تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 249 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این هم جمع بندی سه هفته آخر:
    هفته سیزدهم
    بهترین: سید جلال بدترین: دهنوی
    امتیاز تیم:6.5
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هفته چهاردهم
    بهترین: نیلسون بدترین: دهنوی-نوروزی
    امتیاز تیم:5.96

هفته پانزدهم
    بهترین: سید جلال- بنگر بدترین: سیدصالحی-صادقیان
    امتیاز تیم:6.23

هفته 15 نتایجش جالبه.صادقیانی که 4 بار از نظر دوستان بهترین بازیکن هفته بوده و سید صالحی که هفته دوازدهم این لقب رو گرفته این بازی به عنوان بدترین بازیکن شناخته شدن
    و این بار دومی هست که سید جلال و بنگر به طور مشترک بهترین بازیکن هفته میشن
    و باز نکته جالب تر پرسپولیس در روزی که برنده نشد ولی امتیاز قابل قبولی از دوستان گرفت
    +
    دوستان پستهای اول این تاپیک آپدیت شد و یکسری مسائلی که دوستان زحمتش رو کشیده بودن بهش اضافه شد
    منم سعی میکنم لینک گلچین بازیها و گل ها را هم آپدیت کنم که دیگه همه چیز تکمیل باشه
    Last edited by aluminum; 08-11-2013 at 14:29.

2. 14 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا انرژی زیادی گرفتم در این مدت کوتاهی که در کنار دوستان بودم
    از فردا دوباره باید برم سراغ کارام
    امیدوارم آخر فصل قهرمانی لیگ رو اینجا با دوستان خوبم جشن بگیریم

4. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الان برنامه فوتبال 120 نشون میداد و گلهایی که بازیکنها از فواصل دور زدن
    وقتی این برنامه رو دیدم ، یاد گل علی کریمی افتادم به سایپا.
    بی مناسبت نیست در روز تولدش این گل زیبا را یک بار دیگه ببینیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    علیرضا جان دوست داریم همیشه کنار خودمون ببنیمت

6. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دقیقاً زمانی که تیم نیاز به آرامش داره از داخل ضربه می خوریم!
    بعضی ها با 5 یا 6 سال بازی در تیم فکر می کنن پرسپولیس ارث پدریشون هست
    آقای کریمی امسال که تیم افتاده رو دور شما هم مصاحبه علیه پرسپولیس را انداختی رو دور!
    آخه کی گفته شما باید حتماً در ایران فقط در پرسپولیس بازی کنی اون هم با مربی مورد علاقت و مدیرعاملی که نگه بالای چشمت ابرو هست؟
    اگه کسی بخواد ادعای ارث کنه از پرسپولیس شما نیستی.بزرگ تر از شما هستن برای ارث بری!!!پروین،محرمی،محمدخانی پیوس،عابدزاده و ...
    دیگه از فرشاد آقای گل که برای تیم بیشتر زحمت نکشیدی،بیشتر گل نزدی،بیشتر افتخار نیاوردی
    کسی منکر زحمات حتی خان محمدی هم نمیشه چه برسه به کریمی اما این روش درستی نیست که کریمی در پیش گرفته و هرچند وقت دایی و رویانیان و اونایی که به قول خودش پرسپولیسی نیستن و نذاشتن علی آقا در تیم بمونه را بکوبه!
    واقعاً الآن دام می فهمم در تیم امسال دایی جایی برای کریمی نیست.شما دقت کنید تیم داره از دقیقه اول می دوه.میانگین سنی تیم را نگاه کنید.واقعاً کریمی نمی تونه با این سیستم دایی در تیم جایی داشته باشه
    Last edited by وین رونی; 09-11-2013 at 09:11.

8. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خلعتبري: با تصميمات دايي هيچ مشکلي ندارم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم حضور بلاتر در ايران براي فوتبال ايران خوش‌يمن باشد.

محمدرضا خلعتبري در خصوص نيم‌فصل اول ليگ برتر گفت: خوشبختانه پس از اينکه از امارات بنا بر دلايلي که خودتان مي‌دانيد رهايي پيدا کردم به تيمي آمدم که واقعاً هواداراني بسيار خونگرم و بزرگ دارد.

به گزارش فارس ، وي افزود: من دوستان بسيار خوبي در پرسپوليس دارم و خوشبختانه خيلي خوب و زود توانستم با آنها هماهنگ شوم. بالاخره هدف من بازگشت به فوتبال ايران و حضور در ليگ ايران بود.

خلعتبري در مورد نتايج پرسپوليس در نيم‌فصل اول نيز، گفت: خوب بوديم اما بايد در بازي‌هاي خارج از خانه هم دقت مي‌کرديم. اگرچه در برخي بازي‌ها نتيجه نگرفتيم ولي خوشبختانه خيلي زود آن را جبران کرديم تا جزء بالانشينان جدول ليگ برتر پس از سال‌ها باشيم که به نظرم هواداران پرسپوليس از اين اتفاق لذت بردند. اما مطمئن باشيد ما در نيم‌فصل دوم بهتر خواهيم شد.

وي خاطرنشان کرد: در نيم‌فصل دوم همه چيز سخت‌تر مي‌شود. نتايج براي هر تيمي اهميت چند برابر دارد و ما هم اگر بخواهيم نتايج نيم‌فصل در پايان فصل اتفاق بيفتد و به قهرماني برسيم بايد با تلاش و تمرکز بيشتر چند برابر تلاش کنيم. مخصوصا در بازي‌هاي خارج از خانه.

مهاجم قرمزپوشان درباره دلايل تعويض‌هاي زودهنگامش نيز، گفت: هيچ مشکلي با نظرات دايي ندارم چون ايشان مربي است که من به نظراتش هميشه احترام مي‌گذارم و اين بار هم همين‌طور است انشاءالله سعي مي‌کنم باز هم بهترين بازي‌هايم را براي پرسپوليس انجام دهم. اين طبيعي است که زمان مي‌برد تا يک بازيکن خودش را در يک تيم جا بيندازد.

مهاجم قرمزپوشان درباره عدم گل‌زني‌هايش نيز تأکيد کرد: خودتان مي‌دانيد من از اول راه با پرسپوليس نبودم اما هيچ‌وقت اهل قول دادن نيستم ولي هميشه قول مي‌دهم که بهترين‌ بازي‌هايم را براي پرسپوليس انجام دهم تا از من هواداران رضايت کامل داشته باشند. من آمده‌ام به پرسپوليس کمک کنم و اميدوارم به هدفم برسم.

وي در مورد شرايط تيم ملي و دو بازي پيش رو نيز، يادآور شد: خوشبختانه پس از صعود به جام جهاني و نتايج‌مان در مرحله مقدماتي جام ملت‌ها وضعيت ما خوب است اما دو بازي سخت در خانه تايلند و لبنان داريم که اميدوارم با گرفتن 6 امتياز کامل که براي ما مهم است به خواسته خود برسيم و صعودمان را قطعي کنيم. بالاخره تيم‌هايي مثل تايلند و لبنان هميشه در خانه خود سعي کرده‌اند با حمايت هواداران‌شان و شرايط خارج از زمين کار را براي رقيب‌هايشان سخت کنند. اما ما انشاءالله براي گرفتن امتياز کامل مي‌رويم تا دست پر به تهران برگرديم و با برنامه‌ريزي خوب و بازي‌هاي تدارکاتي به جام جهاني برويم.

خلعتبري در پايان درباره حضور بلاتر در ايران نيز، گفت: اميدوارم حضور ايشان براي فوتبال ايران خوش‌يمن باشد.

منبع: ورزش3

10. 4 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

امان از دست این جادوگر ول کن ماجرا نیست یکی نیست بگه بابا فوتبالتو بازی کن این همه حاشیه واسه خودتم ضرر داره داداش گلم.......

12. 9 کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان برنامه ورزش از نگاه دو رو کی پنج شنبه دیده؟بنظر برنامه جالبی بوده.
    و اینجوری که من شنیدم داستان ماست مالی کردن قضاوت قهرمانی با توجه به تهدیدی که کرده بود داشتن بهش میپرداختن که کفاشیان گذاشته رفته

14. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

علیرضا جان صداشو در نیار بابا
    فوتبال ما پاکه فقط علی دایی و مولایی هستن که همون یکی دو درصد ناپاکی هستن که اونا رو هم به زودی با وایتکس میشورن

اینا زورشون خیلی زیاده و گردنشون خیلی کلفته
    دایی هم خودش بیچاره میدونست نمیتونه یه تنه با اینا در بیفته هر چقدر گفت و داد زد که وزارت اطلاعات ورود کنه هیچ کس نفهمید که نفهمید

16. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان برنامه ورزش از نگاه دو رو کی پنج شنبه دیده؟بنظر برنامه جالبی بوده.
    و اینجوری که من شنیدم داستان ماست مالی کردن قضاوت قهرمانی با توجه به تهدیدی که کرده بود داشتن بهش میپرداختن که کفاشیان گذاشته رفته
    آره من اين برنامه رو نصفه نيمه ديدم بحثاي خوبي شد ولي كفاشيان وسط برنامه بهونه ارود كه مهمون خارجي داره بايد بره فرود گاه كاملا داد ميزد عصبي شده وكم اورده(اصلا نتونست جواب يك سوال رو هم بده همش با حرفاي بيخودي مخواست بحثارو منحرف كنه) وبه همه مهمونا و مردم بي احترامي كرد وگذاشتو رفت.
    تو همون برنامه درود گر مدير عامل ملوان در باره تباني ها بحثي كرد كه اصلا جوابي نه از رثيس فدراسيون نه از عزيز محمدي شنيده نشد. گفت كه شنيده شده ايت اللهي نايب ريس فدراسيون گفته كه مستندات قابل قبولي در باره اتهامات وارده به قهرماني وجود نداره در حالي كه قهرماني جديدا گفته اگر مجبور بشم همه چيز رو افشا ميكنم واين علامت سوال ايجاد ميشه كه چرا بعد از اين حرف فدراسيون داره بازم قصيه رو ماله كشي يا همون ماست مالي ميكنه!

به نظرم براي بررسي عوامل فساد در فوتبال بايد يك نهاد بالاتر به قضيه رسيدگي كنه و اين بررسي ها رو از خود فدراسيون شروع كنه بعد بره سراغ امثال قهرماني ها.. خانه از پاي بست ويران است!

18. 4 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تو همون برنامه درود گر مدير عامل ملوان در باره تباني ها بحثي كرد كه اصلا جوابي نه از رثيس فدراسيون نه از عزيز محمدي شنيده نشد. گفت كه شنيده شده ايت اللهي نايب ريس فدراسيون گفته كه مستندات قابل قبولي در باره اتهامات وارده به قهرماني وجود نداره در حالي كه قهرماني جديدا گفته اگر مجبور بشم همه چيز رو افشا ميكنم واين علامت سوال ايجاد ميشه كه چرا بعد از اين حرف فدراسيون داره بازم قصيه رو ماله كشي يا همون ماست مالي ميكنه!
    عجب...پس در پاک بودن و یا نبودن آیت اللهی هم باید شک کنیم

20. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •