تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 427 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

3250 صداش خیلی بیشتره !

در ضمن من هم w810i خریدم !
    مبارك باشه
    ببين مطمئن باش كار درستي كردي من يا شايد خيلي از دوستان دنبال گوشي جديد هستند و W810 گوشي جديدي هست نسبت به 3250 جديد تره 3250 مال سپتامبر 2005 و W810i مال سال 2006 هست و مطمئناً بايد پيشرفته تر باشه تازه زمان شارژ در حالت مكالمه 3 ساعت و در حال نيمه خاموش245 ساعت اما W810i در حالت مكالمه 9 ساعت و نيمه خاموش 450 ساعت شارژ هست تازه اگه دقت كني گوشي W810 انتن دهيش يه خورده بهتر از نوكيا هست به جز 1100
    چون W810i قابليت GSM850 داره يعني ميتونه فركانس هاي پايين و دريافت كنه و GSM850 تو آمريكا هم كه بري جواب ميده چون آمريكا آنتن هاي BTS شون 850 هرتز هست
    برو باهاش حال كن كه بهترين گوشي رو داري

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام دوستان و اساتيد عزيز
    من هم مثله شما گوشي 810 دارم و ازش خيلي راضيم . فقط يه سوال دارم تا اگه مي شه كمكم كنيد:
    ديشب كه از طريق كامپيوتر يه سري ام پي تري ريختم اصلاً رو حافظه كارت نميره و روي گوشي ذخيره ميشه . بعدش يه سري از آهنگ ها رو اجرا نكرد و هر كاريش هم مي كنم پاك نميشه .نمي دونم چيكار كنم .
    كلاً تو قسمت مديريت فايل ها هم نتونستم پاكشون كنم
    منتظرتون هستم
    باي
    رم گوشيت و با خود گوشي فرمت كن تا سكتور هاي رم و گوشي با هم يكي بشه هر موقع گوشي يا دوربين يا هر چيزي گرفتي اول با خود دستگاه فرمتشون كن تا هر دو مثل هم ريست شده باشن
    هر موقع كه رم 2GB رو گوشيت انداختي ميبيني كه سرعتش پايين وقتي با گوشي فرمت ميكني ميبيني كلي سرعتش ميره بالا چون سكتوراش با هم برابر ميشن
    به اميد موفقيت بيشتر در هر كاري

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اگه منظورتون توسط بالا بردن Bit/Rate توسط برنامه هایه کانورتره , این کار فایده ای جز بالا بردن حجم نداره!
    چه ربطي به حجم داره Volume ميبره بالا
    من ميگم Mp3 رو تبديل كن به Wave صداش و ببر بالا (Wave هر چي صداش و ببري بالا كمتر كاهش كيفيت داره تا Mp3) و بعد تبديل كن به Mp3 هيچ ربطي هم به حجم نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من با nero wave editor که تو سی دی nero 7 هست بدون افزایش bit rate هم کیفیت و هم بلندی صدا رو تا

جایی که صدا رو خراب نمیکنه بالا می برم . خیلی توپه صداش اون قدر زیاد میشه که اسپیکر گوشی کم میاره .

ضمنا 3250 هم پیشش کم میاره!؟!!؟!؟!
    خوب گفتي باحال بود چون بعضيا فكر ميكنن اگه صدا رو بالا ببرن حجمش هم زياد ميشه يا اين كه فكر ميكنن كه فقط تبديلش كنن به Wave بسه
    Mp3-128Kbs اگه تبديل كنيد نه زمان و نه حجم بيشتر ميشه نميدونم بعضيا منضورشون از حجمش ميره بالا چيه؟
    ولي جواب ميده چه جورم جواب ميده
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

راستی من یک مشکل دارم نمیدونم چرا وقتی فیلم میگیرم بعد تو همون جا مشاهده رو میزنم بعد یک مدت که پخش می کنه گوشی هنگ می کنه ولی توی گالری که پخش می کنه اصلا " هنگ نمی کنه . اگر کسی میدونه لطفا" بگه مشکل از کجاست .ممنون...
    1-وقتي گوشيت و گرفتي رم و ريست نكردي 2 - گوشيت فارسيه 3-فلاش روشن بود يا نه
    نكته ي مهم : گوشي جاوا رو نبايد فارسي كرد آ مشكلاتي از اين قبيل پيش مياد وقتي گوشي W810 رو گرفتيد (مالزي) نبايد فارسي باشه گوشي هاي چين هم فارسي هستند هم صفحه كليدشون فارسي چون وقتي اومدن توايران دستكاري شده هم فارسيش كردن هم صفحه كليد عوض كردن ولي مالزي نه فارسي نه صفحه كليد حروف فارسي داره
    اينا رو بايد خودتون بدونيد كه كشور سازنده نمياد تمام زبان ها رو روي گوشي بريزه يا طراحي كنه البته به جز گوشي هاي LG , مگر اينكه به سفارش اون كشور ساخته باشن كه اين تو خصوصيات ايراني ها نيست و شركت هاي بزرگ ايراني مثل سيتادل مياد گوشي ها رو به خاطر جلب مشتري فارسي ميكنه و ميده به مردم و اكثر گوشي ها با زبان فارسي مشكل دارند (عربي مشكلي نداره) يكي از اين نوع گوشي ها گوشي هاي JAVA هست (W810i , W800,.....)يه همچين مشكلاتي پيش مياد نه واسه گوشي شما بلكه همه عزيزم بارا حت نشو قابل حله
    درست ميشه يه خورده تحقيق كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نكته ي مهم : گوشي جاوا رو نبايد فارسي كرد آ مشكلاتي از اين قبيل پيش مياد وقتي گوشي W810 رو گرفتيد (مالزي) نبايد فارسي باشه گوشي هاي چين هم فارسي هستند هم صفحه كليدشون فارسي چون وقتي اومدن توايران دستكاري شده هم فارسيش كردن هم صفحه كليد عوض كردن ولي مالزي نه فارسي نه صفحه كليد حروف فارسي داره
    اينا رو بايد خودتون بدونيد كه كشور سازنده نمياد تمام زبان ها رو روي گوشي بريزه يا طراحي كنه البته به جز گوشي هاي LG , مگر اينكه به سفارش اون كشور ساخته باشن كه اين تو خصوصيات ايراني ها نيست و شركت هاي بزرگ ايراني مثل سيتادل مياد گوشي ها رو به خاطر جلب مشتري فارسي ميكنه و ميده به مردم و اكثر گوشي ها با زبان فارسي مشكل دارند (عربي مشكلي نداره) يكي از اين نوع گوشي ها گوشي هاي JAVA هست (W810i , W800,.....)يه همچين مشكلاتي پيش مياد نه واسه گوشي شما بلكه همه عزيزم بارا حت نشو قابل حله
    با عرض معذرت اصلاً حرفت را قبول ندارم من 810 مالزي دارم كه زبون فارسي هم داره و هيچ مشكلي باهش ندارم

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

14

اتفاقا" آره وقتی با فلاش روشن فیلم می گیرم این مشکل پیش میاد . من گوشیم فارسیه رممم فرمت نکردم الان اگه رمو فرمت کنم یا زبان گوشی رو انگلیسی کنم درست میشه ؟؟؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

1

ممنون از همه ی دوستان عزیز که منو راهنمایی کردن!! بسیار بسیار ممنون!!

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

از یه طرف میگیذ گوشی بایذ پشتش نوشته باشه مالزی اگر ننوشته باشه چینیه از یه طرف میگیذ که کی پد فارسی دار چینیه در صورتی که با همون کی پد ها پشتش نوشته مالزی ما هر چی کی پد انگلیسی دیدیم هم رمش مشکی بود هم وسایلاش کامل نبود هم اینکه پشت گوشی ننوشته بود مالزی و هم اینکه باطریش ماله کره بود
    حالا تکلیفه ما چیه اصلی کدومه ؟/؟؟

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

9 فلاش

سلام

گوشی ام رو چه جوری تنظیم کنم که موقع عکس گرفتن یا فیلم برداری فلاش بزنه
    آخه دو هفته هست که این گوشی رو خریدم

سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •