با سلام من به قفل کودک تلویزیون ال ای دی رمز دادم بعد از مدتی رمز را فراموش کردم تمام منوهای تلویزیونم قفل میباشد خواهش می کنم راهنماییم کنید مدل ال ای دی : LJ 32 LN540R
با سلام من به قفل کودک تلویزیون ال ای دی رمز دادم بعد از مدتی رمز را فراموش کردم تمام منوهای تلویزیونم قفل میباشد خواهش می کنم راهنماییم کنید مدل ال ای دی : LJ 32 LN540R
سلام
تلویزیون 32ld460 چرا توی تلویزیون دیجیتال کلید guide کار نمیکنه .توی گیرنده دیجیتال میشه برنامه زمانی رو مشاهده کرد و توی این مدل فقط برنامه حال و بعدی؟
دوستان توجه کنند اگه سوالشون بی جواب موند میتونن با نمایندگی ال جی یک تماس بگیرن و با شماوره رایگان و خیلی سریع مشکلشون حل بشه!
با سلام
من LG LN575s خریدم
رسیورش رو نصب کردم و کانالهای مختلفی هم سرچ کردم و مشکل نداشتم
اما با این مسئله که بخوام کانالهای کارتی رو باز کنم یا اینکه روی ----- برنامه بریزم برای بازشدن شبکه های کارتی و اچ دی ، مشکل دارم، نمیدونم چجوری میشه اینکار رو انجام داد و از کجا میشه برنامه های مربوطه رو دانلود کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
به نظر شما جای این سوال اینجاست!! اصلا ربطی به تلویزیون داره!!
تلوزیون ایشون رس ی و ر سر خود هست
فرقش تیونرش هست مثلا 42lm6710 تیونر دیجیتال داره(----t) ولی 42lm671s تیونر satellite روش هست(----s)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از s آخرش میشه تشخیص داد
ولی چون این نوع تلوزیون ها توی ایران کمه اطلاعات زیادی در موردش موجود نیست بهتره توی فروم های خارجی سرچ کنید
Last edited by shahpasand1; 31-10-2013 at 23:14.
حالا که بعد یه هفته هم که یکی پیدا شده مطلب منو بخونه اینجوری جواب میده، آقای محترم شما اصا متوجه سوال من نشدی و اینجوری جواب میدی؟
موندم اون دوتا ستاره رو چجوری بهت دادن
قابل توجه شما آقای محترم این مدل از تی وی ----- داره (بازم تذکر بدم که نه حتی گیرنده دیجیتال، ----- Full HD)، و سوال منم در مورد رسیورش بود
با تشکر
ممنون از راهنماییتون
مسئله اینه که این مدل تی وی به سفارش عراق ساخته شده،(البته بعد از خرید متوحه شدم)، برا همینم تو سایتهای خارجی چیزی ندیدم،
البته من تازه کارم و کلید واژه های مربوط به سرچ کردن تو این زمینه رو ندارم،اگه تو این مورد بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
درضمن تو دفترچه نوشته دو سال دانگل داره، این چیه؟ ربطی نداره؟
بازم ممنون
شما نرم افزار تلوزیونتون به روز کنید
اینجا رو هم مطالعه کنید
کاتالوگ تلوزیونتون دانلود کردم مطالعه کردم فکر نمیکنم کار یه ر س ی و ر حرفه ای و انجام بده که کد دستی بهش بتونی بدی یا کارای دیگه.بیشتر از این نمیتونم کمکتون کنم بازم میگم فروم های خارجی و مطالعه کنید
م
بازممنون از کمکتون
متشکر از وقتی ک گذاشتید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)