تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 168 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام بر اساتید محترم

من فیفا 15 رو نصبیدم با کرک آخر

رو لانچر کلیک میکنم اوریجین باز میشه و ازم اکانت میخواد .

من قبلش Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو اجرا کردم اما رجیستر نشد و این پیام رو داد !!!

و وقتی رو لانچر کلیک میکنم Origin باز میشه ازم اکانت میخواد

ممنون میشم اساتید محترم راهنماییم کنن

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان

چند سوال ِ بسیار مهم داشتم از خدمتون ...

- کسی هست در این جمع ِ (در این فروم و این تاپیک منظورم هست) که FIFA15 رو روی کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) بازی کرده باشه؟!

میشه بگید که تفاوت FIFA15 در این کنسول ها با PC و کنسول های نسل قبلی (PS3 و Xbox 360) تا چه اندازه هست؟!

یک PC با قوی ترین کانفیگ ممکن برای Gaming میتونه کیفیت ِ برتری رو ارائه بده از این بازی یا کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) ؟!!

- تفاوت FiIFA15 در کنسول های نسل جدید (PS4 و Xbox ONE) فقط در کیفیت برتر گرافیک خلاصه میشه یا در گیم پلی بازی و دیگر آپشن های FIFA15 هم تفاوت های فاحش و محسوسی وجود داره؟!

- چطور میشه در نسخه ی کنسولی بازی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!

آخه من که نسخه ی XBOX360 رو بازی کردم،خیلی نقل و انتقالات قدیمی بود!!

برای مثال هنوز F.Torres در چلسی بود ! ( این یعنی که واقعا قدیمی بود نقل و انتقالات بازی!تازه بدون در نظر گرفتن نقل و انتقالات زمستانی عرض کردم)!

اگه از نسخه ی Copy شده و غیر اورجینال بازی استفاده بکنیم آیا آپدیت کردن نقل و انتقالات FIFA15 غیر ممکن میشه!! (منظورم اینه که فقط نسخه ی اورجینال و کنسول های هـــکــ نشده قابلیت آپدیت کردن بازی رو برامون محیا میکنن یا این ربطی به کپی خور کردن کنسول نداره؟!)

- کیفیت کدام یک از نسخه های FIFA15 برتر از بقیه اس ؟!!

PS4 یا Xbox One یا یک PC با کانفیگ بسیار قوی ؟!!

کدوم یک بهترین هستن برای FIFA15 ؟!

آیا نسخه ی کنسولی ّFIFA15 کاملا یکسان هست با هم دیگه یا در یکی از این دو کنسول (یعنی PS4 و Xbox One) کیفیت بالاتر و مطلوب تری داره؟!

- و اما آخرین سوالم اینه که FIFA16 دقیقا در چه تاریخی عرضه میشه در سراسر دنیا ؟!!

با سپاس و درود فراوان ...

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

دوستان من تا امروز PES بزای میکردم از امروز زدم تو کار فیفا . در حالت کلی خیلی خوشم اومده مخصوصا از جزئیات بازی .
    فقط تنها چیزی که برام جای تامل داشت و داره اینه که فیفا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا رو نداره ؟
    چون من مستر لیگ دارم میرم تا حالا بازی در این مقطع ظاهر نشده !

اگر نداره با پچی چیزی میشه اضافه کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بر اساتید محترم

من فیفا 15 رو نصبیدم با کرک آخر

رو لانچر کلیک میکنم اوریجین باز میشه و ازم اکانت میخواد .

من قبلش Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو اجرا کردم اما رجیستر نشد و این پیام رو داد !!!

و وقتی رو لانچر کلیک میکنم Origin باز میشه ازم اکانت میخواد

ممنون میشم اساتید محترم راهنماییم کنن

11

شما اول دقت کن رو با Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM حالت run as administrator اجرا کنی ، بعدش ممکنه عملیاتش بین 30 ثانیه تا دو دقیقه طول بکشه

به نظر میرسه پیام اخطاری مبنی بر Directx 11 هم دریافت کردی که باید مدل کارت گرافیکت رو چک کنی ببینی اصلا ساپورت میکنه نسخه 11 رو یا نه !!

اگه ساپورت کرد که بری دایرکت 11 رو دانلود و نصب کنی و اگه قدیمیه کارتت و ساپورت نمی کنه روشی هست که بشه بازی رو با Directx 10 بازی کرد و با جستجو در گوگل راحت پیداش میکنی

در نهایت به احتمال زیاد موفق میشی امااااااااااااااااا یا مشکل دسته بازی پیدا میکنی ، یا مشکل کند شدن بازی در طول بازی یا هنگ کردن و پریدن بیرون از بازی !!!

در کل فیفا در نسخه 15 گندی تاریخی زده و اگه یه FIFA 15 Problems سرچ کنی تو گوگل به اندازه کل فیفا های منتشر شده این نسخه داری مشکل هست حتی برای کسانی که نسخه قانونی شو خریدن !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

میشه بگید که تفاوت FIFA15 در این کنسول ها با PC و کنسول های نسل قبلی (PS3 و Xbox 360) تا چه اندازه هست؟!

یک PC با قوی ترین کانفیگ ممکن برای Gaming میتونه کیفیت ِ برتری رو ارائه بده از این بازی یا کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) ؟!!

- تفاوت FiIFA15 در کنسول های نسل جدید (PS4 و Xbox ONE) فقط در کیفیت برتر گرافیک خلاصه میشه یا در گیم پلی بازی و دیگر آپشن های FIFA15 هم تفاوت های فاحش و محسوسی وجود داره؟!

آیا نسخه ی کنسولی ّFIFA15 کاملا یکسان هست با هم دیگه یا در یکی از این دو کنسول (یعنی PS4 و Xbox One) کیفیت بالاتر و مطلوب تری داره؟!

- و اما آخرین سوالم اینه که FIFA16 دقیقا در چه تاریخی عرضه میشه در سراسر دنیا ؟!!

در مورد گرافیک نمیشه نظر قطعی داد چون PC کانفیگ ها و سخت افزار مختلفی داره اما بد نیس لینک های زیر رو ببینی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v=WD8Yc-jYnzk

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v=jd_bd6Yb33g

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان من تا امروز PES بزای میکردم از امروز زدم تو کار فیفا . در حالت کلی خیلی خوشم اومده مخصوصا از جزئیات بازی .
    فقط تنها چیزی که برام جای تامل داشت و داره اینه که فیفا چمپیونز لیگ و لیگ اروپا رو نداره ؟
    چون من مستر لیگ دارم میرم تا حالا بازی در این مقطع ظاهر نشده !

اگر نداره با پچی چیزی میشه اضافه کرد ؟
    از طریق Carrer Mode میتونید در کلیه تورنومنت های واقعی شرکت داشته باشید ...

7. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان

- کسی هست در این جمع ِ (در این فروم و این تاپیک منظورم هست) که FIFA15 رو روی کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) بازی کرده باشه؟!

- چطور میشه در نسخه ی کنسولی بازی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!

آخه من که نسخه ی XBOX360 رو بازی کردم،خیلی نقل و انتقالات قدیمی بود!!

برای مثال هنوز F.Torres در چلسی بود ! ( این یعنی که واقعا قدیمی بود نقل و انتقالات بازی!تازه بدون در نظر گرفتن نقل و انتقالات زمستانی عرض کردم)!

اگه از نسخه ی Copy شده و غیر اورجینال بازی استفاده بکنیم آیا آپدیت کردن نقل و انتقالات FIFA15 غیر ممکن میشه!! (منظورم اینه که فقط نسخه ی اورجینال و کنسول های هـــکــ نشده قابلیت آپدیت کردن بازی رو برامون محیا میکنن یا این ربطی به کپی خور کردن کنسول نداره؟!)

گیم پلی بین سه پلتفرم یکسان است، در کنسول های نسل جدید بازی در 1080p @ 60fps ران میشه + 2x MsAA ، در PC شما از این می تونید خیلی بالاتر برید (من با 1440p @ 144fps + 8xMsAA بازی می کنم) ، از این پایین تر هم ممکنه ناچار بشید برید (اگه سخت افزار قوی نباشه). اگه رزولوشن بالاتر از 1080p ، فریم ریت بالاتر از 60fps یا AA بهتر از 2xMsAA بخواید تنها راه PC است.

تاریخ دقیق فیفا 16 هنوز اعلام نشده ولی در این 10 سال اخیر همیشه نسخه های جدید فیفا در هفته آخر سپتامبر یا هفته اول اکتبر عرضه میشن و فیفا 16 هم استثنا نخواهد بود و روی این بازه 14 روزه حساب کنید.

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام دوستان لطف میکنید ای پی ادرس فیفا رو بذارید ببینیم پینگمون چنده؟
    ممنون میشم

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام دوستان لطف میکنید ای پی ادرس فیفا رو بذارید ببینیم پینگمون چنده؟
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

گیم پلی بین سه پلتفرم یکسان است، در کنسول های نسل جدید بازی در 1080p @ 60fps ران میشه + 2x MsAA ، در PC شما از این می تونید خیلی بالاتر برید (من با 1440p @ 144fps + 8xMsAA بازی می کنم) ، از این پایین تر هم ممکنه ناچار بشید برید (اگه سخت افزار قوی نباشه). اگه رزولوشن بالاتر از 1080p ، فریم ریت بالاتر از 60fps یا AA بهتر از 2xMsAA بخواید تنها راه PC است.

تاریخ دقیق فیفا 16 هنوز اعلام نشده ولی در این 10 سال اخیر همیشه نسخه های جدید فیفا در هفته آخر سپتامبر یا هفته اول اکتبر عرضه میشن و فیفا 16 هم استثنا نخواهد بود و روی این بازه 14 روزه حساب کنید.
    این فریم ریت بالاتر در PC ، چه مزیت های گرافیکی به همراه میاره نسبت به کنسول های نسل جدید؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •