تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 280 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نکته ای که خوب نیست اینه که در دفاع بازیکن نداریم ، و نکته ای که خوبه اینه که دنیزلی در همین پرسپولیس شرایط سخت تر از این رو داشته سابقا در پست دفاع ، و احتمالا خاطرمون میاد زمانی که از کریم باقری در قلب دفاع بازی میکرد به علت بسته بودن دست دنیزلی و ... /

مطمئنا با یک بازی نمیشه قضاوت کرد ، اونهم در مورد دنیزلی که میدونیم چه تواناییهایی میتونه تزریق بکنه به تیمش /

اون دسته از تماشاگران هم که دایی رو تشویق میکنند یا هوس 5 باخت پشت سرهم کردند دوباره ، یا هوس 13-14 تساوی پی درپی

در مورد برخی بازیکنان :

معمارزاده : حالا شاید خودش بفهمه دلیل نیمکت نشینیش چی بوده تا اینجای فصل /

بادامکی : پاره ای اوقات خیلی خوبه که در این مواقع پرسپولیس هم خیلی خوب بازی میکنه ، اکثر اوقات هم خیلی بد بازی میکنه که پرسپولیس هم خیلی خوب نمیتونه بازی بکنه ، کلا با این نوسان زیاد و این مدت زیادی که در پرسپولیس هست به نظرم در مجموع نتونسته حتی 50 درصد بادامکی ابومسلم باشه /

مازیار زارع : دوره ی این چنین هافبک های دفاعی ایستا در فوتبال به سر اومده ، میتونیم زوج آندو - رحمتی در استقلال رو مثال بزنیم و با زوج زارع - بادامکی مقایسه کنیم /

مهرداد اولادی : کاملا و بوضوح ناآماده /

کاظمیان : به نظر داره به اواخر راه نزدیک میشه /

غلامرضا رضایی : هیچی !

البته شاید به طور مثال اگر اون پنالتی کیا تبدیل به گل میشد شاید مسیر بازی عوض میشد اما نمیشه بر مبنای اما و اگر قضاوت درستی ارائه داد ، اما دنیزلی در اولین گام متوجه شد که این تیم خیلی کار باید بشه روش و برخی بازیکنها واقعا به اولتیماتوم نیاز دارند برای رسوندن خودشون به سطح مطلوب .

به هرحال منتظر میمونیم تا ببینیم مصطفی پاشا در ادامه ی راه چه میکنه /

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

دوست عزیز صحبت های اون گزارشگر چه ربطی به حواشی پرسپولیس داره ؟!
    این حواشی و افت فاحش توسط بازیکنان - مدیریت و کادر فنی ایجاد شده...انقدر هم با این قضیه بد و ابتدایی برخورد شد که باعث شده این قضیه شدت بیشتری هم پیدا کنه.
    شده مثل یک باتلاق برای پرسپولیس که همینطور داره پرسپولیس رو میبلعه و پایین میکشه.
    عدم مدیریت درست و حسبی این قبیل حواشی نتیجه اش شده این چیزی که داریم می بینیم و فکر نکنم ربطی به گزارشگر انرلی داشته باشه.
    فعلا که پرسپولیس از خودی ها ضربه میخوره

این تیم با این شرایطی که دیده میشه مثل این که خیلی کار میبره تا راه بیافته...از اونجایی که دنیزلی مربی بزرگیه امیدوارم بتونه پرسپولیس رو زودتر از این شرایط نجات بده.
    فکر کنم تنها امید همه پرسپولیسی ها دنیزلی باید باشه...امیدوارم موفق بشه.
    داداش محترم من حرف از اینی که هیچ مشکل مدیریتی و فنی و ... نداریم هیچ جای حرفام زدم ! هیچ جاش هم نگفتم همه حاشیه ها سر این تشویق هست،

