من واقعا از دوتا اتفاق توی بازی بسیار تعجب کردم و عصبانی بودم که باز منو به این فکر داشت که زود قضاوت نکنم!
1- تعویض زود هنگام کریم که با توجه به مصاحبه خودش و یحیی معلوم شد خودش درخواست کرده و حالش خوب نبوده( که البته راست و دروغش و اینکه ایا با هم هماهنگ کردن یا نه به گردن خودشون)
2- فیلم برداری بسیار بسیار بد و نامناسب پنالتی ها ! واقعا هیچی نفهمیدیم از پنالتی ها !و طول کشیدن زیاد شروع پنالتی ها.... ولی اخبار بعدا که منتشر شد فهمیدیم که به درخواست کاپیتان مهدوی کیا چون دروازه جنوبی سمت طرفدارن سپاهانی بود درخواست کرد که ضربات در دروازه شمالی زده بشه که به دلیل اینکه قبل بازی دوربین ها طبق روال همیشه که پنالتی ها سمت دروازه جنوبی زده میشه اونجا مستقر شده بودن ...که دیدیم بقیه شو که چه اتفاقاتی افتاد
به دوستان گل پرسپولیسیم هم میگم که زود قضاوت نکن یه زمانی یه زمانی یحیی تو عرش بود با برد های پرگل و نباختن یه زمانی رو فرش با عکس العمل های خامش در برخورد با مسائل و مدیریت بازیکنا و تعویض ها و اشتباهات فنی و تاکتیکی!
همین اتفاق واسه بازیکنا افتاد یه روز اونو بهترین خرید فصل میدونیم روز بعدی با گریه گرفتنش به خاطر کارت اونو میکوبیم....
رویانیان هم همینطور از خرج هاشو و ریخت و پاش های اول فصلش خوشحال بودیم ، از پروژه هاش تعریف میکردیم ...حالا که جام رو باختیم سوء مدیریت داشت و فوتبالی نبودو هزار حرفای دیگه که این روزا میشنویم!
کلا همه این سه رکن تیم رو باید با یه نگاه منصفانه ببینیم هم خوبی هاشون و بدی هاشون ...