با سلام اگر كسي كرك برنامه Best Random Ringtone كه مي تواند چند زنك را به طور رندم به عنوان زنك موبايل قرار بدهد دارد لطف كند تشكر
با سلام اگر كسي كرك برنامه Best Random Ringtone كه مي تواند چند زنك را به طور رندم به عنوان زنك موبايل قرار بدهد دارد لطف كند تشكر
من كد برنامه كنترل تلويزيون را ميخواهم سريع لطفا
اينجور تاپيك باز كردن كه كاري نداره يه نگاه كني فقط درخواسته و هيچ جوابي ديده نميشه
دوستان كم لطفي مي كنند! با يه جستجوي ساده توي همين انجمن همه ي موارد رو پيدا مي كردند! يه مورد webcam رو هم اضافه بر بقيه موارد اضافه كردم!
در ضمن ميشه بگيد چرا اكثر شما مدل گوشي هاتون رو نمي گيد؟
WebGate Advanced Device Locks v1.00 S60نوشته شده توسط goblet of fire
Note: The Old Code is: 0000
برنامه اي كه مي توان با آن روي Contacts ,Messages, گالري, برنامه ها و حتي موبايل قفل گذاشت!
تست شده روي 6630
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه تاپيك زير مراجعه كن:نوشته شده توسط armancomputer22
"2 برنامه براي تبديل تلفن همراه به Webcam / بلوتوث و USB / سري 60"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم يه جا گفتم كه بهتره DivX كنيد و بعد ...نوشته شده توسط shehni
Smart Movie 3.13""
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این چه امر خیریه این همه گذشته هنوز این مافیا پیداش نشده،فکر کنم رفته یه دفعه قال قضیه رو بکنه.(خواستگاری،عقد کننون،حنا بندون،عروسی و...)
![]()
از شوخی بگزریم شما دوستان هم یه خورده به حاج مافیا حق بدین .بابا این قضیه یه مرتبه (البته معمولا)
اتفاق میفته. خلاصه ان شاء الله مبارکه
![]()
اره مافيا جان پيداش نيست حتما ما رو دوست نداره![]()
![]()
![]()
مافيا براي من خيلي قابل احترام هست بدون اون سايت معنايي نداره
هر كس ما فيا رو مي خواد از ته قلب داد بزنه ماااااااااااااااااااااااا ااااافياااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا![]()
اجيب جواب نداد![]()
![]()
سلام برنامه ي photographer ميخوام كه كرك شده باشه.ممنون ميشم.
نمي خواهيد جوابم را بدهيدنوشته شده توسط sanbor
با سلام ممنون ميشم اگه فارسي ساز گوشي نوكيا 3230 رو بذاريد![]()
سلام به همه دوستان.
1 درخواست داشتم، اگر كسي بتونه كمك كنه منم سعي مي كنم يك سورپرايز اساسي براش داشته باشم.
ببينيد من چند تا نرم افزار فول ورژن و تست شده به صورت رجيستر شده مي خواستم كه بتوانم از روي كامپيوتر گوشي مدل MOTOROLA RAZR V3i را به صورت كامل مديريت كنم و به تمامي ثسمت هاي گوشي دسترسي داشته باشم. هر كس بتونه اين نرم افزارها را به من برسونه من قول مي دم كه 2 تا سي دي توپ نرم افزارهاي كامپيوتري به روز و رجيستر شده و همچنين يك عدد DVD به او تقديم كنم.
من بي صبرانه منتظر جوابتان هستم.
ايميل من:
ARSENALPT@YAHOO.VOM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)