وقتی بعد گل ملوان، تماشاچیای ملوان دارند شعار علی دایی ( و بعد هم حتی استیلی دادند) و گزارشگر بازی فقط میخنده و با خنده میگه دوباره شعار علی دایی توی ورزشگاه ها شروع شد و کسی که از نزدیک داره میبینه که اینو تماشاچیا خودشون میگند و وسط خنده هاش نه تنها هیچ اشاره ای نمیکنه به این قضیه بلکه با خنده هاش جهت دار حرف میزنه و بعد گل دوم هم شروع میکنه میگه مثل بازی اول و ... رو من بهش گیر میدم؛ حالا از نظر شما مشکلی نیست دیگه خود دانی و این هیچ ارتباطی به بقیه مشکلاتی که توی تیم داریم (مثل فنی و مدیریتی و بازیکن و ... ) نداره چون به هیچ وجه دوست ندارم با شعار دادن علی دایی ( از نظر من ناموفق = امیدوارم این سری تو این مورد جهت گیری نکنی) بخوان سنگ بندازن جلو تیم و دنیزلی چون واقعا درد آوره اگه توی بازیای بعدی وقتی تا یه توپ دوباره بیاد روی دروازه از همون اول بازی این بدبختیا شروع بشه و کار حتی به تشویق تو سالن شنا! هم بکشه.

3. 5 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض دنیزلی: ۵ هفته زمان می خواهم تا پرسپولیس را بسازم

مصطفی دنیزلی پس از شکست پرسپولیس برابر ملوان گفت: ما برای این بازی با مشکلاتی روبه‌رو شدیم. مسیری که باید ۴ ساعته طی می‌کردیم را با یکی دو ساعت تاخیر عملی کردیم و این مسئله باعث شد برنامه‌هایمان با تاخیری دو ساعته روبه‌رو شود. پس از اینکه این اتفاق افتاد دیگر زمان برای تغییر برنامه نداشتیم.

دنیزلی درباره این شکست گفت: من تازه به پرسپولیس آمده‌ام و تازه کارمان را آغاز کرده‌ایم. مشخص بود که با این شرایط نمی‌توانیم ملوان را شکست دهیم. برای اینکه به تیمی ایده‌آل و آن چیزی که مدنظرم است، برسم به ۵ هفته وقت نیاز دارم. ملوان برای این بازی بهتر از ما بود و انگیزه بیشتری داشت. فقط با یک پنالتی می‌توانستیم نتیجه را عوض کنیم که این پنالتی هم از شانس‌مان گل نشد و به آن چیزی که می‌خواستیم نرسیدیم.

وی افزود: جا برای کار زیاد داریم. بازیکنان من برابر ملوان تلاش زیادی کردند اما تلاش‌ آن‌ها کافی نبود. این بازی نشان داد که ما هنوز خیلی جای کار داریم و باید زیاد کار کنیم.۱۶ بازی دیگر در پیش داریم و باید برای آنچه می‌خواهیم برسیم، همه چیز را امتحان کنیم. ۸ تیم دیگر جلوی ما هستند. آنچه مسلم است باید خیلی بیشتر کار کنیم و مطمئنا می‌توانیم در هفته‌های آینده بازی‌های بهتری انجام دهیم و به رتبه‌های بالاتر صعود کنیم.

سرمربی ۶۱ ساله پرسپولیس در ادامه درباره بازیکنان جدیدی که پرسپولیس جذب کرده گفت: می‌خواستم یکی، دو تغییر داشته باشیم. ما با جدایی حقیقی نیاز به یک دروازه‌بان جدید داشتیم که حسین هوشیار را به تیم آوردیم. مهدوی‌کیا را هم گرفتیم که بازیکنان از تجربیات او استفاده کنند.

"ایسنا"

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض بالاخره استیلی هم تشویق شد

در حالی که دیگر حمید استیلی سرمربی پرسپولیس نیست اما تماشاگران در نیمه دوم مسابقه علی دایی را تشویق کردند.

دقایقی بعد نیز شمار دیگری از تماشاگران حمید استیلی را تشویق کردند آن هم در حالی که مصطفی دنیزلی اکنون سرمربی پرسپولیس است. این تشویق‌ها از سوی تماشاگران ملوان صورت گرفت.

استیلی در ۱۷ هفته‌ای که در نیم فصل اول لیگ سرمربی پرسپولیس بود به ندرت تشویق شد اما امروز در حالی که در این تیم هیچ سمتی ندارد تشویق می‌شود.

"فارس"

6. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت که علی دائی سر مربی تیم بود پرسپولیس هر شهری میرفت بازی کنه مردم اون شهر میگفتند دائی باید برق... حالا که دائی رفته همه شعار میدن علی دائی . پرسپولیس از هیچی شانس نیاورد وقتی اون خیابانی استقلالی بعد از بازی اس با سپاهان میگه استقلال پرتماشاگر ترین تیم ایرانه چی میشه گفت.
    هر چی گزارشگر استقلالیه ریخته تو تلویزیون و داره نا عادلانه گزارش میکنه.
    عزیزای پرسپولیسی بیایند استادیوم و پرسپولیس رو تشویق کنید نه بگید علی دائی و نه بگید استیلی الانه که تیم نیاز به حمایت داره.
    ایشاالله پرسپولیس به روزای اوجش برگرده...

8. 4 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوست عزیز خیلی جمله جالبی گفتی ....ضمنا خیابانی با استناد به اخرین رای گیری همچین حرفی رو زد شما هم یکم عادلانه صحبت کن

10. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز خیلی جمله جالبی گفتی ....ضمنا خیابانی با استناد به اخرین رای گیری همچین حرفی رو زد شما هم یکم عادلانه صحبت کن
    دوست گلم درباره آخرین نظر سنجی و اینکه دوستان استقلالی عزیز این روزها دائم در مورد اون حرف میزنن:
    نمیشه به یک نظرسنجی اونم در روز باخت پرسپولیس به استقلال اونم در شرایطی که بالای 90 درصد طرفدارای پرسپولیس از تیمشون ناراضی بودن اعتماد کرد

یک مثال
    من به همراه بعضی از اقوام و دوستان بازی رو نگاه میکردیم مجموعا 9 نفر که همه هم پرسپولیسی بودیم اما هیچکدوم در اون رای گیری شرکت نکردیم

به نظر من این قهر آگاهانه با تیم نشوندهنده هوشمندی پرسپولیسیهای سراسر کشور بود

اما بعد از اومدن دنیزلی در برنامه نود دیدین که باز هم بودن نام یک پرسپولیسی در بین گزینه ها کافه تا بیشترین رای به اون سمت سرازیر بشه که البته گاهی اوقات غیر منطقی هم میشه
    نمونه اش گل بادامکی که بدون توجه به زیبایی چند گل دیگه اول میشه که البته این بی منطقی آگاهانه هم هوشمندی طرفدارای پرسپولیس رو نشون میده که دوباره از تیمشون حمایت کردن

در مورد تشویق دوباره دایی هم باید بگم مطمئنا بیش از 90 درصد پرسپولیسیهای سراسر ایران حاضرن 10 باخت هم بیارن اما تا فصل بعد منتظر تیم اصلی دنیزلی بمونن
    وقتی این تشویقها تموم میشه که تماشاگرای مثلا تهرانی دوباره به ورزشگاه برن و سکوها رو پر کنن

تعداد بالای تماشاگر به عده کمی که معلوم الحال هستن اجازه نمیده سلیقه شخصیشون رو تحمیل کنن تا زمانی که تماشاگرای تیم در ورزشگاه 5 یا 6 هزار نفر هستن صدای این افراد کم بیشتر به گوش میرسه

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زیاد نا عادلانه هم صحبت نکرد دوستمون!
    کاری به یهو پرسیدن و تاکید جواد خان نداریم، خود جواد خان باید میدونست که آمار تو اون بازی به نفع پرسپولیس بود و بعد از گل ها بود که به قول یوسفی یه قهر دیپلماتیک پیش اومد و آمار چرخید واسه استقلال. در مورد معلوم الحال بودن خیابانی هم همین بس که وقتی مظلومی دیروز گفت که ما میخوایم بریم واسه 2 تا جام؛ در اومد گفت انشالله که به خواسته و آرزوتون میرسید!

اینجا هم تاپیک پرسپولیس هست و جای مجادله با هم وطنان و استقلالی ها نیست انشالله تا 14 بهمن که ما وضعیتمون به سر و سامان خواهد رسید و موقع اون دربی که پرسپولیسی ها پشت تیمشون باشند باز، آمار واقعی همچون همیشه خودش رو نشون میده.
    پس تا اون موقع باید صبر کنیم فقط که شرایط نشون میده

اونوقت که علی دائی سر مربی تیم بود پرسپولیس هر شهری میرفت بازی کنه مردم اون شهر میگفتند دائی باید برق... حالا که دائی رفته همه شعار میدن علی دائی . پرسپولیس از هیچی شانس نیاورد وقتی اون خیابانی استقلالی بعد از بازی اس با سپاهان میگه استقلال پرتماشاگر ترین تیم ایرانه چی میشه گفت.
    عزیزای پرسپولیسی بیایند استادیوم و پرسپولیس رو تشویق کنید نه بگید علی دائی و نه بگید استیلی الانه که تیم نیاز به حمایت داره.
    ایشاالله پرسپولیس به روزای اوجش برگرده...
    دقیقا, شعارهایی که به قول فردوسی پور از دایی خواسته میشد که باید حرکات موزون انجام بده و ... و همینطور 6 فروردین 88 (فکر کنم) و اینکه 100 هزار نفر چطور تمام خانواده دایی رو توی بازی با عربستان فحش میدادند رو یادمون نرفته. دایی با پرسپولیس برگشت و محبوبیتش رو دوباره بدست آورد؛ کسی هم هیچ مشکلی با دایی نداره؛ واسه ما جام آورد و احترامش به عنوان یه پرسپولیسی برای همه واجب ( حالا یکی موافق هست باهاش و یکی نیس مثل من) ؛ مشکل با شخص دایی نیست؛ مشکل اینه که الان که به اندازه کافی خودمون بدبختی داریم, نیایم آتو بدیم دست یه عده معلوم الحال توی استادیوم و یه عده گزارشگر که بخندند به ما. الان وقته حمایت پرسپولیس تو ورزشگاه هاست نه اذیت کردنش؛ اینطوری باقی مشکلات هم کم کم حل میشه.

داشتم عکسامو میدیدم؛ برگشتم به خاطرات؛ یادم میاد سالی که کنکور داشتم و درست موقع امتحان هندسی تحلیلی پیش دانشگاهی بود؛ با بابام از اصفهان میومدیم تهران. بازی با الغرافه و بنیاد کار رو اومدیم. دلم گرفت دل تنگ اون روزی شدم که استادیوم رو دوباره اینطوری واسه پرسپولیس ببینم نه مثل این 2 ، 3 سال گذشته ؛ همه یکدل واسه پرسپولیس. این عکس مال روزی بازی با بنیادکار هست (حجمش یکم بالاست) ، اما ته دلم میگه مصطفی پاشا ما رو میتونه دوباره دور هم جمع کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by satttanism; 07-01-2012 at 17:53.

14. 7 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض ناگفته‌‌های حقیقی پیش از ترک ایران در گفت‌وگو با فارس

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعضی از بزرگ‌ترهای تیم که از آنها توقع داشتم، با من خوب تا نکردند. علیرضا حقیقی روز شه شنبه برای حضور در تیم روبین کازان راهی روسیه می‌شود. وی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره این موضوع و سایر مسائلی که درباره‌اش وجود دارد صحبت کرد.
    فارس: چند سال است که در پرسپولیس هستی؟
    حدود ۱۱ سال است که در پرسپولیس توپ می‌زنم. روزهای تلخ و شیرین زیادی داشتم اما افتخار می‌کنم بازیکنی بودم که ۱۱ سال پیراهن قرمز را بر تن کردم.
    فارس: ‌از روزهای تلخ و شیرین‌ات بگو.
    در گذشته روزهای تلخ چندانی نداشتم و روزهای شیرین‌ام بیشتر بود. من دو قهرمانی‌ با پرسپولیس آورده‌ام. البته من قطره‌ای بودم در دریای بزرگ پرسپولیس و اگر اتفاقی افتاده با دعای هواداران و تلاش بازیکنان بوده است اما امسال سخت‌ترین سال‌های فوتبال زندگی‌ام بود که به هرحال برای من تمام شد چون در حال جدا شدن از پرسپولیس هستم.
    فارس: فکر می‌کردی که یک روز به روبین کازان بروی؟
    صددرصد فکر می‌کردم. اگر فلش‌بکی به مصاحبه‌های قبلی من بزنید متوجه خواهید شد که لژیونر شدن یکی از اهداف من بود. حالا هم خدا کمک کرد و در سن ۲۳ سالگی با برنامه‌ریزی که داشتم می‌خواهم به یکی از تیم‌های معتبر اروپا بروم. این برایم یک افتخار است.
    فارس: به نظرت در پرسپولیس موفق عمل کردی؟
    فوتبال بالا و پائین دارد. به نظر من فوتبال مثل یک ضربان قلب است و هیچوقت مستقیم رو به جلو نمی‌رود بلکه بالا و پائین دارد. شما خودتان می‌دانید مسائل ریز و درشتی بود که با آن دست و پنجه نرم کردم. تحت فشار بودم اما شانه خالی نکردم و این هم به خاطر خواست خدا بود. در این بین پدری داشتم که مثل کوه پشت سرم بود و در کنار آنها دوستان بسیار خوب و دوست‌داشتنی داشتم اما متاسفانه برخی‌ها هم بودند که خیلی اذیتم کردند.
    فارس: منظورت چه کسانی است؟
    خیلی‌ها بودند که درباره من بد نوشتند. من از آنها از صمیم قلب سپاسگزارم چون هرچه می‌نوشتند و انتقاد می‌کردند؛ تند و یا غیر منصفانه و یا اگر من را تخریب می‌کردند انگیزه‌ام بیشتر می‌شد و همین موضوع باعث پیشرفت من شد و از آنها کمال تشکر را دارم چون به من کمک زیادی کردند. از آنهایی هم که برای من خوب نوشتند تشکر می‌کنم. در فوتبال همه چیز زنجیروار به یکدیگر متصل است. مطبوعات، صدا و سیما و خیلی از مسائل دیگر. مطبوعات سهم عمده‌ای برای موفقیت یک نفر دارند. به هرحال آنهایی که به من روحیه دادند از آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم با درخششم جواب محبت‌شان را بدهم.
    فارس: خیلی از انتقادها بخاطر گل‌های خورده تو در نیم فصل اول بود...
    متاسفانه در یکی از رسانه‌ها سهواً اشتباهی شده بود و نوشته بودند من در نیم فصل اول که ۱۷ بازی است در ۱۴ مسابقه به میدان رفتم و ۱۹ گل خوردم که این طور نیست من در ۱۴ بازی ۱۴ گل خورده‌ام و در ۳ بازی هم نبودم.
    فارس: اما این آمار خیلی خوبی نیست، چرا قبول نداری؟
    نمی‌خواهم اسم کسی را بیاورم. شما استقلال را نگاه کنید در ۱۷ بازی ۱۷ گل خوردند من در ۱۴ بازی ۱۴ گل خورده‌‌ام اما فشار روی من در نیم فصل بسیار زیاد بود. می‌خواستند من را خراب کنند. اگر منصفانه نگاه کنید مشخص می‌شود که من خوب بوده‌ام. درست است که حقیقی همیشگی نبوده‌ام ولی عملکردم طوری نبود که من را تخریب کنند. باز هم از آنهایی که من را زدند و تخریب کردند تشکر می‌کنم.
    فارس: شنیدیم برخی بازیکنان پرسپولیس انتقادهای زیادی از تو داشتند، درست است؟
