خیر. رایتل اپراتور تلفن همراهه . فقط اینترنت 3G هم ارائه میده!
خیر. رایتل اپراتور تلفن همراهه . فقط اینترنت 3G هم ارائه میده!
توجیه مدیر عامل رایتل در خصوص دزدی های این اپراتور: سرعت اینترنت رایتل افراد در حین استفاده جذب سرعت بالای آن میشوند و فراموش میکنند چه حجمی مصرف کردهاند.!
اینجاست که باید مثل رمضون در پایتخت 3 گفت Wo0o0o0o0W !
چقدر مسخره !! 30 تا سرعت کجاش آدم رو حیرت زده میکنه که آدم یادش میره چقدر از هزینه هاش کم کرده !!!
چرا برای 1 مگ 80 تومن کم میکنه در حالیکه طبق تعرفه خودشون باید 50 تومن کم کنه نه 80 تومن!!!
مصرف ازاد اینجوری هر گیگ میشه تقریبا 80 هزار تومن !!!![]()
طرف بره ننه باباشو گول بزنه با این حرفاشواقعا تو هیچ مملکتی این حرفای خنده دار رو نمیشونید قدرشو بدونید
![]()
دوستان من وایمکسم 3 روز دیگه تموم میشه .
استفادم فقط واتس اپ هست با رایتل کارم راه میافته ؟؟؟!
فقط میخوام مثل ایرانسل نباشه که یه پیام میدی 10 دقیقه بعد میره (مثلا واتس اپ) .
میخوام قعطی نداشته باشه رایتل بگیرم خوبه ؟؟! همین 128 با یک گیگ 13500 برام مناسبه !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
مثل ایرانسل نیست پایداری سرعتش بهتره,ولی چندین برابر وایمکس شما حساب کنی قیمتش بیشتره.
سلام دوستان
من چند روز پیش سیم کارت رایتل گرفتم .الان دارم از 500 مگ اینترنت هدیه اش استفاده می کنم. میخوام بدونم این بسته هدیه سرعتش چنده؟ سرعتش برا من خیی کمه! سرعت دانلودم متغیر از 5 کیلو بایت تا25 کیلو بایت.برا همه 128 همینه؟در ضمن یالای گوشیم به جای 3g حرف H میاد.اون دلیلش چیه؟
منطقه ای که شما ازش استفاده می کنی شلوغ هست نوسان سرعت بخاطر اینه بعضی مناطق از سرعت رایتل راضی نیستند. H مخفف HSPA هست که برای نسل سوم موبایل استفاده میشه
سرعت دانلود شما الان باید روی 32کیلوبیت در ثانیه باشه
تا وقتی این 3g انحصاری دست رایتل باشه همیجوری گرونفروشی میکنه مثل زمانی که سیم کارت تلفن همراه انحصاری دست مخابرات بود و یک سیم کارت قیمتش یک میلیون تومن بود
آره... من که 6تا سیم رایتل دارم اعم از اعتباری و دایمی بخاطر همین قیمت بالای اینترنتش انداختمشون گوشه کمد اصلاً استفاده نمی کنم! چقدر دیگه دزدی... 2گیگ اینترنت 1مگ رو میفروشه 34500تومان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)