من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
علتش چیه
من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
علتش چیه
90% درست دانلود نشدهاگه برنامت مال windows باشه ولي مسكه مال سان هستش
Last edited by arvinfx; 21-01-2008 at 15:47.
كسي ميدونه مقدار آپلود در تورنت نسبت به دانلود چقدره؟ يعني اگه من 1kb براي آپلود بزارم چقدر اجازه دانلود دارم؟؟
معمولا موقعی که محدود می کنی پایین نرم افزار مقدار محدودیت دریافت را هم نشون می ده![]()
من یه بلایی سرش اوردم که هر 250KB رو 1 KB حساب کنه بعد محدودیت آپلود رو گزاشتم رو 0.1KB سرعتمو اورد پایین ولی تعیر میکرد![]()
کسی میدونه چطوری میتونم با µTorrent فایل ها رو زمانبندی(Scheduler) کنم که به ترتیب دانلود کنه؟
سلام به همگی.
یه سوال من فایلهای تورنت رو با FlashGet دانلود می کنم. آیا خوبه!؟ از همه لحاظ منظورمه، سرعت و خیلی چیزای دیگه!؟! یا اینکه از یه برنامه دیگه مثل uTorrent استفاده کنم. ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام
برای زمانبندی از منوی option گزینه preference بعدscheduler را انتخاب کنیدenable schedulerرا تیک بزنید
حالا روی روزهایی که مخواهید زمانبندی کنید کلیک کنید هر خانه شامل 59 دقیقه است مثلا آخرین خانه معنای 12 شب را میدهد سه رنگ هم وجود دارد که معنای آنها مشخص است در مورد سرعت و میزان پهنای باند مصرفی پیش فرض را قبول کنید
در مورد فلاش گت هم من تمام برنامه های دانلود منیجر و تورنت رو حداقل برای مدتی امتحان کردم دانلدر تورنت فلاش گت پر از باگ می باشد وبیشتر حالت تبلیغی برای نرم افزار دارد (من خودم بارها امتحان کردم بسیاری از تنظیمات تورنت در ان قابل اجرا نیست) چیزی که در مورد لینکهای edonky هم کاملا مصداق دارد.نظر شخصی من فلاش گت حتی یک دانلود منیجر خوب هم نیست در مقابل orbit یا idm یا dap
در مورد برنامه های تورنت دوستان هم گفتند یوتورنت (بیت کامت هم کاملا مشابه یوتورنت است) واذاریوس به قول بسیاری قورباعه سمی هم دارای امکانات فوق العاده ایست و مشکل پریدن تورنتها که در یوتورنت گاهی اوقات اتفاق می افتد را ندارد ولی چون بر پایه جاوا می باشد برای سیستمهای نه چندان قوی یه کم سنگین است بهر حال بیشتر سلیقه ایست.
موفق باشید.
shabahpasha
ممنون از توضیحاتت ولی به کارم نیومد یکمه ناقصه , مثلا اگه مانند Idm تو یه زمانی شروع میکرد و توی زمانی توقف میکرد و یه منو واسه ترتیب داشت خیلی خوب میشد
سلام به همه من چند وقته با Azerus مشکل دارم سرعت دانلود فایل های تورنت خیلی کمه نهایتا 8 kb از نظر seed مشکلی نداره اشکال هم از خط نیست چون با DAP سرعتم تا 15 هم میره . در ضمن سرعت Down و up رو unlimit گذاشتم(سرعت خطم 128 است)
یه مشکل اساسی تر اینکه مثلا اگر فایلی 40 Mb باشه تا 65 mb دانلود می کنه بعد تموم می شه ممنون می شم اگه کسی راهنمائی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)