شوخی می کنی یا جدی می گی ؟پس فردا ساعت 12:30 شب.
برو این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی می کنی یا جدی می گی ؟پس فردا ساعت 12:30 شب.
برو این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بالاخره یکم بازی کردم ولی بدشانسیم اینه تو موقعیت های خفن گند میزنم تو کار حس باحالش میره ! اونجا که فرانکلین رفت رو مایشین ماشینو زدم تو دیوار بدبخت نصف شد دوباره از اول شروع شد
گرافیک بازی خیلی خوبه البته در فاصله نزدیک ! داستان بازی هم که حرف نداره و یدفعه غافل گیر میشی ! من هم اون مراحل دزدی بزرگ و ترور رو اینارو ندارم هنو ! چین اصلا؟؟؟ فعلا 4 درصد رفتم
من روی 70%تموم کردم
آهنگایی از brithney spears -rihanna-queen,,,,,,,, شنیدم
این رو شایان عزیز در تاپیک GOW3 گفته بود ! نتیجه گیری میکنم از پست شایان : دی
GTA V از IGN چند گرفت؟ خب این که اصلا مهم نیست, چون ign نمیخواد دل بازی ها رو بشکنه.
بعد هم, گیم اسپات به بازی 9 داد که واقعا برای یک بازی ملی مثه GTA V کمه ! پس عالی نیست : دی
شایان میگم این بازی over rate نشده؟ چیزی شبیه به Last of us ?
(کلا حرفام شوخی بوده و البته شخص شایان منظور من هست)
+
آرمین یه موقع به دل نگیری؟ : دی
+
هنوز بازی رو نگرفتم... ولی واقعا تجربه این عنوان واقعا لذت بخشه, چقدر هم از بازی تعریف میکنن! تاپیک بازی هم زیاد سر نمیزنم که یه موقع اسپویلی چیزی نبینم : دی
در کل تبریک به فن های این بازی بزرگ از جمله آرمین 2010 و شایان که بیشتر از همه به این بازی علاقه دارن و البته بقیه دوستان...
خیلی کم پیش میاد تو این اواخر نسل عنوان خفنی بیاد ولی 3 تا از عناوین به نظر من تا الان خیلی خیلی بهتر از بقیه بودن که یکی همین GTA V بوده با اینکه بازی نکردمش ولی نقد ها کاملا ثابت میکنه حرف نداره مثل سری قبل هست.
Last edited by Killzone2; 28-09-2013 at 17:13.
@soheil
برو سهيل
اقا من براي بار Nام اعلم مي كنم ، اگه سايت براي نقد ميخواين كه منصف هم باشه برين سراغ Edge ، حرف من هم كه هميشه fact هست ديگه
+
بازي تموم شد... الان دپرسمً
ديگه با اومدن اين بازي فقط يه beyond موند كه رسما اين نسل رو ببوسيم بزاريم كنار ... GTA V هم تو TOP 10 اين نسل من اول شد و كنار GTA IV و Uncharted و TLOU و Heavy Rain و Alan Wakeو Reach و Forza و Arkham series و assassin's creed به عنوان تجربه هاي بي نظير اين نسلم قرارگرفت
از ماشین سواریش خوشم نیومد اصلاً نرمی و سختی IV رو نداشت اما نشانه گیری خوبی داشت از گرافیکش هم خوشم نیومد فقط کلی چیز بهش اضافه شده و مپش بزرگتر شده از 7/10 میدم
موتور گرافیکی V همون IV بود فقط یکم جزعییاتش بیشتر شده
از بازی های راک استار فقط از L.A Noire و RED DEAD و IV و San Andreas خوشم اومد
اصلا اون جذابیتی که تصور میکردم نداشت البته دیگه از سن ام گذشته
نسخه PC جدا قراره فردا بیاد؟
فک کنم تا کرک بشه زمان می بره!
اگه اطلاعاتی در مورد نسخه ی PC بدست آوردین حتما خبر بدین!
آقا هر کی کمکم کنه مردونگی کرده خواهشا سریع جوابم رو بدید
من روی ایکس باکس یه مشکلی دارم ! بار اول که نصب کردم رو فلش 16 GB و دیسک دوم رو قرار دادم به راحتی سه چهار ساعتی بازی کردم
وقتی کنسول رو خاموش کردم شب اومدم دیدم همش تو لود میمونه و RESTART میشه دوباره لود میشه و یه ارور هم میداد که دوباره روی STORAGE DEVICE نصب کن بازی رو !
خلاصه پاک کردم دوباره ریختم باز بازی اجرا شد ولی دوباره بعد از خارج شدن از بازی به اون مشکل خوردم الان !!!
نمیشه که هر بار نصب کنم !!!! یکی بگه بهم مشکل از DVD هستش یا فلش؟ از جایی که خریدم گفت برنر مکس هستش ولی چون صف وایساده بودیم ممکنه خوب رایت نکرده باشه
اما اگر حدس میزنید ممکنه از فلش باشه برم فلش هم بخرم ! فلش قدیمی هستش اما سالمه میدونم![]()
این خبری هست که تو سایت خودشه :
Today we are proud to announce that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is now available worldwide for PlayStation 3 and Xbox 360.
فعلا خبری از نسخه ی PC نیست. بعید میدونم
![]()
آقا یک نفر نیست جواب ما رو بده؟ از iv طولانی تر بود یا نه؟
---------------------------------------------------------------------
عجب جمله ی دردناکی...
بله متاسفانه حق با شماست... بعد از beyond که بدون شک شاهکار دیگری خواهد بود دیگه باید کم کم این نسل که 7-8 ساله مهمون خونه هامونه بار و بندیلش رو جمع کنه و بره...
----------------------------------------------------------
امشب حدود 10 تا عکس گرفتم فردا با دست پر برمیگردم
شب همگی خوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)