وجود داره.
دوستانی که آنلاین بازی میکنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی میکردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی میدونه علت چیه؟؟؟
وجود داره.
دوستانی که آنلاین بازی میکنن. من چند روزی بود داشتم season رو بازی میکردم ولی الآن 3 روزه که تا میرم تو بازی پیغام connection lost میده. اعصابم خورد شده . کسی میدونه علت چیه؟؟؟
نه متاسفانه دلپيرو رو ديگه نيست من كه نديدم
اره مشكلي نداره
من مشکل گرافیکی دارم ولی pes 13 رو بدون مشکل بازی کردم
fc sydney اتسرالیا باید باشه دوست من
شما میتونی دسته ی سیم دار 360 رو بخری و خیلی راحت به بازی بشناسونیش...
همچنین دسته ی WL ایکس باکس 360 رو هم میتونی تهیه کنی + رسیـیور اون
میتونی از دسته های معمولی USB استفاده کنی و از طریق شبیه ساز ها اون رو کامل به بازی بشناسونی!
وقتی به یک بازیکنت که در حال دویدن هست سریع پاس بده به ببین چجوری استپ میکنه توپو ! اون First Touch هست
من مشکلی با اوریجین ندارم
دیشب هم فیفا 12 ران بود هم 13 هر دوتا باهم و مشگلی پیش نیومد
مطمئنی ؟ چون من امروز که کرک رو ریختم و اومدم بازی رو اجرا کردم به جایی که بازی اجرا بشه اریجین اومد بالا که بازی رو بیاره . هر کار کردم نشد که بازی کنم و از اخر مجبور شدم اریجین رو پاک کنم و از اخر اجرا شد .
روی بازی که کلیک میکنی که بازی بیاد میره تو بازی اما قبل از انتخاب زبان بازی بازی مینیمایز میشه و صفحه لاگین اوریجین میاد که باید یوزر پس بدی
اوریجینو تو همون حالت بزار باشه و بازی ماکسیمایز کن و بازیو ادامه بده
complete dribbling سیستم بهینه شده ای هستش که شبیه اون توی 11 و 12 هم بود ولی توی این نسخه به اوج بلوغ خودش رسیده و میشه بوسیله ی اون
خیلی واقعی و طبیعی توپ رو در اختیار خودت داشت و دریبل کرد.
مخصوصا بازیکنایی مثل ژاوی و اوزیل که پلی میکر هستند این خصیصه واسشون ضروریه.
با دکمه ی ( LT در 360 و L2 در PS3 ) تو بازی امتحانش کن دستت میاد. خیلی باحاله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)