تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 457 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من کریو رو وقتی از کامپیوترم پاک کردم کامپیوترم داغون شد چرا؟ تمام فایل های رو که سر دانلود گذاشتم از بین رفتن تمام تنظیمات کامپیوتر عوض شدن . و کلی دستکاری دیگه تو کامپیوترم ایجاد شد من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم برای همین اینجا پرسیدم اگه هم کسی میدونه جای این سوال کجاست بگه تا برم اونجا بپرسم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه مشکلی تازگیا با نرم افزار teamviewer با کومودو فایروال پیدا کردم و اونم اینه که نمیتونم با کسایی که رو سیستمشون میرم یا تو لیست فرند های من هستن پیام متنی بدم، بعد وقتی فایروال رو خاموش میکنم راحت پیام میره میاد، رفتم کل قوانین فایروال کومودو رو زیرو رو کردم دیدم همه جا واسه تیم ویور گزینه allowed application رو زدم و هیچ جا بلوکش نکردم ولی بازم مشکل باقی بود حتی رفتم کل پوشه teamviewer رو تو لیست allowed application کومودو قرار دادم ولی بازم مشکل به قوت خودش باقیه، یه بار هم تیم ویور رو حذف و نصبش کردم ولی بازم مشکل حل نشد، چیکارش کنم به نظرتون؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من کریو رو وقتی از کامپیوترم پاک کردم کامپیوترم داغون شد چرا؟ تمام فایل های رو که سر دانلود گذاشتم از بین رفتن تمام تنظیمات کامپیوتر عوض شدن . و کلی دستکاری دیگه تو کامپیوترم ایجاد شد من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم برای همین اینجا پرسیدم اگه هم کسی میدونه جای این سوال کجاست بگه تا برم اونجا بپرسم
    خوب من کامپیوتر رو ریستور کردم و همه چی درست شد . حالا چجوری کریو رو پاک کنم که دیگه این اتفاق نیافته در سافت مود از طریق کنترل پنل هم نمیشه پاکش کرد ارور میده که نمیتونه فایل اینیستال رو باز کنه کسی راهی خوب واسه پاک کردنش داره ممنونم میشم منو راهنمای کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

خوب من کامپیوتر رو ریستور کردم و همه چی درست شد . حالا چجوری کریو رو پاک کنم که دیگه این اتفاق نیافته در سافت مود از طریق کنترل پنل هم نمیشه پاکش کرد ارور میده که نمیتونه فایل اینیستال رو باز کنه کسی راهی خوب واسه پاک کردنش داره ممنونم میشم منو راهنمای کنید
    CPMیا نرم افزارهای شبیه به CPM رو امتحان کردی
    CPM= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alen sherif; 07-05-2013 at 18:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دارم دانلودش میکنم چی هست ؟ واسه پاک کردنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

دارم دانلودش میکنم چی هست ؟ واسه پاک کردنه؟
    بله واسه پاک کردن برنامه از روی سیستم هست.یادت هست چند وقت پیش از CISبه avira رفته بودم. آویرا رو صبح نصب کردم فقط تا شب تونستم تحملش کنم باCPM بود که تونستم راحت
    و بدون اینکه اثری از آویرا بمونه پاکش کنم
    VIVA COMODO

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دیدگاهتون خیلی یکطرفه هستا . بیشتر کاربران مبتدی هستن و دنبال چیزی میگردن که در کنار راحتی استفاده از اون بتونن بهش کاملا اطمینان کنن و امنیت سیستمشونو به طور کامل به اون بسپورن . همشون وقت ندارن یا اینکه متخصص حرفه ای کومودو نیستن که. بعدشم آنتی که رو هر سیستم به یه شکل عمل میکنه (یه سیستم رو کند میکنه ، یکی رو کلا از کار می اندازه و .... ) نمی تونه بازار رو در دست خودش بگیره. البته بنده منکر قابلیت های اون نیستم و منظورم اینه که با توجه به معایبی که داره هنوز از آنتی های دیگه عقب تره ، همون طور که در تست ها مشخصه.
    سلام

خب، البته پست قبلیم برمبنای استفاده کاربران ایرانی از آنتی ویروسها و کومودو بود؛ نه تحلیل فنی.

این مقدمه منو بخونید: ببیند همیشه بازاریابی روی اکثریت میچرخه و جامعه وسیعتر را هدف قرار میده، یک قانونی وجود داره به اسم نسبت 80 / 20 ، یعنی میشه اکثر جاها همه چیز را به 80 در برابر 20 تقسیم کرد. اگر فرضا مبتدی ها را بزاریم توی گروه 80 و بقیه میشن کاربران وارد که همون 20 درصد هستند.

من طبق این فرمول، اومدم 6 محصولی که کومودو برای رقابت اونها را جلوی خودش داره ذکر کردم. و در نهایت هم کلید موفقیت را تستها بیان کردم. همینطور هم که شما در جمله پایانی پستتون فرموید_ قرمز_ پس مهمترین مسئله برای اون 80 درصد تستها هستند.

در بحث بازاریابی مسائل فنی و کارشناسی بسیار کمرنگتر هستند نسبت به تبلیغات. اونوقت تبلیغات در دنیای آنتی ویروس چیه؟ تستها. (البته سعی کردم به کشور خودمون بپردازم .... دلایل منو بخونید، برای همن رایگان بودن و تحریم نبودن و آپدیت و ... را بیان کردم، وگرنه میگفتم کسپر 80 هزار تومنه و کومودو رایگانه، پس این دو محصول را باید از هم جدا کنیم، ولی طور دیگری و مطابق به واقعیتهای خودمون نوشتم)

==

الان ارزش یک چارت/نمودار/جدول برای بخش بازاریابی کمپانیها بسیار بسیار مهمتر از بحث فنی و .... است. الان ارائه یک نمودار که فلان آنتی صدرنشین هست از 200 تا مقاله کارشناسی مهمتره، البته در بخش فروش و البته روی همون 80 درصد.

الان کمپانیها باید دستشون یک چماقی باشه که هر کی اومد جلو بزنند توی سرش، اون چماق هم نمودارها هستند، هراندازه نمودار آنتی شما بلندتر باشه، قدرتت بیشتره، کسی هم چیزی گفت سریع اون نمودار را به رخش میکشی و تمام.

البته خیلی میشه در این مورد حرف زد که خیلی ارتباطی به ما و این تاپیک پیدا نمیکنه.

بازم میگم من بحثم بازاریابی بود، که شما سه مورد را مطرح کردید، یکی تسها بود که توضیح دادم

یکی ایرادات هست که جوابم اینه:

در مورد مشکلات و ایرادات هم من این مورد را اصلا در بازایابی مطرح نمیکنم، هر محصولی ایراداتی داره، خیلی از محصولات ایراداتی دارند که چون اینجا استفاده نمیشن باگهاشون در نیومده، 4 نفر برن سمتش تازه مشکلات و باگها رو میشه. و ضمنا همینطور که برخی به دلیل مشکلات از این آنتی میرن روی اون آنتی = از او طرف یک عده به دلیل مشکلات همون آنتی از اونطرف میان اینور!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... البته در کوتاه مدت نوساناتی ایجاد میکنه، ولی در دراز مدت این مورد نمیتونه نقش زیادی بازی بکنه.

یکی هم تعامل هست: که باید عرض کنم ما داریم اینجا میگیم کومودو را نصب کنید وفلان تنظیم را انجام بدید و فلان کارو بکنید ..... اما اون 80 درصد اصلا به تنظیم آنتیشون دست نمیزنن، کومودو با تنظیمات پیشفرض کمترین مشکل را برای کاربر ایجاد میکنه_نسبت به تنظیمات سختر_

HIPS که پیشفرض خاموشه، سندباکس هم روی Partially Limited قرار داره که اکثر برنامه ها اجرا میشن. اگر هم از من ایراد بگیرید که اینجوری که اون امنیت 99 درصدی که میگید حاصل نمیشه، منم در جواب میگم اون 80 درصد با هر آنتی ویروس دیگری با در نظر گرفتن این مورد که به تنظیمات هم دست نمیزنن، امنیتشون روی 70 هست. کومودو هم اینجوری میاد روی 70-60 درصد. پس فرقی زیادی نداره.

بازم میگم من فقط کاربران ایرانی و آنتی های مختلف و کومودو را مطرح کردم، و نخواستم وارد بحث فنی بشم، وگرنه باید وارد اون گروه 20 درصد حرفه ای بشیم. که از زمان ورود کومودو به این انجمن این در روی همین لنگه چرخیده!!

چقدر پریشان گویی کردم....
    Last edited by Jadda; 07-05-2013 at 19:51.

8. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام...
    عجیبه کومودو یکی یکی داره سایتهایی که قبلا ازشون استفاده میکردم رو بلاک میکنه... غیر عادیه به نظرم... الان لینک زیر رو دوستان با کومودو تست کنید ببینید برای شما هم بلاک کرده یا فقط برای من اینجوری شده...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

سلام...
    عجیبه کومودو یکی یکی داره سایتهایی که قبلا ازشون استفاده میکردم رو بلاک میکنه... غیر عادیه به نظرم... الان لینک زیر رو دوستان با کومودو تست کنید ببینید برای شما هم بلاک کرده یا فقط برای من اینجوری شده...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این احتمالا از سایت رقیبه
    برای کابر معمولی آویرا اینترنت سکروتری و کمودو اینترنت سکروتری بنظرم توصیه نمیشه
    Last edited by ~~~; 07-05-2013 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله واسه پاک کردن برنامه از روی سیستم هست.یادت هست چند وقت پیش از CISبه avira رفته بودم. آویرا رو صبح نصب کردم فقط تا شب تونستم تحملش کنم باCPM بود که تونستم راحت
    و بدون اینکه اثری از آویرا بمونه پاکش کنم
    VIVA COMODO
    عالی بود مرسی خیلی راحت و بدون دردسر پاکش کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •