نه ، اما سرت خلوت شد حتما خبرم كن
پشيمون ميشي هاااا
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
نه ، اما سرت خلوت شد حتما خبرم كن
پشيمون ميشي هاااا
همش 2-3 تا![]()
![]()
ما ؟ مگه چند نفرو میخوای بیاری؟![]()
خوب شما یکم دیگه اطلاعات بده چرا جاش نیست ؟ خوب اگه جاش نیست تو p.kh بیشتر اطلاعات بده ببینیم چطوریه ؟ افراد از نظر سنی اینا در چه سطحی هستند و ...
مودم جاستک پایداری مودم D-LINK (مدل AM602) را نداره و روتر هم نیست و در شبکه هم نمیتونی ازش استفاده کنی.......ولی قیمت خیلی مناسبی داره (29 تومان) حالا بستگی به کارت داره و اینکه تک کاربره هستی یا چند کاربره...........
من برای 3 تا سیستم میخوام استفاده کنم (نهایتا 4 تا) . اما یدونه router جدا هم دارم یعنی الان سیستم هام با هم شبکه هستن واگه یکی از سیستم ها رو به اینترنت وصل کنم و یک سری تنظیمات انجام بدم بقیه هم توسط همون سیستم به اینترنت وصل میشن .البته قیمتش زیاد مهم نیست اگر تنها مزیت جاستک قیمتشه همون d-link رو میگیرم . مگه D.Link چقدره ؟ فکر نکنم بیش از 40-50 تومان باشه
تشکر![]()
امروز هم که روز آخر کنسرت بود.خوش به حال کسایی که رفتند...........ما که نتونستیم.......![]()
Last edited by amin123; 29-10-2007 at 23:29.
اگر برای شبکه و استفاده در شبکه میخوای که 100% D-LINK AM602 بگیر...... البته با همون جاستک هم میتونی این کار را بکنی ولی بعد باید از INTERNET SHARING استفاده کنی که سرعت اینترنتت روی کلاینت ها خیلی پایین میاد.پس بهترین گزینه برای کار شما همین D-LINK است چون اینجوری افت سرعت کمتر میشه و خیلی بهتره.اگرم میخوای که افت سرعت به حداقل خودش کاهش پیدا کنه که میتونی از ISA SERVER استفاده کنی..ولی برای ISA باید یکمی سر کیسه را شل کنی.......
خوش باشی.
جاتون خالی دیروز رفتم تهران نمایشگاه الکامپ .... اصلا با نمایشگاه کامپیوتر اصفهان قابل قیاس نبود ...... 10 تااز سالن ها به این نمایشگاه اختصاص داشت و اکثر شرکت ها هم اومده بودند ..... اطلاعات مفیدی می شد از غرفه دار ها به دست آورد .... خلاصه بگم اگه هنوز نرفتید.... چهارشنبه آخرین روزشه بجنبید تا از دستتون نرفته![]()
نمیدونم والا ولی چیز به درد بخوری نبود..........![]()
amin جان ممنون بابت راهنمایی هات . فکر میکنم همون D-Link برای من فعلا مناسب تر باشه . همون رو میگیرم![]()
چرا ؟؟؟ .... قسمت سخت افزارش که خوب بود !!!! نرم افزارش هم همینطور !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)