نکردی که ؟ ماله من چنین مشکلی داشت اما با ریست کردن درست شد و دیگه تکرار نشد.
باید قبول کنیم که عکسهای ان73 هیچوقت به پای کا800 نمی رسه.
من اصلا باهاشون حال نمی کنم.
دوست من باز دوباره بحث بین دوربین این گوشیهارو راه ننداز .....
هر کسی برای خودش یه سلیقه و طرز فکری داره که برای خودش قابل احترام هست ....
اون زمانی که بچه ها بحث بین دوربین این 2 گوشی رو مطرح میکردن شما هنوز افتخار اشنایی با P30 رو نداشتین و اخر این بحث ها هم قفل شدن تاپیک بوده ....
به نظر منم K800 بهترین دوربین دنیا رو داره .... حتی دوربین های 12 مگاپیکسلی Canon هم به پاش نمیرسه ... دیگه چه برسه به N73 ...!!!!
بچه ها زنگ اس ام اس و الارم رو نميشه هر چي دلمون ميخواد بزاريم؟
(شرمنده ولي نميدونستم دقيقا چي سرچ كنم)
این برنامه را کاملا تست کردم و درست کار می کنه اول باید ارتباط گوشی با کامپیوتر از طریق بلوتوث برقرار باشه به نحوی که برنامه Nokia Pc Suite هم توسط بلوتوث شناسایی بشه (پیشنهاد می کنم درایور بلوتوث را قبلا مجدد نصب کنی) بعد برنامه زیر را نصب می کنی در تنظیمات برنامه پورتی را انتخاب کن که داخل پرانتز عبارت بلوتوث داره
برنامه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً كمك كنيد !
1-فون مموري من 20 مگا خالي داره و گوشي اختار پر بودن مموري رو ميده حتي مموري كارتم هم خالي هستش و وقتي بلوتوث دريافت ميكنم نميشه هرچند كه sms به مموري كارت سيو ميشه.
2- كسي افزايش دهنه سرعت ارسال پيامك(sms) رو امتحان كرده؟
سلام به همه دوستان
من هم يك n73me دارم و اگر بخوام نرم افزار درخواست كنم بايد چه كار كنم و كجا برم
ممنون اگه راهنمايي كنيد
شما اگه درخواست در مورد برنامه و بازی دارین میتونین در این تاپیک عنوان کنید تا براتون گذاشته بشه ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این برنامه رو قبلا تست کرده بودم. باید به برنامه هم رو خود گوشی نصب کنی. ولی در کل بازم واسه من نشد. میگه پورت مورد نظر توسط سیستم قفل شده. منظورش همون پورت بلوتوثه... اگه ممکنه توضیح بده پورت شماره چند رو انتخاب کردی. پورت ماله من COM7 ببین ماله تو هم همینه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)