تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 328 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان رئالی بازم متاسفم وسط نظرات کارشناسانتون پریدم .. ببخشید
    ولی این چیه ؟!

The Madrid coach does not think his side deserved to win their Champions League match this evening, and claimed that the Red Devils were superior during the game

حرف های the special one ــتون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی بینم گفته باشه ما با داوری بردیم ! شما می بینی؟!

من هم منکر بازی خوب منچستر نیستم...خیلی خوب دفاع می کردن و چند صفحه قبل هم گفتم...ولی مودریچ که اومد تو ورق برگشت و اینو بهش میگن یه تعویض حسابی. اخراج هم صد درصد درست بود.
    منچستر هم موقعیت داشت که خوب چند تاشو دروازه بان ما گرفت...یه نیمچه موقعیت رو هم مدافع خودمون زد تو گل !

2. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahadpoolghahat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان رئالی بازم متاسفم وسط نظرات کارشناسانتون پریدم .. ببخشید
    ولی این چیه ؟!

The Madrid coach does not think his side deserved to win their Champions League match this evening, and claimed that the Red Devils were superior during the game

حرف های the special one ــتون

خوب الان این مصاحبه مورینیو چه ربطی به کارت قرمز داشتن یا نداشتن اون صنحنه داره آخه؟؟؟؟؟

گفته : Independent of the red card decision, the best team lost

لطفا مقلطه نکنید.............

4. 3 کاربر از ahadpoolghahat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خوب الان این مصاحبه مورینیو چه ربطی به کارت قرمز داشتن یا نداشتن اون صنحنه داره آخه؟؟؟؟؟

گفته : Independent of the red card decision, the best team lost

لطفا مقلطه نکنید.............
    سوء تفاهم شده . من نمی خواستم این رو به داوری ربط بدم . دوستان رئالی خیلی مدعی بازی بهتر بودن من اینو اینجا گذاشتم همین ...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینم صحنه رافائل..کاملا مشخصه دست از حالت طبیعی خودش خارجه و فقط اونجاست تا جلوی گل شدن توپ رو بگیره. لازم به گفتن نیست که هند به این صورت اخراج هم داره.

فن پرسی رو هم که در آفساید مشاهده می کنیم.

منچستر با توجه به داشته هاش عالی بازی کرد و با این شلوغ بازی سر داوری ، بازی خوب منچستر مورد توجه قرار نمی گیره.

روی کین هم که کارشناسی فوتبال انجام میده گفته که اخراج نانی درست بوده...می دونم کارشناس داوری نیست! ولی خیلی تابلو بود خطا.

سایت گل- روی کین، بازیکن سابق منچستریونایتد درپایان بازی این تیم مقابل رئال مادرید که با شکست و حذف شیاطین سرخ از گردونه رقابت های لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، به مرور تصمیمات داوری در این بازی پرداخت.کین در مورد تصمیم آقای چاکر، داور ترکیه ای نبرد سه شنبه شب اولدترافورد برای اخراج کردن نانی، به خاطر ضربه ای که با پایش به شکم آلوارو آربلوا وارد کرد گفت:« به نظر من تصمیم داور، تصمیم درستی بود. نمی دانم که آیا نانی می خواست این کار را انجام دهد یا نه. ولی او باید هوشیار باشد که آیا بازیکنانی در دور و برش هستند یا نه . واقعا او فکر می کرد که در یک فاصله و فضای 20 متری تنهاست؟»روی کین در شبکه تلویزیونی انگلیسی آی.تی.وی به بررسی کارشناسانه بازی سه شنبه شب پرداخت.
    اخراج نانی از زمین مسابقه، ریتم بازی را کاملا تغییر داد و درنهایت رئال مادرید توانست تا با نتیجه 1-2 مقابل میزبانش به پیروزی رسیده و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یابد
    Last edited by malkemid; 06-03-2013 at 02:58.

7. 10 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لطفن حذف شود
    Last edited by clau; 06-03-2013 at 14:07.

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    در کل بازی خوبی بود اتفاقاتی افتاد که پیش بینی نمیشد اما به نظر من اگه برفرض نانی اخراج هم نمیشد بازی با همون نتیجه 1-0 ( گل به خودی در شرایط کاملا مشخص آفساید و اشتباه محرض داوری ) تموم نمیشد و زمین و زمان دست به دست هم میدادن تا رئال یه گل بزنه چرا که منچستر کاملا دنبال یه بازی منطقی و تدافعی بود که بیشتر از اینکه گل بزنه جلوی گل زدن رئال رو بگیره که کاملا هم منطقی بود
    صحنه اخراج نانی شاید بحث برانگیز بود اما هوادارای منچستر نباید فراموش بکنن که تنها صحنه بحث برانگیز نبوده چرا که خیلی ها نظرشون اینه که صحنه هند رافائل هم خطا بوده و داور باید پنالتی می گرفته و صحنه های دیگه ...
    به طور کل بیاید از این بحث ها بگذریم داوری شاید تاثیر گذاشت اما رئال یا بهتره بگم این رئال اصلا و ابدا کمتر از این منچستر نیست
    کریستیانو رونالدو بدترین بازی فصل خودشو انجام داد که میشه بهش حق داد چون کاملا جو الدترافورد گرفته بودش و انگار اصلا دوست نداشت تیم محبوبش ببازه تا جاییکه در صحنه های پایانی ژابی آلونسو ( اسپانیایی و رئالی متعصب ) اصلا بهش پاس نمیداد و پاس ها به مودریچ ختم میشد
    از طرفی شما بیاید موقعیت گل ها و مالکیت توپ و بقیه نکات رو حتی در نیمه اول که کسی اخراج نشده بود مقایسه کنید باز هم رئال سرتره ( میتونید نگاه کنید تو سایت گل هست )
    و همه اینها به کنار من با دوستان عزیز منچستری صحبتی که دارم اینه :

اگه در حق کسی ناعدالتی شده توسط داورها باور کنید رئال بیشترین ضررو کشیده و این در سال های متمادی مقابل بارسلونا دیده شده هر چند رئال تنها تیم نبوده و چلسی و آرسنال از جمله قربانی ها بودن

اما اگه از این موضوع هم بگذریم بیایم به نحوه قرعه دوتا نگاه بندازیم گروه مرگ که رئال توش بود متشکل بود از :

- قهرمان اسپانیا
    - قهرمان آلمان
    - قهرمان انگلیس
    - قهرمان هلند

این گروه چقدر میتونه سخت باشه ؟ اما واقعا منچستر با کی بازی کرد ؟ با کی بازی کرد که در حد و اندازه های غولی مثل دورتموند باشه که همه داریم می بینیم چیکار می کنه و امشب چطور شاختار رو نقره داغ کرد

و از همه این ها هم که بگذریم :

رئال مادرید در طول کمتر از ده روز سه تا بازی فوق العاده سخت داشت

همه در دنیا از بارسلونا از فوتبالی قوی و کامل یاد می کنن و منچستری ها که بارها در سال های 2009 و 2011 طعم شکست رو در مقابل این رقیب اسپانیایی چشیدن بهتر میدونن و درک می کنن این مطلب رو
    حالا رئال باید در کمتر از 10 روز باید دو بار با این تیم بازی کنه !! شما میتونید تصور کنید چه فشاری به بازیکنا میاد ؟ نه فقط فشار بازی و خستگی بلکه فشار روحی چرا که اگه مثلا رئال بازی رو می باخت نه تنها از جام حذفی حذف میشد بلکه چون بازی حیثیتیه روحیه بی نهایت افت می کرد حالا بازی با بارسلونا یه بار نه اینکه در طول چهار روز دو بار !!
    در حالیکه منچستر باید با نوروویچ بازی کنه !!!
    و بعد بارسلونا رئال باید به مصاف منچستری بره که میدونه فقط میخواد دفاع کنه بخاطر نتیجه خوبی که در خانه حریف گرفته
    شما خودتون رو بذارید جای رئال
    فکر کنید منچستر در مقابل بارسلونا بازی کنه اونم نه یه بار بلکه دو بار پشت سرهم و در طول چهار روز
    این منچستر در مقابل بارسلون نمیتونه بایسته اینو خودتون هم میدونید ( درسته بارسلون افت کرده اما هنوزم برای تیم های دیگه بارسلونه ) میگم برای تیم های دیگه چون این بازیکنای رئال رو بقیه تیما ندارن یا بهتر بگم شرایط رئال رو ندارن
    و فکر کنید شما یکی از این بازی هارو به بارسلون ببازید اونم به رقیبی دیرینه و آتشین ( شکر خدا میزان نفرت این دو تیم از همدیگه رو میدونید )

نمیخوام بگم تیمتون بد بازی کرد و غیره نه اتفاقا فوتبال منطقی بازی کرد و در کل بازی خوبی بود همونطور که بالاتر هم گفتم اما ازتون میخوام یه کم رئال رو درک کنید درسته کریس رونالدو داره اوزیل داره دی ماریا داره و .... اما همه اینا انسانن
    اینا همونایین که از بارسلونا 5 تا خوردن و در شرایط خیلی سختی دارن تست میشن شرایطی که حتی بارسلونا تا الان نگذرونده و نه حتی شما
    پس بجای شکایت از داور که بعضی از تصمیماتش هم به ضرر منچستر بود و به ضرر رئال نتیجه رو قبول کنید چون رئال مادرید در این مقطع بهتر از منچستر فوتبال بازی می کنه

و در آخر نظر نهاییم اینه که اگرم نانی اخراج نمیشد درسته شاید بازی فرق می کرد اما بهتون قول میدم رئال در جهنم رو می شکست اما یه گل میزد حتی اگه خود فرگوسن میومد تو دفاع شرکت می کرد این تیم رئال مادرید تیمی که اسم و رسم و عنوان و حیثیت و آبرو و در نهایت افتخاراتش در دنیای فوتبال افسانه حساب میشه و میلیاردها برابر بزرگتر از اسم هایی مثل رونالدو که در بازی امشب کاملا مجذوب و مغموم تیم سابقش شده بود ما دوستش داریم اما رئال مادرید خیلی بزرگتر از این حرف هاست درست همونطور که منچستر یونایتد خیلی بزرگتر از بکهام بود یا نیستلروی یا ....
    چیزی که شما منچستری های عزیز بهتر از ما رئالی ها میدونید باشگاه فدای بازیکن و شرایط نیست ...
    Last edited by M A X I M U M; 06-03-2013 at 06:26.

10. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان اول از همه تبریک!
    بعد از اون ....
    آفرین به رونالدو ...
    آفرین به اعتقاد رونالدو ....
    آفرین به اخلاق رونالدو ....
    هرچی بگم بازم کمه!
    بعد گلش که بازی تقریبا" تمام شده بود موقیتایی رو که به دست میاورد همشو یه جورایی خراب میکرد تا مجبور نشه خوشحالی کنه و به معلمش به پیر منچستر احترام گذاشته باشه ...
    با رونی که بهش اون حرفا رو زده بود دست داد و اونو بغل کرد ...
    و ....
    ترکیب خیلی عالی بود من که حال کردم اصافا" ...
    گلمودریچ هم که از همه بهتر ....
    ولی مودریچ خوب شد اومد رئالا ... چون اگه دقت کنید اوزیل واقعا" زیر فشار بود و الان یه نفس راحت میکشه که مثل ژاوی یا اینیستا یه جفت داره و خیلی با هم چفت هستن ... پاس کاری هاشونم که عالی و بدون نقص !
    و آفرین و هزار آفرین به دیگو لوپز ...!(من هیچی نمیگم چون همه میدونن شاهکار کرد در نبود کاپیتان!)
    آقای خاص آفرین به تو .... (دلایلش خیلی زیادن ... )
    و در آخر
    Thank u CR7 and Good Wishes For U

12. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کریس رونالدو : من هیچوقت بدنم رو خالکوبی نکردم.
    چون خالکوبی باعث میشه نتونم خون اهدا کنم.
    Last edited by M E S S I; 06-03-2013 at 08:05.

14. 7 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم تبریک میگم به تمام طرفداران گل رئال
    ار بازی عالی تیم که بگدریم و همه دیدن منم نظرم رو صحنه ها اینه
    1:اخراج نانی اشتباه داوری بود و بس
    2:رافائل هند کرد و هیچ شکی نیست بارها و تو خیلی از بازیها شبیه این مورد بی برو برگرد پنالتی اعلام شده و میشه
    3:خطایی که دیشب جناب نصیر زاده معتقد بود باید پنالتی برای منچستر گرفته میشد(صحنه راموس) به هیچ عنوان پنالتی نبود نمیدونم چطوری تشخیص دادن
    اما در کنار لوپز برای بهترین بازیکن میدان دم واران گرم واقعا خیلی خیلی از بازیش خوشم اومده الان یه اعتقاد 100% بهش دارم و یکی از ستاره های پرفروغ اینده تیم هست

16. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم چرا بحث سر اینه که نانی هیچ کاری نکرد. خطا کاملا واضح بود. من سابقه حرفه ای تو چند ورزش مختلف دارم و تو همشون ضربه به پهلو از ضربه های خطرناک حساب میشه مخصوصا توی فوتبال که به خاطر ماهیتش بازیکنا خیلی آسیب پذیر ترن. شاید اینجا اخراح نانی بیش از حد سنگین بود ولی به هر حال تو خطرناک بودن حرکتش بحثی نیست.
    منچستر خیلی خوب بازی کرد ولی امسال سال رئاله.
    تبریک میگم.
    Last edited by LeBron; 06-03-2013 at 08:19.

18. 4 کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •