تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 376 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
    علتش چیه

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من برنامه Azureus_3.0.4.2رو دانلود کردم ولی میخام اجراش کنم یک صفحه داس می یاد زود میره
    علتش چیه
    90% درست دانلود نشده اگه برنامت مال windows باشه ولي مسكه مال سان هستش
    Last edited by arvinfx; 21-01-2008 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كسي ميدونه مقدار آپلود در تورنت نسبت به دانلود چقدره؟ يعني اگه من 1kb براي آپلود بزارم چقدر اجازه دانلود دارم؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

كسي ميدونه مقدار آپلود در تورنت نسبت به دانلود چقدره؟ يعني اگه من 1kb براي آپلود بزارم چقدر اجازه دانلود دارم؟؟
    معمولا موقعی که محدود می کنی پایین نرم افزار مقدار محدودیت دریافت را هم نشون می ده

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

معمولا موقعی که محدود می کنی پایین نرم افزار مقدار محدودیت دریافت را هم نشون می ده
    من یه بلایی سرش اوردم که هر 250KB رو 1 KB حساب کنه بعد محدودیت آپلود رو گزاشتم رو 0.1KB سرعتمو اورد پایین ولی تعیر میکرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میتونم با µTorrent فایل ها رو زمانبندی(Scheduler) کنم که به ترتیب دانلود کنه؟

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی.
    یه سوال من فایلهای تورنت رو با FlashGet دانلود می کنم. آیا خوبه!؟ از همه لحاظ منظورمه، سرعت و خیلی چیزای دیگه!؟! یا اینکه از یه برنامه دیگه مثل uTorrent استفاده کنم. ممنون می شم راهنماییم کنید.

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

سلام
    برای زمانبندی از منوی option گزینه preference بعدscheduler را انتخاب کنیدenable schedulerرا تیک بزنید
    حالا روی روزهایی که مخواهید زمانبندی کنید کلیک کنید هر خانه شامل 59 دقیقه است مثلا آخرین خانه معنای 12 شب را میدهد سه رنگ هم وجود دارد که معنای آنها مشخص است در مورد سرعت و میزان پهنای باند مصرفی پیش فرض را قبول کنید

در مورد فلاش گت هم من تمام برنامه های دانلود منیجر و تورنت رو حداقل برای مدتی امتحان کردم دانلدر تورنت فلاش گت پر از باگ می باشد وبیشتر حالت تبلیغی برای نرم افزار دارد (من خودم بارها امتحان کردم بسیاری از تنظیمات تورنت در ان قابل اجرا نیست) چیزی که در مورد لینکهای edonky هم کاملا مصداق دارد.نظر شخصی من فلاش گت حتی یک دانلود منیجر خوب هم نیست در مقابل orbit یا idm یا dap
    در مورد برنامه های تورنت دوستان هم گفتند یوتورنت (بیت کامت هم کاملا مشابه یوتورنت است) واذاریوس به قول بسیاری قورباعه سمی هم دارای امکانات فوق العاده ایست و مشکل پریدن تورنتها که در یوتورنت گاهی اوقات اتفاق می افتد را ندارد ولی چون بر پایه جاوا می باشد برای سیستمهای نه چندان قوی یه کم سنگین است بهر حال بیشتر سلیقه ایست.
    موفق باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

shabahpasha
    ممنون از توضیحاتت ولی به کارم نیومد یکمه ناقصه , مثلا اگه مانند Idm تو یه زمانی شروع میکرد و توی زمانی توقف میکرد و یه منو واسه ترتیب داشت خیلی خوب میشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه من چند وقته با Azerus مشکل دارم سرعت دانلود فایل های تورنت خیلی کمه نهایتا 8 kb از نظر seed مشکلی نداره اشکال هم از خط نیست چون با DAP سرعتم تا 15 هم میره . در ضمن سرعت Down و up رو unlimit گذاشتم(سرعت خطم 128 است)
    یه مشکل اساسی تر اینکه مثلا اگر فایلی 40 Mb باشه تا 65 mb دانلود می کنه بعد تموم می شه ممنون می شم اگه کسی راهنمائی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •