کیفیت وی بیست تو فیلمای اچ دی و گیم از همه این تیویا که شما میخوای مقایسه کنی بهتره اگه ----- اچ دی داری که برو حالشو ببر ولی اگه میخوای برنامه های بی کیفیت نگا کنی سامسونگ c6900 شاید در سطح وی بیست باشه.
کیفیت وی بیست تو فیلمای اچ دی و گیم از همه این تیویا که شما میخوای مقایسه کنی بهتره اگه ----- اچ دی داری که برو حالشو ببر ولی اگه میخوای برنامه های بی کیفیت نگا کنی سامسونگ c6900 شاید در سطح وی بیست باشه.
سلام 2 تا سوال داشتم اول اینکه پیکسل سوخته شامل گارانتی بانیان هست یا نه دوم اینکه برای رفع image retention باید صفحه خاکستری ثابت پخش بشه یا متحرک؟ خواهشا زودتر جوابمو بدین
از یکی یه چیزی شنیدم خداکنه راست نباشه اون پسوند r آخر تی ویایی که بانیان تو ایران میاره یعنی Reworked یعنی تی وی خراب بوده درستش کردن.
معلومه که اینطور نیست . پاناسونیک سالهاست مدلهای ایران را با حرف R عرضه میکنه و CRTهای قدیم هم R بودند.
سلام دوستان.
من بالاخره یه ال جی 5600 گرفتم. مردم از بس دنبال این وی 20 چرخیدم.!!!
حالا رنگ سیاشآبیه یا سرمه ای !!!
فرقی نمی کنه!!!
اصلا هر وقت رفت رو رنگ سیاه چشامونو میبندیم!!!
من که دیگه خسته شدم از بس دنبال وی 20 گشتم!هم بانه رفتم هم گچین!!!
طلسم شده بود برای من!!!
بعد از خوندن 155 صفحه و 3 ماه وقت گذاشتن آخر خلاف میل باطنیم ال جی گرفتم!!
تف به گور هر چی سازنده تی ویه!!!
زت زیاد/
سلام دوستان.
من خیلی دوست دارمV20بگیرم اما نمیخوام زیاد بودجه صرف کنم.
نهایتا1.700.000.البته 50"میخوام!
به نظر شما همین مدل42"رو بگیرم یا یه مدل دیگه اما50"!!!؟
![]()
50V20 خیلی مناسبه ولی 42V20 کوچیکه. اگه 42 بگیری اولش فکر می کنی اندازه اش بزرگه ولی یواش یواش برات کوچیک و کوچیک تر میشه و شاید بعدش پشیمون بشی که چرا 50 نگرفتی. خیلی ها از خرید 42 پشیمون شده اند. 50 اندازه استانداردتری برای اتاق پذیرایی است.
بزرگي پنل هميشه يك امتياز نيست , خصوصا با سورسهاي SD كيفيت در 42 و 50 تغيير محسوسي ميكنه , در نتيجه با توجه به سورس اگر اغلب از SD استفاده ميشه بهتر اينه كه 42 باشه.
مسئله بعدي هم فاصله ديدن هست كه اونهم بايد رعايت بشه.
من 42V20 رو در يك هال 50 متري دارم استفاده ميكنم و از بزرگي اون كاملا راضيم , بزرگتر از اون با توجه به پايينتر اومدن كيفيت حتما پشيمانم ميكرد.خصوصا كه 600 تومن هم فرق قيمتشه.
انتخاب بین 42 و 50 خیلی به سلیقه مربوطه. شاید 42 برای یکی خیلی خوب باشه ولی برای یکی دیگه کوچیک باشه.
wowزرگي پنل هميشه يك امتياز نيست , خصوصا با سورسهاي SD كيفيت در 42 و 50 تغيير محسوسي ميكنه , در نتيجه با توجه به سورس اگر اغلب از SD استفاده ميشه بهتر اينه كه 42 باشه.
مسئله بعدي هم فاصله ديدن هست كه اونهم بايد رعايت بشه.
من 42V20 رو در يك هال 50 متري دارم استفاده ميكنم و از بزرگي اون كاملا راضيم , بزرگتر از اون با توجه به پايينتر اومدن كيفيت حتما پشيمانم ميكرد.خصوصا كه 600 تومن هم فرق قيمتشه.
بابا مایه دار ! سالن بدنسازی ما هم 50 متر نیست !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)