باسلام
دوستانی که با راست کلیک کردن با دو انگشت مشکل دارند ایا این گزینه را فعال میکنند.
باسلام
دوستانی که با راست کلیک کردن با دو انگشت مشکل دارند ایا این گزینه را فعال میکنند.
زحمت کشیدید
مشکل اینه که کل همین گزینه غیرفعاله
دوست عزیز فقط اینو بهتون بگم که این دو کارت گرافیک با هم تفاوت دارن شما میتونین رنک این دو کارت گرافیکو هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هم در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مشاهده کنین.تا براتون کاملا مشخص بشه.و اینم بگم که گرافیک 740 برابر 810Mhz اما گرافیک 635 برابر 675Mhz که 740 قویتره.
اقا شما سوادشو بدتر از من نداری چرا نظر میدین این دو تا درایور تو سایت لنوو هستن حالا من میخوام ببینم که این دو تا چه تفاوتی دارن یعنی من کدومشو دانلود کنم.
دوستان یه سوال.من اه بازی اصلا یشتم ولی یه درخواست دارم اونم اینکه اگه میشه یه بازی قوی بهم معرفی کنین که من کارت گرافیگمو یه کم تست کنم که ببینم ایا کم نمیاره؟اخه من تو همین تاپیک بعضی از دوستانو دیدم که برای بازی کردن با کارت گرافیکشون به مشکل بر خورده بودن.راستی من کارت گرافیکم 740 هست پس اگه میشه یه بازی گرافیکی قوی بهم معرفی کنین تا تست کنم.
ببین l.a noire میکشه؟بعد اگه بالا اورد بگو تو چه حالتی
دوست عزیز سیستم من far cray 3 dishinorid رو رو بالاترین گرافیک میاره .farcray 3 بهترین بازی سال شد
سیستم شما جای خود داره
البته rayman origins خیلی زیبا بود![]()
Last edited by shik; 14-07-2013 at 01:52.
با کلیک روی گزینه فعالش کنید
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
دوست عزیز ممنون اما مشکل ما اینه ک این گزینه اصن نیستش
من که کلا درایور Synaptic رو نتونستم نصب کنم.
اینم عکس:![]()
من هم هیچ مشکلی ندارم با تاچ پد
البته بگم که درایو زیر رو نصب کردم روی ویندوز 8 -64 بیت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)