تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 421 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه COD MW3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چرا همه مردم بلدن جواب هم دیگرو بدن ولی من میترسم

امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..

ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم .. مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...

ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم

خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...

یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...

خیلی عقده ای دارم میشم

2. 7 کاربر از COD MW3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان وقتی یه مهمون از راه دور میاد خونه ادم برای خوش امد گویی چی باید گفت به غیر از خوش اومدن و رسیدن بخیر

و وقتی کسی میگه چشمتون روشن باید چی گفت ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..

ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم .. مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...

ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم

خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...

یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...

خیلی عقده ای دارم میشم
    به هیچ عنوان اینطوری فکر نکن ، به خدا منم عین تو هستم . پس فکر نکن تنهایی منم دقیقا مثل دو هستم . برای اینکه مبادا دعوایی چیزی بزن و کتک کاری پیش بیاد میترسم جواب بدم و همیشه با یه عذر خواهی تمومش میکنم . حتی اگر من تقصیر بار نباشم و طرف نفهم باشه . برای اینکه شرش رو از سرم ببرم .

5. 7 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خیلی عقده ای دارم میشم
    پ

فقط این رو بدونید که همیشه نباید جواب داد.خیلی وقت ها باید سکوت کرد
    ولی اگر توی جمع دوستان و اقوام هم همین مشکل رو دارید بهتر از قبل از مهمانی تمرین کنید.صحبت های جالب رو بخاطر بسپارید و تلاش کنید از انها استفاده کنید.به مرور نحوه برخورد شما تغییر خواهد کرد

دوستان وقتی یه مهمون از راه دور میاد خونه ادم برای خوش امد گویی چی باید گفت به غیر از خوش اومدن و رسیدن بخیر

و وقتی کسی میگه چشمتون روشن باید چی گفت ؟
    خوش امدید
    قدم روی چشم ما گذاشتید
    رسیدن بخیر پارسال دوست امسال اشنا
    از این طرفا-راه گم کردید
    صفا اوردید

چشمتون روشن-> دلتون روشن

7. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی عقده ای دارم میشم
    ناراحتی نداره که دفعه بعد که اینحالت براتون پیش اومد خیلی مودبانه بگید تقصیر من نیست دارن هلم میدن، هر بار که اشتباهی میکنید مثلا مثل همین چیزی که گفتین غصه نخورید فقط خوب فکر کنید درد این موقعیت چکار باید میکردم که نکردم بعد اگر دفعه بعد دوباره این اتفاق افاتاد درست عمل کنید

9. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگر واقعا دلتون براشون تنگ شده بگید دلم خیلی دلم براتون تنگ شده بود خیلی خوشحالم کردید اگر واقعا دلتون تنگ نشد این جمله رو نگید

11. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خیلی عقده ای دارم میشم
    بیشتر به خاطر اعتماد به نفسه ( البته شاید من اشتباه کنم ) این مشکل اکثرا در پسرا دیده میشه و اینکه احتمالا شما تا به حال با کسی درگیر نشدی ( البته نشی بهتره ) و بحث جدی نداشتی.
    منم مثل شما بودم ، اما توی دوره خدمت از این رو به اون رو شدم...
    بهتره که از قبل به این موقعیت ها و بدتر از ایناش فکر کنی و با خودت دو دوتا چهار تا کنی ، که بدونی در چه موقعیتی چه کاری رو باید انجام داد .
    Last edited by pc-game; 12-03-2014 at 17:17.

13. 5 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واقعا ارزش وجودی شما بالاتر از این حرفاست که به این حرف توجه کنی چه برسه به فکر جواب دادن باشی.

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

15. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

1-چرا همه مردم بلدن جواب هم دیگرو بدن ولی من میترسم

1-امروز داشتم میرفتم سر کار خیلی شلوغ شد مترو...200 نفر بودیم تو اون واگن...بعد خیلی فشار میدادن بعد پشت سری من گفت نیا اینقدر عقب دیگه ..نمیفهمی؟ بعد من ترسیدم حتی نگاشم نکردم..

2-ولی مثلا مردم دیگه بهشون یه چیزی میگن سریع جواب میدن ولی من میترسم .. مثلا قبلش یه نفر به یه نفر دیگه گفت آقا اینقدر نیا عقب گفتش آقا مگه نمیبینی دارن هل میدن دست من نیست...

3-ولی من حتی بلد نیستم بگم آقا اینا دارن هل میدن دست من نیست 200 نفردارن هل میدن ... مثل اسکلای ترسو بدبخت ساکت هستم

4-خوشبحالتون شماها همتون قوی هستید تو اجتماع همه مردم ایران قوی هستن به جز من من یه آدم تو سری خور هستم همیشه ...

5-یعد مثلا جالبیش اینه که تو کل روز بهش فکرمیکنم که کاشکی به طرف میگفتم اینا دارن هل میدن منو تخصیر من نیست که میام عقب ..این فکر همش میاد که چرا نمیتونم حتی یه جواب معمولی بدم که عقده ای نشم..میترسم دعوا کنن بریم کلانتری...یا اینکه کتک کار یبشه...

خیلی عقده ای دارم میشم

1++ این ترس نیست ولی میتوان ان را در بازه ی ترس قرار داد و ان هم ترس از رو به رو شدن با افراد است....

2++ بقیه هم که جواب میدهند به خاطر روی بالای انهاست........

3++ اسکل و بدبخت نیستی اما ساکت بودنت را این طور توجیه میکنم که شما حتما انسان کم حرفی هستی و این باعث کرویی شما میشود......

4++ و اینکه همه قوی هستند نه خیلی ها این مشکل رو دارند و شما یکی نیستی و گرنه الان شما از این روزگار فراری بودی....

راهکار سعی کن خیلی حرف بزنی و از کسی خجالت نکش و برای رفع ترست حرف خود را با خنده به خورد طرف بده......

به هیچ عنوان اینطوری فکر نکن ، به خدا منم عین تو هستم . پس فکر نکن تنهایی منم دقیقا مثل دو هستم . برای اینکه مبادا دعوایی چیزی بزن و کتک کاری پیش بیاد میترسم جواب بدم و همیشه با یه عذر خواهی تمومش میکنم . حتی اگر من تقصیر بار نباشم و طرف نفهم باشه . برای اینکه شرش رو از سرم ببرم .
    شما هم جواب دیگران را با خنده و مقصر نشان دادن همه الا خود و طرف مقابل خود و او را در یک جبه قرار ده.....

بیشتر به خاطر اعتماد به نفسه ( البته شاید من اشتباه کنم ) این مشکل اکثرا در پسرا دیده میشه و اینکه احتمالا شما تا به حال با کسی درگیر نشدی ( البته نشی بهتره ) و بحث جدی نداشتی.
    منم مثل شما بودم ، اما توی دوره خدمت از این رو به اون رو شدم...
    بهتره که از قبل به این موقعیت ها و بدتر از ایناش فکر کنی و با خودت دو دوتا چهار تا کنی ، که بدونی در چه موقعیتی چه کاری رو باید انجام داد .
    اعتماد بنفس نیست پر رویی است......

واقعا ارزش وجودی شما بالاتر از این حرفاست که به این حرف توجه کنی چه برسه به فکر جواب دادن باشی.
    این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...........
    پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود.....

17. 2 کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این حرف معلمای ما تو دبستان بود که میگفتن تو با ادب تر از اونی که به اونی مسخرت میکنه جواب بدی...
    پس بیخیال جواب دادن واجبه اما چطور جواب دادن شامل این توضیح بالا میشود...
    البته بگم اگر کسی (شاید جرات کنه) اینطوری با من صحبت کنه خدا میدونه چی جواب بگیره ولی واسه کسی که ماخوذ به حیاست و کم حرفه و کلا برای این تیپ آدمها جواب ندادن بیشتر از جواب دادن می ارزه کلا برو تو کار چپ چپ نگاه کردن و نگاه عاقل اندر صفیه.

19. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •