اون لینک زیرین که توی همون سایت هم نوشته بود جدیدتر هست . من خودم بین رام ها سررشته ای ندارم . یه سرچی توی گوگل بزن . مثلا : بهترین رام برای گلکسی اس 3 و... یا مقایسه رام های گلکسی ...
شاید دوستای دیگه همین جا هم بتونن بگن که بهترین رام کدومه .
اون لینک زیرین که توی همون سایت هم نوشته بود جدیدتر هست . من خودم بین رام ها سررشته ای ندارم . یه سرچی توی گوگل بزن . مثلا : بهترین رام برای گلکسی اس 3 و... یا مقایسه رام های گلکسی ...
شاید دوستای دیگه همین جا هم بتونن بگن که بهترین رام کدومه .
رام رسمی اندروید 4.1.2 برای کشور انگلیس خوبه ها من خودم روی گوشیم دارمش مشکلی هم تا به حال باهاش نداشتم
کارسختی نیست ... میتونی خودتم انجامش بدی
اگه خودت نمیخوای ، بده موبایل فروشی ها یا فک کنم گارانتی خودش اینکارو برات انجام میده ...
سلام
ممنون ، منم راسیاتش بلد نیستم و گفتم بچه ها اگر وارد هستند به من کمک کنند.
ما که یه عمری تو سیمباین بودیم و از اندروید چیزی بلد نیستیم![]()
بچه ها من این رام رو پیدا کردم ، حالا از ایران رو دانلود کنم یا از انگلیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت هم مرجع معرفی رام های سامسونگ هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان گوشی نخریده دنبال رام هستی ؟
6ماهه به دنیا اومدیا![]()
این جدید ترین رام انگلیس هست :
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رام که برای تست نیست ؟؟
به این لینک سر بزنید و گویا این رام انگلیس خیلی خفنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شاید دانلودش کردم / لینک بالا از سایت موبایلستان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا هم یه سر بزنید برای دانلودش ، لینک مستقیم هست با قابلیت Resume
Last edited by Hidden-Hunter; 08-04-2013 at 15:13.
سلام حاج مهدی
من کلا وقتی میخوام چیزی بخرم ، قبلش تو اینترنت یا کسایی که با تجربه هستند رو از شون سوال میکنم ...و اینکه گفتم دنبال رام خوب و پایدار بگردم تا گوشی که خریدم یا خودم رام بریزم یا بدم رفیقم که موبایلی هست البته با رامی که خودم گرفتم و مطمئن هست.
و اینکه من 9ماهه کامل به دنیا امدم !
کم کم دارم اوستا می شم![]()
درست حدس زدی
همین رام که بیس xxemc2 داره و واسه انگلیس هست رو دانلود کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by shahabprince; 08-04-2013 at 18:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)