امید عالیشاه برای یک فصل دیگه تمدید کرد!![]()
امید عالیشاه برای یک فصل دیگه تمدید کرد!![]()
من فکر می کنم ، اقای برانکو داره پرسپولیس و نابود میکنه و ...
شما فکر کنید امسال چه بازیکنایی رو میتونستیم نگهداریم و یا جذب کنیم که ایشون مخالفت کردند ... سید جلال کریم انصاری فرد ، روزبه چشمی و ...
صادقیان و گابریل و عباسزاده و ...
به هر حال ایشون تیمش دفاعی هست و روی خرید دفاع هم تمرکز کرده مثالش همین کرولته که دوباره ایران اومده
این که دروازه بان هم نخریدن که دیگه فاجعس!
اصلا به بازی ساز هم اعتقاد نداره و این مطمعن باشید به تیممون و زیبایی بازیمون خیلی لطمه میزنه
مهاجمم که نداریم! مگراین که فک کنید علیپور در حده پرسپولیسه!
بعد از اومدن برانکو در همون فصل قبل هم تیممون چه از نظر بازی چه از نظر نتیجه بدتر شد ...
بازم توکل به خدا ، ما هوادارا فقط سربلندیه تیممون و میخایم![]()
محتوای مخفی: .
قرارداد سفید طارمی با پرسپولیس امضا شد
مهدی طارمی بعد از توافق با مسوولان پرسپولیس، قرارداد یکساله خود را با پرسپولیسی ها به امضا رساند.
به گزارش "ورزش سه"، مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که طی روزهای گذشته صحبت از جدایی اش از جمع پرسپولیسی ها بود، امروز در دفتر طاهری حاضر شد و بعد از توافق با این تیم قراردادش را به مدت یک فصل با سرخپوشان تمدید کرد.
مهاجم بوشهری پرسپولیس قراردادی سفید با این امضا کرد و بحث مالی آن را به طاهری سپرد تا در این مورد تصمیم گیری کند. پیش از این اعلام شده بود طارمی از مسوولان باشگاه سقف قرارداد را درخواست کرده بود.
محتوای مخفی: .
چرا همه قرارداد ها یک ساله ــست ؟
خب سال بعد هم همین آش و همین کاسه
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 01-07-2015 at 16:40.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان قاصر است از توصیف این عکس و شدت علاقه این جانباز به نام پرسپولیس
حاج موسی سلامت حاضر بوده کلیه اش رو بفروشه تا طارمی بمونه ...
Last edited by Sh-Meteor; 01-07-2015 at 15:38.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد مالی جدیدی با این باشگاه امضا کرد.
احمد نوراللهی در حالی که با باشگاه پرسپولیس قرارداد داشت امروز قرارداد مالی جدیدی با باشگاه امضا کرد و بر سر مسایل مالی توافق جدیدی با پرسپولیس انجام داد.
+++++++++++++++++++
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم شرایطی پیش بیاید که دوباره راه آهن بتواند به لیگ برتر بازگردد.
رامین رضاییان در خصوص اینکه هنوز قراردادش در سازمان لیگ ثبت نشده اظهار داشت: هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد. تنها یک اشتباه بود که قرار شده ظرف امروز یا فردا به سازمان لیگ بروم و درباره آن موضوع توضیح بدهم تا مشکل برطرف شود.برگه فسخ قراردادم با راه آهن باید قبلا در سازمان لیگ ثبت می شد اما یک روز دیرتر این اتفاق افتاد. الان هم مشکلی نیست و خیلی زود برطرف خواهد شد.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حکم کمیته استیناف در رابطه با سقوط باشگاه راه آهن به لیگ دسته یک خاطرنشان کرد: از این موضوع واقعا ناراحت هستم. من و تمام بچه های تیم خیلی زحمت کشیدیم که این تیم را در جدول نگه داریم اما واقعیت این است تمام زحمات ما بر باد رفت و دیگر هم نمی شود کاری کرد چون باید به حکم قضایی تمکین کرد. اما امیدوارم شرایطی پیش بیاید که دوباره راه آهن بتواند به لیگ برتر بازگردد.
رضاییان درباره تمرینات پرسپولیس بیان داشت: در حال حاضر تمرینات خوبی انجام می دهیم و فشار تمرینات هم بسیار بالاست. من از انتخاب پرسپولیس واقعا رضایت دارم و امیدوارم این تیم هر چه زودتر با بازیکنان خوبی که باشگاه جذب می کند کامل شود تا با تیمی کامل برای آماده سازی به اردو برویم.
++++++++++++++++++
شماره پیراهن دو بازیکن پرسپولیس مشخص شد. شماره پیراهن دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شد.
بر این اساس احمد نوراللهی که امروز قرارداد مالی خود را با پرسپولیس امضا کرد شماره 8 و مهدی طارمی که قراردادش را امروز به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد شماره 9 را خواهد پوشید.
++++++++++++++
به نظر میرسه با ماریچ به توافق رسیدیم.بازیکن خوبیه قد بلند سرزن خونسرد و بازیساز!
می تونید تو آپارات از لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداروشکر روند جوانسازی تیم کماکان ادامه داره. یکی از ترکیب های محتمل واسه هافبک و حمله میتونه ترکیب زیر باشه:
................کامیابی نیا (26)............نورالهی (22)................
عالیشاه (23)............احمدزاده (22)..............رضائیان (25)
..................................طارمی (22)..................................
که خب میانگین سنیشون میشه 23.3 سال !!!
توی خط دفاع هم ایشالا با اضافه شدن ضرغام اسماعیل و لوکا ماریچ وضعیتمون بهبود پیدا میکنه. از طرفی هم حسین کنعانی که سال دیگه خدمتش تموم بشه و برگرده پرسپولیس ایشالا دفاع رو واسه چند سال بیمه میکنه. ولی خب این جوون سازی رو مدیون علی دایی هستیم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را با این تیم به مدت دو سال دیگر تمدید کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رضا خالقی فر که فصل گذشته در پرسپولیس حضور داشت امروز پس از جلسه با طاهری سرپرست پرسپولیس قراردادش را به مدت دو سال دیگر تمدید کرد.
وی از روز شنبه در تمرین سرخپوشان حضور خواهد یافت.
دفاع چپ از نون شب واجب تره...چرا علی عسگر رو گذاشتن مازاد اینا! علی عسگر هرچی تو فاز دفاعی فاجعه س پست اصلی خودش هافبک چپ خوبه...بدبخت رو سوزوندن رفت...باید نگهش دارن حتما...امیدوارم با ضرغام به توافق برسیم...همچنین ممد نوری,الان تنها توپ پخش کن تیم احمدزاده س که من اصلا بازیشو ندیدم...کسی بازیشو انالیز کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)