تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 266 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلا پیشنهاد نمیشه بدون وصل کردن به برق بازی کنید
    ولی بازی های سبک رو میشه اینکارو کرد ( البته فشار زیادی میاد به دستگاه ) مثل بازی pes
    ولی تو بازی های سنگین تر حتما ، حتما باید شارژر وصل باشه واگرنه افت فریم دارید و فشار زیادی به دستگاه میاد

در کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه
    رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رو دستگاه قبلی ما اینکار رو میکردیم... با باتری pes بازی کردیم... در نهایت هم چیپ گرافیکش سوخت... حالا خود دانی.!
    من فقط یکی دوبار بدون اینکه وصل برق باشه بازی کردم ( اونم بخاطر اینکه جایی بود که نمیشد به برق وصل کرد ، تو کوچمون )
    تو پست قبلیم گفتم ، اصلا پیشنهاد نمیشه بدون اینکه وصل برق باشه بازی کرد

اصلا پیشنهاد نمیشه بدون وصل کردن به برق بازی کنید
    در کل برای انجام کارهای سنگین چه بازی و ... باید شارژر وصل باشه تا لپ تاپ بتونه از تمام توانش استفاده کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من فقط یکی دوبار بدون اینکه وصل برق باشه بازی کردم ( اونم بخاطر اینکه جایی بود که نمیشد به برق وصل کرد ، تو کوچمون )
    تو پست قبلیم گفتم ، اصلا پیشنهاد نمیشه بدون اینکه وصل برق باشه بازی کرد
    اره داداش مهر تایید زدم به پستت... زمانهایی که میخواستم باتری رو کایبره کنم باهاش بازی میکردم.. واقعا خریت بزرگم همین بود... بعد از 1 سال از خرید لپتاپ که شاید کلا 5 6 بار هم با باتری بازی نکردم چیپش پکید.... که یه سری کار کردن روش که 2 سال کل عمر لپتاپ قبلم بود... دوستان حواسشون باشه... با لپتاپ بازی کردن زیاد و مداوم هم توصیه نمیشه.. ولی در هر صورت موقع بازی یا کارای سنگین حتما با برق کار کنید

5. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اره داداش مهر تایید زدم به پستت... زمانهایی که میخواستم باتری رو کایبره کنم باهاش بازی میکردم.. واقعا خریت بزرگم همین بود... بعد از 1 سال از خرید لپتاپ که شاید کلا 5 6 بار هم با باتری بازی نکردم چیپش پکید.... که یه سری کار کردن روش که 2 سال کل عمر لپتاپ قبلم بود... دوستان حواسشون باشه... با لپتاپ بازی کردن زیاد و مداوم هم توصیه نمیشه.. ولی در هر صورت موقع بازی یا کارای سنگین حتما با برق کار کنید
    مرسی از توضیحات خوبتون

خوب اگر اینطوره پس لپتاپ های گیمینگ بدرد بازی کردن نمیخورن دیگه؟! یا باتری اونها فرق میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مرسی از توضیحات خوبتون

خوب اگر اینطوره پس لپتاپ های گیمینگ بدرد بازی کردن نمیخورن دیگه؟! یا باتری اونها فرق میکنه؟
    داداش لپتاپهای گیمینگ هم برا بازی خوب جواب میده... کلا لپتاپها دیگه مثل قدیم ضعیف نیستن... منتها واقعا بازی کردن مداوم بنظرم اشتباه هست....

تعمیر لپتاپها فوق العاده سخت. پر هزینه. هست... که متاسفانه تعمیر کار درستی در کشور هم نداره و بعضی وقتها کلا لپتاپ باید بیفته گوشه خونه یا جتازشو ادم بفروشه...

باتری همه لپتاپها همینه... ولتاژ ورودیشون با ولتاژ برق فرق داره...درسته که لپتاپها ساخته شدن که با باتری هم جواب بدن ولی نه اینکه با باتری بیفتی به جون battlefield 4 ... کلا با باتری بازی نکنید... فقط با برق... سعی کنید لپتاپ براتون تبدیل به کنسول بازی نشه...

شما میتونی شانس خودتو امتحان کنی!!! ما که امتحان کردیم لپتاپ y560 عمرش شد 2 سال! و مادربرد هم سوخت.. فقط هم باهاش بازی میکردم.. اینو گفتم شاید یکی بلاخره متوجه بشه که یه روز صبح بلند میشه میبینه ای داد بیداد ....با چکمه های اهنی بیفته دنبال تعمیر کار! اخرشم تعمیر کار بگه تعمیر جواب نداده! دستگاهی که خریدی 3 تومنو میدی 300 تومن؟!
    Last edited by hasanoooooooo; 03-07-2014 at 14:26.

8. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان من چند وقتی میشه که میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی این قابل تعویض نبودن باطریش خیلی فکر منو مشغول کرده.
    چون بیشتر مواقع به برق وصل خواهد موند، میترسم برای باطریش مشکلی بوجود بیاد.
    دوستانی که مدت زیادی با این لپتاپ کار کردن آیا تا حالا با باطریشون مشکلی داشتن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من چند وقتی میشه که میخوام این لپتاپ رو بخرم ولی این قابل تعویض نبودن باطریش خیلی فکر منو مشغول کرده.
    چون بیشتر مواقع به برق وصل خواهد موند، میترسم برای باطریش مشکلی بوجود بیاد.
    دوستانی که مدت زیادی با این لپتاپ کار کردن آیا تا حالا با باطریشون مشکلی داشتن؟
    دوست عزیز از این بابت مشکلی نیست و در صورت خرابی باتری هم تعمیر کار راحت برات عوضش میکنه... برای کم کردن قطر دستگاه این کار رو انجام دادن... و اینم بدون که باطری بلاخره یه روزی مرخص میشه... بسته به استفاده داره که از یک سال تا 5 سال هم حتی بسته به استفاده از باطری ممکنه عمر کنه... شاید بیشتر شاید هم کمتر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوستان صفحه کلید z510 تو بازار پیدا میشه؟

یه هفته نیست که خریدم ، دیشب خواهر زادم صفحه کلید رو نابود کرد. الآن ترس این رو دارم صفحه کلیدش گیر نیاد

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان صفحه کلید z510 تو بازار پیدا میشه؟

یه هفته نیست که خریدم ، دیشب خواهر زادم صفحه کلید رو نابود کرد. الآن ترس این رو دارم صفحه کلیدش گیر نیاد
    ببر گارانتی ازت پول میگیرن ولی باید پیدا بشه.

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

ببر گارانتی ازت پول میگیرن ولی باید پیدا بشه.
    مرسی

من که از خدامه پول بدم ولی فابریکش گیر بیاد.

شما حدود قیمت خبر دارید چنده؟ تو بعضی سایت ها صفحه کلید برخی از مدل های Lenovo رو از 70 تومن زده تا 150 تومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •