تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 827 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 ديدار استقلال اهواز و استقلال تهران در آبادان برگزار شود

ديدار دو تيم استقلال اهواز و استقلال تهران طبق برنامه از پيش اعلام شده در ورزشگاه تختي آبادان برگزار خواهد شد.
    آلبرت يكي از مسؤولان برگزاري مسابقات ليگ برتر ضمن بيان مطلب فوق تصريح كرد: در جلسه بعدازظهر امروز هيأت رئيسه ليگ برتر مقرر شد ديدار استقلال اهواز و استقلال تهران در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر روز پنجشنبه در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شود.

وي افزود: همان‌طور كه پيش‌تر اعلام شده بود اين ديدار رأس ساعت مقرر انجام خواهد شد.

گفتني است، درخصوص برگزاري اين مسابقه، حرف و حديث‌هاي زيادي وجود داشت كه با اعلام رسمي هيأت رئيسه ليگ برتر مبني بر برگزاري بازي اين دو تيم در ورزشگاه تختي آبادان به شايعات قبلي پايان داده شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 با حکم رييس جمهوري : علي آبادي رييس سازمان ورزش شد

دكتر محمود احمدي‌نژاد رييس‌جمهوري طي حكمي «محمد علي‌آبادي» را به سمت «معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني كشور» منصوب كرد.

متن كامل حكم رييس‌جمهوري به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاي محمد علي‌آبادي

نظر به شايستگي علمي، تعهد انقلابي، اخلاقي و تجارب اجرايي، جناب‌عالي را به سمت «معاون رييس‌جمهور و رييس سازمان تربيت بدني كشور» برمي‌گزينم.

نقش ورزش به عنوان عامل سلامت و نيز نشاط و شادابي زندگي بر هيچ‌كس پوشيده نيست. از اين رو قانون اساسي جمهوري اسلامي همسو با آموزش و پرورش، تربيت بدني رايگان و همگاني را از تكاليف دولت برشمرده است، زمينه انجام اين امر مهم براي آحاد مردم از زنان و مردان، كودكان و جوانان تا بزرگسالان بايد فراهم گردد.

استعدادهاي برجسته جوان اين كشور در سال‌هاي بعد از انقلاب اسلامي نشان داده است همه‌ي قله‌هاي جهاني مسخر اراده و تصميم آنان قرار مي‌گيرد و آن سازمان موظف است زمينه‌هاي ارتقاي قهرماني را براي اين نيروهاي مستعد و ارزشمند فراهم سازد.

جوانمردي و فتوت از خصائص لاينفك ورزشكاران، در طول تاريخ اين مرز و بوم بوده است كه ميراث گرانقدر مولا اميرالمومنين علي عليه‌السلام است.

اين خصيصه برجسته فرهنگي، هم‌چنان بايد به وسيله‌ي جناب‌عالي حراست و ارتقا يابد و عزت و اقتدار و اخلاق ايراني _ اسلامي به وسيله‌ي ورزشكاران در عرصه‌هاي ملي و بين‌المللي بدرخشد.

انتظار دارم با بهره‌گيري از همه‌ي تجارب علمي در عرصه‌ي تربيت بدني و استفاده از تجارب پيشكسوتان و جامعه‌ي ورزشي، اهداف عدالت‌گستري، مهرورزي، خدمت به بندگان خدا و تعالي و پيشرفت مادي و معنوي كشور را به منصه ظهور برسانيد.

موفقيت شما را در انجام مسووليت سنگيني كه بر عهده داريد مسالت دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

6 سايت اختصاصي علي پروين راه اندازي شد !!!!!

همانطور كه مي دانيد، چند ساليست در جهان فوتبال، مرسوم شده است كه بازيكنان بزرگ فوتبال دنيا، به جاي آن كه جهت انعكاس اخبارشان براي هواداران خود با نشريات و روزنامه نگاران صحبت كنند، اقدام به راه اندازي سايت هاي شخصي نموده اند.
    چنين كاري را بازيكنان بزرگ دنيا همچون بكهام، رونالدينيو و.... چند سال قبل انجام دادند و دو سه سالي مي باشد كه بزرگان فوتبال كشورمان نيز اين روش را اتخاذ كرده اند.
    بازيكنان بين المللي و نامداري همچون؛ علي دايي، علي كريمي، وحيد هاشميان، مهدي مهدوي كيا و... الان مدتهاست كه ارتباط خود را با هواداران از طريق سايت هاي شخصي شان به وجود مي آورند.
    در همين ارتباط با خبر شديم كه علي پروين نيز در حال راه اندازي يك سايت اختصاصي است. مدير فني و مرد اول تيم پرسپوليس كه در اين اواخر متوجه برخوردهاي سليقه اي روزنامه ها با خود شده است، به همين دليل و با انگيزه ارتباط مستقيم با مردم و هواداران خود، سايت اختصاصي را تحت عنوان « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Parvin .ir» راه اندازي خواهد نمود كه به گفته خودش، سايت مذكور فعلاً به صورت آزمايشي فعاليت مي كند، اما به زودي اين سايت بيست و چهار ساعته فعاليت خود را آغاز خواهد كرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 مهدي مهدوي کيا: دو هفته ديگر برمي گردم

تيم فوتبال هامبورگ در حساس ترين بازي هفته هفتم بوندس ليگا توانست بايرن مونيخ را شکست دهد.
    توماس دال در اين بازي مهدوي کيا را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت تا هافبک ايراني هامبورگ از روي سکوهاي ورزشگاه شاهد پيروزي هم تيمي هايش باشد.
    درخصوص اين بازي و همچنين براي اطلاع از آخرين وضعيت مهدوي کيا یک مصاحبه باهاش شده ؛

· پيروزي مقابل بايرن بسيار مهم و البته لذت بخش بود، اين طور نيست؟

بله، بازيکنان ما در اين ديدار بسيار خوب و بدون اشتباه ظاهر شدند تا هامبورگ به يک پيروزي دلچسب دست پيدا کند.

· آيا در ورزشگاه حضور داشتي ؟

بله بازي را در استاديوم ديدم.

· فکر مي کردي هامبورگ سه امتياز اين بازي را بگيرد؟

با توجه به نتايجي که در هفته هاي گذشته گرفته بوديم در شرايط بسيار خوبي قرار داشتيم و بازيکنان مصمم بودند تا تحت هر شرايطي در اين بازي خانگي سه امتياز را بگيرند. هامبورگ توانايي بردن بايرن را داشت و در نهايت به اين مهم رسيد.

· هامبورگ قوي بود يا بايرن ضعيف شده بود؟

هم ما خوب بازي کرديم و هم بايرن مونيخ ضعيف ظاهر شد. آن ها حرفي براي گفتن نداشتند و حتي فرصت مهم و خطرناکي براي گل زني پيدا نکردند.

· از اين که در زمين نبودي چه احساسي داشتي؟

اين يک بدشانسي بزرگ بود که نتوانستم مقابل بايرن بازي کنم. من طي سال هاي اخير به دليل مصدوميت در ورزشگاه اختصاصي هامبورگ مقابل بايرن بازي نکرده ام.

· مصدوميت تو در شرايطي اتفاق افتاد که دوباره به روزهاي اوج برگشته بودي.

واقعا در يک شرايط ايده آل مصدوم شدم ولي اين جزو اتفاقات فوتبال است و بايد با آن کنار آمد.

· از چه ناحيه اي آسيب ديده اي؟

عضلات پشت ساق پايم دچار کشيدگي شده و احساس درد مي کنم.

· مصدوميتت کي برطرف مي شود؟

مسابقات بوندس ليگا دو هفته تعطيل است و فکر مي کنم پس از اتمام اين دو هفته آسيب ديدگي ام برطرف شود. پزشکان تيم در تلاش هستند تا هرچه سريع تر مرا به شرايط بازي برگردانند.

· اين مصدوميت کار تو را براي بازگشت به ترکيب اصلي هامبورگ سخت نمي کند؟

هامبورگ در هر پست يکي دو بازيکن خوب دارد و رقابت بين نفرات تيم بسيار سخت و فشرده است. من فقط تمرين مي کنم تا به آمادگي کامل برسم، اين که بازي کنم يا نه به نظر توماس دال بستگي دارد.

· نظرت درخصوص بازي کريمي مقابل هامبورگ چيست؟

به نظر من علي بازي هميشگي خود را ارائه نداد، البته زمين ورزشگاه آ.او.ال آره نا چندان مساعد نيست و اين کار را براي بازيکنان تکنيکي سخت مي کند.

· بعد از بازي با کريمي صحبتي داشتي؟

قبل از بازي همديگر را در ورزشگاه ديديم و بعد از بازي هم تلفني صحبت کرديم. کريمي از کيفيت زمين چمن ورزشگاه ناراضي بود، البته بايد بگويم که در اين بازي هيچ يک از بازيکنان بايرن در حدواندازه هاي خود ظاهر نشدند.

· هامبورگ با اين برد نشان داد که در هفته هاي گذشته شانسي نتيجه نگرفته است.

من قبلا هم گفته بودم که تيم ما در اين فصل حرف هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. ما در برابر بايرن بسيار آماده نشان داديم و نتايجي که گرفتيم نشان از قدرت هامبورگ دارد.

· فکر مي کني بايرن را کنار زده و به صدر جدول برسيد؟

هنوز هفت بازي را پشت سر گذاشته ايم و تا پايان، راه سختي را پيش رو داريم ولي مطمئن باشيد که هدف ما قهرماني است و در پايان فصل جزو تيم هاي بالانشين بوندس ليگا خواهيم بود.

· وردربرمن هم خوب نتيجه گرفته است.

بله، آن ها هم بايرن و هامبورگ را تعقيب مي کنند و من فکر مي کنم در نهايت يکي از اين سه تيم قهرمان بوندس ليگا شوند.

· ودرباره حضور در جام يوفا ؟

ما پنجشنبه هفته جاري در يک ديدار حساس مقابل کپنهاگن قرار خواهيم گرفت و کار سختي براي صعود داريم.

در بازي رفت آن ها خيلي خوش شانس بودند که چند موقعيت صددرصد گل را هامبورگ از دست داد. در شرايط طبيعي از لحاظ فني از آن ها بالاتر هستيم و اگر اتفاق خاص رخ ندهد به مرحله گروهي جام يوفا صعود خواهيم کرد.

· مثل اين که در بازي هاي دوستانه ايران مقابل کره جنوبي و تايلند نمي تواني تيم ملي را همراهي کني؟

خير، من با برانکو صحبت کردم و نمي توانم در اين دو ديدار براي تيم ملي بازي کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 و حالا برانكو و دنيزلی

چهارشنبه سيه فام تهران پيام هاى جديدى در خود داشت، آنجا كه شادى دسته جمعى بنفش پوشان العين، با اشك و آه سفيدها همراه بود. سفيدها، تيم زيباى مصطفى دنيزلى كه سمبل موفقيت يك مربى خارجى در آنچه كه «فوتبال» مى خوانندش، بود. مربى بزرگ و گرانقيمت اهل تركيه كه حالا آرام آرام از برج عاج پائين مى آيد.
    چه، شكى نيست كه او در دوران مربيگرى خود در ايران، همواره با تحسين و تقدير مواجه بوده است. چه به واسطه تغييرات دامنه دار در تيمى كه از مجيد جلالى تحويل گرفته بود و چه به دليل كاراكتر جذابش و چه به خاطر نتايجى كه پاس را در سطح قهرمانى آسيا نشان مى داد... اما اين همه آنچه كه مى خواستيم نبود، پاس در 120 ثانيه غافلگيركننده، بليت صعود را از دست داد.

آنچه كه عامل اصلى پچ پچه هاى چهارشنبه بود. حالا وقت آن است كه دنيزلى بزرگ هم طعم انتقادات را حس كند. پاسى هاى سابق از خود مى پرسند: «او با دو تعويض بى جا باعث شكست شد.» انگار نه انگار كه پاس در دقايقى طولانى از نود دقيقه بازى فوق العاده و حتى بالاتر از استاندارد فوتبال ايران را به نمايش گذاشت.

نقطه، نقطه جالبى است. پاس با فوتبال زيبا حذف مى شود و تلخكامى برجاى مى گذارد و اين درست مقابل آن چيزى است كه در مرحله مقدماتى جام جهانى اتفاق افتاد. برانكو ايوانكوويچ، سرمربى ايران با استراتژى احتياط، در ? بازى اول امتيازات لازم را كسب و با سفيدها به جام جهانى صعود كرد، در حالى كه نمايش فنى تيم او به هيچ عنوان راضى كننده نبود و باعث انتقادات بى شمارى شد كه تا امروز ادامه دارد. خب، ما كدام را مى خواهيم؟ فوتبال زيبا كه ممكن است سهم ما در آن شكست باشد يا بازى نتيجه گرا كه به هر حال به پيروزى، هر چند غيرمقتدرانه، ختم مى شود؟

در پاسخ به اين سئوال لابد خواهيد گفت ايده آل فوتبال زيبايى است كه با برد به پايان برسد، آنچه كه البته مدنظر همه ما است اما حتى در تيم هاى بزرگ جهان نيز كمتر اتفاق مى افتد. اگر به شكست هاى رئال مادريد و البته به پيروزى هاى متوالى چلسى نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه از چه حرف مى زنيم.

برانكو ايوانكوويچ و مصطفى دنيزلى از دو سبك متفاوت فوتبال وارد ايران شده اند. دنيزلى مربى پر سر و صدايى بود كه ورود او به تهران تمام فوتبال ايران را تحت تاثير قرار داد. او مثل يك امپراتور وارد دژ نظامى پاس شد درحالى كه قبل از شروع كار درجه ژنرالى را دريافت كرده بود. در سوى ديگر برانكو ايوانكوويچ با وجود محبوبيت اوليه به دلايل مختلف روز به روز تحليل رفت. اگر در روزنامه هاى پنجشنبه گذشته ايران چرخى بزنيد حتى متوجه خواهيد شد او بابت حضور ملادن فرانچيچ در فولاد و زلاتكو ايوانكوويچ در برق شيراز مورد انتقاد است و ظاهراً بخش عمده اى از جريان فكرى فوتبال ايران به اين نتيجه رسيده كه اساساً كروات ها به درد فوتبال ايران نمى خورند.

در اين تفاوت فاحش بين اين دو مربى خارجى كه البته در درجه اول متاثر از كاريزماى قوى و ضعيف اين دو است آنچه قابل توجه است بسترى است كه آن دو در آن به كار مشغول هستند. تيم ملى، كانون هيجان ها، احساسات و خواسته مردم است كه شايد تفريح مهيج ديگرى ندارند درحالى كه پاس باشگاهى است كه با وجود فشار هرگز در اتمسفر خود فشارى مشابه يك روز تيم ملى را تجربه نكرده است. در عين حال دنيزلى، با قامت يك ناجى وارد مجموعه شهيد دستگردى شده است. كسى كه سال گذشته گرچه تيم را در بحران تحويل گرفت اما پاس سرشار از ستاره هايى بود كه براى بازگشت به جاده موفقيت فقط به يك شوك احتياج داشتند.

در اين شرايط هيچ كس از دنيزلى تا پايان فصل گذشته انتظار انجام كارهاى خارق العاده را نداشت، بنابراين او در زمان كافى تيم امسال را طبق فلسفه خود آماده كرد. در مقابل برانكو ايوانكوويچ در فضاى پر سوءتفاهم فوتبال ايران، حتى حق شكست در بازى هاى دوستانه را ندارد. در حالى كه استخوان بندى تيم او را لژيونرهايى تشكيل مى دهند كه در اين يك سال حتى ?? روز در اختيار تيم ملى نبوده اند تا براساس خواست سرمربى به تمرين بپردازند... در عين حال به دليل نور كافى و خيره كننده اى كه بر تيم ملى مى تابد، همه چيز به سرعت قابل مشاهده و پيگيرى است. اما در پاس چه؟ محيط خاص اين باشگاه اوج امنيت براى تصميم گيرى است.

امروز سه روز بعد از شكست پاس اعداد دو طرف معادله تا حدى به هم خورده اند. دنيزلى كه با تيم زيبايش مثال فوتبال نويسان ايرانى و نامزد جانشينى برانكو بود، به ادامه ليگ فكر مى كند و برانكو در راه فدراسيون است تا فهرست تيم ملى را براى دو مسابقه دوستانه مقابل كره و تايلند به فدراسيون بدهد. اين دو، فارغ از آخرين نتايج، مربيان كاربلد و قابلى هستند كه مثل تمام مربيان جهان، تصميماتى، به زعم ما، غيرقابل توجيه مى گيرند. آيا ماهيت بازى هميشگى على دايى با تعويض اميد خورج متفاوت است؟

راستى اگر برانكو با همين فوتبال زيبا، جام جهانى را از دست مى داد چه سرنوشتى متوجه او بود؟ آيا ستايش احتمالى چند روزنامه نگار ارزش ريسك را داشت؟ گرچه بايد برانكو بابت برخى موضع گيرى ها و كارهايى كه مى شود آنها را توسعه نيافته تفسير كرد، مورد سئوال قرار بگيرد، اما يادمان باشد او سومين مربى تاريخ فوتبال ما است كه با او به جام جهانى رفته ايم. آيا حوصله به ياد آوردن بازى هاى تيم حشمت مهاجرانى يا والدير ويه را را داريد؟ نه، به نظر مى رسد بعد از اين همه سال فقط صعود است كه به خاطرمان مانده همان طور كه نمايش پاس به آن بخشى از تاريخ پيوست كه به يادش نخواهيم آورد. بعد از چهارشنبه گذشته فقط تصاوير باخت در ذهن ما خواهد ماند!

به نظر مى رسد در قضاوت هاى عجولانه هر روزه اى كه مدام مربيان شاغل در فوتبال ايران را به بهشت و جهنم مى برد، بايد نكات تازه اى را نيز مدنظر قرار داد. نكاتى مثل «نسبى گرايى» كه شرط تماشاى فوتبال است.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 پاس ـ شموشك؛ دو روز زودتر برگزار مي شود

سازمان ليگ برتر، اطلاعيه اي را در مورد تغيير زمان مسابقه دو تيم شموشك و پاس منتشر نمود .
    بر طبق اين اطلاعيه، ديدار بين تيم هاي فوتبال شموشك نوشهر و پاس تهران از سري مسابقات هفته پنجم ليگ برتر به جاي روز يكشنبه دهم مهرماه، رأس ساعت 16 جمعه 8/7/84، يعني دو روز زودتر در ورزشگاه شهداي نوشهر برگزار خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 هفته پنجم ليگ برتر با نام شهيدان/هفته ششم ليگ برتر؛ هفته جهاني كودك

دبير سازمان ليگ برتر، علي كاظمي اعلام نمود؛ با توجه به فرا رسيدن سالروز عمليات غرور آفرين ثامن الائمه (ع)، هفته نيروي انتظامي و همينطور مصادف شدن با سالروز شهادت سرداران بزرگ دفاع مقدس، شهيدان: «فلاحي، كلاهدوز، نامجو، فكوري و جهان آرا»، هفته پنجم مسابقات ليگ برتر با ياد و نام اين رويدادها نامگذاري مي شود.
    گفتني است هفته پنجم ليگ برتر طي روزهاي هفتم و هشتم مهر برگزار مي شود.
    همچنين سازمان ليگ برتر اعلام نمود: نظر به اينكه از تاريخ 8/7/84 لغايت 16/7/84، هفته جهاني گراميداشت كودك مي باشد، لذا هفته ششم مسابقات ليگ حرفه اي تحت عنوان «هفته جهاني كودك» نامگذاري مي شود.

گفتني است هفته 6 ليگ برتر روز سه شنبه 10 مهرماه جاري برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 محمد همرنگ از حضور در تيم ملي اميد خودداري کرد!

محمد همرنگ هافبک تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان که به تيم ملي اميد ايران دعوت شده است از حضور در اردوي آماده سازي اين تيم خودداري کرد.