    ما یک تیم هستیم و از بزرگتر‌های تیم همیشه انتظار داریم. متاسفانه بعضی از بزرگ‌ترهای تیم که از آنها توقع داشتم، با من خوب تا نکردند ولی من همیشه احترام بزرگتر خود را نگاه می‌دارم و این موضوع را ثابت کردم. سر من پائین است و برحسب اینکه باید مقابل بزرگ‌تر‌ها سکوت کنم لام تا کام حرف نزده‌ام. خیلی جاها متهم نبودم اما من را متهم کردند.
    فارس: واقعا با معمارزاده مشکلی نداشتی؟
    با کدام کارش می‌گوئید.
    فارس: کلا...
    من با شخص او مشکلی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت اما با کارهایی که انجام می‌داد، مشکل داشتم. نمی‌خواهم مسائل را باز کنم. من در حال رفتن هستم تا راه برای میثاق باز شود و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.
    فارس: چرا در مطرح شدن بحث ترانسفر تو برخی‌ها مشکلاتی ایجاد کردند و گفتند این موضوع دروغ است؟
    نمی‌دانم، از کسی هم توقعی ندارم، هرکس برای من خبر واقعی نوشت، مدیون خدای خودش است چون در قبال یک جوان حقایق را نوشته است. می‌دانم اگر غیر از من کسی بود مطبوعات این مسائل را بزرگتر نشان می‌دادند اما ناراحتی من این است که وقتی این خبر اعلام شد، در همین رسانه‌های خودمان انگار با یک نفر اجنبی می‌خواهند برخورد کنند. اصلا تصور می‌کردند من برای کشور دیگری هستم و آن برخوردها را با من انجام دادند. همه نوع خبر را در رسانه‌ها دیدم. نمی‌دانم پشت پرده این ماجرا چه بود اما آنها خودشان می‌دانند و خدای خودشان. خبر من را تکذیب کردند و گفتند می‌خواهد بازارگرمی کند. من تا الان دیده بودم وقتی بازیکن یک کشور ترانسفر می‌شود همه از او حمایت می‌کنند تا در کانون توجهات باشد اما من از شما می‌پرسم در قبال من اینطور بود؟
    فارس: نمی‌دانیم، خودت بگو.
    نه نبود. من ناراحتم، چون خیال می‌کردند از کره دیگری آمدم اما کاری نمی‌شود کرد. باز هم دستشان درد نکند. همه چیز مشخص شد و از خدای خودم تشکر می‌کنم که یار و یاور حقیقی بود و همه چیز را مشخص کرد. در آن شرایط سخت سکوت کردم و الان که این حرف‌ها را می‌زنم می‌خواهم قبل از رفتنم با مردم درددل کنم.
    فارس: آیا از کسی رخصت گرفته‌ای؟
    بله، از بزرگانی مثل عابدزاده و دایی اجازه گرفتم اما با بچه‌های پرسپولیس و هواداران روز دوشنبه خداحافظی خواهم کرد مخصوصا با دنیزلی که واقعا او را دوست دارم. او اولین بازی را در زندگی‌ام با پیراهن قرمز به من هدیه داد. هیچوقت محبت دنیزلی را فراموش نمی‌کنم.
    فارس: درست است که دنیزلی با رفتن تو مخالف بود؟
    جا دارد از سردار رویانیان، زارع و دنیزلی تشکر کنم. رویانیان و زارع در حق من مردانگی کردند. باشگاه پرسپولیس و دنیزلی با رفتن من مخالف بودند ولی آنها جلوی پیشرفتم را نگرفتند. من همیشه مدیون دنیزلی هستم و امیدوارم روزی بتوانم برای او همه چیز را جبران کنم.
    فارس: حالا که می‌خواهی راهی روسیه شوی، اطلاع داری که قرار است با تو چه برخوردی شود؟
    تا حدودی برخی از مسائل خبری را پیگیری کردم. تیترهای مختلفی را برای من در رسانه‌های روسی زده بودند که حقیقی ۲۳ ساله می‌خواهد به روسیه بیاید. من می‌خواهم به کشوری بروم که دروازه‌بانان بزرگی را تحویل فوتبال اروپا داده است. الان بحث حقیقی مطرح نیست، بحث ایران مطرح است. من دروازه‌بان ایرانی هستم که می‌خواهم به فوتبالی بروم که یاشین را تحویل فوتبال جهان داده، می‌خواهم به کشوری بروم که مهد دروازه‌بانان بزرگ فوتبال اروپا است. این یک افتخار برای کشورمان است. من آدمی نیستم که دنبال شهرت باشم چون ۲ سال نیست که در این فوتبالم بلکه ۱۱ سال است در سطح لیگ برتر توپ می‌زنم. دنبال شهرت و محبوبیت نیستم چون این موضوع را خدا به آدم می‌دهد. خدا را شکر آنقدر شهرت و محبوبیت دارم که تخریب‌ها باعث نمی‌شود دچار مشکل شوم. به نظر من عزت را آن بالاسری به آدم می‌دهد و خودش هم هر وقت بخواهد از آدم می‌گیرد.
    فارس: اما می‌گویند تو خیلی مغرور هستی؟
    قبول ندارم، کسی که با من دوست باشد می‌داند رفتار من چگونه است. می‌گویم وقتی خدا به من عزت می‌دهد تمام روزنامه‌ها و رسانه‌های ایران و جهان نمی‌توانند من را خراب کنند اما اگر خدا بخواهد حقیقی را اذیت کند مثل آب خوردن می‌تواند. من غرور ندارم، هر انسانی اخلاق خودش را دارد. یک نفر می‌خندد، یک نفر گریه می‌کند و یک نفر خاکی است. خدا شاهد است هر کس با من رفاقت کرده ضرر نکرده اما کسی که با من دو کلام حرف نزده می‌آید و می‌گوید حقیقی مغرور است. من در پرسپولیس کنار بزرگان زیادی بودم. اخلاق بزرگان را الگوی خود قرار دادم. شاید برخی از آنها اشتباه باشد اما باز هم می‌گویم هر فردی که با من دوستی کرد و حتی انتقادهای سازنده داشت، رفیق او بوده‌ام اما با کسانی که به دنبال تخریب و ضربه زدن به خاطر منافع خودشان بوده‌اند، خوب نبوده‌ام.
    فارس: چرا ۱۱ سال در پرسپولیس ماندی؟
    چون عاشق این تیم هستم و هیچوقت این تیم از قلب من جدا نمی‌شود. درست است که می‌خواهم به روبین کازان بروم اما روحم در پرسپولیس است و جسمم در روسیه. خیلی‌ها دنبال پول بوده‌اند و به خاطر شهرت و محبوبیت از این تیم رفتند و دست به خیلی از کارها زدند، اما من سرم را بالا می‌گیرم چون هیچوقت تصمیم اشتباه نگرفتم و همیشه تمام سعی و تلاش خود را کردم که دروازه پرسپولیس بسته باشد. حالا اگر خوب و یا بد بودم و زیاد یا کم کار کردم هواداران من را حلال کنند. چون تا همین حد از دستم کار بر می‌آمد اما این را می‌گویم که پرسپولیس را دوست ندارم بلکه من عاشق پرسپولیس هستم.
    فارس: با رفتن به روسیه به فکر نفر اول بودن در تیم ملی هستی؟
    کی‌روش در ایران نبوده که در این باره با او حرف بزنم اما مطمئن باشید این کار را خواهم کرد. به هرحال هدف هر فردی کمک به تیم ملی است. هر دروازه‌بانی بهتر باشد و کی‌روش صلاح بداند درون دروازه تیم ملی می‌ایستند. مهدی رحمتی هم نقش استاد من را دارد و امیدوار هستم بتوانم با رفتنم به روسیه به تجاربم را کنم و به تیم ملی کشورم در جام جهانی خدمت کنم.
    فارس: اصلا هدفت از رفتن به روبین کازان چیست؟ می‌خواهی در آنجا بمانی؟
    نه مطمئن باشید. هدفم فقط ماندن در روبین کازان نیست. می‌خواهم روبین کازان پلی باشد تا پیشرفت کنم و به سطح اول فوتبال اروپا برسم. البته روبین کازان گربه سیاه فوتبال اروپا و بارسلونا است. شما اگر دقت کرده باشید در این تیم بازیکنانی مثل مارتین، کارلوس ادواردو، کاپیتان پاراگوئه و بازیکنان بزرگی حضور دارند. پس اگر خدا به من این عزت را بدهد که در لیگ روسیه بازی کنم و در کنار این بزرگان باشم قطعا می‌توانم به هدفم برسم و جواب خیلی از بی‌مهری‌ها را بدهم.
    فارس: برخی می‌گویند تو با فردوسی‌پور مشکل داشتی؟
    اگر فردوسی‌پور با من مشکل دارد، من با او مشکلی ندارم. من زیاد دوست ندارم در این باره صحبت کنم. فردوسی‌پور دوست‌داشتنی است و من برای او و برنامه‌اش آرزوی موفقیت می‌کنم. باز هم می‌گویم در شرایطی به روسیه می‌روم که دوست دارم رسانه‌ها پشت من باشند و من را حمایت کنند تا بتوانم نماینده خوبی برای آنها در اروپا باشم امیدوارم خدا این عزت را به من بدهد.
    فارس: و اما حرف آخر؟
    واقعا از هواداران می‌خواهم که دوست و یار خود را در روسیه دعا کنند. من ۲۳ سال دارم و فرزند ایران هستم. من می‌روم تا نام ایران را در فوتبال روسیه در سر زبان‌ها بیندازم. اگر بدی کردم من را حلال کنند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:25.

16. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

نمیشه به یک نظرسنجی اونم در روز باخت پرسپولیس به استقلال اونم در شرایطی که بالای 90 درصد طرفدارای پرسپولیس از تیمشون ناراضی بودن اعتماد کرد
    به نظر من تو اون روز باخت 90 در صد نه و 100 در 100 هوادارای پرسپولیس از تیمشون راضی نبودن ولی این دلیل نمیشه که رای به استقلال بدن در این که هوادارای پرسپولیس بیشتر هستن شکی نیست ولی این اختلاف فاحش نیست...

ک مثال
    من به همراه بعضی از اقوام و دوستان بازی رو نگاه میکردیم مجموعا 9 نفر که همه هم پرسپولیسی بودیم اما هیچکدوم در اون رای گیری شرکت نکردیم
    اتفاقا ما تو خانوادمون هم 5 نفریم که به جز مادرم که فوتبالی نیست هممون هوادار این تیم هستیم ولی به جر خودم هیچ کدوم تو این رای گیری شرکت نکردیم پس این نیست که فقط اون روز پرسپولیسی ها شرکت نکردن ممکنه استقلالیا هم شرکت نکرده باشن.

در مورد معلوم الحال بودن خیابانی هم همین بس که وقتی مظلومی دیروز گفت که ما میخوایم بریم واسه 2 تا جام؛ در اومد گفت انشالله که به خواسته و آرزوتون میرسید!
    اتفاقا این افراد معلوم الحال نظیر عادل و مزدک کم تو گزارشگری و متلک اندازی تو بازی های استقلال کم نزاشتن تا اونجایی که صدای باشگاه استقلال در اومده این تازگیا هم اقای علیفر رو اضافه کنید .. ضمنا این حرف خیابانی که انشالله به ارزوتون میرسید چه
    نکته تاریکی واسه شما داشته که الان خیلی ناراحتید ما تو دوران زندگیمون واسه هزاران نفر ارزوی موفقیت میکینم پس حتما قصد بدی داریم
    اینجا هم تاپیک پرسپولیس هست و جای مجادله با هم وطنان و استقلالی ها نیست
    درسته که تاپیک دوستان عزیز پرسپولیسی هست ولی بهتر قوانین رو یکباره دیگه مرور کنید
    501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    دوستای عزیز پرسپولیسی اصلا قصد بر هم زدن تاپیک رو نداشتم ...امیدوارم هم شما هم تیم محبوبتون در اینده موفق باشید

18. 2 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •