سلام دوستان
چند سوال ِ بسیار مهم داشتم از خدمتون ...
- کسی هست در این جمع ِ (در این فروم و این تاپیک منظورم هست) که FIFA15 رو روی کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) بازی کرده باشه؟!
میشه بگید که تفاوت FIFA15 در این کنسول ها با PC و کنسول های نسل قبلی (PS3 و Xbox 360) تا چه اندازه هست؟!
یک PC با قوی ترین کانفیگ ممکن برای Gaming میتونه کیفیت ِ برتری رو ارائه بده از این بازی یا کنسول های نسل جدید ( PS4 و Xbox ONE ) ؟!!
- تفاوت FiIFA15 در کنسول های نسل جدید (PS4 و Xbox ONE) فقط در کیفیت برتر گرافیک خلاصه میشه یا در گیم پلی بازی و دیگر آپشن های FIFA15 هم تفاوت های فاحش و محسوسی وجود داره؟!
- چطور میشه در نسخه ی کنسولی بازی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!
آخه من که نسخه ی XBOX360 رو بازی کردم،خیلی نقل و انتقالات قدیمی بود!!
برای مثال هنوز F.Torres در چلسی بود !

( این یعنی که واقعا قدیمی بود نقل و انتقالات بازی!تازه بدون در نظر گرفتن نقل و انتقالات زمستانی عرض کردم)!
اگه از نسخه ی Copy شده و غیر اورجینال بازی استفاده بکنیم آیا آپدیت کردن نقل و انتقالات FIFA15 غیر ممکن میشه!! (منظورم اینه که فقط نسخه ی اورجینال و کنسول های هـــکــ نشده قابلیت آپدیت کردن بازی رو برامون محیا میکنن یا این ربطی به کپی خور کردن کنسول نداره؟!)
-
کیفیت کدام یک از نسخه های FIFA15 برتر از بقیه اس ؟!!
PS4 یا Xbox One یا یک PC با کانفیگ بسیار قوی ؟!!
کدوم یک بهترین هستن برای FIFA15 ؟!
آیا نسخه ی کنسولی ّFIFA15 کاملا یکسان هست با هم دیگه یا در یکی از این دو کنسول (یعنی PS4 و Xbox One) کیفیت بالاتر و مطلوب تری داره؟!
- و اما آخرین سوالم اینه که FIFA16 دقیقا در چه تاریخی عرضه میشه در سراسر دنیا ؟!!
با سپاس و درود فراوان ...