تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 456 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسي صاحب توپ طلاي اروپا شد:
    برنده توپ طلاي فيفا در سال گذشته موفق شد عنوان بهترين بازيکن اروپا را از سوي يوفا نيز کسب کند.
    لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا موفق شد جایزه بهترین بازیکن اروپا را که برای اولین بار از سوی اتحادیه فوتبال اروپا یوفا اعلام می شد از آن خود کند.
    مسی 24 ساله با پشت سر گذاشتن کریستیانو رونالدو ستاره رئال مادرید و ژاوی هرناندس هم تیمی خود در بارسا این عنوان را کسب کرد.
    مسی فصل گذشته درخشش فوق العاده ای داشت و در تمامی رقابتها برای بارسا در مجموع 53 گل به ثمر رساند و نقش موثری در قهرمانی این تیم در لالیگا و لیک قهرمان اروپا داشت.
    مسی بعد از کسب این عنوان گفت:" کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا افتخار بزرگی است که نصیب من شده است. باید از هم تیمی هایم تشکر کنم.می خواهم با کمک آنها جام های بیشتری کسب کنم و بار دیگر با بارسا به قله افتخارات برسیم."
    لیست 10 بازیکن برتر فوتبال اروپا که از سوی یوفا اعلام شد به شرح زیر است:
    1. لیونل مسی
    2. کریستیانو رونالدو
    3. ژاوی هرناندس
    4. آندرس اینیستا
    5. رادامل فالکائو
    6. وین رونی
    7. نمانیا ویدیچ
    8. زلاتان ایبراهیموویچ
    9. جرارد پیکه
    10. مانوئل نویر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

گوارديولا: سوپرکاپ اروپا را هم کسب خواهيم کرد:

سرمربي آبي و اناري ها معتقد است تيمش شکست ناپذير نيست اما سوپرکاپ اسپانيا را فتح خواهد کرد.

پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا معتقد است تیمش شکست ناپذیر نیست اما امیدوار است در دیدار سوپرکاپ مقابل پورتو به برتری برسد.
    قهرمان فصل گذشته رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا فردا شب مقابل قهرمان لیگ اروپا قرار حواهد گرفت تا برنده سوپرکاپ اروپا نیز مشخص شود.
    گواردیولا که اخیرا تیمش در دو دیدار رفت و برگشت مقابل رئال مادرید در سوپرکاپ اسپانیا به برتری رسید امیدوار است بتواند سوپرکاپ اروپا را نیز با این تیم فتح کند.
    او امروز در کنفرانس خبری قبل از این بازی گفت:" ما تیم شکست ناپذیری نیستیم و ممکن است مقابل حریفمان هم مغلوب شویم. از زمان حضور من در بارسا تا به حال 11 عنوان قهرمانی کسب کردیه ایم و این حاصل تلاش تک تک بازیکنان بوده است."
    "پورتو تیم بسیار قدرتمندی است و تا حدودی سبکی شبیه به ما بازی می کند. آنها فصل گذشته با اقتدار قهرمان لیگ اروپا شدند و دو جام دیگر را هم کسب کردند. امیدوارم بتوانیم مقابل آنها بازی خوبی به نمایش بگذاریم و در نهایت سوپرکاپ اروپا را هم به خانه ببریم."

کد:

4. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

سلام دوستان این برد شیرین مقابل پورتو رو به همه شما تبریک میگم

ولی با پاس گل مسی و گل فابرگاس خیلی حال کردم و امیدوارم در طول فصل با هم هماهنگ تر شن و بیشتر گل بزنن.

فابرگاس با اینکه تعویضی بود ولی بازم گل زد و معلومه که هنوزم یه بارسایی اصیله و به سرعت تو ترکیب جا میفته.

با تشکر

6. 8 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    باز هم جامي ديگر. قهرماني بارسا تو سوپركاپ رو تركيب ميگم (از بس تبريك گفتم ديگه خسته شدم)
    البته ديگه برا ما بارساييها يه چيز عادي شده داره يواش يواش بي مزه ميشه چون اكثر يا تقريبا همه جام هايي كه بارسا توي اون بازي ميكنه رو قهرمان ميشه ديگه آمار قهرمانيها داره از دستم در ميره
    من اميدوارم تيما پيشرفت زيادي بكنن تا بتونن يه بازي خوب و غير قابل پيش بيني با بارسا بكنن(البته رئال خوب پيشرفت داشته)

8. 10 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تبریک دوستان.... و این هم چهارمین سوپرکاپ اروپایی بارساو دوازدهمین جام پپ به همراه بارسا

آقا خسته شدیم از بس قهرمانی و کاپ دیدیم ! : دی : دی

کی فکرشو می کرد که فابرگاس تو فقط چند بازی 3 تا جام ببره؟خلاصه تو این چند بازی خیلی خوب تلافی کرد ؛اون 8 سال بدون جامی رو ...

لحظه تک به تک شدن مسی با دروازه بان و جا گذاشتنش منو یاد مرحوم رونالدینیو انداخت ... واقعا صحنه ی جالبی بود ...

از پاس گلی که مسی به سسک داد هم نمیشه به سادگی گذشت واقعا دقیق و حساب شده بود مثل همیشه...و گل سسک هم از اون پاس بهتر ...

درسته که تیم هنوز هم اون هماهنگی لازمه رو به دست نیاورده(مخصوصا تو خط دفاع) ولی با همین وضع هم حریفان حرفی واسه گفتن ندارن... (البته تا اینجا...باید یه جوری این نقص برطرف بشه و گر نه بارسا خیلی ضرر خواهد کرد :| )

در کل قهرمانی چسبید و کلی حال داد ... هر هفته یک جام فقط با بارسا !

به امید تداوم داشتن قهرمانی های بارسای بزرگ

10. 9 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب جام چهارم هم رفت به نوکمپ
    تا مانیتای جامها فقط یه قدم دیگه مونده

تبریک میگم به همه دوستان. هرچند زیاد خوب نبودیم اما در هر صورت خوب پورتو و بازی رو کنترل کردیم. باز هم مسی یه گل زد و یه پاس داد این پسر معرکس هم این قهرمانی مبارکش باشه و هم چون تا حالا بهش تبریک نگفته بودم بهترین بازیکن اروپا شدنش رو هم بهش تبریک میگم

قهرمانی با گل فابرگاس خیلی لذت بخشه چه شور و شوقی توی صورتش بود با چه حرارتی مسی رو بغل کرد (چون میدونم همه دوستان به دو بازی رسمی و دو جام سسک اشاره میکنن من دیگه چیزی نمیگم) فکر میکنم بهش میگفت تو دیگه کی هستی چجوری این پاسو دادی توی انگلیس از این پاسا بهم نمیدادن
    ولی جدای از شوخی استپ سینش و ضربه آخرش خیلی هوشمندانه بود به ویژه اینکه دروازبان پورتو جزء باهوشترین دروازباناییه که من سراغ دارم

پدرو زیاد خوب نبود ویا هم همینطور کلا همه تیم کمی بیخیال و کمی مغرورانه بازی میکردن البته واقعا سخت هم هست یه همچین تیمی رو بعد از سه سال جام بردن توی شرایط جدی مسابقه نگه داشتن و سطح انگیزه رو بالا حفظ کردن

والدز خیلی شروعای بدی داشت واقعا بعضی اوقات کلافه میکنه منو اون خروجش پشت سر ماسکرانو که واقعا آخرش بود

ماسکرانو خیلی خوب بود و مثل همیشه واقعا پر تلاش و مفید بازی کرد

اینیستا هم دو سه بار چنتا پورتویی رو توی هم پیچوند ای کاش ضربه آخرش گل میشد

سلطان گرامی هم که واقعا بازوبند بهش میاد دردش تو جون مو...نیو بالا بردن این جامم مبارکش

درکل هرچند پورتو هم آماده نبود و هرچند بارسا زیاد هم به زحمت نیفتاد و البته زیاد هم خوب نبودیم اما بازی ساده ای هم نبود خط آفساید گیری پورتو واقعا خوب کار میکرد هرچند یکی دوبار هم کمک اشتباه پرچم زد

در کل مبارکمون باشه

و...

در آخر گواردیولا عزیز یکه تاز شدنت رو تبریک میگم

12. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منم این قهرمانی رو به همه ی دوستان بارسایی تبریک میگم و چون فابرگاس گل زد اونم تو 10 دقیقه ای که پپ بهش میدون داد این قهرمانی بیشتر بهم چسبید...
    البته نا گفته نماند بازم مسی یه تنه حریف رو برد،یه گل زد و یه پاس گل داد...

14. 7 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام

من هم این برد رو به خودم و دوستان بارسایی تبریک میگم.. اگر اون تک به تک رو پدرو خراب نمیکرد الان 3-0 بودیم..

پاس گل مسی دیوانه کننده بود .. مسی همه جای زمین هست!

16. 8 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

منم تکرار کنم. فابرگاس سه بازی سه جام. یا رسمی 2 بازی 2 جام.

مسی هم که فصل شروع نشده 4 گل و 3 پاس گل در 3 بازی بزرگ.

تبریک میگم.

چه حالی میده مهاجم و هافبک ستاره ذخیره داشته باشی.

و چه فصلی بشه این فصل.

18. 16 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: سبقت جامهای گواردیولا از کرویف؛ پپ 12- کرویف 11

با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اروپا، گواردیولا توانست تعداد جامهایش با بارسا ( بعنوان مربی) را به دوازده جام برساند

سایت گل- بارسلونا جمعه شب توانست تا برد پیروزی 0-2 مقابل پورتو در سوپرکاپ اروپا، جام قهرمانی دیگری را کسب کند تا افسانه پپ با این تیم همچنان ادامه یابد . گواردیولا با جام جمعه شب، تعداد جامهایش به عنوان مربی بارسا را به 12 رساند تا از یوهان کرویف که با تیم کاتالان 11 قهرمانی کسب کرده بود پیش بگیرد.

گواردیولا در کل با بارسا سه قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها، دو سوپرکاپ اروپا، دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، یک قهرمانی در جام حذفی و دو قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا را تجربه کرده است و تمام اینها جامها تنها در 3 سال فتح شده است.

گواردیولا در اولین سال حضورش برروی نیمکت مربیگری بارسا، رکوردی را به نام خود ثبت کرد که تا پیش از این کسی به آن دست نیافته بود. او در همان فصل 6 قهرمانی را با بارسا به دست آورد: قهرمانی در لالیگا، جام حذفی، لیگ قهرمانان اروپا، سوپرکاپ اسپانیا، سوپرکاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها.

از سوی دیگر کرویف در لالیگا یک بار بیشتر از گواردیولا قهرمان شده و 4بار بارسا را قهرمان لالیگا کرده. او یک بار کمتر از پپ جام لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر برده و با فتح یک جام در جام، یک جام حذفی، یک سوپرکاپ اروپا و سه سوپرکاپ اسپانیا، در کل 11 قهرمانی با بارسا کسب کرده.

البته گواردیولا این شانس را دارد که جامهای قهرمانی اش با بارسا را افزایش بدهد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/8/27

چابی؛ پرافتخارترین بازیکن بارسا با 17 جام: بسیار خوشحالم

ستاره کاتالونیایی باشگاه بارسلونا در دیدار جمعه شب موناکو حاضر بود و با قهرمانی بارسا در سوپرکاپ اروپا، موفق ترین بازیکن تیم کاتالان لقب گرفت

سایت گل- با برد 0-2 بارسا مقابل پورتو در سوپرکاپ اروپا و قهرمانی تیم کاتالان، چابی ارناندس، پرافتخارترین بازیکن تاریخ باشگاه بارسلونا لقب گرفت.

چابی که در این دیدار و درغیاب کارلس پویول کاپیتان بارسا بود، دومین جام قهرمانی بارسا در ده روز اخیر را بالای سر برد. شاگردان گواردیولا چندی پیش با غلبه بر رئال مادرید در دو دیدار رفت و برگشت سوپرکاپ اسپانیا را هم مال خود کرده بودند.

با جام قهرمانی سوپرکاپ اروپا، چابی هفدهمین جامش را با تیم کاتالان کسب کرد و در این رابطه گفت:« بسیار خوشحالم که بازیکنی با بیشترین جام در رختکن بارسا لقب گرفته ام ولی این جایزه ها بیشتر مربوط به تیم است. ما در کنار هم در حال رقم زدن تاریخ هستیم و می خواهیم به این روند ادامه دهیم.»

خاویر ماسچرانو هم در پایان این دیدار گفت:« ما در دیدار موناکو بهترین بازیمان را ارائه ندادیم ولی جام مهم دیگری را فتح کردیم. من اینجا آماده کمک به تیم هستم و بسیار خوشحالم.»

ماسچرانو درمورد مسی که ستاره تیمش در دیدار جمعه شب بود گفت:« می دانیم که با حضور مسی، برتری خاصی داریم و او این را در دیدار جمعه شب دوباره به نمایش گذاشت.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/8/27

20. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •