رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!
رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!
من فقط یکی دوبار بدون اینکه وصل برق باشه بازی کردم ( اونم بخاطر اینکه جایی بود که نمیشد به برق وصل کرد ، تو کوچمون)
تو پست قبلیم گفتم ، اصلا پیشنهاد نمیشه بدون اینکه وصل برق باشه بازی کرد
اصلا پیشنهاد نمیشه بدون وصل کردن به برق بازی کنیددر کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه
اره داداش مهر تایید زدم به پستت... زمانهایی که میخواستم باتری رو کایبره کنم باهاش بازی میکردم.. واقعا خریت بزرگم همین بود... بعد از 1 سال از خرید لپتاپ که شاید کلا 5 6 بار هم با باتری بازی نکردم چیپش پکید.... که یه سری کار کردن روش که 2 سال کل عمر لپتاپ قبلم بود... دوستان حواسشون باشه... با لپتاپ بازی کردن زیاد و مداوم هم توصیه نمیشه.. ولی در هر صورت موقع بازی یا کارای سنگین حتما با برق کار کنید
مرسی از توضیحات خوبتون
خوب اگر اینطوره پس لپتاپ های گیمینگ بدرد بازی کردن نمیخورن دیگه؟! یا باتری اونها فرق میکنه؟
داداش لپتاپهای گیمینگ هم برا بازی خوب جواب میده... کلا لپتاپها دیگه مثل قدیم ضعیف نیستن... منتها واقعا بازی کردن مداوم بنظرم اشتباه هست....
تعمیر لپتاپها فوق العاده سخت. پر هزینه. هست... که متاسفانه تعمیر کار درستی در کشور هم نداره و بعضی وقتها کلا لپتاپ باید بیفته گوشه خونه یا جتازشو ادم بفروشه...
باتری همه لپتاپها همینه... ولتاژ ورودیشون با ولتاژ برق فرق داره...درسته که لپتاپها ساخته شدن که با باتری هم جواب بدن ولی نه اینکه با باتری بیفتی به جون battlefield 4 ... کلا با باتری بازی نکنید... فقط با برق... سعی کنید لپتاپ براتون تبدیل به کنسول بازی نشه...
شما میتونی شانس خودتو امتحان کنی!!! ما که امتحان کردیم لپتاپ y560 عمرش شد 2 سال! و مادربرد هم سوخت.. فقط هم باهاش بازی میکردم.. اینو گفتم شاید یکی بلاخره متوجه بشه که یه روز صبح بلند میشه میبینه ای داد بیداد ....با چکمه های اهنی بیفته دنبال تعمیر کار! اخرشم تعمیر کار بگه تعمیر جواب نداده! دستگاهی که خریدی 3 تومنو میدی 300 تومن؟!
Last edited by hasanoooooooo; 03-07-2014 at 14:26.
دوستان من چند وقتی میشه که میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی این قابل تعویض نبودن باطریش خیلی فکر منو مشغول کرده.
چون بیشتر مواقع به برق وصل خواهد موند، میترسم برای باطریش مشکلی بوجود بیاد.
دوستانی که مدت زیادی با این لپتاپ کار کردن آیا تا حالا با باطریشون مشکلی داشتن؟
دوست عزیز از این بابت مشکلی نیست و در صورت خرابی باتری هم تعمیر کار راحت برات عوضش میکنه... برای کم کردن قطر دستگاه این کار رو انجام دادن... و اینم بدون که باطری بلاخره یه روزی مرخص میشه... بسته به استفاده داره که از یک سال تا 5 سال هم حتی بسته به استفاده از باطری ممکنه عمر کنه... شاید بیشتر شاید هم کمتر...
دوستان صفحه کلید z510 تو بازار پیدا میشه؟
یه هفته نیست که خریدم ، دیشب خواهر زادم صفحه کلید رو نابود کرد. الآن ترس این رو دارم صفحه کلیدش گیر نیاد
ببر گارانتی ازت پول میگیرن ولی باید پیدا بشه.
مرسی
من که از خدامه پول بدم ولی فابریکش گیر بیاد.
شما حدود قیمت خبر دارید چنده؟ تو بعضی سایت ها صفحه کلید برخی از مدل های Lenovo رو از 70 تومن زده تا 150 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)