تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 752 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اينها نماينده نيستند، الان با نماينده صحبت کردم و گفتند قيمت مد نظر ما 160~180 هستش و البته با توجه به اينکه تو بازار نيست قيمت اونها هم نميشه گفت بالاست چون هر کسي يک قيمتي ميده ...

اين مدل AKG بازه يا بسته ؟!
    راستش منم دلم نميخواد 210 بدم ولي خوب ناچارم !​
    AKG هم تعريفش رو شنيدم ... ولي پول بيشتر ... بازم کمي زورم مياد بدم !​البته ميدونم پشيمون نميشم ...

به هر حال ... اين مدل هاي AKG تو بازار هستند ؟ يک قيمتي برام ميگيرد ؟​يا شماره تلفني ؟!
    Last edited by Benygh; 07-08-2010 at 13:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

راستش من تو انتخاب سن هایزر بین px200 و HD435 موندم. کلا مزیت های px رو نسبت به hd چیه؟ شماچی پیشنهاد میکنین تا 100 تومن؟
    ممنون.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

راستش من تو انتخاب سن هایزر بین px200 و HD435 موندم. کلا مزیت های px رو نسبت به hd چیه؟ شماچی پیشنهاد میکنین تا 100 تومن؟
    ممنون.
    ببینم همه این هدفون ها رو از جمهوری سراغش رو گرفتین؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

ببینم همه این هدفون ها رو از جمهوری سراغش رو گرفتین؟!

px رو كه ندشت ولي مياره گفت.اون يكيو داشت.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

البته باید ببینی نیازت چیه و به یه هدفون supra-aural نیاز داری یا به یه هدفون circumaural ! بعد تصمیم بگیری که این به موارد استفاده و نیازتون به هدفون بر میگرده دوست من ! ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اينها نماينده نيستند، الان با نماينده صحبت کردم و گفتند قيمت مد نظر ما 160~180 هستش و البته با توجه به اينکه تو بازار نيست قيمت اونها هم نميشه گفت بالاست چون هر کسي يک قيمتي ميده ...

اين مدل AKG بازه يا بسته ؟!
    راستش منم دلم نميخواد 210 بدم ولي خوب ناچارم !​
    AKG هم تعريفش رو شنيدم ... ولي پول بيشتر ... بازم کمي زورم مياد بدم !​البته ميدونم پشيمون نميشم ...

به هر حال ... اين مدل هاي AKG تو بازار هستند ؟ يک قيمتي برام ميگيرد ؟​يا شماره تلفني ؟!
    نگفتيد من چيکار کنم ؟
    مدل 601 چطوره ؟

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من یه هدفن بی سیم میخوام،نمیدونم اصلاهست تو ایران یا نه؟
    یه بار تو عصر ارتباط تبلیغش رو دیدم حدود 1سال و نیم پیش،لطفا راهنمایی کنید اگه هست مارک،قیمت،مدل،گارانتی
    اینم بگم که نمیخوام بلوتوث باشه
    ضمنا کیفیت صدای خوبش هم خیلی برام مهمه
    قیمتشم هرچی پایین تر باشه ،بهتر
    کسی نبود به این جواب بده ؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نگفتيد من چيکار کنم ؟
    مدل 601 چطوره ؟
    مدل 601 هم که واقعا یه مدل عالی هست از نظر باس و صدا واقعا عالی هست اونطوری که تو بررسی ها و تست ها گفته شده بود.

البته این هدفون CLOSED هست شما هدفون CLOSED میخوای ؟ این هدفون ها محدود تر هستن و تو همه ضمینه ها صدای طبیعی و اعتدالی که در هدفون های OPEN هست(باس و ...) رو ندارن از این رو برای سبک های ELECTRONIC و HIP HOP استفاده دارن و البته به راحتی میشه باهاشون سبک های دیگه هم مثل راک و کلاسیک و ... رو گوش کرد ولی چون بسته هستن و صدا رو ایزوله میکنن برای این سبک موسیقی مناسب هستن و برای فیلم دیدن زیاد مناسب نیستن چون شما گفتی برای فیلم هم لازم داری ! ...( در هدفون های باز صدا از سوراخ هایی که در بیرونشون وجود داره صدا بیرون میره و خوب صدا نشت میکنه )

به طور کلی هدفون های بسته دارای صدای ایزوله و باس های قوی تر و شفاف تر هست و محدوده استفادشونم نسبت به هدفون های باز کمتر هست و صدای معتدلی رو که میشه تو هدفون های باز شنید تو هدفون های بسته اصولا نمیشه شنید .

* در ضمن یه مورد دیگه اینه که هدفون های فول سایز بسته اصولا مدت استفاده زمانیشون کمتر از هدفون های OPEN هست به خاطر همون ایزولیشن صدا و مثلا منی که روز 6 ساعت با OPEN گوش میدم شاید نشه با CLOSED گوش کنم و خوب این مسئله رو سلامت گوش هم تاثیر داره برای همین اصولا فول سایزهای OPEN گرون تر از
    CLOSED ها هستن !

701 از نظر کیفیت کلی صدا و ... خیلی عالی هست ...
    به هر حال اگه هدفون بسته میخوای مدل 601 یه مدل خیلی خوب و اگرم باز میخوای مدل 701 واقعا یه هدفون سطح بالا و خوب هست . گرچه مدل 555 از سن هایزر برای فیلم دیدن مناسب تر هست.

**یه سر برو پایتخت طبقه همکف فروشگاه دیجیتال اونجا کارای AKG رو داره ... 2 هفته پیش هم که رفتم همین 701 رو هم داشت ! یکی از معتبرترین جاها برای خرید هدفون های AKG اینجاست و مورد بعدی هم پاساژ ایران هست!
    Last edited by a.z.p.z; 08-08-2010 at 19:06.

9. 2 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تهران نيستم...
    شماره تلفن لطف ميکنيد ؟

701 باز شد يا بسته ؟!

ميگم چطوره بزنم همين 555 رو بخرم ... پول اضافي ميدم ولي خوب مي ارزه ديگه .. چيز بدي که نيست !

البته بايد اختلاف قيمت با مدل 701 رو هم در نظر گرفت ... 701 انگار يکي دو بار استفاده کني بشکنه ! ميترسم از بدنه اش :دي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    ببخشید برای خرید هدفون راهنمایی میخواستم.
    کار خاص یا حرفه ای ندارم.بیشتر برای زبان و نرم افزارهای آموزشی میخوام.بعضی وقت ها هم برای بازی و فیلم HD.ویژگی هاش هم اینکه داخل گوشی باشه،صداش ضعیف و بی کیفیت نباشه،تو گوش راحت باشه و اصلا اذیت نکنه چون در روز 2 تا 4 ساعت استفاده میکنم،برای کامپیوتر میخوام ولی اگه ورودیش 3.5mm باشه که به mp3player هم بخوره بهتره و قیمتش هم حدود 30 تومن باشه.
    ممنون
    سلام
    کسی نیست محبت کنه منو راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •