تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 405 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بوتان خیلی بهتره.
    چه جالب اصلاً فکر نمی کردم سایت خودمون هم چنین تاپیکی داشته باشه
    من باید تا فردا یه پکیج بخرم
    متراژ خونمون 64 متر هست.طبقه 13 و پنجره دوجداره.ضمناً به گرم بودن خونه هم خیلی حساسم یعنی چون بچه کوچیک دارم خیلی مهمه برام
    حالا موندم بوتان بخرم یا ایران رادیاتور.آخه یکی میگه بوتان صدا زیاد داره یکی می گه ایران رادیاتور!
    نظر شما چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    شما لطف دارید.
    اگر میخواید یک پکیج واقعاً کم صدا بخرید که رنج قیمتش هم بین 1500000 تا 2000000 تومان باشه و قصد خرید بوتان یا ایران و ایساتیس را ندارید. پیشنهاد میکنم پکیج دیواری RAY ری را بخرید که تکنولوژیش ماله کشور آلمانه و تازه وارد ایران شده کارخونش توی خوده تهرانه و توسط شرکتRAY ایران تولید میشه.من خودم کارکردش رو از نزدیک دیدم واقعاً نسبت به پکیج های هم سطح خودش خیلی کم صداست.و صفحه نمایش این دستگاه دیجیتالیه و مجهز به سیستم عیب یاب الکترونیکی.
    متشكرم.. تلفنشو چه جورى ميتونم پيدا كنم؟چند هزار براى 125 متر بنا خوبه؟به دليل جديد بودن خريدش ريسك نداره؟!
    اطلاعاتى كه راجع به ايران رادياتور,ايساتيس و بوتان دادم فقط تو اينترنت خوندم, شما كه حرفه اى اين كار هستيد چى را پيشنهاد ميكنيد با توجه.به اينكه پكيج تو بالكن اتاق خوابه؟اينا كه گفته بودم درسته؟
    خدا خيرتون بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام علیکم سلام علیکم سلام علیکم
    بهترین نفر برای راهنمایی همین آقای تعمیرکاره.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما لطف دارید.
    سلام علیکم سلام علیکم سلام علیکم
    بهترین نفر برای راهنمایی همین آقای تعمیرکاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام و تشكر از دوستاني كه با دلسوزي و حوصله پاسخ سوالات را ميدهند بخصوص جناب اقاي تعميركار1
    براي نصب سختي گير ظاهرا نوع مغناطيسي مطمئن تر و كاراتر است چه ماركي پيشنهاد ميكنيد و قيمت تقريبي ان چند است؟

داره خودمونی میشه umsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    میشه بگید به پکیج بوتان بنستر پرو 30k چهار تا رادیاتور وصل کرد که دو تا از اونا توی طبقه دوم هست. به نظرتون پمپش میکشه یا باید از دو تا پکیج استفاده کرد؟ رادیاتورهای بالا هم حدود 2/5 متر بالاتر از پکیج میشه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با دفتر شرکت ری 77500610 تو تهران تماس بگیرید.و در مورد نحوه خرید اطلاعات مورد نیاز را ازشون بگیرید.نه مطمئن باشید پکیج خوبیه وخیالتون راحت باشه.این دستگاه قابلیت نصب توی بالکن را هم داره و از این بابت هم هیچ مشکلی نداره.
    شما باید یک پکیج 24 هزار بگیرید.
    متشكرم.. تلفنشو چه جورى ميتونم پيدا كنم؟چند هزار براى 125 متر بنا خوبه؟به دليل جديد بودن خريدش ريسك نداره؟!
    اطلاعاتى كه راجع به ايران رادياتور,ايساتيس و بوتان دادم فقط تو اينترنت خوندم, شما كه حرفه اى اين كار هستيد چى را پيشنهاد ميكنيد با توجه.به اينكه پكيج تو بالكن اتاق خوابه؟اينا كه گفته بودم درسته؟
    خدا خيرتون بده

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله راحت جواب میده و اصلاً مشکلی نداره . فقط سعی کنید روی تمام رادیاتورهای طبقه بالا حتماً ایرونت نصب کنید.
    سلام.
    میشه بگید به پکیج بوتان بنستر پرو 30k چهار تا رادیاتور وصل کرد که دو تا از اونا توی طبقه دوم هست. به نظرتون پمپش میکشه یا باید از دو تا پکیج استفاده کرد؟ رادیاتورهای بالا هم حدود 2/5 متر بالاتر از پکیج میشه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سختی گیر های مغناطیسی کاسپید یا سختی گیرهای ایمر گاس هردوشون هم خوبه. مطمئاً این نوع سختی گیرها دردسرهای سختی گیرهای پلی فسفات را نداره .
    با سلام و تشكر از دوستاني كه با دلسوزي و حوصله پاسخ سوالات را ميدهند بخصوص جناب اقاي تعميركار1
    براي نصب سختي گير ظاهرا نوع مغناطيسي مطمئن تر و كاراتر است چه ماركي پيشنهاد ميكنيد و قيمت تقريبي ان چند است؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با توجه به سایز و اندازه های سختی گیرهای مغناطیسی بین 35 تا 70 هزار تومان.
    سلام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •