راستی بچه ها کارت AGP 7800GS 256MB از Club3D با گارانتیه EHTEMAM وارد شده
کسی قیمتی چیزی داره برداره بذاره
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها کارت AGP 7800GS 256MB از Club3D با گارانتیه EHTEMAM وارد شده
کسی قیمتی چیزی داره برداره بذاره
اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریار جان .... میگم مگه نمیشه از همون خود سایت رایان صبا سفارش داد ؟؟؟ تا بیارند واسش ؟نوشته شده توسط Shahryar_NEO
--------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه ي دوستان عزيز....مي خواستم بپرسم با 340000 تومان چه سي پي يو و مادربورد و گرافيك كارتي بخرم.......
يه پيشنهادم دارم كه به صورت زير است:
cpu:amd35000
graphic:geforce 7300 gt sli
mainboard:k8ns sli
البته من اين سيستم را فقط براي بازي مي خوام رم كامپيوترم هم 512 است......مي خواستم ببينم بهتر نيست يه
مادر برد يا سي پي يو ارزان تر بردارم و يه كارت گرافيك بهتر بردارم يا يه رم 512 ديگه
در حال حاضر هم موفق به پيدا كردن مادر بورد گفته شده نشدم و بهم پيشنهاد دادن كه به جاي مادربوردي كه گفتم يه مادر بوردasus a8n5xx بردارم....به نظرتون چطوره؟
راستي اين بحثو دوباره مطرح كردم چون لازم ديدم چند تا نكته رو بگم....پاور كيس من 300 است...گفتم بگم شايد با اين سيستمي كه گفتم نكشه....ضمنا مانيتورم هم قديميه و رزوليشن 1200×1600 را نمي كشه چون يه مقاله خوندم كه سيستم هاي اس ال اي به اين دو موردي كه گفتم احتياج داره....پس بهتر نيست يه مادر بورد ارزونتر بردارم با يه گرافيك بهتر مثل جيفورس6600 يا اگه تونستم 6800 چون از 7300 جي تي بهترند
دوست عزیز 3800 بگیر چون با 3500 ،10هزار تومن اختلاف قیمت داره.
سلام شهريارنوشته شده توسط Shahryar_NEO
خيلي ممنون از توجه ات.
ببين اين چيزيه كه تو دفترچه اش نوشته:
1-1 Mainboard Specification
1-1.1 Processor
• Supporting AMD Athlon™ Thunderbird processor up to 1.5GHz or above.
• Supporting AMD Duron™ processor up to 1.2GHz or above.
• Supporting 200MHz & 266MHz FSB bus.
• Supporting Processor VID(voltage ID) and FID(Frequency ID) auto
detection.
• Supporting Atholon™ XP Processors.
البته اون وقت كه من اين مادربرد رو خريدم(??/7/1381) BARTON هنوز نيامده بود.
بقيه دوستان نظري ندارند؟
گر چند می دونم جواب گرفتن توی این تایپیکهای زیر مجموعه کمی طول می کشه و دوستان کمتری می بینند ولی فقط برای رعایت قوانین سایت تایپیک جدید ممنوع
اما سوال من یک پرینتر لیزری سیاه و سفید می خوام نظرم روی اچ پی 1020 است ولی دوستی سامسونگ 1610 را پیشنهاد داده که قیمتش حدود 20000 تومان پایینتر است
از نظر کارایی و کیفیت کدوم بهتر است کدام را بخرم برای کار می خوام
یا حق
با سلام به همه دوستان
طبق نظر بيشتر دوستان بنده بالاخره سيستم زير را خريدم. قیمت قطعات را به تومان نیز نوشته ام.
CPU: AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3800+ (512MB Cache). 112000
M.B: GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA+1394). 92000
HDD: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer. 72000
RAM: KINGSTON-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB). 95000
حال چند سوال دارم. اول اینکه آیا به قیمت واقعی این قطعات را خریداری کرده ام؟
دوم اینکه چگونه بفهمم که قطعات اصلی هستند و تقلبی نیستند؟
سوم اینکه من این اولین سیستمی هست که جمع می کنم. لطفا مرا برای بستن و راه اندازی آن راهنمایی کنید. آیا به وسایل دیگری اعم از کابل و... نیازی هست یا نه؟
عزيزم اگه بلد نيستي كيس را ببندي بده برات يكي ببنده خيلي بهتره ...
خيلي خوبه آفرين قطعات خيلي خوبي برداشتي با قميت متناسب...
مباركت باشه...
شهريار
عزيزم رايان صبا را شما يه بار زنگ بزن و بپرس اين همه حرف كه نداره كه...نوشته شده توسط g A B R I E L
قربانت شهريار![]()
عزيزم شما يه بار زنگ بزن بهش ببين چه طوره ديگه...نوشته شده توسط g A B R I E L
قربانت شهريار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)