تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 197 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من واقعا از دوتا اتفاق توی بازی بسیار تعجب کردم و عصبانی بودم که باز منو به این فکر داشت که زود قضاوت نکنم!

1- تعویض زود هنگام کریم که با توجه به مصاحبه خودش و یحیی معلوم شد خودش درخواست کرده و حالش خوب نبوده( که البته راست و دروغش و اینکه ایا با هم هماهنگ کردن یا نه به گردن خودشون)

2- فیلم برداری بسیار بسیار بد و نامناسب پنالتی ها ! واقعا هیچی نفهمیدیم از پنالتی ها !و طول کشیدن زیاد شروع پنالتی ها.... ولی اخبار بعدا که منتشر شد فهمیدیم که به درخواست کاپیتان مهدوی کیا چون دروازه جنوبی سمت طرفدارن سپاهانی بود درخواست کرد که ضربات در دروازه شمالی زده بشه که به دلیل اینکه قبل بازی دوربین ها طبق روال همیشه که پنالتی ها سمت دروازه جنوبی زده میشه اونجا مستقر شده بودن ...که دیدیم بقیه شو که چه اتفاقاتی افتاد

به دوستان گل پرسپولیسیم هم میگم که زود قضاوت نکن یه زمانی یه زمانی یحیی تو عرش بود با برد های پرگل و نباختن یه زمانی رو فرش با عکس العمل های خامش در برخورد با مسائل و مدیریت بازیکنا و تعویض ها و اشتباهات فنی و تاکتیکی!

همین اتفاق واسه بازیکنا افتاد یه روز اونو بهترین خرید فصل میدونیم روز بعدی با گریه گرفتنش به خاطر کارت اونو میکوبیم....

رویانیان هم همینطور از خرج هاشو و ریخت و پاش های اول فصلش خوشحال بودیم ، از پروژه هاش تعریف میکردیم ...حالا که جام رو باختیم سوء مدیریت داشت و فوتبالی نبودو هزار حرفای دیگه که این روزا میشنویم!

کلا همه این سه رکن تیم رو باید با یه نگاه منصفانه ببینیم هم خوبی هاشون و بدی هاشون ...

در مورد بازی فینال بعدا توی پست دیگه صحبت میکنم
    Last edited by eman619rv; 06-05-2013 at 23:15. دليل: جنوب و شمال رو قاطی کردم خداااااا:دی

2. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نحوه خداحافظی مهدوی‌کیا از هامبورگ با کناره‌گیری‌اش از فوتبال در لباس پرسپولیس تفاوت تاسف برانگیزی دارد.

افتخارآفرینی های مهدی مهدوی کیا برای فوتبال ایران به حدی است که شاید تا سالها کسی نتواند تکرارش کند؛ انجام 111 بازی برای تیم ملی، بیش از 11 سال حضور در بوندس لیگا و بازی در تیم های بوخوم، هامبورگ و اینتراخت فرانکفورت، بهترین بازیکن جوان و زننده زیباترین گل سال آسیا در سال 1997، بازیکن سال 2003 آسیا، بهترین پاسور بوندس لیگا در فصل 03-2002، بهترین بازیکن فصل هامبورگ 2003 و 2004، 9 بار حضور در تیم منتخب هفته بوندس لیگا به انتخاب کیکر، انتخاب به عنوان یکی از بازیکنان قرن هامبورگ و ... تنها بخشی از افتخاراتی است که مهدوی کیا برای فوتبال ایران کسب کرده است.

این ستاره که نامش در تاریخ فوتبال ایران جاودانه خواهد ماند، در فینال جام حذفی از دنیای فوتبال به گونه ای تاسف برانگیز و غریبانه خداحافظی کرد.

هیچکدام از مسئولان و بازیکنان پرسپولیس و همچنین مسئولان فدراسیون فوتبال وی را در این مراسم همراهی نکردند و تنها یکی از اعضای تدارکات تیم یادش مانده بود که قرار است پس از پایان بازی اسطوره قرمزها چهارگوشه زمین را ببوسد و برای همیشه کفش هایش را بیاویزد.

سرمربی پرسپولیس لطف کرد و اجازه داد کاپیتان پرسپولیس 5 دقیقه برابر سپاهان بازی کند و در این مدت کم 2 بار تیمش را در آستانه گلزنی قرار دهد. گل محمدی هنوز هم معتقد بود که این بازیکن دیگر به درد تیم نمی خورد و یادش رفت که در نیم فصل اول، موثرترین بازیکن پرسپولیس بود و نگذاشت فاجعه رخ دهد.

مهدوی کیا با بغض رفت و تماشای لحظات خداحافظی باثبات ترین لژیونر تاریخ فوتبال ایران ما را به یاد روزی که قرار بود برای همیشه با هامبورگی ها خداحافظی کند انداخت اما این کجا و آن کجا.

در سال 2007 بود که موشک هامبورگ پس از 8 سال از این تیم جدا شد و مسئولان تیم در آخرین بازی وی مراسم مفصلی ترتیب دادند و هواداران با فریاد های «میدی، میدی» بدرقه اش کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهدوی کیا روی دوش رافائل فان درفارت ستاره هلندی آن روزهای هامبورگ که از رئال مادرید آمده بود از هواداران خداحافظی کرد و در کنارش هم پاپلو سورین کاپیتان وقت تیم ملی آرژانتین حضور داشت که ستاره فوتبال ایران را در کنار سایر نفرات هامبورگ بدرقه کرد.

تماشای دو عکس زیر به خوبی مشخص می کند که چرا مهدوی کیا تاکید کرد که پس از خداحافظی به آلمان می رود، جایی که به قول او مردمش اگر دوستت دارند، با تمام وجود است و اگر دشمنت هستند، به خودت می گویند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

آقاي رويانيان! به خاطر پرسپوليس برويد!
    مرجع : روزنامه جوان
    گزارشگر : سعيد احمديان

سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۰۰
    آقاي رويانيان، يك‌شنبه شب تلخي بود، اشك‌هاي هواداران پرسپوليس را نمي‌دانيم ديديد يا نه، اما مي‌توانيد اگر اين صحنه‌ها را نديده‌ايد سري به سايت‌ها و روزنامه‌ها بزنيد و عكس‌هاي چهره‌هاي گريان تماشاگران پرسپوليس را ببينيد. نمي‌دانيم چقدر متأثر شده‌ايد وقتي اين صحنه‌ها را ديده‌ايد، نمي‌دانيم بازيكنان پرسپوليس چقدر به اين صحنه‌ها فكر كرده‌اند و چه اندازه خودشان را در اشك‌هاي اين هواداران مقصر مي‌دانند، نمي‌دانيم آنها قطره‌اي اشك هم يك‌شنبه شب ريختند تا حداقل در ظاهر نشان بدهند كه ناراحت هستند. يا هم وقتي از ورزشگاه خارج شده‌اند رفته‌اند دنبال كارهاي شخصي‌شان و ديگر چشم‌هاي گريان هواداران پرسپوليس را يادشان رفته.
    رويمان با شماست‌ آقاي رويانيان! اينها همان هواداراني هستند كه مي‌گفتيد سرمه چشمان‌تان هستند و هر چه پرسپوليس دارد از آنهاست. ‌آنها هم مثل هميشه يك شنبه به آزادي آمدند، بعد از يك فصل خون دل خوردن و شكست‌هايي كه ابهت پرسپوليس را گرفته بود باز هم تنهايتان نگذاشتند. آنها ساعت‌ها قبل از شروع بازي آزادي را يكدست قرمز كردند، از هواداري كه پول بليت بازي را هم نداشت اما هر طور بود به عشق تيمش به ورزشگاه آمده بود تا آن هواداري كه از دورترين شهرهاي ايران خودش را به آزادي رسانده بود و يك شب پشت درهاي بسته‌آزادي خوابيده بود تا يك‌شنبه بتواند بازي تيم محبوبش را از نزديك تماشا كند.
    شايد برايتان يا خيلي از بازيكنان پرسپوليس اين حرف‌ها خنده دار باشد و در دلتان به آنها نيش‌خندي بزنيد، به آن هواداري كه ۵ هزار تومان پول بليتش را هم به زحمت جور مي‌كند يا آن تماشاگري كه ساعت‌ها در اتوبوس در راه است تا به تهران برسد و در پارك اطراف ورزشگاه شب را به صبح برساند تا فردايش به ورزشگاه برود.
    آقاي رويانيان، بايد بگوييم نه شما و نه بيشتر بازيكنان و سرمربي تان اينها را نمي‌توانيد درك كنيد، شايد برايتان سخت باشد يا شايد هم آنقدر از آنها فاصله گرفته ايد كه نمي‌توانيد اين عشق هواداران پرسپوليس را درك كنيد. آقاي رويانيان، اگر شما و بازيكنان پرسپوليس ذره‌اي از دريچه اين تماشاگر به پرسپوليس نگاه مي‌كرديد، اوضاع اين طور نمي‌شد، پرسپوليس يك شنبه شب در حالي كه دو بار جلو افتاده بود گل نمي‌خورد و دست آخر در ضربات پنالتي جام را دو دستي تقديم سپاهان نمي‌كرد.
    ذره‌اي از عشق هواداري كه روي سكوي آزادي نشسته بود براي قهرماني كافي بود تا آن هوادار كه با هزار رويا به آزادي آمده بود با چشماني پر از اشك راهي خانه‌اش نشود. آقاي رويانيان، نمي‌دانيم چقدر تصوير تماشاگران گريان پس از اينكه پنالتي آخر سپاهان وارد دروازه نيلسون شد جلوي چشمان‌تان رژه رفته و شما را اندكي با آنها همدرد كرده است.
    آقاي رويانيان، نمي‌دانيم براي اشك‌هاي تماشاگران چه جوابي داريد، باز هم ديگران را مقصر مي‌دانيد و خودتان را تبرئه، نمي‌دانيم آقاي مديرعامل! اما يك چيز را خوب مي‌دانيم، آن هم اينكه نقش شما در تلخ‌تر شدن يك‌شنبه شب پررنگ‌تر از بازيكنان و سرمربي‌اي است كه منافع شخصي‌اش را با منافع تيم بزرگي مانند پرسپوليس گره زد و با بازيكن محبوبي مانند مهدوي كيا كاري كرد كه اين بازيكن دوست داشتني مجبور شود خداحافظي را انتخاب كند.
    آقاي رويانيان، ما نه با بازيكنان تيمتان كار داريم و نه سرمربي‌تان، هر چند كه آنها هم خودشان سهمي در اين اشك‌ها داشته‌اند، اما بايد بگوييم خطاب اصلي ما با شماست آقاي مديرعامل! شمايي كه اول فصل فكر مي‌كرديد با پول و پورشه مي‌شود هم جام گرفت و هم محبوب شد. همين بود كه آنقدر افراط كرديد و از كيسه ملت حاتم بخشي كرديد، كه برخي بازيكنان دچار وهم و خيال شدند كه اگر پيشنهاد ميلياردي ندهند، چيزي از آنها كم مي‌شود!
    شما، آنها و خيلي از بازيكناني را كه حتي انگشت كوچك ستاره‌هاي سال‌هاي دور پرسپوليس نمي‌شوند آنقدر پرمدعا كرديد و به پيشنهادهاي ميلياردي شان نه نگفتيد كه تصور كردند چه ستاره‌هايي هستند و خودشان نمي‌دانسته‌اند! بله آقاي رويانيان! پول‌هايي را كه‌آن هوادار گريان يك‌شنبه شب هم سهمي در آن داشت به جيب ستاره‌هاي پوشالي ريختيد كه حتي ارزش يك هزارم آن را هم نداشتند. آنها را پرمدعا كرديد و تصور مي‌كرديد ديگر با جمع كردن بازيكناني كه پيراهن تيم بزرگي مانند پرسپوليس بر تنشان زار مي‌زند همه چيز براي قهرماني پرسپوليس كهكشاني آماده است.
    اما آقاي رويانيان اشتباه كرديد! اين بازيكنان پوشالي و‌آن سرمربي‌اي كه هنوز لياقت رسيدن به نيمكت پرسپوليس را نداشت آن يك شنبه شب تلخ را رقم زدند، آنهايي كه شما بادشان كرديد و با هديه پورشه در خيالات و توهم غرق‌شان كرديد اما آقاي مديرعامل! يك شنبه شب همه آن توهم‌ها و خيال‌ها نقش بر آب شد و كوچكي آن بازيكنان و سرمربي، پرسپوليس را هم تحقير كرد. البته بايد بگوييم اگر با اين بازيكنان پوشالي جام مي‌گرفتيد جاي تعجب داشت.
    حالاآقاي رويانيان! شايد بهترين مرهم براي يك فصل شكست و تحقير، رفتن شما باشد. پس بياييد به خاطر آن هوادار و اشك‌هايش اگر واقعاً همان طور كه مي‌گوييد بزرگي پرسپوليس را مي‌خواهيد استعفايتان را بنويسيد و برويد و مطمئن باشيد كسي روي سكوها دلش براي شما تنگ نخواهد شد!

5. 2 کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من استقلالیم ولی واقعا برای مهدوی کیا خیلی ناراحت شدم

چرا یکی از بازیکنان پرسپولیس مهدوی کیا رو همراهی نکرد موقع بوسیدن گوشه های زمین؟
    واقعا برای خودم متاسفم با این ورزشمان.....

7. 5 کاربر از Behroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

واقعا از همه بدتر این بود که مهدی کیا خیلی داشت جلوی خودش رو میگرفت که گریه نکنه و لی خوب اگر گریه میکرد خیلی بهتر بود چون بغض آدم رو بدتر اعذاب میده
    بنده خدا همچین بینی خودش رو سفت میگرفت که گریه اش نیاد
    واقعا حق مهدوی کیا این نبود
    هر چند امثال رویانیان ، شیرینی وقتی تو فوتبال این مملکت هست خوب معلومه دیگه مهدوی کیا، کریمی خیلی ها دیگه ارزشی پیدا نمیکنن
    Last edited by shahin666; 08-05-2013 at 01:40.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من استقلالیم ولی واقعا برای مهدوی کیا خیلی ناراحت شدم

چرا یکی از بازیکنان پرسپولیس مهدوی کیا رو همراهی نکرد موقع بوسیدن گوشه های زمین؟
    واقعا برای خودم متاسفم با این ورزشمان.....

خداییش تو این تیم به جز کریمی و مهدویکیا کسی نیست که به پرسپولیس تعصب باشته باشه یکی از دلایل همراهی نکردن مهدویکیا همین بوده.
    حیف مهدویکیا و کریمی.اومدن سفید امضا کردن همچین رفتاری باهاشون شد

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

گل‌محمدي از سرمربيگري پرسپوليس استعفا کرد

يحيي گل محمدي در نامه‌اي به محمد رويانيان استعفاي خود را به پرسپوليس اعلام کرد.

در پي برگزاري جلسه کميته فني پرسپوليس که شب گذشته در باشگاه پرسپوليس برگزار شد يحيي گل محمدي پس از انتقادهاي برخي از اعضا بامداد امروز استعفاي رسمي خود را از باشگاه پرسپوليس اعلام کرد.

به گزارش فارس، گل محمدي استعفا نامه خود را تهيه و امروز به رويانيان خواهد داد.

گل محمدي در 21 بازي که هدايت پرسپوليس را بر عهده داشت دو باخت مقابل راه‌آهن در چارچوب ليگ برتر و فينال جام حذفي مقابل سپاهان داشت.

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

متن استعفای گل‌محمدی که به صورت اختصاصی در اختیار فارس قرار گرفته است به شرح زیر است:
    به نام خداوند بزرگ
    بدین وسیله استعفای خود را از سمت سرمربیگری پرسپولیس اعلام می‌دارم.
    وی خطاب به رویانیان در نامه خود گفت: من می‌بایست از زحمات مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که از من حمایت کرد تشکری ویژه داشته باشم برای من که در پرسپولیس توپ زده‌ام و افتخار سرمربیگری این تیم را در آن شرایط خاص داشته‌ام، جای بسی خوشحالی است که مدیرعاملی قدرتمند، با درایت و سخت کوشی به نام رویانیان را در این تیم می‌بینم. آقای رویانیان از شما تشکر می‌کنم که به بنده اطمینان کردید و من را به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب کردید. امیدوارم همیشه موفق و مؤید در عرصه‌های مختلف باشیم.
    از طرفی دیگر خدای بزرگ را شاکرم که به من این توفیق بزرگ را داد که پس از دوران فوتبالی‌ام در روی نیمکت پرسپولیس نیز بنشینم. من در این شرایط حساس و سرنوشت‌ساز دوست ندارم باعث عاملی باشم که اتلاف وقت شود و پرسپولیس فرصت‌های لازم را برای انتخاب سرمربی و بازیکن فصل بعد خود از دست بدهد برای من موفقیت پرسپولیس از همه چیز مهم‌تر است.
    همچنین تجربه ثابت کرده که این اتلاف وقت ضربات زیادی را به پرسپولیس وارد می‌کند و من هم هرگز دوست ندارم مشکلاتی برای تیم محبوبم بوجود بیاید. جا دارد از کمیته محترم فنی، اعضای هیئت مدیره محترم، تمام عزیزان در باشگاه پرسپولیس، اعضای کادر فنی که همیشه یار و یاور من بوده‌اند، کادر پزشکی، تدارکات تیم و کلیه افرادی که برای پرسپولیس در زمان حضورم در این تیم با تمام توان زحمت کشیده‌اند، تشکری ویژه داشته باشم. مخصوصا از هوادارانی که من را حمایت کردند تا بتوانم پرسپولیس را به فینال جام حذفی برسانم. البته همین جا از تمام پیشکسوتانی که بدون چشم‌داشتی از فرزند کوچک خود در این مدت فقط به خاطر پیراهن بزرگ پرسپولیس حمایت کردند، تشکر می‌کنم و امیدوارم توانسته باشم با توجه به شرایطی که پرسپولیس بعد از نیم‌فصل داشت در این چند ماه جایگاه تیم محبوبم را بهبود بخشیده باشم.
    در پایان حیف است که در این نامه‌ام درباره هواداران کمتر بگویم، هواداران پرشور و بی‌نظیر پرسپولیس که با دیدن آنها در تمرینات و استادیوم‌ها قوت قلبی می‌گرفتم و همه جا آنها را کنار خودم حس می‌کردم، هیچوقت لطف‌شان از قلبم بیرون نمی‌رود. بدون شک این چند ماه مثل دوران فوتبالیم‌ در پرسپولیس برای من جزو بهترین زمان‌ها بود. البته دوران سخت زندگی‌ام هم بود. اما من باور کنید خدای بزرگ می‌داند در حد توانم هر کاری که از دستم بر می‌آمد برای تیم محبوبم انجام دادم تا دل هوادارانم را شاد کنم. قضاوت را به تک تک هواداران می‌سپارم اما آنهایی که از من ناراحت هستند این را بدانند که من همیشه سعی کردم که پرسپولیس موفق باشد و برای همین شاید تصمیماتی گرفته باشم که آنها را ناراحت کرده باشم به همین دلیل همین جا یعنی در استعفانامه‌ام از کلیه عزیزانی که دلشان از من آزرده است، حلالیت می‌طلبم و امیدوارم این دوست کوچک خود را حلال کنند اگر من تصمیمی گرفتم خدای خودم می‌داند فقط و فقط بخاطر سربلندی و موفقیت باشگاه پرسپولیس بود و این را بدانید علی‌رغم استعفانامه‌ام همیشه آرزو می‌کنم که پرسپولیس سربلند، موفق، قهرمان در مسابقات مختلف باشد.
    18/2/92
    یحیی گل‌محمدی

14. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

/يحيي جان! گفته بوديم اين پيراهن به تن شما گشاد است

گل‌محمدي اشك همه را درآورد
    90: تعويض‌هاي وحشتناك يحيي سپاهان را دوباره به بازي برگرداند و دست آخر نيز در چيدمان پنالتي‌زن‌ها ضربه نهايي را به پرسپوليس زد تا مشخص باشد حق با همه آنهايي بوده كه مي‌‌گفتند پيراهن سرمربيگري به تن او گشاد است.
    لجبازي با همه سر «مهدوي‌كيا»، بازي دادن به هادي نوروزي كه همين چند روز پيش هر چه دل تنگش مي‌‌خواست را به سرمربي تيم‌شان گفته بود. ارنج غلط، تاكتيك اشتباه، همه و همه دست به دست هم داد تا در حضور يك صد هزار پرسپوليسي اين سپاهان باشد كه حالا‌حالاها قهرمان است.
    گل‌محمدي بايد دوباره فيلم نيمه‌دوم به بعد را ببيند و از خودش بپرسد چرا انصاري‌فرد را در يكي از بهترين روزهايش تعويض كرد؟
    يحيي بايد دوباره و اگر لازم شد چند باره از خودش سئوال كند در ذهنش چه گذشت كه علي كريمي را بعد از سه پاس تو دري كه به نوروزي داد بيرون كشيد و يك هافبك دفاعي را جانشين او ساخت؟
    سرمربي تيم ميزبان كه مي‌‌ديد پرسپوليس مي‌‌‌تواند از كناره‌ها مدافعان چپ و راست حريف را دور بزند بايد دوباره و چند باره به تمرينات قبل از بازي مراجعه كند و بييند از فشنگچي و ماهيني چه خواسته و با آن‌ها چگونه كار كرده كه اين طور گيج وگنگ بودند؟
    ...مدافعان مياني چرا تمام توپ‌ها را به حريف مي‌‌دادند؟
    همه اينها را از چشم تو مي‌‌بينيم آقاي گل‌محمدي. تو ديروز اشك همه را درآوردي. اشك كريمي را. اشك مردم را و اشك مهدوي‌كيا را كه حقش خيلي بيشتر از 4 دقيقه بود.

منبع : 90

16. 9 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به یاد مهدوی کیا

فصل 2000/01 ، مرحله گروهی : هامبورگ - یوونتوس در هامبورگ ارنا . یووه یکی از تیم های پر مهره اروپا بود . زیدان ، دل پیرو ، داویدز ، ون در سار ، زامبروتا ، ترزگه ، اینزاگی و حتی کونته مربی حال حاضر یوونتوس هم اون زمان بازیکن یووه بود نشون از تیمی قدر و اماده رو میده . هامبروگ 3-1 عقب میوفته . و بعد از ان مهدی به داد تیمش میرسه و با عملکرد فوق العاده طی 20 دقیقه یک گل ، یک پنالتی و یک پاس گل میده و هامبورگی ها رو جلو میندازه . اواخر بازی که یک پنالتی برای یووه گرفته میشه و اینزاگی گل مساوی رو میزنه و هت تریک خودش رو کامل میکنه و بازی با نتیجه 4-4 به پایان میرسه .
    بوت دروازبان هامبورگ از روی نقطه پنالتی یک گل وارد دروازه یووه میکنه .

جالب همین فصل هامبورگ و یووه به ترتیب سوم و چهارم گروه خودشون میشن و از رفتن به مرحله بعد جا میمونن .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •