یه رنج قیمت مشخص کنی خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
مثلا تا سقف 500 تومن یا بیشتر یا کمتر
یه رنج قیمت مشخص کنی خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
مثلا تا سقف 500 تومن یا بیشتر یا کمتر
این چیزایی که شما میگی همش تو موتورولا z8 میشه پیدا کرد ( برای کسب اطلاعات بیشتر به کلوپش مراجعه کنید ) همینطور سامسونگ F300 هم گوشی خوب - با امکانات و شیکیه با قیمت 330000 ت![]()
آخه قیمتش مهم نیست ، اون یکی ها خیلی مهمترن!![]()
سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
Last edited by resident; 27-08-2007 at 20:27.
تو حالت بسته !سامسونگ F300 رو دیدم ، اصلا خوشم نیومد (یه وقت کسی ناراحت نشه ها!!!). موتورولا هم بدک نبود. اما اگه سوال من رو جواب بدین اونوقت شاید بتونم گوشی که مدنظرم هستش رو پیدا کنم و بخرم. ولی از اینکه کمکم کردید خیلی ممنون.
سوال: توی Review گوشی های تاشو ، سایز گوشی در حالت باز رو می زنن یا بسته؟
Z610 هم گوشی شیککیه ! همینطور 6300 ! قیمت اولی حدود 250 و دومی حدود 210 تومن هستش !
همون giga xbond ای giga i300 گزینه های خوبیه فقط در مورد صداش نمیدونم چجوریه ولی این گوشیهای چینی که الانم زیاده همه این چیزهایی رو که میخوای داره...
فقط نمیدونم تا کی همه اینها رو برات نگه میداره...؟
به نظر من نوکیا e65 یا 6110 یا n76 خیلی خوبه...
البته سونی z610
موتو k1
یا سامسونگ u600
ال جی شاین
هم گزینه های خوبیه.
از شما و همه کسانی که کمک کردند ممنون. گوشی مورد نظر رو پیدا کردم.
سلام
من میخوام همین چند وقته گوشی بخرم. یه مقدار جست و جو و سبک سنگین کردم به این گزینه ها رسیدم:
SE W580 , W610 و Nokia 5700 . من در وهله اول میخوام گوشی کیفیت صدای خوبی داشته باشه واسه
موسیقی. هم اسپیکر هم هدفون. کیفیت دوربینش متعادل باشه. رو سیمبین بودنش هنوز شک دارم. اگه این دو مدلSonyEricson بتونه متقاعدم بکنه سیمبینو بی خیال میشم. حالا پیشنهاد شما چیه؟ مدل دیگه ای پیشنهاد
می کنین؟ از بین این سه تا چی؟ از 5700 یه چیزایی شنیدم که مثلا رنگ دکمه هاش میره یا مثلا پنلش لق میشه
و از این حرفا. دوستانی که 5700 دارن تایید میکنن ای صحبتا رو ؟
سلام دوستان
تا 400 تومن چه گوشی پیشنهاد میکنید راهنمایی کنید فوری میخوام گوشی بخرم
نوکیا n73me و نوکیا e65 فعلا اینها رو داشته باش باز اگه معیار خاصی مدنظرته بگو تا بهتر بهت کمک کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)