وي دليل اين کار خود را اعتراض به نحوه انتخاب بازيکنان تيم ملي اميد عنوان کرده و معتقد است با توجه به اين که از شرايط خوبي در ذوب آهن برخوردار نبوده و چند هفته است که در اين تيم اصفهاني به طور ثابت بازي نکرده است، نبايد به تيم ملي اميد دعوت مي شده و دعوتش به تيم ملي را يک ظلم بزرگ در حق ساير بازيکنان شايسته در رده اميد دانست.

وي در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن تائيد مطلب فوق گفت: من شرايط خوبي ندارم که مربيان ذوب آهن از من در ترکيب اصلي استفاده نمي کنند پس چرا به تيم ملي دعوت شده ام .

اگر بازيکني هستم که افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي نصيبم شده است دليلي ندارد براي تيم باشگاهي خودم حتي يک نيمه هم بازي نکنم.

وي در پايان گفت: البته من به مربيان تيم ملي و ذوب آهن احترام مي گذارم اما در مقطع کنوني صلاح نيست که در تمرينات تيم ملي شرکت کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

11 به علت مصدوميت شديد : هافبک ملوان يک ماه خانه نشين شد

مازيار زارع هافبک تيم فوتبال ملوان انزلي به علت مصدوميت يک ماه خانه نشين شد.
    زارع در ديدار مقابل استقلال تهران در برخوردي با سياوش اکبرپور به شدت مصدوم شد اما عليرغم اين که براي ديدار مقابل پاس از شرايط مناسبي سود نمي برد کادر فني ملوان وي را در ترکيب اصلي قرار داد که در همان نيمه اول مسابقه با پاس دوباره مصدوم شد و نتوانست به بازي ادامه دهد.
    به گفته پزشک تيم فوتبال ملوان زارع حداقل مدت يک ماه بايد پاي چپش را گچ بگيرد بنابراين اين بازيکن جوان فعلا خانه نشين است.
    گفتني است اين اتفاق در شرايطي براي مازيار زارع اتفاق افتاد که ملوان به شدت از کمبود بازيکنان تاثيرگذار رنج مي برد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

13 سرمربي اميد ده روز ديگر معرفي مي شود

نتخاب سرمربي جديد تيم ملي اميد به يک بحث کهنه و خسته کننده تبديل شده و فدراسيون فوتبال تا به امروز با هيچ يک از مربيان مورد نظر خود به توافق نرسيده است.
    محمود ياوري مدير فني تيم ملي اميد در اين مورد اظهار داشت:
    انتخاب سرمربي تيم اميد براي فدراسيون فوتبال يک موضوع مهم به شمار مي رود و ما نمي توانيم بدون بررسي هاي لازم در مورد اين موضوع تصميم گيري کنيم.
    براي انتخاب سرمربي بايد تمامي مسائل را زير نظر بگيريم تا يک مربي واجد شرايط به ايران بيايد.
    وي در ادامه گفت: براي ما کارنامه مربي مورد نظر بسيار حائز اهميت است و قصد داريم مربي را انتخاب کنيم که داراي سوابق روشني باشد. در اين ارتباط مذاکراتي صورت گرفته و ظرف روزهاي آينده همه چيز قطعي خواهد شد.
    مدير فني تيم اميد تاکيد کرد: مسئولان فدراسيون فوتبال با يک مربي خارجي مذاکرات خود را آغاز کرده اند و در صورت توافق طرفين اين مربي هدايت تيم ملي اميد را برعهده خواهد گرفت.
    به طور حتم تا چهارشنبه هفته آينده (ده روز ديگر) سرمربي جديد تيم ملي اميد انتخاب خواهد شد.
    وي افزود: با غربال نفرات حاضر در اردو تمرينات جدي تيم ملي اميد از چهارشنبه هفته آينده شروع مي شود و تا آن زمان سرمربي جديد براي هدايت تيم اميد به تهران خواهد آمد.
    ياوري در پايان تصريح کرد: حمايت باشگاه ها باعث تقويت تيم ملي و پيشرفت بازيکنان خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •