کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه که برای پزشکی آزاد تهران حدودا چه درصدایی رو باید زد؟
کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه که برای پزشکی آزاد تهران حدودا چه درصدایی رو باید زد؟
این واسه پزشکی
واسه دارو سازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم واسه دندانپزشکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosein29; 02-11-2011 at 19:07.
برای عربی همگامان چطوره ؟
کتاب جامع عربی کنکور-انتشارات همگامان
سلام دوستان
اين پست واسه كساييه كه سال دومه كنكورشونو و كتاباي قديم ادبيات رو دارن كه منبع كنكور 90 بود!
همونطور كه ميدونين تستاي لغت كنكور فقط و فقط از واژه نامه ي آخر كتاب مياد!
مثلا 3تا تست كنكور رياضي امسال كه تست اول كاملا از واژگان سال 2، تست دوم از واژگان سال 3 و تست سوم هم از واژگان پيش اومده بود! راستي اگه كسي ميدونه چرا اين خيلي سبز كتاب هفت خوان لغتش درس به درسه بهم بگه
كتاباي امسال تو قسمت واژه نامه يه سري تغييراتي داشتن! البته هيچ لغتي اضاف نشده فقط حذف كردن! خواستم بهتون بگم كه بعضيارو الكي حفظ نكنين!
ليست حذفيات سال 2 :
آكروبات - آكروباسي - التهاب - بناگوش - دارالطباعه - ديوار صوتي - راديواكتيويته - رواق - زاويه - شمسه - غرفه - فركانس - گوشواره - مقرنس - موجي شدن
ليست حذفيات سال 3 :
سيال - شيلينگ - قاصدك - لمحه
ليست حذفيات سال 4 :
COMING SOON![]()
تو آزمونای قلمچی اگه 2 بار غیبت کنی حذف میشی؟؟؟
نه کی گفته من که پارسال بودم اینجوری نبود حالا امسالو نمیدونم ولی فک نکنم. اینجوری که نمیشه
يادش بخير پارسال همين موقع كتاب تست ميخونديم و امسال تو دانشگاه بايد تشريحي بخونيم. همش خوبن. ولي واقعا كنكور خاطره خوبي بود.
خب طبق قولي كه داده بودم و گفتم حداقل يك سال ديگه با پي سي خواهم بود، حالا كه وضعيت درسا يكم روبه راه شده اومدم تا در حد توانم راهنمايي كنم.
كساني كه بورسيه شدن آره ولي كساني كه خودشون با هزينه خودشون ثبت نام كردن خير حذف نمي شن.تو آزمونای قلمچی اگه 2 بار غیبت کنی حذف میشی؟؟؟
این کارنامه یکی از دوستانه پزشکی آزاد تهران سال 90
اینم ماله یه نفر که پزشکی آزاد قم رو زده بود ولی قبول نشده بود به تفاوتای درصدا دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم توصیه هایی راجه به انتخاب رشته و سوال جوابایی راجه به تراز دانشگاه آزادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ودر اخرم یه چن تا توصیه از منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته که سوالایه دانشگاه ازاد به نسبت سراسری یکم اسونتره اما واسه قبول شدن تو رشته هایی مسه دارو دندون و پزشکی واقعا باید خوند خوب اگه سوالی آسون باشه واسه همه آسونه اوناییم که تو دانشگاه ازاد این رشته هارو قبول میشن واقعا درسخونن پس واسه قبول شدن تو رشته هایی مسه رشته هایه بالا باید خیلی تلاش کنید ویه چیزه دیگه درسته که زیستو شیمی درسهایه مهمیه اما دانش آموزایه متوسط به بالا اکثرن تو این درسا قوین سوالایه دانشگاه ازادم یه جوریه که اکثرن این درسارو مسه هم می زنن میمونه ریاضی وفیزیک که به نظره من رقابت میفته تو این درسا خصوصا ریاضی پس این درسارو فراموش نکنید به درسایه عمومی هم خیلی اهمیت بدین خصوصا ادبیات و عربی که جون ضریبشون بالاست یه سوال میتونه خیلی شمارو جلو بندازه
به امیده موفقیت واسه شما و همه ی دوستان خصوصا بچه های p30world![]()
Last edited by hosein29; 02-11-2011 at 22:45.
زیاد فرقی نداره!
اگه سبز داری سبز رو بخون! اگه نداری مبتکران بخر
نه این جوری نیست! الکی می گن!
مثلا روز اولی که پشتیبان بهم زنگ زد گفت اگه 2 جلسه غیبت کردی از لیست دانش آموزان حذفت می کنم! که الکی بود! ولی نگفت که چند دفعه جواب تلفنش رو ندم از لیست حذفم می کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)