تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 396 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

دوستان این سوال رو چند صفحه قبل هم پرسیدم:
    لطفا بگید دسته مدل ایکس باکسی برای پی سی وجود داره یا نه!!؟
    وجود داره.

دوستانی که آنلاین بازی می‌کنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی می‌کردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی می‌دونه علت چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر لیگ استرالیا رو مثل سالهای قبل داشته باشه بازی بله دل پیرو هم خواهد بود.( حیف که دروگبا و انلکا دیگه نیستن)!
    نه متاسفانه دلپيرو رو ديگه نيست من كه نديدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش من میخوام این نسخه 9 گیگ رو بگیرم از همین سایت .مشکلی نداره؟ کرک جواب میده روش؟؟
    اره مشكلي نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من مشکل گرافیکی دارم ولی pes 13 رو بدون مشکل بازی کردم

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه متاسفانه دلپيرو رو ديگه نيست من كه نديدم
    fc sydney اتسرالیا باید باشه دوست من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان این سوال رو چند صفحه قبل هم پرسیدم:
    لطفا بگید دسته مدل ایکس باکسی برای پی سی وجود داره یا نه!!؟
    شما میتونی دسته ی سیم دار 360 رو بخری و خیلی راحت به بازی بشناسونیش...
    همچنین دسته ی WL ایکس باکس 360 رو هم میتونی تهیه کنی + رسیـیور اون
    میتونی از دسته های معمولی USB استفاده کنی و از طریق شبیه ساز ها اون رو کامل به بازی بشناسونی!

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خوب بعد از فقط یه بازی فهمیدم که دیگه فیفا چه بازی ای شده .

فقط میتونم معرکه شده!!! اصلا فکرش رو نمیکردم امسال اینقدر بازی قشنگ بشه . اصلا انگار داری یه فوتبال واقعی رو میبینی . برعکس 12 که به خاطر باگهاش و جدید بودن سیستمش کمی مشکل داشت اما این یکی واقعا معرکه شده .

پاس کاری ها عالی . برخوردها عالی . کار با توپ کلا عالی شده . حرکات طبیعی تر .
    یه چیزی که از همین اول دیدم این بود که واقعا هوش مصنوعی بهتر شده . چه تیم خودی و چه تیم حریف . و همچنین واقعا جلوی این هوش مصنوعی دفاع دیوانه واری باید داشته باشی تا گل نخوری . دفاع واقعا سخت شده . در واقع حمله حریف قوی تر شده . واقعا که تیمی مثل رئال مثل رئال بازی میکنه . بارسا مثل بارسا . واقعا این تغییرات منو گرفت .
    حمله هم سخت تر شده . چون دفاع حریف بهتر شده . ولی واقعا چیزی که به شدت منو گرفت پاس کاری ها بود که خیلی خوب شده . واقعی تر از این پاس کاری ندیده بودم . همه اینا با تنها یک بازی مقابل مشاهده است . precise dribbling هم عالی شده . جوری که دیگه صرفا بدرد نخور نیست و میشه باهاش کارای جالبی کرد .
    فقط نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .

در ضمن بچه هایی که قبلا ارجینال داشتن و این نسخه رو کرکی میگیرن اریجینشون رو بایستی پاک کنن . در واقع نمیتونین دیگه هم 12 رو بازی کنین هم 13 رو . که البته من عمرا دیگه برگردم 12 رو بازی کنم با اینکه ارجینال بود . شاید صبر کنم تا بهمن ماه بعد CD key بگیرم .
    وقتی به یک بازیکنت که در حال دویدن هست سریع پاس بده به ببین چجوری استپ میکنه توپو ! اون First Touch هست

من مشکلی با اوریجین ندارم
    دیشب هم فیفا 12 ران بود هم 13 هر دوتا باهم و مشگلی پیش نیومد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

وقتی به یک بازیکنت که در حال دویدن هست سریع پاس بده به ببین چجوری استپ میکنه توپو ! اون First Touch هست

من مشکلی با اوریجین ندارم
    دیشب هم فیفا 12 ران بود هم 13 هر دوتا باهم و مشگلی پیش نیومد
    مطمئنی ؟ چون من امروز که کرک رو ریختم و اومدم بازی رو اجرا کردم به جایی که بازی اجرا بشه اریجین اومد بالا که بازی رو بیاره . هر کار کردم نشد که بازی کنم و از اخر مجبور شدم اریجین رو پاک کنم و از اخر اجرا شد .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

مطمئنی ؟ چون من امروز که کرک رو ریختم و اومدم بازی رو اجرا کردم به جایی که بازی اجرا بشه اریجین اومد بالا که بازی رو بیاره . هر کار کردم نشد که بازی کنم و از اخر مجبور شدم اریجین رو پاک کنم و از اخر اجرا شد .
    روی بازی که کلیک میکنی که بازی بیاد میره تو بازی اما قبل از انتخاب زبان بازی بازی مینیمایز میشه و صفحه لاگین اوریجین میاد که باید یوزر پس بدی
    اوریجینو تو همون حالت بزار باشه و بازی ماکسیمایز کن و بازیو ادامه بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نمیدونم این complete dribbling کجاست . یا first touch چجوریه . اگه کسی میدونه خواهشا بگه .

در ضمن بچه هایی که قبلا ارجینال داشتن و این نسخه رو کرکی میگیرن اریجینشون رو بایستی پاک کنن . در واقع نمیتونین دیگه هم 12 رو بازی کنین هم 13 رو . که البته من عمرا دیگه برگردم 12 رو بازی کنم با اینکه ارجینال بود . شاید صبر کنم تا بهمن ماه بعد CD key بگیرم .
    complete dribbling سیستم بهینه شده ای هستش که شبیه اون توی 11 و 12 هم بود ولی توی این نسخه به اوج بلوغ خودش رسیده و میشه بوسیله ی اون
    خیلی واقعی و طبیعی توپ رو در اختیار خودت داشت و دریبل کرد.
    مخصوصا بازیکنایی مثل ژاوی و اوزیل که پلی میکر هستند این خصیصه واسشون ضروریه.
    با دکمه ی ( LT در 360 و L2 در PS3 ) تو بازی امتحانش کن دستت میاد. خیلی باحاله!

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •