باسلام دوستانی که Provision دارند ، از ریموت کنترلش راضی هستند؟
باسلام دوستانی که Provision دارند ، از ریموت کنترلش راضی هستند؟
طبق نظرات دوستان خیر
دنیا داره به سوی IPTV حرکت میکنه بعضیها هنوز دارند .......
دوستان علم وآگاهیتونو ببرید بالا
اصلا میدونید IPTV چیه؟
به آدرس زیر یک سری بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا داد میزنی؟ بعضیا هنوز چی ؟! منظورت ما هستیم؟!
بنده خودم قبل از شما میدونستم IPTV چیه ، فعلا با این هذینه اینترنت تو ایران این چیزا واسه خیلی ها به صرفه نیست چون این سیستم سرعت اینترنت بالا میخواد و با این سرعت های موجود این چیزا کشکه تو ایران ، مگر اینکه به مرور زمان خوب بشه .
آخه مرد مومن یه چیز بگو تو مغز آدم بگنجه
ما هنوز با اینترنت دایال آپ زغالی ور میریم حالا بیایم باهاش فیلم هم ببینیم؟!
نه... مثل اینکه شما تو ایران زندگی نمیکنید یا تو این وادی ها نیستید...
برای تبدیل از این نرم افزار استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست پاسخگو باشد![]()
این دستگاهای تلویزون دیجیتال در شیراز هم کارایی دارند ؟ یا نه >؟
دوست عزیز من این تلویزیون رو ندارم ، ولی این راه حل رو تو یه سایت پیدا کردم ، ببین به کارت میاد:
اول از همه زبان منوی خودتون رو بکنید انگلیسی چون بعد از تغییرات زبان فارسی به هم میریزه البته قابل بازگشت هست اما در هنگام اجرای مراحل ذیل به مشکل برمیخورید .
تلویزیون در حالت خاموش این دکمه ها رو بزن
اینفو + منو + میوت +پاور
سیستم روشن شد با دکمه های جهت روی Option بزن راست بعد برو روی گزینه region و گزینه روبروی آن رو از Asia-A تبدیل کن به Asia-D
سپس دکمه پاور رو بزنید و تلویزیون رو دوباره روشن کنید
حالا برید تو منو و بخش setup و جستجوی اتوماتیک و در این بخش ملاحظه میکنید که منو کلا عوض شده و یک بخش به عناون بخش دیجیتال اضافه شده
فکر کنم بقیه رو خوب بلد باشی .
برای برگشت هم هر چی رو تغییر دادید برگردونید به حالت اول
توصیه من به شما این هست که اصلا به دیگر گزینه های منو مخفی دست نزنید اگر هم خواستید امتحان کنید اول ازشون یک نوشته و یادداشت داشته باشید تا در صورت تغییر بتونید به حالت اول برگردونید .
با تشکر
البته من چون تو کرج هست بعد از فعال کردن این بخش هم نتونستم بگیرم چون اینجا پوشش نداره
من روي led b7000 انجام دادم فعال شد حالا چيكار كنم??
جواب:
خوب تو این بخش یعنی منو مخفی قسمت تیونر خودتون رو از آنالوگ به دیجیتال تبدیل کنید .
دوست عزیز الان برگردید تو منوها و بخش جستجوی کانالها و فرکانسهای دیجیتال رو سرچ کنسد و ببینید کانالی براتون پیدا میشود .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)